⭕️مرور تجربههای خلاقانه برای تربیت کودکان ایرانی
🔶کتاب «پرچمدار کوچک من» از جمله آثاری است که بهدلیل مسائل تربیتی و آموزشی، میتوان آن را در روز ادبیات کودک و نوجوان به دیگران توصیه کرد.
نویسنده: فریده الیاسیفرد
تعداد صفحات: 80
قیمت:12000
ناشر: راه یار
بیشتر:
http://mehrnews.com/xSfzT
♦️ #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️مرور تجربههای خلاقانه برای تربیت کودکان ایرانی 🔶کتاب «پرچمدار کوچک من» از جمله آثاری است که بهد
⭕️مرور تجربههای خلاقانه برای تربیت کودکان ایرانی
🔶کتاب «پرچمدار کوچک من» ازجمله آثاری است که بهدلیل مسائل تربیتی و آموزشی، میتوان آن را در روز ادبیات کودک و نوجوان به دیگران توصیه کرد.
🔷این کتاب ۸۰ صفحهای با نقد نگاه کلیشهای رایج که زمان توجه به مسائل دینی را سن تکلیف میداند، به درک مسائل معنوی از دوره کودکی تأکید دارد و با این پیشفرض که ماههای محرم و صفر، یکی از بهترین فرصتهای تربیتی کودکان و نوجوانان ایرانی در طی سدهها بوده است که اگر والدین آن را دریابند، تأثیراتش را میتوانند در فاصله زمانی کوتاهی ببینند، سراغ مادران جوان رفته و با ثبت تجربههای خلاقانه آنان در زمینه تربیت حسینی و تصویرسازیهای متناسب، روشهای نو و جدیدی را از زبان مادران به خواننده معرفی کرده است.
🔷محققان این کتاب در ابتدا با حدود ۱۰۰ نفر از مادران، مصاحبههای کوتاهی گرفتهاند و پس از آن، پس از ارزیابی و مصاحبههای عمیق، ۶۰ تجربه برگزیده از میان تجارب و خاطرات خلاقانه این مادران در تربیت کودکشان برای انتشار در کتاب انتخاب شدند.
🔷فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت جدی کودکان در فعالیتهای آئینی، فصل مشترک بسیاری از خاطرات و تجارب عنوان شده در این کتاب است. نکته مهم دیگر این است که این مادران از فعالیتها و دغدغههای اجتماعیشان در کنار بسترسازی برای فرزندشان بازنماندهاند و خود پیشرو در سبک زندگی انقلابی بودهاند.
در کنار ایجاد بستر مناسب، بسیاری از این مادران هنگامی که فرزندان کوچکشان آئینهای محرمی را در خانه بهصورت کودکانه بازسازی میکردهاند، همراه و هم بازی آنها شدهاند تا بچهها در نقش مختار، خادم ایستگاه صلواتی و آقای روضه و… نقش بازی کنند. آن گونه پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «هر کس در نزد او کودکی است، باید با او رفتار کودکانه داشته باشد.»
🔷برخی از اینمادران نیز با استفاده از قصه و بازی، لحظات بینظیری برای انتقال مفاهیم کلی عاشورا به فرزندشان خلق کردهاند که تمام این تجربیات در کتاب «پرچمدار کوچک من» گردآوری و تنظیم شده است. واقعیت آن است که این مادران، همان جوانان گام دوم انقلاب هستند که «جهادی، همه جانبه و هوشمندانه» سبک زندانی ایرانی اسلامی را ترویج میکنند و زمینه را برای بزرگ شدن کودکان و نوجوانان همتهای والا و افقهای بلند آماده میکنند.
اینجا بخوانید:
mehrnews.com/xSfzT
♦️ #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️دنبال دخترت نگرد
♦️چند ماه پس از واقعه خونین #قیام_گوهرشاد در 21تیر 1314 و کشتار بیرحمانه مردم معترض به سیاستهای تغییر اجباری لباس و زمینهسازی ممنوعیت حجاب توسط رضاخان، 17دی همان سال نیز قانون #کشف_حجاب اعلام رسمی شد و به مدت هفت سال(تا زمان لغو این قانون)، بسیاری از بانوان که نمیخواستند بدون حجاب خارج شوند، در خانهها ماندند و عدهای فقط شبها رفتوآمد میکردند. برخی هم ترک دیار کردند. البته عدهای از بانوان هم بودند که در این دوران، برای حفظ حجاب خود به شهادت رسیدند.
