🔻توصیه سازمان سنجش به متقاضیان ثبت نام در کنکور
معاون آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور:
🔹سوابق تحصیلی داوطلبان توسط وزارت آموزش و پرورش در اختیار سامانه ثبت نام سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.
🔹برای ثبت نام در آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۳، هیچ گونه نیازی به مراجعه داوطلبان به سامانه های وزارت آموزش و پرورش نیست.
🔹داوطلبان صرفا می بایست به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.
✅ @Rajanews_com
24.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رسانه جایی است که میتواند سازنده کوره آدمسوزی را هم تطهیر کند!
✅ @Rajanews_com
📸هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، برنده صد میلیونی کمک هزینه خرید خودرو داخلی از قرعهکشی حسابهای قرض الحسنه پسانداز بانک مسکن شد!
✅ @Rajanews_com
🔻اپراتورها ملزم به ارائه بستههای اینترنتی متنوع
سخنگوی شورای رقابت:
🔹در جلسه ۶۲۳ شورای رقابت اپراتورهای تلفن همراه ملزم به ارائه بسته های اینترنتی متنوع تر با حجم بیشتر شدند.
🔹البته تعرفه ها باید مطابق مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باشد.
✅ @Rajanews_com
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در این درگیری، اسرائیل قلمرو خود را از دست خواهد داد؛ نمیخواهم نابودی شما را ببینم!
دیازی جدعون، افسر اسرائیلی:
🔹مردم اسرائیل ناراحت و عصبانیاند، چرا که دختران و پسرانشان در تابوت به خانه باز میگردند!
🔹مردم، در حال ترک اسرائیل هستند و پشت سرشان را هم نگاه نمیکنند!
رسانههای جریان اصلی این مسائل را هرگز پوشش نمیدهند!
🔹شما نمیتوانید از دست قدرت زیرزمین (حماس) خلاص شوید!
✅ @Rajanews_com
49.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتشار برای اولین بار| تصاویری از تفحص پیکرهای مطهر ۸ شهید مدافع حرم در سوریه
🔹شهید علی آقا عبداللهی
🔹شهید مهدی ذاکر حسینی
🔹شهید الیاس چگینی
🔹شهید محمدرضا یعقوبی
🔹شهید غلامعلی تولی
🔹شهید سید مصطفی صادقی
🔹شهید حسن اکبری
🔹شهید رضا عباسی
✅ @Rajanews_com
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پرچمداران
🔹روایتی مستند از دیدار اخیر قهرمانان و پرچمداران ورزش ایران با رهبر انقلاب. اول آذرماه ۱۴۰۲
✅ @Rajanews_com
🔻آماده توافقی فراگیر برای آزادی اسرا هستیم
«غازی حمد» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس:
🔹بسیاری از کمکهای بشردوستانه تا این لحظه به شمال نوار غزه نرسیده است. باید ضمانتهای بیشتری در رابطه با اجرای آتشبس موقت ارائه شود.
🔹اسناد و مدارکی در مورد نقض آتشبس توسط رژیم صهیونیستی به طرفهای واسطه ارائه دادیم.
🔹اگر رژیم اشغالگر نیتی جدی برای آزادی اسرا داشته باشد، ما آماده امضای یک توافق جامع و فراگیر هستیم.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لحظاتی از دیدار مادر شهید الداغی در حاشیه دیدار قهرمانان ورزشی با رهبر انقلاب
🔹مادر شهید الداغی در دیدار با رهبر انقلاب: چند سال پیش به عنوان دبیر نمونه خدمت شما رسیدم، امسال به عنوان مادر شهید
✅ @Rajanews_com
🔻پاسخی به شبهات تکراری و بی اساس علیه آیت الله مصباح یزدی/۱
فعالیت های انقلابی/بخش اول:اعلامیه ها و بیانیه ها
سیدمحسن صالح؛ مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
🔹بيانيههاي مدرسين حوزه علميه قم در طول سال هاي ۴۲ تا ۵۷ نشان مي دهد آيت الله مصباح يزدي بيش از برخي چهرههاي فعال سياسي پاي بيانيههاي اين تشكل را امضاء كرده است. از مجموع ۱۰۷ بيانيه جامعه مدرسين حوزه عمليه قم، ۶۰ بيانيه به صورت جمعي صادر شده و فاقد امضاء است اما از ميان ۴۰ بيانيه داراي امضاء، آيت الله مصباح يزدي ۱۶ بيانيه را امضاء كرده است؛ در حالي كه آقاي هاشمي رفسنجاني ۶ بيانيه، آقاي قدوسي ۱۱ بيانيه و شهيد مفتح نيز ۶ بيانيه را امضاء كرده اند و اين نشان مي دهد آيت الله مصباح يزدي بعد از آقاي خلخالي كه ۲۰ بيانيه را امضاء كرده بود، نقشي پررنگ در زمينه صدور بيانيههاي انقلابي داشته اند.
🔹اولین بيانيه ای كه آيت الله مصباح يزدي امضاء كرد، مربوط به بازداشت امام خميني (ره) در سال ۴۲ بود كه در هشتم مهر ماه صادر شد و ايشان در اسفند همان سال در خصوص زنداني شدن امام و آقاي قمي براي نخست وزير وقت تلگراف فرستاد.
🔹آيت الله مصباح يزدي در دي ماه سال ۴۳ بيانيه مربوط به وظيفه وعاظ و سخنگويان مبني بر روشنگري در خصوص بازداشت امام و ياران ايشان را امضاء كرد؛ در بهمن همان سال نيز براي امير عباس هويدا نخست وزير وقت نامه سرگشاده فرستاد و نسبت به اوضاع نابسامان كشور تذكر داد و در فروردين ماه سال ۴۴ براي پيگيري نامه خود و وضعيت امام راحل (ره) بار ديگر در سال ۴۴ براي نخست وزير نامه فرستاد.
🔹آيت الله مصباح يزدي همچنين در مهر ماه سال ۴۴ بعد از انتقال امام (ره) از تركيه به نجف بيانيه جامعه مدرسين را امضاء كرد و در ۳۰ بهمن در نامه اي به هويدا از او در اين زمينه سئوال مي كند و در فرودين سال ۴۵ در اعتراض به دستگيري جمعي از علما و مراجع ايران و عراق بيانيه جامعه مدرسين را امضاء كرده و در همين رابطه بلافاصله تلگرافي براي چند تن از روحانيون دستگير شده (آذري قمي، رباني شيرازي و منتظري) ارسال كرد.
🔹بعد از رحلت آيت الله حكيم كه بحث مرجعيت پس از ايشان مطرح شد، آيت الله مصباح يزدي در ۱۴ خرداد ۴۹ همراه با جمعي از مدرسين حوزه علميه قم تلگرافي منتشر مي كنند كه در آن از امام خميني (ره) به عنوان مرجع تقليد شيعه ياد مي كنند كه اين اقدام زمينه صدور اعلاميه در اعلام مرجعيت مرجعيت آن حضرت شد.
🔹در سال ۵۶ كه مبارزات مردمي عليه رژيم گذشته به اوج خود رسيد، آيت الله مصباح يزدي در ۲۲ دي ماه بيانيه اي در اعتراض به فاجعه ۱۹ دي (مصادف با ۲۹ محرم ۱۳۹۸ هجري قمري) امضاء كرد و در ۱۶ فروردين ماه سال ۵۷ همراه با جمعي از مدرسين حوزه علميه قم، بيانيه اي در خصوص فجايع يزد صادر كردند و امضاء ايشان پاي بيانيه اين جامعه درباره مسائل سياسي روز كه ۲۵ فروردين ماه سال مذكور صادر شد، مشاهده مي شود.
🔹آيتالله مصباح يزدي در ۱۸ آذر سال ۵۷ تلگرافي را براي ژسكاردستن رئيس جمهور وقت فرانسه فرستاد و با اشاره به حضور امام خميني (ره) در آن كشور به وي تذكر داد كه ايشان نماينده ملتي ۳۵ ميليون نفري است و بايد از ايشان بخوبي مراقبت شود كه اين نامه در تاريخ ثبت شده است.
✅ @Rajanews_com
کانال خبری رجانیوز
🔻پاسخی به شبهات تکراری و بی اساس علیه آیت الله مصباح یزدی/۱ فعالیت های انقلابی/بخش اول:اعلامیه ها و
🔻پاسخی به شبهات تکراری و بی اساس علیه آیت الله مصباح یزدی/۲
فعالیت های انقلابی/بخش دوم: جمعیت سری یازده نفره، نشریه بعثت و انتقام، بازداشت توسط ساواک
سیدمحسن صالح؛ مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
🔹آيتالله مصباح يزدي در سالهاي ۴۲ و ۴۳ با همكاري آقايان مشكيني، ربّاني، هاشمي رفسنجاني، آذري قمي، اميني، قدوسي، حائري تهراني و رهبر معظم انقلاب و برادر ايشان آقاسيد محمد، جمعيت 11 نفره سري را تأسيس كرد كه مراجعه به اساسنامه آن نشانگر شجاعت و خردمندي مؤسسان اين گروه است. اساسنامه جمعيت ۱۱ نفره سري بعدها به عنوان پيشنويس اساسنامه جامعه مدرسين حوزه علميه قم مورد استفاده قرار گرفت. در اين اساسنامه براي جمعيت بخشهاي مختلفي چون شوراي عالي مؤسسان و واحد اطلاعات و ارتباطات، دفتر بازرسي و دادگاه در نظر گرفته شد، اين مسئله بيانگر درايت و هوشمندي و موقعيتشناسي آيتالله مصباح يزدي و همراهان وي است.
🔹پس از آنكه اساسنامه جمعيت ۱۱ نفره سري كه با دست خط آيتالله مصباح يزدي به رشته تحرير درآمده بود توسط ساواك لو رفت، ايشان ۶ ماه از قم خارج شده و در نقاط مختلف كشور مخفيانه زندگي كردند و بعدها كه توسط ساواك دستگير شدند و در اسناد اين سازمان به عنوان فردي خطرناك دو جلسه مورد بازجويي قرار گرفتند به دليل آنكه دستگاه امنيتي رژيم منحوس پهلوي نتوانست به نتيجه برسد آزاد شدند.
🔹آيتالله مصباح يزدي از سال ۴۱ تا ۴۹ نيز گروهي را تحت عنوان ولايت با همكاري آيتالله بهشتي پايهگذاري كردند كه افرادي همچون آقايان هاشمي رفسنجاني، قدوسي، آذري قمي، اميني، ربّاني، طاهري، محفوظي، مشكيني، مفتح، مكارم شيرازي و يزدي در آن فعاليت داشتند كه به گفته آيتالله مصباح يزدي جريان براي آن بوجود آمد كه حكومت اسلامي در ايران و ديگر كشورها ايجاد شود و معناي ولايت نيز حكومت بود. بعد از آنكه شهيد بهشتي به هامبورگ آلمان سفر كرد فعاليتهاي گروه ولايت با افت و خيز مواجه شد اما با سفارش آيتالله بهشتي مبني بر تداوم فعاليتهاي اين گروه در جلب نيروهاي جديد گروه ولايت به حيات خود ادامه داد و هزاران برگ فيش در زمينه حكومت اسلامي توسط اعضاي گروه تهيه شد اما دفتر اين گروه توسط ساواك اشغال و مجموعههاي تهيه شده معدوم گرديد.
🔹آیت الله مصباح نقش اصلی در تولید و انتشار نشریات بعثت و انتقام را بر عهده داشت که به تصريح بسياري چهرههاي شاخص از جمله آقايان دعايي و حجتي كرماني، اين نشريه نقش محوري در فعاليتهاي مبارزاتي نيروهاي انقلاب داشت و آقاي هاشمي رفسنجاني با تاكيد بر اينكه بعثت و انتقام بيشتر جنبه سياسي و افشاگرانه داشت انتشار نشريه مذكور را در آن مقطع محور مبارزات انقلابيون ميداند.
🔹از اساسیترین کارهای ما در آن چند ماه، ایجاد تشکیلاتی بود که مرکزیت آن از یازده نفر تشکیل میشد آقایان خامنهای، منتظری، ربانی شیرازی، قدوسی، مصباح یزدی، امینی، محمد خامنهای، آذری، مشکینی، حائری تهرانی و من. نشریهی مخفی "بعثت" و "انتقام" در حقیقت ارگان همین جمعیت بود که در کارهای اجرایی آن آقایان سید محمود دعایی، مصباح، علی حجتیکرمانی و سیدهادی خسروشاهی و من همکاری داشتیم. نشریهی بعثت بیشتر جنبهی سیاسی و پرخاش و افشاگری داشت و نشریهی انتقام جنبهی ایدئولوژیکی آن قوی بود، که شاید بر اساس احساس چنین نیازی پس از بعثت منتشر شد. بعثت را من اداره میکردم و انتقام را آقای مصباحیزدی. در حل مسائل مالی هم نقش اساسی را هیئتهای موتلفه داشتند.(هاشمی رفسنجانی ، دوران مبارزه ، ج 1 ، ص 195)
✅ @Rajanews_com
کانال خبری رجانیوز
🔻پاسخی به شبهات تکراری و بی اساس علیه آیت الله مصباح یزدی/۲ فعالیت های انقلابی/بخش دوم: جمعیت سری ی
🔻پاسخی به شبهات تکراری و بی اساس علیه آیت الله مصباح یزدی/۳
فعالیت های انقلابی/بخش سوم: شهادت افراد و اسناد
🔹می گویند مصباح در مبارزه با طاغوت سهیم نبوده است که این دروغی آشکار است زیرا آیت الله مصباح یزدی در سخت ترین و سیاه ترین شرایط طاغوت، تندترین نشریه آگاه کننده علیه طاغوت را داشتند که مجموعه آن ها تحت عنوان بعثت و انتقام چاپ شده و در دسترس است. می گویند امضای آقای مصباح در بیانیه های طاغوت نیست، در ده ها بیانیه ضد طاغوت امضای آیت الله مصباح وجود دارد آنچنان که مدیر سیاسی جامعه مدرسین نمونه ای از این بیانیه ها را در مصاحبه گفت و ایشان هیچگاه و در هیچ شرایطی ایشان حاضر به همکاری با منافقین نشد. آقای مصباح هیچ گاه از مبارزه نگریخت بلکه حاضر به همکاری با منافقین نشد.(آیت الله سید احمد خاتمی/۱۰ تیر ۸۷)
🔹از اساسیترین کارهای ما در آن چند ماه، ایجاد تشکیلاتی بود که مرکزیت آن از یازده نفر تشکیل میشد آقایان خامنهای، منتظری، ربانی شیرازی، قدوسی، مصباح یزدی، امینی، محمد خامنهای، آذری، مشکینی، حائری تهرانی و من. نشریهی مخفی "بعثت" و "انتقام" در حقیقت ارگان همین جمعیت بود که در کارهای اجرایی آن آقایان سید محمود دعایی، مصباح، علی حجتیکرمانی و سیدهادی خسروشاهی و من همکاری داشتیم. نشریهی بعثت بیشتر جنبهی سیاسی و پرخاش و افشاگری داشت و نشریهی انتقام جنبهی ایدئولوژیکی آن قوی بود، که شاید بر اساس احساس چنین نیازی پس از بعثت منتشر شد. بعثت را من اداره میکردم و انتقام را آقای مصباحیزدی. در حل مسائل مالی هم نقش اساسی را هیئتهای موتلفه داشتند.(هاشمی رفسنجانی ، دوران مبارزه ، ج ۱ ، ص ۱۹۵)
🔹روز به روز وقتی جریانات مبارزات داغ تر می شد و مزاحمتی که برای روحانیون و منبری ها و زندان و تبعید و اینها پیش می آمد به این مناسبت ها ایشان [آیت الله بهجت (ره)] هم اشاراتی می فرمودند یا اشاره ای که مثلاً چه باید کرد، گاهی حرفهای خیلی ساده ایشان می توانست فتح بابی باشد برای یک نوع فعالیت و بعضی از دوستانی که در درس ایشان شرکت می کردند بخاطر همین تأکیدات ایشان رفتند سراغ فعالیت های اجتماعی و سیاسی، بخصوص در بخش کارهای تبلیغاتی و فرهنگی، یعنی مبارزاتی که از آن زمان شروع شد به رهبری حضرت امام(س) و سایر مراجع یک بعدش ضعیف بود و آن بعد تبلیغاتی و فرهنگی اش بود و اتفاقاً ایشان روی این بعد از مبارزات تکیه می کردند، ما را سوق می دادند به اینکه این جهتش را جبران کنید تقویت کنید و همین باعث شد که ما در این فعالیت ها در حدّ توان و بضاعت خودمان شرکت کنیم و بخصوص به بعد تبلیغاتی و فرهنگی اش اهمیت بدهیم. اینکه من عرض کردم محرّک من در شروع این فعالیت ها همین جهت بود که ایشان تأکید می کردند برای تقویت بعد فرهنگی و تبلیغاتی مبارزه، ما هم روی حسن ظنّی که به فرمایشات ایشان داشتیم این را یک وظیفه مؤکدی برای خودمان می دانستیم و در حدّی که ازعهده ما برمی آمد دنبال می کردیم.(علامه مصباح یزدی؛ مصاحبه با نشریه نه دی)
🔹حالا من باید بیایم ،در بوق بکنم که آقا ما چه مبارزاتی کرده ایم! مسائل بسیاری بوده که من تا حالا ضرورتی ندیده ام منتشر کنم و الآن هم ضرورتی نمی بینم که برای خوش آمد کسانی تبلیغ از خود کنم و تازه مگر بنده از خودم تعریفی کرده ام و مردم را به خودت دعوت کرده ام که کسانی مرا تکذیب می کنند!؟ آقا! بنده نه رأی می خواهم تا ریاستی و وزارتی کنم و نه از کسی می خواهم پشت سر من نماز بخواند و یا سهم امام به من بدهد. بنده از کسی چیزی یا سهمی از حکومت مطالبه نکرده ام. بنده آیه ی قرآنی می خوانم و می گویم به عنوان کسی که ۵۰ سال ریش در علوم اسلامی سفید کرده ام ،وظیفه می دانم بگویم.می خواهید قبول کنید، می خواهید نکنید ،حالا عده ای علیه من تبلیغ می کنند و افترا می زنند و دروغ می گویند. من هیچ بنا ندارم که از خودم دفاع کنم، هر چه می خواهند بگویند، شما ببینید حرف من چیست و چه استدلالی دارم.(علامه مصباح یزدی؛ فصلنامه کتاب نقد ش ۱۴و ۱۵ ،ص ۶۳)
✅ @Rajanews_com