🔻 حزبالله برای اولینبار شهرک «آبریم» را هدف قرار داد
🔹 مقاومت اسلامی لبنان با اشاره به اینکه از موشکی جدید در عملیاتهای امروز خود علیه مواضع اسرائیلی استفاده کرده، اعلام کرد برای نخستینبار یک شهرک اسرائیلی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داده است.
✅ @Rajanews_com
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات نقص در سیستمهای رایانهای و اختلال گسترده فناوری اطلاعات در کشورهای مختلف
✅ @Rajanews_com
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحنه جدید لحظه اصابت پهپاد یمنی به تل آویو
✅ @Rajanews_com
🔻مدیرعامل فرودگاه امام خمینی: نرمافزارهای ما داخلی است، اختلالی نداریم
🔹 در پی اختلالات گسترده در سیستمهای فرودگاهی در سراسر جهان بهخاطر مشکل نرمافزاری شرکتهای مایکروسافت و کراوداسترایک، مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره) اعلام کرده که این فرودگاه با هیچ اختلالی مواجه نشده است.
🔹 وی تأکید کرد که نرمافزارهای مورد استفاده در این فرودگاه داخلی هستند و پروازها طبق روال عادی درحال انجام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وضعیت یک واحد مسکونی در تلآویو پس از حمله پهپادی انصارالله یمن
✅ @Rajanews_com
🔻 لغو بیش از ۱۰۰۰ پرواز در جهان به دلیل اختلال
🔹 در سراسر جهان، بیش از ۱۰۰۰ پرواز لغو شده، اما شرکت هواپیمایی آمریکن ایرلاینز گفته است که پروازهایش مجددا از سرگرفته شده است.
✅ @Rajanews_com
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یورش پلیس به حامیان فلسطین در نیویورک
🔹 پلیس آمریکا به تجمع حامیان فلسطین در نیویرک یورش برد و با بازداشت تعداد زیادی از آنان از ادامه تظاهرات جلوگیری کرد.
✅ @Rajanews_com
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهت و حیرت خبرنگار و تحلیلگران صهیونیست تلویزیون فارسیزبان موساد از شاهکار یمنیها: اینجا قلب تلآویو و این پهپادی است که نه آمریکا و نه اسرائیل نتوانستند آن را رهگیری کنند!
✅ @Rajanews_com
🔻 استفاده از تخته وایتبورد در فرودگاه بلفارست تا کارت پرواز دستنویس!
✅ @Rajanews_com
🔻انفجار مجدد در تلآویو
🔹منابع صهیونیستی از شنیده شدن صدای انفجار در شهر تلآویو خبر میدهند. نیروهای امنیتی و امدادی در حال حرکت به سمت محل انفجار هستند.
🔹اسرائیل هیوم اعلام کرد انفجار گاز عامل اصلی شنیده شدن صدای انفجار در شهر تل آویو بوده است. ۲ زخمی این حادثه به بیمارستان منتقل شدند.
✅️ @Rajanews_com
🔻حمله حزبالله به پادگان رامیم و پایگاه المطله
مقاومت اسلامی لبنان:
🔹رزمندگان مقاومت اسلامی امروز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در پادگان «رامیم» با موشک برکان هدف قرار داد و موشک مستقیما به هدف اصابت کرد.
🔹همچنین رزمندگان مقاومت اسلامی پایگاه نظامی «المطله» رژیم اسرائیل را هدف حملات توپخانهای قرار داده و در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد کرده است.
✅️ @Rajanews_com