♦️ #روز_آزادی_زن عنوان کتابی است که قیام 17دی 1356 زنان مشهدی در اعتراض به سیاستهای حکومت پهلوی علیه حجاب و دامن زدن به بیبندوباری را روایت میکند.
سمیه ذوقی، ملیحه بخشینژاد و ندا ترکمنچه، محققان این کتاب به سراغ بانوان و بازماندگان این قیام فراموش شده رفته و ماجرای «آزادی زن» در دوران پهلوی را روایت کردهاند...
🔷 ادامه این گزارش را در روزنامه «صبح نو» بخوانید:
sobhe-no.ir/newspaper/971/12/39492
♦️ #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️در «روز آزادی زن» چه گذشت؟
🔴سیزدهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «روز آزادی زن» با حضور:
▪️سمیه ذوقی؛ نویسنده کتاب
▪️سحر دانشور؛ روزنامهنگار
♦️ امروز(شنبه) 21 تیر | ساعت 18
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/s.zoghi68
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️در «روز آزادی زن» چه گذشت؟ 🔴سیزدهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «روز آزادی
⭕️کلاهی که رضاپهلوی بر سر مردان گذاشت
♦️حکایت 21 تیر 1314، حکایت روزگاری است که رضاپهلوی میخواست سر مردها کلاه بگذارد.
🔷21 تیر 1314 پوشیدن #کلاه_شاپو اجباری شد. مردم و علما، نسبت به تصویب این قانون که مقدمه «رفع #حجاب از زنها» بود، عکسالعمل نشان دادند و حتی کار به جایی رسید که آیتالله قمی در مشهد بعد از شروع کلاس درس به طلبهها گفت: «امروز اسلام فدایی میخواهد» و برای رساندن صدای اعتراضش به شاه و دیدار با او راهی تهران شد. وقتی رضاشاه از ماجرا باخبر شد دستور حصر او در شاه عبدالعظیم را صادر کرد و نه اجازه داد به تهران برود و نه به مشهد برگردد.
🔷مردم #مشهد و حتی روستاهای اطراف بعد از شنیدن این خبر به دعوت علما، در #مسجد_گوهرشاد جمع شدند و دست به تحصن زدند. خواسته شان این بود که هم آیتالله قمی باید برگردد و هم دستور استفاده از کلاه شاپو لغو شود.
🔷اداره نظمیه بعد از شنیدن این خبر میخواست کاری کند که دیگر کسی فکر اعتراض به سرش نزند، به همین خاطر به نظمیه مشهد دستور داد که با استفاده از غفلت متحصنین، آنها را بدون معطلی دستگیر کنند. تلاش مأمورهای نظمیه برای اجرای دستور، بینتیجه بود و همین باعث شد #دستور_شلیک صادر شود.
🔷هنوز خورشید بیست و یکمین روز تیر ماه سال 1314 طلوع نکرده بود که حرم بوی خون گرفت، صدها نفر از مردم مشهد در #مسجد_گوهرشاد کشته شدند، سربازها جنازهها را که طبق بعضی روایتها تعدادشان از هزار نفر بیشتر میشد، با کامیون به #گورهای_دستهجمعی بردند و بدون غسل و کفن، دفن کردند.
🔷روز بعد از واقعه، یکی یکی علمای مشهد دستگیر شدند، بعضی هم به شهرهای دیگر #تبعید شدند. رضا شاه برای اینکه بتواند مشهد را بیشتر تحت کنترل بگیرد، رؤسای ادارههای مختلف و متولیان آستان قدس را تغییر داد، اسدی، نایبالتولیه آستان قدس هم بعد از محاکمه صحرایی، در آذر ماه اعدام شد. خفقانی که به خاطر این حرکت به وجود آمده بود، به حدی بود که نمیگذاشت مردم برای کشتههایشان عزاداری کنند.
🔷این حجم از کشتار و مصیبت که سزای اعتراض به پوشش اجباری «کلاه شاپو» بود، زهر چشم خوبی از مردم گرفت.
حکومت توانسته بود سر مردها کلاه بگذارد، حالا نوبت زنها بود...
