🌍 ستاد مردمی آیت الله رئیسی در ایتالیا
▫️Campagna di sostegno all'ayatollah dottor Ebrahim Raisi in Italia
◽️ Sito: Raisitalia.org
🔸 Eitaa: Eitaa.com/@raisitalia
▪️Gap: gap.im/raisitalia
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوشتن کد انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، الزامی نیست
🔹رئیس ستاد انتخابات کشور: چون تشابه اسمی بین نامزدها نداریم، نوشتن کد انتخاباتی ضرورت ندارد.
🔹اسامی نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری:
۱- محسن رضایی میرقائد
۲- سید ابراهیم رئیسی
۳- سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۴- عبدالناصر همتی
@Farsna
به نام خدا و سلام
کد سید ابراهیم رئیسی طبق تصویری که از سایت #وزارت_کشور مشاهده می کنید، عدد ۴۴ است و کد دیگری که برخی داده بودند، نادرست بود. کد #چهل_و_چهار درست است.
◽️ ستاد مردمی آیت الله رئیسی در ایتالیا
به نام خدا و سلام بر شما
«انّما یَتَقبَّلُ اللهُ مِن المُتَّقین» مائده، ۲۷. خدا تنها از پرواگران میپذیرد.
🌼 سپاس از خدای بزرگ و امام زمان و رهبری عزیزمان و تشکر از همه مردم ایران و همه ایراندوستان غیر ایرانی که در مسیر سربلندی ایران و خدمت به مردم و بندگی خدا تلاش کردند.
🔺«پیروزی»، فقط از آن کسانی است که برای خدا و برای خدمت به خلق خدا و برای سربلندی ایران تلاش کردند؛ خواه رأی اکثریت، همسو با آنان باشد و خواه نباشد.
🔻«شکست» فقط از آن کسانی است که به جای برافراشتن حق، در پی دنیاطلبی و مبارزه با حق برآیند؛ چه رأی اکثریت با آنان باشد و چه نباشد.
✅ اما «رأی اکثریت»، فقط یک نعمت است که فرصتی برای خدمت به مظلومین و برافراشتن پرچم حق را به کسانی میسپرد؛ لذا همه کسانی که نعمت شکوهمند رأی مردم را به دست آوردهاند، تلاش خواهند کرد که در برابر خدا و خلق خدا سرافراز باشند.
💠 ستاد مردمی آیتالله رئیسی در ایتالیا، از تلاش همه برگزار کنندگان انتخابات و حماسه حضور مردم بینظیر ایران، سپاس میگزارد و این فرصت شکوهمند خدمت را به دکتر #سید_ابراهیم_رئیسی تبریک میگوید.
ان شاءالله به یاری خدا، پس از این نیز خواهیم کوشید که در خدمت برنامههای آیتالله رئیسی و بازگو کردن خواستههای ایرانیان خارج از کشور باشیم.
🌻زنده و برازنده ظهور باشید!
ابوالفضل امامی، ۲۹ خرداد ۱۴۰۰- ایتالیا
🇮🇷 @raisitalia
🌍 پاسخ ستاد مردمی آیتالله رئیسی در ایتالیا به روزنامه «کوریره دلّاسِرا»
روزنامه مشهور «کوریره» در صفحه نخست روز چهارشبنه خود، با استناد به ادعاهای آقای روحانی و همتی، اقدام به تخریب دکتر رئیسی کرد.
بلافاصله، مصاحبه مسوول ستاد مردمی دکتر رئیسی در ایتالیا، با خبرگزاری «ادنکرانوس»، به معرفی شخصیت آیتالله رئیسی و تعاملات آینده ایران و ایتالیا پرداخت تا دکتر رئیسی را با برچسب تندرو معرفی نکنند؛ اما خبرگزاری مذکور این مصاحبه را به بایگانی سپرد!
دکتر امامی نشان میدهد که ایران، دیگر یک واحد سیاسی مرسوم نیست؛ بلکه نماینده یک فرهنگ ریشهدار و گسترده در منطقه و جهان است. لذا باید ظرفیتهای عظیم اقتصادی منطقهای و جهانی ایران و همپیمانانش را نیز مد نظر قرار داد!
حجةالاسلام امامی میافزاید که ایران جدید، قویترین ایران طول تاریخ خواهد بود و همافزایی بیشینه نهادها حاکمیتی و مردمی و توان فزاینده جریانهای منطقهای و جهانی همسو با ایران از یک سو، و شکست هیمنه امریکا، فعال شدن گسلهای عمیق و گسترده اجتماعی و سیاسی و افول آمریکا از سوی دیگر، نوید جهش عظیم اقتصادی و سیاسی ایران و همپیمانانش را میدهد.
لذا پس از رسوایی آمریکا و اذناب اروپایی آن؛ مانند فرانسه و انگلیس، ایران قدرتمند جدید، بهترین فرصت برای ملتهای مستقل اروپایی؛ مانند ایتالیا است تا بتواند خود را به اقتصاد جوان جهان گره بزنند.
این مصاحبه میکوشد که نگاه ایران به ایتالیا را فارغ از دستهبندیهای داخلی ایتالیا، متوجه منافع متقابل ایران جدید و ایتالیای یکپارچه کند.
🇮🇷 @raisitalia
هدایت شده از ابرفقه
‼️ آیا آمار وزارت کشور، به معنای نامشروع بودن نظام ایران است؟
می گویند که چون وزارت کشور اعلام کرده است که آمار مشارکت تقریبا یک درصد کمتر از نصف واجدین شرایط رأی دادن بوده است، پس اکثریت مردم مخالف نظام هستند و نظام نامشروع است.
۱. واجدین شرایط رأی دادن، مساوی با مردم نیستند؛
۲. بسیاری از واجدین شرایط رأی دادن به صندوق رأی مراجعه کردند؛ اما نفوذیها، یا دیر رأی گیری کردند، یا سامانه رأی را مختل کردند یا از برخی مردم در انتظار رأی دادن، رأی نگرفتند و احتمال کمخوانی یا اشتباه هم هست؛ لذا نمیتوان گفت که همه این یک درصد واجدین شرایط مورد بحث، نیامدهاند که رأی بدهند.
۳. نیامدن دلیل معارض نظام بودن نیست؛ چون:
آ. برخی از مردم تحت جفای جریان ناکارامد، گرفتار نان شب و درگیر کار بودهاند و فرصت مناسب نیافتهاند؛
ب. برخی از مردم به سبب کرونا یا مسائل دیگر، ضرورتی ندیدهاند که رأی بدهند؛
ج. برخی نیز، از عدم احراز صلاحیت یک نامزد، دلگیر بودهاند و در کنار دیگر شرایط، در انتخابات شرکت نکردهاند؛
د. برخی هم مخالف این نظام هستند و برخی، حتی مخالف ایران هستند و در پی تجزیه ایران.
۴. #تأسیس_اصل
برخی میگویند که اصل این است که هر کس در انتخابات شرکت نکرده است، مخالف نظام است!
👈 اینها از بیسوادی فقهی و حقوقی است؛ زیرا طبق قاعده، هنگامی به سراغ اصل میرویم که دلیلی در دسترس نباشد؛ اما مردمی که رأی ندادهاند، در دسترس هستند، مدعی باید از آنها رأیگیری کنید ببینید که چند درصد مخالف نظام هستند و چند درصد بر پایه دلایل دیگری رأی ندادهاند. پس در هنگامی که «دلیل» در دسترس هست، نمیتوانید به «اصل» جعلی رجوع کرد. آیا یک درصد این افراد هم کسانی نیستند که موافق نظام باشند؟
👈 افزون بر این، طبق مبنای مدعی، هر کس هم که در آن انتخابات کذایی شرکت نکند، ثابت میشود که مخالف نظر این مدعیان است. بنابراین، آیا قرار است در انتخابات فرضی، همه آن ۵۱ درصد شرکت کنند و همگی هم رأی به مخالفت با نظام بدهند؟ سبحان الله از این ادعا!
۵. اساساً این انتخابات، انتخاب ریاست جمهوری است و هر چند که از شرکت افراد میتوان تأیید نظام را گرفت، اما عدم مشارکت، «دلیل» معارضه با نظام نیست. بله! اگر کسی در همهپرسی بر سر «اصل نظام» شرکت کند و رأی «نه» بدهد، این کار یعنی مخالفت با نظام. اما حتی شرکت نکردن در همهپرسی هم دلیل مخالفت با نظام نیست و تنها میتواند قرینه مخالفت با نظام باشد؛ نه بیشتر!
۶. آیا سیره عقلا در عالم این است که برای امر حیاتی تأسیس یا تغییر نظام، به پندارهای این چنینی عمل کنند و بگویند که چون مشارکت مردم در یک انتخابات عادی، یک درصد کمتر از پنجاه درصد شده است، پس باید نظام را عوض کنیم؟
۷. حسن روحانی، هاشمی و احمدینژاد نیز رئیس جمهور رای اقلیتِ واجدین شرایط رأی دادن بود؛ چرا در اینجا نمیگوییم که رئیس جمهور دیکتاتور و نامشروع است؟
۸. تفاوت عناوین زیر در فقه سیاسی و عدم تلازم منطقی میان آنها:
آ. نظام و بخشی از نظام؛ (مثلا دولت یا شورای نگهبان)
ب. عملکرد بخشی از نظام و اصل آن بخش از نظام؛
ج. رأی ندادن به سبب عملکرد بخشی از نظام با موافق آن بخش از نظام نبودن؛
د. موافق بخشی از نظام نبودن و مخالف آن بخش بودن؛
ه. مخالف بخشی از نظام بودن و معارضه کردن با اصل نظام.
۹. سبب نارضایتی بخشی از مردم، عملکرد بد دولت حسن روحانی است! نه عملکرد خوب امام خامنهای و نظام. دولت حسن روحانی هم با فریب مردم و دروغ بر سر کار آمد و اگر چیزی نامشروع بوده باشد، آن دولت است؛ نه نظام.
👈 طبق مبنای عقلایی، حقوقی یا فقهی نمیتوان گفت که چون طبق ادعای وزارت کشور، رأیهای شمرده شده، به میزان تقریبا یک درصد کمتر از نصف واجدین شرایط بودهاند، پس همه آنها مخالف نظام هستند و نظام دیکتاتور و نامشروع است؛ مگر این که کسی دچار #شبهه یا #عقده باشد.
🌻 زنده و برازنده ظهور باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ دیدن این فیلم؛ آن هم بعد از انتخابات و بدون شائبه های انتخاباتی، خیلی جالبه!
@raisitalia
هدایت شده از ابرفقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گفتگوی دو بانو از ایتالیا درباره انتخابات
بیحجاب و باحجاب، پزشکیان یا جلیلی؟!