⭕️تربیت نسل انقلابی در مدارس
✍️زهرا چرمی؛ معاون اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموران زنجان:
🔷بنا به حیطه فعالیتم در امور فرهنگیوتربیتی نام کتاب #خانم_مربی خیلی جذبم کرد. بعضی از خطوط را بارهاوبارها خواندم و نکات تربیتی و مهم آن را علامتگذاری کردم. بعضی قسمتها را که در محیط کارم لازم داشتم، حاشیهنویسی و معادلسازی کردم و تطبیق به روز.
🔶شاید عدهای بگویند زمانه عوض شده و شیوههای این کتاب بیشتر به اوایل انقلاب و دهههای شصت، هفتاد و هشتاد برمیگردد. بله، این نگاه کاملاً درست است، ولی بنظرم وقتی کاری بر اساس اصول و مبنای صحیح باشد برای همیشه میتواند الگوی خوبی باشد.
🔶از این منظر، «خانم مربی» کتابی بسیار پرمحتوا و حاوی نکات عمیق تربیتی و دینی،سبک زندگی خانوادگی صحیح، حفظ ارزشهای انقلاب، نقش محوری مادر در تربیت نسل، بلکه استمرار این سبک تربیت توسط فرزندان در اجتماع و بررسی تغییر و تحولات وضعیت مربیان پرورشی در سالهای متمادی میباشد و در نهایت، جمع زیبا و دقیقی از نقشهای همسری،مادری و اجتماعی را از یک خانم فعال در این کتاب شاهد هستیم.
♦️متن کامل این یادداشت در روزنامه جوان:
b2n.ir/782941
✅ @raheyarpub
⭕️بعد از آش پختن نامهاش به دستم رسید!
🔷بعضی روزها که محمدرضا در سبزوار بود و سرش خلوت بود، با موتور میرفتیم خانه. آن روز قبل از اینکه راه بیفتم، به قسمت خواهران زنگ زد و گفت دم در منتظر باش برویم... چند دقیقهای ایستادم ولی از او خبری نشد.تا سرخیابان رفتم و برگشتم تا اینکه بالاخره آمد...
🔷پرسیدم چرا دیر آمدی؟ خوشحال بود.گفت: «داشتم میآمدم، آقای رضوی جلویم را گرفت و گفت اگر راضی باشید میخواهم ببرمتان مکه. من هم گفتم باید اول از خانمم اجازه بگیرم!»
🔷...سريع من را به خانه رساند و برگشت پیش آقای رضوی.دلنگران بودم و با خودم میگفتم نکند محمدرضا از این سعادت محروم شود.یک ساعت نشد که صدای موتورش آمد. سریع رفتم دم در.هنوز پیاده نشده بود که پرسیدم:«چی شد؟» گفت: «حل شد...»
🔷اوایل شهریور راهی شدند. سفرشان ۴۵روز طول کشید...ده روز بعد از رفتنش برایش نامه نوشتم.نامه را با کاروان دیگری برایش فرستادم،اما خبری از جواب نبود!چند روز بعد سفارش کردم از روستا رشته بیاورند برای آش پشت پا. روز بعد از آش پختن نامهاش به دستم رسید.
📚کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز»/صفحه69
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
✅ @raheyarpub
⭕️«آقای کتاب» را تکثیر کنیم!
🔻محمدحسین بارونقی؛نویسنده کتاب «آقای کتاب» در گفتگویی مجازی؛
🔹آقای یزدانخواه(سوژه کتاب)در حدود ۶۰سال کتابفروشی داشته و برهههای مختلفی از تاریخ انقلاب را درک کرده است.لذا هر کدام از نسلها او را با ویژگیهایی میشناسند.سعی کردیم تا در این کتاب به همه این زاویهدیدها بپردازیم.
🔹#آقای_کتاب از چند جهت برایم جذابیت داشت.نخست اینکه موضوعی داشت که کسی سراغ آن نرفته است.همین مسئله،مرا ترغیب کرد تا به سراغ نوشتن این کتاب بروم تا ببینیم کتابفروشهای انقلابی چه جایگاهی داشتند و در برهه انقلاب چه کارهایی انجام دادند
🔹بعد از انقلاب فضا برای رشد کتابفروشیهای انقلابی باز شده بود،آن شرایط بد قبل نبود و عملاً باید کتابفروشیهای انقلابی زیادی را شاهد بودیم.اما میبینیم که بعد از گذشت ۴۰سال کتابفروشیهای انقلابی زیادی بخصوص با آن مَنشی که آقای یزدانخواه داشته،چندان سراغ نداریم.یکی از آن دلایلی که موجب شد تا ما به سراغ «آقای کتاب» برویم همین موضوع بود که ضمن معرفی روش زندگی و منش کتابفروشی آقای یزدانخواه،او را تکثیر کنیم.
