🔴«تو شهید نمیشوی» برای نوبت بیستوپنجم تجدیدچاپ شد
🔻کتاب «تو شهید نمیشوی»، روایتهایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم محمودرضا بیضائی به قلم برادرش احمدرضا است.
🔻محمودرضا که به آرمان جهانی امام خمینی (ره) یعنی تشکیل حکومت جهانی اسلام میاندیشید، مطالعات دینی و سیاسیاش تعطیل نمیشد و با زبان عربی و لهجههای عراقی و سوری آشنایی داشت. با آغاز جنگ در سوریه از سال ۱۳۹۰ برای یاری جبهه مقاومت و دفاع از حریم آلالله (ع) عازم سوریه شد. او در آخرین اعزامش که دی ۱۳۹۲ بود، به یکی از یاران نزدیکش گفته بود این سفرش بیبازگشت است.
🔻این کتاب، روایتهای احمدرضا؛ برادر شهید از فراز و فرودهای یک زندگی با برکت، کودکی و نوجوانی، مسجد و مدرسه تا دانشگاه و پادگان، تبریز تا تهران و از تهران تا شام است.
◻️محمودرضا بیضائی در ۲۹ دی ۱۳۹۲ همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در منطقه «قاسمیه» دمشق در مقابله تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
نویسنده: احمدرضا بیضایی
152صفحه
30هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴 «عزیز خانوم»؛ به چاپ پنجم رسید| روایتی از زندگی مادر چهار شهید
🔻عزیز خانم داستان یکی از زنان انقلابی کاشان است. زنانی که مانند مردان و دوشادوش آنان در جنگها شرکت کردند و برای پیروزی و موفقیت ایران حاضر شدند از همه چیزشان بگذرند. مال و جان، همسر و فرزند. فرزند که عزیزترین کس است و پاره تن و از چشم عزیزتر و محبوبتر. اما چون همیشه در پس پردهای پنهان بودند هیچکس به ارزش کارها و فعالیتهای آنان پی نبرد و هیچگاه هم به طور شایسته از آنان تجلیل نشد.
🔻فاطمه جعفری به سراغ عزیز خانوم رفته است. زنی که چهار شهید را به ایران تقدیم کرد. چهار پسر او، محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا بارفروش شهید شدند و او در این کتاب از زندگی خود، از همان لحظه تولدش میگوید و سرنوشتی را بیان میکند که برای او این افتخار را فراهم کرد. مادر چهار شهید بودن.
تحقیقوتدوین: فاطمه جعفری
112صفحه
22هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴«سلولهای بهاری»؛ برگزیده چهاردهمین جایزه جلال شد
♦️کتاب «سلولهای بهاری»؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران است که بهنام باقری تحقیقوتدوین آن را برعهده داشته است.
♦️دکتر حسین بهاروند(راوی کتاب)، استاد ممتاز و مؤسس پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان، در سال ۱۳۷۴به پژوهشگاه رویان پیوست و پس از چند سال پژوهش، در سال ۱۳۸۲ توانست برای اولین بار در ایران سلولهای بنیادی رویانی انسانی را تولید کند.
در سال ۱۳۸۷ نیز به همراه همکارانش موفق به تولید سلولهای بنیادی پرتوان القائی انسانی شد. این فعالیتها او و همکارانش را قادر ساخت تا شاخههای مختلف پزشکی بازساختی را در ایران پایهگذاری کنند. ایشان تاکنون بیش از سی جایزه ملی و بینالمللی از جمله جایزه رازی، خوارزمی، آیسسکو، آکادمی علوم جهان (TWAS)، یونسکو و جایزه مصطفی(نشان عالی علموفناوری جهان اسلام) دریافت کرده است.
⭕️همچنین در بخش ویراستاری چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد نیز مجتبی موحدیان برای ویرایش «سلولهای بهاری» به عنوان برگزیده بخش نگاهی دیگر تقدیر شد.
🔷پیشتر نیز دکتر حسین بهاروند؛ پدر علم سلولهای بنیادی ایران؛ سوژه کتاب «سلولهای بهاری»؛ به عنوان «راوی برتر» در نخستین دوره جایزه کتاب «روایت پیشرفت» انتخاب شده بود.
▫️بیشتر: mehrnews.com/xX3ds
💢سفارش آنلاین با تخفیف20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @Raheyarpub
◻️انا الله و انا الیه راجعون
◾️جهانگیر خسروشاهی نویسنده و پژوهشگر انقلاب صبح امروز در پی ایست قلبی درگذشت.
◾️استاد خسروشاهی، اول آذر ۱۳۴۰ در روستای دهق در شمال غرب اصفهان متولّد شد. فعالیتهای فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب شروع کرد و از سال ۱۳۶۸ تاکنون با حوزه هنری همکاری داشت. حضور در مجله سوره، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از جمله فعالیتهای فرهنگی وی بوده است.
◾️خسروشاهی در سال ۱۳۷۷ بهعنوان داور جشنواره فیلم دفاع مقدس و در سالهای ۱۳۷۷، ۱۳۷۹ و ۱۳۸۳ بهعنوان داور جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس حضور داشته است و در سال ۱۳۸۳ نیز داوری انتخاب کتاب دفاع مقدس دفتر ادبیات داستانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهدهدار بوده و تاکنون آثار زیادی ازجمله داستان کوتاه، رمان و زندگینامه داستانی و مقاله به قلم او منتشر شده است.
«خلفههای وحشی»، «بیرون قلعه امن نیست»، «زخمدار»، «رؤیای داغ»، داستانهای بلند «نفر پانزدهم» و «صخرهها و پروانهها»، زندگینامههای داستانی «همیشه با هم»، «دوشنبهای که میآید» و «غروب آبی رود»، داستان نوجوان «پدربزرگ برکه و درخت گردو» و نثر ادبی «از کوچههای بیخبری» از جمله مکتوبات خسروشاهی در این سالها بود.
◻️انتشارات «راه یار» درگذشت این نویسنده و پژوهشگر انقلاب را به خانواده آن مرحوم و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب تسلیت میگوید و از خداوند برای آن مرحوم، طلب آمرزش و برای خانواده و بازماندگانش طلب صبر دارد.
✅ @Raheyarpub
انا لله و انا الیه راجعون
◾انتشارات "راه یار" درگذشت مرجع عالیقدر آیتالله العظمی صافی گلپایگانی را تسلیت می گوید.
◾این مرجع مهذب و بیدار در بیش از یک قرن عمر با برکت خویش منشأ خدمات مهمی به اسلام و تشیع و نظام اسلامی بود و در کنار خدمات علمی و حوزوی، فعالیتهای سیاسی ایشان نیز درخشان بود؛ از آغازین روزهای نهضت امام خمینی و در ماجرای خونین فیضیه تا آغازین سالهای تأسیس نظام اسلامی و در کسوت دبیری شورای نگهبان، همواره نشانی از مجاهدتهای خاموش آیتالله العظمی صافی به چشم میخورد.
◾حضور فعال در سنگر نصح و نظارت بر عملکرد کارگزاران نظام اسلامی و مواجهه صریح با جريانهای فکری و سیاسی منحرف و دفاع از حریم اهلبیت(ع) نیز از نقاط درخشان کارنامه ایشان بود.
◾ @raheyarpub
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نقدوبررسی «برخیزید» در چراغ مطالعه با حضور سیدحمدشاهنگیان
📚 در بخش «نقد کتاب» این هفته برنامه «چراغ مطالعه»، کتاب «برخیزید: خاطرات شفاهی سید حمید شاهنگیان» نوشته روح الله رشیدی با حضور راوی اثر حمید شاهنگیان بررسی میشود.
🔻سیدحمید شاهنگیان زادهٔ ۱۳۲۸ آهنگساز، نوازنده و تنظیم کننده موسیقی است. شاهنگیان ازجمله هنرمندانی بود که در واقعه خونین ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ حضور داشت و از همانزمان، به اینباور رسید که نباید اجازه داد که ایناتفاق مهم تاریخی از سوی رژیم پهلوی به فراموشی سپرده شود. با همینانگیزه بود که به تنهایی و در خفقان آن دوران، سرود ۱۷ شهریور را به یاد شهدای این واقعه تولید کرد.
🔹امشب ساعت 21 | شبکه چهار
✅ @Raheyarpub
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«به اضافه مردم» به چاپ دهم رسید
🔻نویسنده(روحالله رشیدی) در این کتاب، به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی، در 10 فصل به بررسی 10 قاعده اساسی در کار فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته و در هر فصل، مثالهایی هم که از خاطرات و تجربههای عینی افراد گرفته شده، جهت کاربردی شدن این قواعد آورده شده است. همچنین در بخش ضمیمه کتاب، ضمن آسیبشناسی نحوه اجرا و برگزاری یک برنامه فرهنگی، شیوه مواجهه با مسائل و چالشهای موجود در فرآیندهای فکری و اجرایی برنامههای فرهنگی بهعنوان تمرین درنظر گرفته شده است.
🔻«به اضافه مردم» علیرغم رویکرد انتقادی خود، نگاهی رو به جلو و عدالتخواهانه دارد و با نگاه به راهکارها و پیشنهادهای ارائه شده در آن، میتوان آن را جزو یکی از کتابهای کاربردی مهم برای عموم فعالان فرهنگی و مردمی عنوان کرد.
نویسنده:روح الله رشیدی
144صفحه
28هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴«بانگ آزادی» خاموش نمیشود
♦️ روایتی غریبانه از هنر در تمامی اعصار
✍️حسام آبنوس- نگاهی بر کتاب «بانگ آزادی؛ خاطرات شفاهی احمدعلی راغب»:
🔻«بانگ آزادی» خوب شروع میشود ولی غمانگیز به پایان میرسد. دارم از کتاب خاطرات شفاهی احمدعلی راغب حرف میزنم. کتابی که آهنگساز، نوازنده انقلابی و سازنده بسیاری از سرودهای اثرگذار و مشهور سالهای پیش و پس از پیروزی انقلاب در آن از کودکی تا آخرین سالهای فعالیتش سخن گفته است. در واقع باید گفت راغب در این کتاب برای تاریخ گفته است.
🔻گفتم کتاب خوب شروع میشود ولی غمانگیز به پایان میرسد، خاطرات این کتاب من را یاد جملهای در کتاب خاطرات فرهاد فخرالدینی انداخت که گفته بود: «آخر نفهمیدیم موسیقی در این مملکت حرام است یا حلال.» فراز و فرودهای زندگی احمدعلی راغب این سوال را پررنگتر میکند. البته که زندگی راغب در این کتاب بسیار غمانگیز است. از ماجرای درگذشت مادرش تا سختیهای زندگی در تهران و سختیهای کار کردن در شرایطی که دیگران دست از کار کشیده بودند تا دشواریهای کار کردن در شرایطی که بعد از جنگ مدعیها سر و کلهشان پیدا شده بود. باید گفت «بانگ آزادی» غمگین است!
🔻شاید بتوان گفت کتاب نموداری از فراز و فرود فعالیت هنرمندان در سالهای پیش و پس از انقلاب است. کسانی که از ترس سکوت کرده بودند و کسانی که از آینده نترسیدند و در میان معرکه ایستادند و برای چیزی به اسم آرمان زحمت کشیدند.
♦️بیشتر بخوانید:
b2n.ir/evav1
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴 پس از ۳۲سال؛ تنها یکهزارم از نامههای مردم به امام(ره) منتشر شده است/ انتشار نامههای اردوزبانها به امام(ره)
♦️پژمان عرب؛ محقق و گردآورنده کتاب «روحی جان سلام» در گفتگو با خبرگزاری تسنیم:
🔻من قبلاً زمان مطالعه صحیفه امام(ره) به تعدادی از این نامهها برخورده بودم، اکثراً هم نامههایی بود که خود حضرت امام(ره) پاسخ داده بودند، بعد که کتابها، مجلات و منابع دیگر را پی گرفتم، دیدم که حجم نامهها خیلی بیشتر از این حرفهاست. آماری که مسئولین نشر امام(ره) میدهند، بیش از یکمیلیون نامه است که در این 32 سال بعد از رحلت ایشان کمتر از یکهزارم این نامهها منتشر شده است.
🔻این نامهها یک تصویر نو و بدیعی از نوع رابطه مردم با امام(ره) به ما نشان میدهد؛ تصویری که تا به حال نداشتیم و بهنوعی آشناییزدایی از این ارتباط دوطرفه میکند.
🔻قالب نامه یک مجرای ارتباطی صمیمی و گرم و گیراست، خود همین عنوان که مردم به امام(ره) در نامههایشان چه میگفتند، جذاب است. برای من شگفتانگیز و جالب بود که ببینم مردم با چه لحن و با چه کلماتی با امام(ره) دیالوگ میکنند، موضوعات و مسائلی که مردم در نامههایشان به ایشان مطرح میکردند، چیست؟ چرا که نامهها داستان و روایتی از خود مردم هستند.
🔻هر انسانی در نامه نوشتن راحت است، هیچ محدودیتی وجود ندارد، هیچ سانسور و ملاحظهای هم در کار نیست، بعد که کمکم موضوع نامههای مردم به امام(ره) را پیگیری کردم، دیدم واقعاً همینطور است...
♦️بیشتر:
tn.ai/2642867
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باور داشتم که حادثهی ۱۷ شهریور باید در تاریخ بماند!
♦️سیدحمید شاهنگیان؛ راوی کتاب «برخیزید» در برنامه تلویزیونی «چراغ مطالعه»:
حوادث انقلاب آنقدر سریع بود که حادثهی بعدی همیشه حادثهی قبلی را کمرنگ میکرد و به فراموشی میسپرد. من بعد از ماجرای حادثه کشتار هفده شهریور در میدان ژاله که بعدا شد میدان شهدا به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم...
🔹شاهنگیان از جمله هنرمندانی است که در واقعه خونین ۱۷شهریور ۱۳۵۷ حضور داشت و از همان زمان، معتقد بود که نباید اجازه داد که این اتفاق مهم تاریخی از سوی رژیم پهلوی به فراموشی سپرده شود. با همین انگیزه بود که به تنهایی و در خفقان آن دوران، سرود 17شهریور را با شرایطی خاص به یاد شهدای این واقعه تولید کرد.
🔹به همین ترتیب، او تنظیم و آهنگسازی بسیاری از سرودهای انقلابی نظیر «برخیزید ای شهیدان راه خدا»، «خمینی ای امام»و... را نیز برعهده داشته است. پس از انقلاب نیز تا سال ۱۳۶۰ از سوی رییس وقت سازمان صداوسیما، مسئولیت امور موسیقی این نهاد را به عهده گرفت و در شرایط ویژه آن دوران، شاهد چالشهای زیادی در این عرصه بود که خاطراتی مهم و شنیدنی دارد و بخشهایی از آن، در کتاب «برخیزید» روایت شده است
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴ویژه فجر انقلاب 🇮🇷
🔻«مادر برام قصه بگو»| خاطرات و تاریخ شفاهی گروه سرود آباده
🔻«سلولهای بهاری»| خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران
🔻 «مسجد رهبر»؛ تاریخ شفاهی مسجد کرامت
♦️ 185هزار تومان»»» 148هزار تومان
♦️ارسال رایگان
🔷 تا 22 بهمن
♦️سفارش از طریق: صفحه اینستاگرام انتشارات «راه یار»
instagram.com/raheyarpub
02142795454
02537746490
✅ @Raheyarpub
🔴دو سالی که سرود خمینی ای امام غیرقابل پخش شد/از عملکردم راضیام
♦️سیدحمید شاهنگیان؛ راوی کتاب «برخیزید» در برنامه تلویزیونی «چراغ مطالعه»:
🔻 آقای حسین شمسایی با شهامت باورنکردنی در مجالس، شعرهای حمید سبزواری را میخواند. حسین شمسایی و حسین صبحدل، موذن معروف ازدوستان من بودند و من این موضوع را با آنها در میان گذاشتم و به همراه چند نفر دیگر یک گروه ۵-۶ نفری و کارآمد را تشکیل دادیم.
🔻 آقای صبحدل یکبار در مسجد قبا اعلام کرد که از جوانان هرکسی که دوست دارد سرود بخواند اعلام آمادگی کند و یکدفعه جمعیت کثیری آمدند و خیلی هم کار سختی بود چون آدمهایی که اعلام آمادگی میکردند درواقع خطرکرده بودند.
🔻 درنهایت یک گروه ۱۲۰ نفره انتخاب کردیم و سرود «برخیزید» با حضور این گروه ساخته و قرار شد وقتی امام آمد این سرود پخش شود و با ورود امام این سرود در بهشت زهرا(س) اجرا شد و الحمدلله خیلی هم کار خوبی شد.
🔻 در اولین سال بعد از انقلاب من مسئول موسیقی صدا و سیما شدم و در آن دوران کار خیلی سختی بود چون نگاه متحجرانه و کوتاه بینی به موسیقی آنقدر زیاد بود که سرود «خمینی ای امام» برای دوسال غیرقابل پخش بود. دلیل غیرقابل پخش بودن هم این بود که می گفتند سرود با «ای مجاهد» آغاز می شود.
🔻 یکی از کارهای من که در آن دنیا بتوانم به آن ببالم این بود که نگذاشتم موسیقی در آن دوران از بین رود و همه اصلاحاتی که انجام دادم را هم قبول دارم و از آن دفاع می کنم با اینکه درباره آن ها حتی فیلم هم ساخته شده است.
♦️بیشتر:
mehrnews.com/xX4pF
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub