فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روابط دوستانه ۴۰ ساله من و آقای رئیسی باعث نمیشود توقع بیجایی از دولت داشته باشیم
مجری:
🔹برخی میگویند حاکمیت به یکدستی رسیده و باعث میشود در برخی موارد به علت مصلحت اندیشیها چشمپوشی صورت بگیرد، چقدر این احتمال وجود دارد؟
رئیس دستگاه قضا:
🔹بین کار و دوستی و رفاقت مرز قائل میشوم.
🔹من هیچوقت در یک جناح خاص سیاسی نبودهام.
🔹اگر امروز یک فسادی در دستگاه اجرایی ببینیم بههیچوجه به این معنا نیست که از این فساد صرفنظر کنیم و ظرف این ۲ سال هم این را نشان دادهایم.
🔹آقای رئیسی هم توقع بیجای من از دولت را انجام نمیدهد.
🔹قوه مجریه در تنگناست و من هم متوجه این هستم که ایشان میخواهد کاری را انجام دهد اما نمیتواند.
🔹سازمان بازرسی کل کشور باید بازرسی داشته باشد و این بازرسیها اثرگذار باشد.
🔹موردی داشتهایم که حتی با ۲ بازرسی شاهد اثرگذاری وسیعی بودهایم که این به روحیه تعامل قوه قضائیه و مجریه برمیگردد.
🔹ما مصلحت نظام و مردم را به دوستی خودمان فدا نمیکنیم.
✅ @Rajanews
📸با حمله به مقر سازمان مجاهدین خلق در آلبانی، چهتغییری در تعداد کامنتهای رسانههای اینستاگرامی ایجاد شد؟
🔹بهدنبال حمله پلیس آلبانی به مقر سازمان مجاهدین خلق در این کشور، ادعاهایی در رسانهها منتشر شد که این حمله بر میزان توجه به رسانههای آنلاین تأثیر گذاشته است.
🔹به برای بررسی این ادعاها، میانگین کامنت تعدادی از رسانههای اینستاگرامی در روز ۳۰ خرداد «روز حمله به مقر مجاهدین خلق» و بازه ۲۰ تا ۳۰ خرداد با یکدیگر مقایسه شده است.
🔹بر اساس یافتههای بهدست آمده، میانگین کامنت صفحه ایراناینترنشنال در روز ۳۰ خرداد، با کاهش ۴۳ درصدی نسبت به ۱۰روز قبل از آن مواجه شده است و کامنتهای بیبیسی فارسی نیز ۳۱ درصد کاهش داشته است.
🔹این در حالی است که میانگین کامنتهای خبرگزاری فارس تقریبا تفاوتی با قبل نداشته است.
🔹بر اساس این یافتهها میتوان نتیجه گرفت که احتمالا با حمله به مقر سازمان مجاهدین خلق، تعداد کاربران فعال و کامنتگذار در این رسانهها با کاهش محسوسی مواجه شده است؛ با اینحال برای نتیجهگیری قطعی، بررسی دادههای بیشتری نیاز است.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ترور ۳ نیروی مقاومت فلسطین در عملیات پهپادی
🔹رژیم صهیونیستی در عملیات مشترک ارتش و شاباک با استفاده از پهپاد هرمس ۴۵۰ اقدام به ترور سه نیروی مقاومت فلسطین در یک خودروی سواری نمود.
🔹ارتش رژیم صهیونیستی ضمن توقیف پیکر پاک سه شهید فلسطینی مانع از نزدیک شدن نیروهای امدادی به محل حادثه شد.
🔹عملیات پهپادی امشب در جنین با نظر وزیر جنگ رژیم و تایید نتانیاهو صورت پذیرفته است.
✅ @Rajanews
🔻چمران چطور ضدجاسوسی انقلاب را راه انداخت
🔹مصطفی چمران را شاید خیلیها به تاسیس ستاد جنگهای نامنظم و عهدهداری وزیر دفاع در دولت موقت بشناسند یا به کسب مدارج عالی تحصیلی در دانشگاه برکلی یا سفر به لبنان و دلدادگیاش به امام موسی صدر. سیاسیترها هم شاید بدانند عضو نهضت آزادی خارج از کشور بوده و دوست ابراهیم یزدی؛ اما یکی از فرازهای زندگی شهید چمران که کمتر به آن پرداخته شده، مسئولیتش در امور مربوط به ضدجاسوسی پس از انقلاب بود.
🔹مصطفی چمران در دولت موقت، پس از ابراهیم یزدی، عهدهدار «معاونت امور انقلاب» میشود؛ معاونتی که یکی از مهمترین وظایف آن، سرپرستی اداراتکل دوم «جمعآوری خارجی»، هفتم «بررسی خارجی» و هشتم «ضدجاسوسی» ساواک منحله در زیرمجموعه نخستوزیری است. ساواک اگرچه پیش از پیروزی انقلاب منحل شده بود و اعضای ادارهکل سوم «امنیت داخلی» که شکنجهها و جنایتهای فراوانی مرتکب شده بودند، تحت تعقیب قرار گرفتند، اما ادارهکل ضدجاسوسی مورد نیاز حکومت جدید بود تا سرویسهای بیگانه نتوانند به انقلاب لطمه بزنند. چمران مدیران این ادارهکل را یافت و فراخواند و آنها را به همکاری با حکومت انقلابی دعوت کرد.
🔹یکی از اعضای پیشین ساواک نقش شهید چمران در برپایی دستگاه اطلاعاتی دولت موقت را چنین توصیف میکند: «ظاهرا دکتر چمران، تیمسار «علیاصغر فاضل» علوی را خواسته بود و گفته بود این تشکیلات اطلاعاتی ضدجاسوسی را مجددا جمع و سازماندهی کنید. ایشان هم قرار شد بچههای ضدجاسوسی، اطلاعات خارجی و بچههای فنی «که کارشان ورود پنهان و شنود و اینها بود» بررسی کند و افرادی که سالم و قابل تعامل هستند را در الگویی مجددا سازماندهی کند. آقای علوی هم یک طرح چهل پنجاه صفحهای خطاب به دکتر چمران نوشته بود که با این ترکیب میتوان کار را شروع کرد و بعدا توسعه داد... در کنار این روند، دکتر چمران با آقایان «سرتیپ علیاکبر فرازیان از ادارهکل دوم و آقای «سرتیپ علیمحمد» کاوه از ادارهکل هفتم و برخی دیگر، جلساتی داشت و از آنها هم اطلاعات میگرفت. با هرکدامشان هم هوشمندانه تعامل میکرد.»
🔹راهاندازی دستگاه اطلاعاتی دولت موقت از سوی شهید چمران منتهی به خنثیسازی شماری از طرحهای امنیتی در سال نخست انقلاب شد. شاید شناختهشدهترین واقعه، بازداشت محمدرضا سعادتی، عضو عالیرتبه سازمان مجاهدین خلق، در اردیبهشت ۱۳۵۸ بود؛ درست در زمانی که مجموعهای از اسناد سری ایران را به افسر اطلاعاتی شوروی تحویل میداد.
✅ @Rajanews
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻رجانیوز را در شبکههای اجتماعی دیگر دنبال کنید
🔹سروش: http://splus.ir/rajanews
🔹بله: https://ble.ir/rajanews_com
🔹روبیکا: https://rubika.ir/Rajanews_ir
🔹ویراستی: https://virasty.com/Rajanews_com
🔹اینستاگرام:http://instagram.com/rajanews_ir
🔹توییتر: https://twitter.com/Rajanews_ir
✅ @Rajanews