🔰 رئیس قوه قضائیه در گردهمایی سراسری فرماندهان، رؤسا و معاونان ناجا:
⬅️ مردم خواهان پلیس مهربان، مقتدر و مدبر هستند.
🚫 وقتی یک مالباخته به کلانتری مراجعه میکند، نباید به او گفته شود ما برای پیگیری موضوع و دنبال کردن سارق امکانات نداریم و یا این که ما برخورد کردیم اما فلان دستگاه با ما همکاری نکرده است؛ این نوع برخوردها و بیان مشکل برای مردم هیچ دردی را از جامعه دوا نمیکند.
✅ پلیس مقتدر، پلیسی است که به صورت قانونمند و با قدرت به برخورد و مقابله با مفسدان و متجاوزان به حقوق و امنیت مردم میپردازد.
🔹️ همانطور که مهربانی به معنی ضعف و سستی نیست، اقتدار هم به معنی ظلم و اجحاف و تعدی و تضییع حقوق مردم نیست.
▫️ نیروی انتظامی هم باید مانند عدلیه ملجاء و پناه مردم باشد و با مردمی که برای تظلمخواهی به آنها مراجعه میکنند، مهربان باشند.
💠 از نیروی انتظامی به واسطه میزان و نوع کشفیات در حوزه مواد مخدر و سایر جرایم تشکر میکنیم.
⚠️ انتظار داریم آن دسته از مواردی که در کشفیات آنها توفیق حاصل نشده با اتخاد اقدامات متفاوت و مطلوبتری مورد اکتشاف قرار گیرد.
⛔ مطلقا نباید اجازه دهیم هیچ نقطهای از کشور برای متخلفان و مجرمان و معتادان متجاهر و توزیعکنندگان جزیی و کلی مواد مخدر امن باشد.
🔍 نظارت بیشتر بر تحت نظرگاهها و بازداشتگاهها در کلانتریها امری ضروری است.
✍ در مرحله تحقیقات مقدماتی اطلاعرسانی در خصوص کیسهای مورد تحقیق باید با احتیاط همراه باشد.
⚖ [ با اشاره به انحلال پلیس قضایی پس از ادغام کمیته انقلاب اسلامی، شهربانی و ژاندارمری و شکلگیری نیروی انتظامی ]: با توجه به همکاری تنگاتنگ پلیس و قوه قضاییه، باید احیای پلیس تخصصی قضایی که به حقوق و قضا و علوم روز آشنا باشد، با جدیت پیگیری شود.
✅ همکاریهای مردم و سازمانهای مردم نهاد با پلیس» در گرهگشایی از مشکلات و پیشگیری از ناهنجاریها مؤثر است.
💠 مدیر یک سازمان باید ضعفها و قوتهای مجموعه تحت امرش را آسیبشناسی کند و ببیند چه روشهایی موجب تسهیل امور و حفظ حقوق مردم میشود.
🚫 دستگاههایی که متولی امور مردم هستند باید نسبت به حفظ مجموعه خود در برابر آسیبها حساس باشند و نیروی انتظامی که در خط مقدم برخورد با جرایم و ناهنجاریها قرار دارد، بیش از همه باید به این مساله توجه داشته باشد.
💻 هر چه یک سازمان به ابزارهای نوین و سامانههای الکترونیک مجهزتر شود، اشراف اطلاعاتی بیشتری پیدا میکند و افزایش اشراف اطلاعاتی ناجا نقش بازدارنده دارد.
۱۳۹۹/۶/۲۶
@raisi_org
🏴 رئیس قوه قضائیه با صدور پیامی درگذشت خادم باسابقه امام رضا (علیهالسلام) و تولیت حسینیه مرحوم آیتالله حاج سید جواد خامنهای (رحمتالله علیه) مشهد را تسلیت گفت.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اِنّا لله وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعون
▪️ رحلت خادم باسابقه حرم رضوی و یار خراسانی مقام معظم رهبری، ابوالشهید مرحوم حاج علی شمقدری دلهای ما را اندوهگین کرد.
▪️ آن مرحوم که از خادمان نام آشنای آستان قدس حضرت علی بن موسی الرضا (علیهالسلام) بود و پیرغلامی سید و سالار شهیدان را بالاترین مقام و منصب و افتخار خود میدانست، از چهرههای پیشتاز نهضت تاریخی حضرت امام (رحمتالله علیه) بود که در تمام دوران پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی حاضر شد و در این راه ابراهیموار فرزند عزیز خویش را تقدیم انقلاب کرد.
▪️ اینجانب که در دوران خدمتگزاری در آستان قدس رضوی شاهد تقوا، تعهد، صدق و صفا از مرحوم شمقدری بودم، درگذشت این خادم با اخلاص امام رضا (علیهالسلام) و یار و همراه امام و رهبری را به خاندان معزز ایشان، مقام معظم رهبری، دوستان و همکارانش در آستان قدس رضوی تسلیت میگویم و برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن مرحوم رحمت الهی و علو درجات مسئلت دارم.
سید ابراهیم رئیسی
۱۳۹۹/۶/۲۸
@raisi_org
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه:
⚖ در اجرای عدالت هیچ مانع و حد و مرزی نمیشناسیم.
🚫 مهمترین موضوع برای دستگاه قضایی مصالح مردم، دفاع از حقوق عامه، عمل به موازین قانونی و شرع در اجرای عدالت است و کسانی که دنبال فضاسازی علیه نظام و سیستم قضایی هستند، نمیتوانند خللی در مسیر دستگاه قضایی به وجود آورند.
🔍[ در واکنش به گزارش وزیر دادگستری درباره عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی]: تأمین معیشت مردم و کالاهای اساسی مورد نیاز آنها از مهمترین مسائل است که بارها بر آن تأکید شد و باز هم تأکید میکنم همه باید تلاش کنند تا در اقتصاد ثبات ایجاد شود و هر چه بیشتر به مردم اطمینان دهیم بازار ثبات دارد و آنها احساس کنند فرایند تولید تا مصرف مدیریت شده است.
⭐ تولید قدرت از مهمترین دستاوردهای دفاع مقدس بود.
✅ «انسان سازی» یکی دیگر از ابعاد و دستاوردهای مهم دفاع مقدس است مکتب شهید سلیمانی در پرتو دفاع مقدس شکل گرفت.
🔹️ باید برای نسل جوان گفته شود که چگونه ملتی که در شرایط سخت اقتصادی و سیاسی و نظامی قرار داشت، با دست خالی اما با ایمان و اراده در برابر دشمن و جبهه متحد کفر جانانه ایستاد و به پیروزی و موفقیتهای بزگ دست یافت.
💠 مهمترین اظهارات مسئولان قضایی:
⬅️ رئیس مرکز توسعه شوراهای حل اختلاف با اشاره به مراجعات مکرر مردم به این شوراها درباره تضییع حق صاحبخانههایی که نیاز به ملک خود دارند:
🔹️شوراهای حل اختلاف برای حفظ حقوق موجر و مستأجر تلاش میکنند.
🔹️مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا که مبنای اقدام این شورا درباره اختلافات موجر و مستأجر است،در این زمینه پیشبینی لازم را نکرده است .
🔹️با وجود پیگیریهای صورت گرفته، هنوز مصوبه مذکور اصلاح نشده است.
⬅️ رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات:
🔸️افزایش ظرفیت ارتباط تصویری زندانها با مراکز قضایی سراسر کشور و اجرای این طرح موجب کاهش قابل توجه اعزام و بدرقه زندانیان در استانها شده است.
🔸️در برخی استانها اعزام و بدرقه زندانیان نزدیک به صفر شده است.
🔸️۲۰۰ نقطه در استان تهران برای برقراری ارتباط تصویری و ایجاد امکان دادرسی از راه دور تجهیز شدند.
🔸️نرم افزار بومی ردیابی پابند الکترونیک را طراحی کردیم.
🔸️پیش از این به دلیل غیربومی بودن نرم افزار ردیابی پابند الکترونیک، ظرفیت فعال بودن همزمان این پابندها محدود بود.
🔸️در نرمافزار جدید ایرانی طراحی شده، این محدودیت برطرف شده و امکان افزایش رقم استفاده از این پابندها تا ۱۰ هزار مورد تا پایان امسال فراهم شده است.
۱۳۹۹/۶/۳۱
@raisi_org
💠 در راستای همکاری همکاری استارتاپ ها و شرکتهای دانش بنیان با دستگاه قضا با هدف تحقق شعار «قوه قضائیه چابک و هوشمند»؛ «پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی» با حضور حجتالاسلام و المسلمین رئیسی افتتاح شد.
👈 ارتقاء سلامت دستگاه قضا، توسعه عدالت و دسترسی آسان و ارزان به خدمات قضایی، پیش بینی جرایم و پیشگیری از جرم و افزایش مشارکتهای اجتماعی در بهبود نظام قضایی از جمله اهداف و برنامههای «پردیس نوآوری های حقوقی و قضایی» است که با استفاده از ارکان موجود در زیست بوم فناوری های کشور پیگیری خواهد شد.
رئیس قوه قضائیه:
◀️ افتتاح پردیس نوآوریهای حقوقی و قضایی می تواند یاری رسان دستگاه قضایی در حوزههای مختلف ثبت اسناد و املاک، پزشکی قانونی و سازمان زندانها باشد.
🔹️ استفاده از پابند الکترونیک که یک اقدام دانش بنیان نهادینه و بومی شده در کشور است بسیاری از امور مربوط به زندانیان را تسهیل کرده است.
⬅️ موضوع اعتبارسنجی شرکتها و جلوگیری از تاسیس شرکتهای صوری که مشکلاتی را برای مردم ایجاد میکنند، امری بسیارضروری است که این مهم با افتتاح این پردیس تحقق بیشتری مییابد.
💻 برای تحقق کامل دولت الکترونیک، بخشهای مختلف کشور باید از امساک اطلاعاتی پرهیز کنند و با رعایت اصول و ضوابط امنیتی اطلاعات خود را با سایر بخشها لینک نمایند.
🚫 تشکیل دولت الکترونیک آنطور که انتظار بود محقق نشده است.
⏪ تشکیل دولت الکترونیک در زمینه جلوگیری از طولانی شدن دادرسیها بسیار موثر است؛ چرا که مکاتبات و استعلاماتی که میان مراجع قضایی و بخشهای مختلف در زمینه رسیدگی به یک پرونده صورت میگیرد بعضا دادرسی ها را طولانی میکند.
✅ امام (رحمتالله علیه) در دوران دفاع مقدس امور را به نیروهای مبتکر و خلاق جوان واگذار کرد و این جوانان با وجود همه کمبودها و تنگناها، اقدامات نوینی را در عرصه جنگ رقم زدند.
🔹️ امروز نیز باید از ظرفیت علمی عظیم نیروی جوان و شرکتهای دانش بنیان برای پیشبرد امور و رفع مشکلات بهره گرفت.
⬅️ شرکتهای دانش بنیان میتوانند مسایل حقوقی و قضایی خود را از طریق دفتری که در زیرمجموعه دستگاه قضایی تاسیس شده، پیگیری کنند.
🔸️ این شرکتها ظرفیتهای خود را در ۴۰۰ موضوع شناسایی شده به بخشهای مختلف قضایی ارائه میدهند تا دسترسی به عدالت برای مردم تسهیل و تسریع شود و شفافیت دستگاه قضایی نیز افزایش یابد.
۱۳۹۹/۷/۲
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضاییه در هفدهمین سفر استانی خود، در رأس یک هیأت عالیرتبه قضایی وارد استان اردبیل شد.
🔹️ نشست با قضات و کارکنان قضایی، مدیران ادارات و سازمانها، نخبگان و کارآفرینان از برنامههای سفر به استان اردبیل است.
🔸️ رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم، بررسی کمبودهای واحدهای قضایی و سازمانهای تابعه دستگاه قضا و تصویب اعتبارات لازم برای رفع این کمبودها در جهت دسترسی آسان مردم به عدالت، از مهمترین اهداف سفرهای استانی رئیس دستگاه قضا است.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
⚙ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی که صبح امروز در هفدمین سفر استانی خود همراه با هیأتی از مسئولان عالی قضایی به استان اردبیل سفر کرده است، به منظور پیگیری برنامههای دستگاه قضا در حمایت از بخش های تولیدی کشور، به طور سرزده از کارخانه نساجی سبلان بازدید کرد.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
سید ابراهیم رئیسی
⚙ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی که صبح امروز در هفدمین سفر استانی خود همراه با هیأتی از مسئولان عالی
دستور رئیس دستگاه قضا برای بررسی مجدد پرونده ورشکستگی و تملک کارخانه نساجی سبلان توسط بانک
🔹️ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی که صبح امروز در هفدمین سفر استانی خود همراه با هیأتی از مسئولان عالی قضایی به استان اردبیل سفر کرده است، به منظور پیگیری برنامههای دستگاه قضا در حمایت از بخش های تولیدی کشور، به طور سرزده از کارخانه نساجی سبلان بازدید کرد.
🔸️ رئیس قوه قضائیه در جریان این بازدید، پای حرفها و درددلهای مدیران و کارگران این کارخانه که به دلیل عدم پایبندی بانک به تعهداتش به حالت نیمه تعطیل درآمده نشست و در جریان مشکلات و نیازهای این واحد تولیدی برای بازگشت به چرخه تولید و افزایش بهرهوری آن در سال «جهش تولید» قرار گرفت.
⏪ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با ابراز امیدواری نسبت به رونق گرفتن صنعت نساجی در کشور تأکید کرد: رکود کارخانه نساجی سبلان که ظرفیت اشتغالزایی برای ۶ هزار نفر را دارد اما به دلیل مشکلات مربوط به بخش خصوصی و بانک بخشی از آن تعطیل شده، برای ما رنجآور است.
⚠️ رئیس قوه قضائیه افزود: این که ببینیم مقام معظم رهبری همواره بر رونق تولید و جهش تولید تأکید دارند و جوانان ما هم آماده کار و تلاش هستند اما زمینه کار برای آنها فراهم نیست و بخشی از یک واحد تولیدی عظیم تولیدی که میتواند هزاران نفر را مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار کند، ۹ سال خاک میخورد، واقعاً انسان را غصهدار میکند.
🔹️ وی با ابراز تأسف از گزارش مدیریت کارخانه نساجی سبلان که اعلام کرد این کارخانه در حال حاضر با ۶۰۰ نفر فعال است، متذکر شد: این که یک کارخانه بزرگ که میتواند صادرکننده پارچه باشد، فقط با ۱۰ درصد ظرفیت خود کار کند و هزاران چرخ خیاطی خاموش باشد، قابل پذیرش نیست.
⬅️ رئیس قوه قضائیه بر همین اساس به استاندار و رئیس دادگستری استان اردبیل تأکید کرد که مدیریت این کارخانه را در رفع موانع و مشکلاتش یاری دهند تا همه بخشهای این واحد عظیم صنعتی با تمام ظرفیت به چرخه تولید بازگشته و در کوتاهترین زمان ممکن با جذب نیروی کار مورد نیاز خود، رونق دوباره پیدا کند.
✅ گفتنی است؛ در پی نیمه تعطیل شدن کارخانه نساجی سبلان اردبیل به دلیل عدم پایبندی بانک به تعهداتش پس از تملیک کارخانه و طرح شکایت مدیران و کارگران این مجموعه عظیم تولیدی و صنعتی به دستگاه قضا، دادگستری استان خواستار اعمال ماده ۴۷۷ و بررسی مجدد پرونده ورشکستگی و تملک کارخانه شد که مورد موافقت رئیس قوه قضائیه قرار گرفت.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
⚖ رئیس قوه قضائیه در جمع قضات و کارکنان قضایی استان اردبیل:
🔹️ اعلام نواقص و کاستیها باید به اصلاح آنها منجر شود و آسیبشناسی ساختاری و رفتاری در دستگاه قضا ضروری است.
🔸️ مهمترین مسائل در کار قضایی صبر و بردباری در انجام مسئولیت است زیرا افرادی که به دستگاه قضایی مراجعه میکنند، دردمند و دغدغهمند هستند و نباید بر رنج و نگرانی آنها افزوده شود.
⏪ اگر به هر دلیلی امکانپذیر نیست یا نباید حقی به یک مراجعه کننده به عدلیه داده شود، اگر منشاء یک تصمیم یا رأی به درستی تبیین شود که چرا حق با او نیست، حتماً این رفتار اثرگذار خواهد بود.
🚫 قوه قضائیه و رئیس دیوان عالی کشور مأموریت دارند که مراقب باشند هیچ رأیی خلاف شرع صادر نشود و اگر رأیی در هر کجا و در هر زمان خلاف شرع صادر شد، از درجه اعتبار ساقط است.
✅ قاضی نباید به کار به عنوان یک شغل اداری صرف نگاه کند بلکه باید وحیانی بیاندیشد، وحیانی تصمیم بگیرد و وحیانی عمل کند و تصمیمگیری بر خلاف شرع و دستورات الهی با جایگاه خطیر قضاوت سازگاری ندارد.
✅ قضات و کارکنان دستگاه قضا و هر کسی که در دستگاه قضایی خدمت میکند، باید خود را صاحبخانه بداند و نسبت به مشکلات درون سیستم حساس باشد و برای رفع آنها تلاش کند و اگر کسی را دیدید که مظلوم واقع شده اما دستش به جایی نمی رسد، او را مسئولانه در احقاق حق یاری دهید.
⬅️ اجرایی شدن طرح کاداستر و ثبت برای کشور ضروری است.
💠 تعیین حدود مالکیت و صدور سند رسمی که در قوانین و برنامههای توسعه و برنامههای سنواتی مورد تأکید قرار گرفته، کاهش دهنده دعاوی حقوقی است و باید با جدیت دنبال شود.
🔹️ تشکیل پلیس قضایی برای قوه قضائیه یک ضرورت است اما اگر امکان احیای آن وجود ندارد، نیروی انتظامی با تربیت پلیس تخصصی در حوزه حقوقی و قضایی میتواند نیازهای قوه قضائیه در این حوزه را برطرف کند.
👈 رئیس قوه قضائیه در این جلسه، با تقدیر از اقدامات دادگستری استان اردبیل در حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران و تلاشهایی که برای حل اختلافات و رسیدگی به پروندههای معوقه صورت گرفته، رفع نیازها و مشکلات همکاران دستگاه قضا را مورد تأکید قرار داد و از اجرای قریبالوقوع «تبدیل وضعیت کارمندان واجد صلاحیت به قاضی» و پیگیری «ایجاد صندوق رفاه در شوراهای حل اختلاف»، «کادرسازی و توزیع مناسب نیروی انسانی در مراجع قضایی» سخن گفت.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
✍ ۶ دستور رئیس قوه قضائیه در اردبیل در خصوص شرکت کشت و صنعت مغان
✅ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه احیای حقوق عامه در حوزه خصوصیسازی شرکت کشت و صنعت مغان با بیان اینکه واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان برای مردم شهر مغان و استان اردبیل به یک دغدغه تبدیل شده است و من نمیتوانم به یک استان سفر کنم و نسبت به دغدغه مردم آن استان بیتفاوت باشم، ۶ دستور صادر کرد:
1️⃣ فهرست کلیه اراضی، اموال و داراییهای شرکت احصا و گزارش کارشناسی آن ارائه شود.
2️⃣ اموال و داراییهای شرکت، بطور شفاف، کارشناسی و ارزشگذاری شود.
3️⃣ هیات داوری به دور از فشارها و با در نظر گرفتن مصالح ملی و بیتالمال، درخصوص تایید یا ابطال قرارداد فعلی واگذاری براساس حق و عدل اظهارنظر نماید.
4️⃣ قرارداد واگذاری، باید پیوست تخصصی کشاورزی و امنیتی داشته باشد.
5️⃣ هیات مستشاری دیوان محاسبات مجلس، در اظهارنظرنهایی خود تسریع نماید.
6️⃣ سازمان بازرسی کل کشور در تمامی مراحل نسبت به رعایت قانون، نظارت موشکافانه و دقیق داشته باشد.
👈 رئیس قوه قضائیه با انتقاد از اینکه نکاتی که باید در زمان واگذاری کشت و صنعت مغان لحاظ می شد، مورد توجه قرار نگرفت و در زمان این واگذاری به اخطارهای صادره از دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و مسئولان قضایی، امنیتی و محلی توجه نشد، افزود: باید در زمان این واگذاری، در مورد کشت استراتژیک در اراضی مغان و اشتغالزایی در این شرکت تضمینهای لازم اخذ میشد و اکنون در واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان نسبت به موضوع کارشناسی، هیات واگذاری، نحوه مزایده و فرآیند واگذاری ابهامات و سوالاتی وجود دارد که قابل بررسی است.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در جلسه شورای اداری استان اردبیل:
◀️ مدیران دولتی اراده کنند، ماههای پایانی دولت دوران طلایی برای گرهگشایی از زندگی مردم خواهد شد.
🔸️ مدیران دولتی باید با نظارت دقیق بر روند تولید تا توزیع و کنترل بازار به مردم اطمینان دهند که در میدان هستند و کارها رها شده نیست.
🔹️ خدمت به مردم و نشاندن لبخند بر لبان یک پیرمرد یا پیرزن برای همه ما یک افتخار است که باید قدردان این موهبت الهی باشیم.
🚫 کوچک ترین فساد و تخلف در نظام اداری باید بزرگ شمرده شده و با آن برخوردشود.
⚠️ رشد ارقام تخلفات یا تعداد متهمان پرونده های مشابه ناشی از این است که برخی مدیران نسبت به موارد و بسترهای فسادزا در نظامات اجرایی و خدماتی و نظاماتی چون بانک، بیمه، مالیات و گمرکات بی تفاوت هستند.
🔹️ مردم کوچکترین فساد و ارتباط ناسالم در نظام اداری را تحمل نمیکنند و قانونشکنی ادارات و سازمان های دولتی باید به صورت مضاعف پیگیری و برخورد شود.
🚫 دلیل این که برخی اشخاص جرات میکنند تخلف کنند، این است که برخی متولیان حفظ و اجرای قانون خودشان تخلف میکنند.
🔸️ اجرای دقیق قانون و حمایت و نظارت بر بخش خصوصی میتواند چرخه تولید را در کشور به حرکت درآورد.
◀️ اگر خصوصی سازی در جایی به درستی انجام نشده و مشکلاتی به وجود آمده، ارتباطی با اصل ۴۴ ندارد بلکه اشکال در نحوه واگذاری شرکتها، عدم نظارت دقیق و بیتوجهی به هشدارها درباره صلاحیت متقاضیان شرکتها است.
🔹️ مدیریت بدون نظارت امکانپذیر نیست و یکی از مأموریتها و مسئولیتهای مدیران این است که خودشان قبل از هر نهاد نظارتی به موضوع نظارت مستمر درون سازمانی توجه کنند.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
🔸حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در سفر به استان اردبیل، با تعدادی از مراجعین به دادگستری کل این استان دیدار و پس از گفتوگو با آنان، دستورات لازم برای بررسی مشکلات قضایی این افراد را صادر کرد.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در گفتوگوی تلویزیونی پایان سفر به استان اردبیل:
🔹️ در جلسه امشب شورای عالی قوه قضائیه مسائلی که ۱۷ هیات اعزامی مطرح کردند بررسی شد که برهمین اساس ۱۱۰۰ میلیارد ریال از بودجههای قوه قضائیه و بودجههای استانی برای رفع مشکلات ضروری استان در حوزه قضایی اختصاص یافت.
🔸️ دادستان کل کشور برای بررسی بعضی زمینخواریهای مطرح شده در جلسه شورای اداری استان مامور شد. سازمان بازرسی نسبت به عدم انجام وظایف افرادی که تسهیلات گرفتهاند و به تعهدات خود عمل نکردهاند مامور شد.
🚫 مفسد اقتصادی باید به مجازات برسد و مردم در جریان این برخوردها قرار بگیرند و برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، باید منافذ فساد شناسایی شوند که در این راه نقش دولت و مجلس مهم است.
۱۳۹۹/۷/۳
@raisi_org