🔶مشروح گفتگو: mshrgh.ir/1083223
🔰تهیه کتاب: b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
📺 «دلهرههای آخرین خاکریز» در «به خانه برمیگردیم» شبکه پنج
🔶برنامه «به خانه بر میگردیم» که با رویکرد معرفی کتاب و فرهنگسازی، هفته کتابی را به بینندگان خود معرفی میکند، این هفته و از امروز #یکشنبه 25 خردادماه کتاب #دلهرههای_آخرین_خاکریز که به زندگی جهادگر شهید محمدرضا شمسآبادی پرداخته را برای بینندگان خود معرفی و قسمتهایی از این کتاب را در طول هفته قرائت میکند.
🔴ساعت پخش برنامه: 16:40 | شبکه پنج
➕مسابقه کتابخوانی «یار مهربان» رادیو معارف نیز از ۲۴ الی ۲۹ خرداد؛ ساعت 16:30 با محوریت کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» پخش میشود.
✅ @Raheyarpub
⭕️قلم شگفتانگیز
✍️محمدحسین بدری؛ نویسنده و روزنامهنگار:
♦️در میان آثار منتشر شده از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی(انتشارات راه یار)، کتاب #سکه_تقدیر که به قلم نعمتالله سعیدی نوشته شده، کتاب خوبی است و ایده درستی دارد. از آن طرف هم سریال #روزی_روزگاری کار خیلی خوبی بود و با اینکه خیلی پخش شده و افراد زیادی آن را تماشا کردهاند،به اندازه شأن و قدر خودش ننشسته است.بر این اساس نه فقط این تکنگاری، خوب است چندین کار دیگر برای آن تولید و نوشته شود.
♦️این کتاب،ایده خوبی داشت و از تلاش جدی برای نگارش برخودار بود.ضمن اینکه از قلم شگفتانگیز نعمتالله سعیدی بهره میبرد. یک نکته مهمی که به نظرم میآید، جدی گرفتن فرآیند تولید، از پیش از ایده تا پایان چاپ است که میتواند اینطور کارها را چندین پله از وضعیت فعلی خود بالاتر ببرد.
یک نکته مهمی که به نظرم میآید، جدی گرفتن فرآیند تولید،از پیش از ایده تا پایان چاپ است که میتواند اینطور کارها را چندین پله از وضعیت فعلی خود بالاتر ببرد.
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @Raheyarpub
⭕️ #تخفیف_ویژه 2
🔷به مناسبت فرارسیدن سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس جهاد سازندگی، از 25خرداد الی 10 تیر، دو کتاب #رسم_جهاد و #دلهره_های_آخرین_خاکریز را با #تخفیف_ویژه میتوانید تهیه کنید.
🔴خرید از عماریار:
b2n.ir/jihad
✅ @raheyarpub
⭕️الگویی برای سازمان و حرکت جهادی
♦️نگاهی به کتاب #رسم_جهاد در سالروز تأسیس جهاد سازندگی به قلم محمدصادق شهبازی:
🔶«رسم جهاد»، تجربههای کار جمعی در #جهاد_سازندگی بهروایت مهندس شهید حسینعلی عظیمی از بنیانگذاران جهاد است. کتاب نه خاطرات فردی نگارنده که گامی در جهت تبیین مدل عملی جهاد سازندگی است
🔶تقریباً تنها کتابی است که در آن نگاهی از بالا به تجربه جهاد بهصورت مدلشده و نه صرف خاطرهگویی یا نظریه و... میبینیم. کاری که مهندس عظیمی غیر از تجربه فردی خود در جهاد، با هزار ساعت مصاحبه با قدیمیهای جهاد، تشکیل کانون «سنگرسازان بیسنگر» و ساعتها مباحثه با کارشناسان به آن دست پیدا کرده است.در حقیقت کتاب در حوزه مدیریت و الگوی توسعه، نظریهپردازی کرده و مدلش را به زبان ساده ارائه کرده است
🔶کتاب نهتنها الگوی داخلی برای جوانان و مدیران دارد که برای خارج از کشور نیز الگو دارد. چه آنکه مهندس عظیمی خود در تأسیس «جهادالبناء» لبنان همکاری کرد و در کتاب میبینیم که امپراتور ژاپن نیز بدنبال الگوگیری از جهاد بوده است.
♦️مطالعه این یادداشت در روزنامه صبح نو:
b2n.ir/sobh
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
📺 «دلهرههای آخرین خاکریز» در «به خانه برمیگردیم» شبکه پنج 🔶برنامه «به خانه بر میگردیم» که با روی
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معرفی و خوانش برشی از کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» در برنامه تلویزیونی «به خانه برمیگردیم»
🔶برنامه «به خانه بر میگردیم» که با رویکرد معرفی کتاب و فرهنگسازی، هفته کتابی را به بینندگان خود معرفی میکند، این هفته و از #یکشنبه 25 خردادماه کتاب #دلهرههای_آخرین_خاکریز که به زندگی جهادگر شهید محمدرضا شمسآبادی پرداخته را برای بینندگان خود معرفی و قسمتهایی از این کتاب را در طول هفته قرائت میکند.
🔴ساعت پخش برنامه: 16:40 | شبکه پنج
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🌺 چند قدم مانده به گل
🔴 عکسهای جدیدی از شهید نسیم و همرزمان ایرانیاش
🔶 روز شنبه ۲۴ خرداد، سردار سید محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی #مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح از کشف پیکر یکی از شهدای افغانستانی دفاع مقدس به نام «نسیم افغانی» در منطقه عملیاتی والفجر یک خبر داد و از مردم درخواست کرد در صورت اطلاع از بستگان و آشنایان این شهید، آنها را در جریان کشف پیکر مطهر شهید قرار دهند.
🔶محسن میرزایی؛ از رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس که خاطراتش از حضور در جبههها در کتاب #از_دشت_لیلی_تا_جزیره_مجنون انتشارات «راه یار» آمده، به عنوان یکی از همرزمان شهید نسیم افغانی، تصاویری از این شهید جهانوطن را برای ما ارسال کرده است.
✅ @Raheyarpub
⭕️ نسیم افغانستانی؛ بدون مزار و زائر
🔶نگاهی به کتاب #از_دشت_لیلی_تا_جزیره_مجنون به بهانه شهید تازه تفحص شده افغانستانی:
💢«برادر سرباز، من افغانی هستم، بهمدت دوسال است که از دست جیرهخواران شوروی با پدر و سایر افراد خانواده به ایران آمدهایم و در کرمان ساکن شدیم و من حاضرم در کنار شما با لشکر کفر صدام بجنگم. من این سال نو را به برادر جانبازم تبریک میگویم و برایش آرزوی پیروزی مینمایم. برادر شما بشیر احمد افغانستانی مقیم خاک پاک ایران در استان کرمان. دبستان اربابزاده کلاس اول. چون پول نداشتم برایت کارت تبریک بخرم نقاشی کردم و فکر نکنی که کسی برایم کشیده. به خدا خودم کشیدم» این را کودک هفت ساله افغانستانی در ایران درگیر جنگ نوشته است و بعد از سیوچندسال خبر می رسد که پیکر شهید نسیم افغانی بعد از سالها تفحص شده و در انتظار خانواده است و فراخوان دادهاند تا خانواده این شهید به سراغ فرزندشان بیایند. ظریفی نوشته بود «این شهید تا حالا مزار نداشت و الان زائر ندارد».
♦️گزارش کامل در روزنامه صبح نو: b2n.ir/sbno
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️پیگیری دغدغه رهبر انقلاب در «رسم جهاد»| پژوهشی درباره جهاد که فقط خاطره نمیگوید
🔶علی مشایخی؛ نویسنده کتاب «رسم جهاد» در گفتگو با خبرگزاری فارس در سالروز تشکیل #جهاد_سازندگی:
🔷 موضوع پژوهشی که داشتیم، مدیریت جهادی بود اما فقط بدنبال بیان خاطرات نبودیم؛ بلکه میخواستیم اگر هم خاطرهای گفته میشود،درسی هم که پشت آن خاطره هست، گفته شود و آنچه مهمتر است نکتهای است که در آن خاطره وجود دارد. البته نظر مهندس (حسینعلی) عظیمی هم درباره روش تدوین کتاب همین بود و این توافق مبارکی بود که خدا ایجاد کرد. خود مرحوم عظیمی هم چند بار در خلال مصاحبهها میگفتند که خاطرات شیرینی دارم، اما فقط شیرین است و بیان آنها فایدهای ندارد.
🔷هیچگاه و در هیچ نهادی که برآمده از انقلاب اسلامی است به دنبال تجربهنگاری به معنای استفاده و انتقال تجربه نبودهایم. رهبری سال 95 در دانشگاه امام حسین(ع) اعلام کردند که تجربههای متراکم و انبوه انقلاب به عنوان یک کار علمی -تاریخی ثبت و تدوین شود اما باز کسی سراغ تحقق این جور کارها نمیرود.
♦️مشروح این گفتگوی خواندنی:
fna.ir/exs08z
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️الگویی برای سازمان و حرکت جهادی ♦️نگاهی به کتاب #رسم_جهاد در سالروز تأسیس جهاد سازندگی به قلم محم
⭕️نظر نماینده مجلس یازدهم؛ دکتر سیدجواد ساداتینژاد درباره کتاب «رسم جهاد»؛
🔷توسعه علم و دانش در دنیا، معمولا بر مطالعات موردی پیش میرود. شاید در ایران بهترین مطالعه موردی در تجربه جمعی و مردمیسازی انقلاب، مطالعه تاریخ و تجربیات همین #جهاد_سازندگی خودمان باشد. که بعدها در وزارت جهاد کشاورزی ادغام شد.
کتابی را #انتشارات_راه_یار چاپ کرده است، به نام #رسم_جهاد. که پر است از نکات ریز و درشت برای «مردمیسازی انقلاب» و «کار جمعی و جهادی»
تصمیم دارم در اولین جلسات کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی این کتاب را به اعضای کمیسیون هدیه بدهم.
♦️ این کتاب را با تخفیف ویژه میتوانید تهیه کنید:
b2n.ir/jihad
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub