🔻۲ فوتی در واژگونی اتوبوس در جاده تهران - قم
سرپرست اورژانس استان تهران:
🔹ساعت ۵ و ۱۱ دقیقه صبح امروز حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس در جاده تهران - قم به اورژانس تهران گزارش شد.
🔹تعداد کل مسافران اتوبوس ۳۵ نفر بود که از این تعداد، ۱۸ نفر مصدوم شدند؛ ۱۶ نفر از آنها به بیمارستان منتقل شدند.
🔹متاسفانه دو نفر از مصدومان نیز فوت کردند.
✅ @Rajanews
🔻در تسهیلات خرد فقط ۱ ضامن گرفته شود
رئیسکل بانک مرکزی:
🔹مصوبه بانک مرکزی برای توسعه فعالیتهای صندوقهای قرضالحسنه در آینده نزدیک ابلاغ میشود.
🔹مقررات بانک مرکزی در زمینه تسهیلات خرد فقط یک ضامن است. از همکارانم در نظام بانکی می خواهم طبق قانون، این موضوع را رعایت کنند و از تسهیلات گیرندگان خرد، بیش از یک ضامن دریافت نشود.
✅ @Rajanews
🔻کیفرخواست ۴ متهم شهادت «شهید مهدویپور» صادر شد
رئیس کل دادگستری استان مرکزی:
🔹کیفرخواست ۴ متهم شهادت «شهید مهدویپور» بادرخواست اجرای مجازات در ملا عام صادر شد.
🔹رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر زرندیه در نهم خرداد امسال در عملیات تعقیب و مراقبت عوامل خودروهای شوتی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
✅ @Rajanews
🔻تولید نفت ایران به ۲.۹ میلیون بشکه در روز رسید
آژانس بین المللی انرژی:
🔹به رغم تحریم های سخت مالی، تولید روزانه نفت ایران در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۳۰ هزار بشکه و از ابتدای امسال ۳۵۰ هزار بشکه افزایش داشته است.
🔹جریان صادرات نفت ایران به چین در ارقامی قابل توجه ادامه دارد و ایران از سه ماهه سوم سال میلادی گذشته روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت به این کشور صادر میکند.
🔹در نتیجه افزایش صادرات و بالا رفتن مصرف داخلی، تولید نفت ایران در می ۲۰۲۳ به ۲.۹ میلیون بشکه در روز رسیده است.
✅ @Rajanews
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ایجاد گودال بزرگ پس از انفجار شب گذشته در اراضی اشغالی
✅ @Rajanews
🔻تعداد فوتیهای مسمومیت الکلی در کرج به ۱۷ نفر رسید
رئیس کل دادگستری استان البرز:
🔹تعداد افرادی که از ۲۳ خرداد به جهت مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی حاوی متانول به بیمارستانهای کرج مراجعه کردهاند ۱۹۱ نفر است که با توجه به فوت ۲ نفر دیگر که وضعیت وخیم داشتند، تاکنون تعداد ۱۷ نفر فوت شدهاند، همچنین در حال حاضر فقط ۴ نفر در بیمارستان بستری هستند.
🔹در ۲ روز گذشته به صورت جداگانه، یکی از عرضهکنندگان و نیز یکی دیگر از عوامل اصلی تولید که با اضافه کردن آب و محلولهای دیگر به الکل صنعتی متانول، مشروبات الکلی مسموم را عرضه و توزیع میکردند نیز دستگیر شدند و با دستگیری متهمان اخیر، در این پرونده تاکنون ۹ نفر بازداشت شدهاند که شامل توزیعکننده عمده یا خرد و نیز تولیدکننده و عرضه کننده الکل و مشروبات الکلی مسموم هستند.
🔹این مسمومیتها در مناطق مختلف کرج بوده و استفاده کنندگان از این مشروبات سمی در طی این چند روز و در زمانهای مختلف به مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
✅ @Rajanews
🔻اتحادیه اروپا ۴ نهاد ایرانی را تحریم کرد
🔹شورای اتحادیه اروپا امروز یازدهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب کرد تا محدودیتهای جدید شامل تعدادی از رسانهها و ممنوعیت صادرات کالاها از این کشور شود.
🔹ذیل این بسته ۴ نهاد ایرانی نیز به اتهام ارسال هواپیماهای بدون سرنشین به روسیه تحریم شدند.
✅ @Rajanews
🔻تورم نقطهای مواد خوراکی ۳۳ درصد کم شد
🔹گزارش مرکز آمار نشان میدهد تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خردادماه امسال نسبت به میانگین ۱۲ ماه گذشته ۳۳ درصد کمتر شده که در یک دهه اخیر بینظیر است.
🔹تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال نسبت به ماه قبل از آن هم (اردیبهشت امسال با ۷۶.۱) درصد بالغ بر ۳۳.۵ درصد کمتر شده که رکورد سریعترین کاهش تورم نقطهای مواد خوراکی در یک ماه در دهه اخیر است. تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در خرداد امسال ۴۲.۶درصد از شاخص مشابه قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ درصد در اردیبهشت سال گذشته که ۴۹.۷ درصد بود هم کمتر است.
🔹تورم نقطه به نقطه مواد خوراکی در ۱۲ ماه پایانی دولت حسن روحانی به طور متوسط ۵۷.۳ درصد و در ۱۲ ماه قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی هم به طور متوسط ۵۰.۷ درصد بود. این آمار بیانگر فروکش کردن التهابات تورمی در مواد خوراکی است که در ماههای آینده نیز تداوم خواهد یافت.
✅ @Rajanews
کانال خبری رجانیوز
🔻چگونه ضعف در «اراده» و «تصمیم» در جمهوری اسلامی پیشران بیحجابی میشود؟!/ توجیه «تعلل» و «تاخیر» با «لوایح بیخاصیت»
رضا باقریپور، پژوهشگر سیاستگذاری عمومی:
🔹پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در یک نظرسنجی در خرداد ماه از ۹۹۲ نفر بیحجاب در شهر تهران در یکی از پرسشهای به این نتیجه رسیده که ۶۸.۸ درصد از این جمعیت، تمایل به تجربه را دلیل وضع پوشش خود دانستهاند. مضاف بر اینکه ۲۳.۶ درصد هم گفتهاند نظری ندارند.
🔹از نگاه مطالعات روانشناختی الگوی گسترش یک کنش هنجارشکنانه (حال در هر فرهنگ و هر نوع هنجارشکنیای) مشتمل بر شش مرحله عمده است: ۱) تصور بیهزینه بودن رفتار؛ فرد هنجارشکن احساس میکند نهتنها هنجارشکنی عواقبی در پی ندارد بلکه فضا برای آن مساعد شده است ۲) ادراک قدرتمند بودن فرد بعد از هنجارشکنی. در واقع او از اقدام خلاف عادت، احساس برتری، شجاعت و غرور میکند ۳) ایجاد حلقه خودتاییدی؛ بعد از این افرادی که اکنون خود را قدرتمند و قهرمان میپندارند، یکدیگر را پیدا میکنند یا افرادی که هنوز جرات اقدام ندارند آنها را تحسین میکنند ۴) اداراک قدرت این حلقهها و تحسینها، مجددا به ادراکی از قدرت و احساس حمایت منجر میشود و هنجارشکنان را بیشتر تشجیع میکند ۵) هنجارشکنی شدیدتر این احساس قدرت مضاعف، هنجارشکنان را به سمت اقداماتی ساختارشکنانهتر سوق میدهد.
🔹جمعیت زنان بیحجاب نسبت به کل در اقلیت است. از بین این اقلیت هم حداقل در این نظرسنجی اغلب در حال استمزاج از شرایط و وضعیت هستند و خود را در مقام تجربه میدانند. حال نوبت حاکمیت است که با ایفای نقش، این تجربه را به نحو صحیح شکل دهد و به سمت درست آن هدایت کند.
🔹در این وضعیت اما نهادهای تصمیمساز و تصمیمگیر در حاکمیت مشغول «لوایح بیخاصیت» هستند. نظام تصمیمگیری کشور با تعللهای بیجا و ابتکارهای بسیار ضعیف نه حتی مانع این الگو نشده بلکه مانند پیشران آن عمل کرده است.
🔹در واقع شالهای روی شانه استمزاج از حاکمیت است؛ میخواهد ببیند حاکمیت تا چه اندازه «اراده» اعمال خواست خود را دارد؛ تا اگر ارادهای نبود همچنان شال را بر روی شانه نگه دارد و بعد از گذشت مدتی حتی روی شانه هم نیاندازد! البته بعد از شال و حجاب هم هدفهای دیگری هست که به سوی آن روانه خواهند شد.
✅ @Rajanews