💠 برشی از کتاب #روز_آزادی_زن
#قیام_گوهرشاد
♦️ #سفارش_کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️ انتشارات «راهیار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
▫️ t.me/raheyarpub
▫️eitaa.com/raheyarpub
▫️ble.ir/raheyarpub
▫️instagram.com/raheyarpub
▫️basalam.com/raheyar
▫️raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
⭕️ماجرای «روز آزادی زن» در شهر امام رضا(ع)
🔶هر سال، هفدهم دی، میدان مجسمه مشهد شاهد جشن کشف حجاب بود. دی ماه 1356 شمسی هم مثل هر سال، همه چیز برای تجلیل از رضاخان آماده بود. غافل از آنکه بانوان باحجاب مشهدی، در این روز آماده برافروختن شعله تظاهراتی بودند که تا آزادی کامل مردان و زنان ایران از استبداد پهلوی فرو ننشست.
🔶رهبر انقلاب سال 1386 در بیاناتی درباره این واقعه فرمودند: «در دیماه 1356، روز هفدهم دیماه در مشهد یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد؛ ما آن وقت در تبعید بودیم. خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع، چنین حرکتی را به راه انداختند.»
کتاب #روز_آزادی_زن، روایت این قیام بزرگ اما فراموش شده تاریخ انقلاب اسلامی است.
تحقیق: سمیه ذوقی | ملیحه بخشینژاد | ندا ترکمنچه
نویسنده: سمیه ذوقی
تعداد صفحات: 185
سال نشر: 1398
قیمت: 18,000 تومان ؛ 13150 تومان
♦️در هشتادوپنجمین سالروز #قیام_گوهرشاد؛ کتاب «روز آزادی زن» را با #تخفیف 27ردصدی میتوانید سفارش دهید:
b2n.ir/basl
#پیشنهاد_کتاب
✅ @Raheyarpub
⭕️کتابی درباره «آزادی» خواهران دربند/ چرا برخی حاضر به مصاحبه نشدند؟
🔷سمیه ذوقی؛ نویسنده کتاب «روز آزادی زن» در گفتگویی مفصل با خبرگزاری فارس:
♦️در تدوین تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی به فعالیت خانمها به اندازه نقش آنها در انقلاب اسلامی پرداخته نشده، به همین دلیل از سال95 تصمیم گرفتیم به صورت جدیتر به تجربهنگاری زنان انقلابی بپردازیم
♦️راهپیمایی زنان مشهدی در 17دی 1356 از مهمترین فعالیتهای زنان در عرصه اجتماعی و جرقهای برای شروع فعالیتهای انقلابی جدی و تظاهراتها است.این راهپیمایی،نمونهای از نقشآفرینی اجتماعی زنان در انقلاب اسلامی است که اگر تبیین شود پاسخ بسیاری از شبهات درباره نقش زن در انقلاب اسلامی داده میشود
♦️این زنان بدون اینکه کسی مانع آنها شود، مسیری طولانی را طی میکنند؛چون نیروهای شهربانی مشغول مراسم سالروز #کشف_حجاب بودند و فکر نمیکردند این تعداد خانم چادری در چنین روزی به قصد اعتراض بیرون بیایند. اما نهایتاً در میدان شهدا نیروهای شهربانی و ساواک، جمعیت را بر هم میزند و تعدادی از زنان را دستگیر میکنند..
♦️مشروح:
fna.ir/eyccz6
♦️ #سفارش_کتاب با #تخفیف 27درصد:
b2n.ir/basl
✅ @raheyarpub
⭕️ تجدید چاپ 5 عنوان از کتابهای انتشارات «راه یار» در عصر کرونا
🔷 چاپ بیستم برای #تو_شهید_نمیشوی؛
این کتاب روایتی است از حیات جاودانۀ شهید جبهۀ مقاومت «محمودرضا بیضائی» است به قلم برادرش احمدرضا.
🔶چاپ هفتم برای #در_مکتب_مصطفی؛
جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم مصطفى صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی. جمال یزدانی نویسندگی این کتاب را برعهده داشته است
🔷چاپ چهارم برای #دختر_تبریز؛
هدی مهدیزاد در این کتاب خاطرات شفاهی خانم «صدیقه صارمی»، رزمنده، امدادگر، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی فعال تبریزی را گردآوری و بیان کرده است
🔶چاپ سوم برای #مربای_گل_محمدی؛
در این کتاب، خاطرات مربیان پرورشی دهۀ شصت آذربایجانشرقی به قلم روحالله رشیدی روایت شده
🔷 چاپ دوم برای #ساده_رنگ؛
این کتاب خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» از گرافیستهای انقلابی سالهای مبارزه و دهه شصت را به قلم غلامرضا قلیزاده روایت میکند.
🔶سفارش کتاب:
basalam.com/raheyar (با تخفیف)
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub