در بین این سی و دو نفر که در تهران رسیدن به دور دوم، به نظرم فقط میشه به دو تا اعتماد کرد، بقیه یا مورد دار هستن، یا ساکت در برابر اون مورد دارها، اینا بدرد نمیخورن.
به نظرم اصرار نکنیم لیست بدیم، اونی که آقا گفتن همه را پر کنید، مال الان نیست، الان اوضاع خیلی متفاوت هست، فقط سی و دو نفر هستن، نه مثل دور اول ۳۵۰۰ تا
اتفاقاً به نظرم تا جایی که میشه اصرار کنید فقط همین دو نفر نوشته بشه، یا حتی اونایی که اصلا قصد شرکت در انتخابات ندارن فقط همون «مهدی عسگری»
چون رای آوردنش به کنار، اصلا همین تفاضل رای با دیگران هم میتونه خیلی چیزا رو نشون بده، اما اصرار کنیم لیست بدیم، اون تفاضل کمرنگ میشه.
الان اون سی تا، یا رفتن زیر پر و بال آقای قالیباف یا رائفی پور، ما دلیلی نداره خودمون رو مقید کنیم بین بد و بدتر، انتخاب کنیم. ما فقط به اونایی رای میدیم که واقعا استحقاقش را دارند.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
درمورد بی اخلاقی های انتخاباتی دوطرف مطرح و اینکه آیا قالیباف و رائفی پور اینقدر که میگن با هم فرق د
سلام جناب سعیدیسم؛
راجع به دعواهای انتخاباتی متاسفانه چیز تازه ای نیست، این دو قطبی سازی کاذب و دعواهای زرگری اصلا در ذات و ساختار دموکراسی غربی تعبیه شده که چون ما انتخابات رو از مدل غربی گرفتیم، این عوارض هم هست.
ما از همون اول انقلاب شاهد دعوای زرگری بین مارکسیست ها و ملی گراها بودیم و بعدهل دیدیم گذر زمان همه شان را یکجا جمع کرد.
بعد دعواهایی «چپ» و «راست» در دوران سازندگی.... بعد دو قطبی «اصلاح طلب» و «اصولگرا» در دوران خاتمی و احمدینژاد و روحانی... حالا هم شاهد دو قطبی کاذب «قالیبافی ها» و «رائفی پوری ها» که به قول شما از نظر رویکرد به مسائل مختلف مثل هم هستند.
و اصولا فلسفه ی این دعواهای زرگری اینه که قدرت بین یک سری افراد، دست به دست بشه.
مثلا در انتخابات پیش رو در تهران، کاملا مشهود هست که اون دو دیدگاهی که رقابت اصلی بینشان هست و اصلا هم کاذب نیست، دعوا بین طرفداران اسلام امریکایی که ظاهری از دینداری را دارد اما تمام مولفه ها را از غرب و سبک زندگی و علوم غربی میگیرد، و اسلام ناب و ظلم ستیز که رویکرد درون جوش دارد و برای سبک زندگی و اقتصاد و سیاست، خودش طرح و برنامه دارد، است. که با اجازه هر دو طیف «قالیبافی ها» و «رائفی پوری ها» با حمایت از سی کاندیدا از سی و دو کاندیدا، جزو طیف اسلام امریکایی هستند و در مقابل فقط دو کاندیدا (آقایان عسگری و صمصامی) پرومدار اسلام ناب هستند در این انتخابات.
برای همین به نظرم درست نیست بگیم تمام شانزده خانه را حتما پر کنیم، چون توضیه ی خالی نگذاشتن جا در رای گیری، برای موقعی هست که دستمان باز هست و می توانیم به تعداد، از طیفی که قبول داریم، نام کاندیداها را بنویسیم، مثل مرحله اول که در تهران، سوای لیست ها که همگی متعلق به اسلام امریکایی بودند، اما ۳۵۰۰ کاندیدا وجود داشتند که حتما اگر امکان گشتن بود، افراد لایقی برای طیف اسلام ناب هم پیدا میکردیم.
اما الان با اوضاع فعلی، شاید بهتر باشد در اعتراض به قبضه ی امکان رقابت توسط یک طیف (که خودش را باز تکثیر کرده تا تداعیگر رقابت باشد) اتفاقا ما مردم در اعتراض، فقط نام همان دو کاندیدای جریان اسلام ناب را بنویسیم و مابقی خانه ها را خالی بگذاریم.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ مهدی عسگری نماینده کرج به سوال خبرنگار جام جم
🔸ماجرای تغییر حوزه انتخابیه چه بود؟!
📍مطرح شده در نشست خبری با اصحاب رسانه
مهدی عسگری 🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، اشتهارد و فردیس
👇🏼برایهمراهیدر ایتا کلیکبرلینکزیر👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/4093771807Cd2615e7861
⬆️ سلام علیکم،
متاسفانه من این توضیحات آقای عسگری راجع به حوزه تهران و کرج را همبن الان دیدم، و تا حالا تصورم این بوده که از همون ابتدای ثبت نام، ایشون رو به بهانه هایی مجبور کرده اند از تهران کاندید شود.
اما واقعیت اینه که اون اجبار، مال زمانی بود که ایشون تصمیم قاطع گرفت از همون کرج کاندیدا بشه و در واقع شورای نگهبان با تغییر حوزه ایشون از تهران به کرج مخالفت کرده. و البته خیلی دیر تعیین تکلیف کرده براشون و فرصت تبلیغات رو از دست دادند.
اما من با تصور اینکه از همون ابتدا اجازه ندادند از کرج کاندید بشن، تمام مطالب تبلیغاتی ایشون رو نوشتم. که چون ممکنه پخش شده باشه، تغییر نمیدم در کانال و بجاش این توضیح رو اینجا میگذارم.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
دیروز که رفته بودیم حرم حضرت عبدالعظیم برای پخش کردن اینها، موقع بازرسی برای ورود، بهم گفتند مجاز نیستی اینها را ببری داخل.
من هم برگشتم و همون بیرون بیشترش را پخش کردم، تعدادی که مونده بود، قایم کردم زیر تشک کالسکه بچه و وارد شدم.
در حرم جمعیت خیلی بیشتر بود و لازم نیود دنبال مردم بدوم! میشد همون تعداد که مونده بود رو همونجا راحت پخش کنم. اما نکردم؛ گفتم وقتی قانونش اینه که حق نداریم در حرم پخش کنیم، رای جمع کردن اینطوری، بی برکت میشه. نخواستم!
امروز که بطور اتفاقی متوجه شدم، راجع به علت تغییر حوزه کاندیداتوری آقای عسگری اشتباه میکردم، با اینکه اون کلیپ توضیح ایشون خیلی وقت هست در کانالشون، اما من از هول تبلیغ و رای جمع کردن، حتی یکبار زحمت ندادم به خودم کلیپ یک دقیقه ای رو ببینم، و متاسفانه رد پای اون اشتباه، تقریبا در تمام مطالبی که برای تبلیغ ایشون نوشتم، هست و چقدر خودم رو مدیون کردم بابت هر تبلیغی که به هر کسی رسیده، حتی به خود آقای عسگری... امروز میگم ای کاش اون تعقل و عاقبت اندیشی که در تبلیغ در حرم داشتم، در کل این چند روز که مشغول تبلیغ هستم داشتم!
اما اینقدر نتیجه برام مهم شده بود که اشتباه به این فاحشی رو متوجه نشده بودم!
یک درس به درس های فراوان و ارزشمندی که در این مدت کوتاه گرفته بودم اضافه شد:
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
دیروز که رفته بودیم حرم حضرت عبدالعظیم برای پخش کردن اینها، موقع بازرسی برای ورود، بهم گفتند مجاز نی
مردم رو نمیشه با زور رسانه مجبور کنیم به سمت انتخاب درست بروند؛ چون اولا رسانه محوری باعث میشه که ابن اشتباهات فراوان شوند (حالا چه عمدا یا مثل من سهوا)؛ در ثانی توی رسانه، دست بالای دست زیاده، همون مردمی که با زور رسانه به سمت درست رفتند، خیلی راحت فردا با رسانه های قوی دشمن به سمت خلافش کشیده می شوند.
پس این انتخاب، ارزش نداره.
موقعی انتخاب درست ارزش داره که واقعا خود مردم به اون سطح از هوشیاری و مسئولیت پذیری رسیده باشند که خودشون به دنبال حقیقت بروند، نه اینکه ما لقمه را بجویم و در دهانشان بگذاریم تا قورت بدهند!
مخصوصاً از جامعه ای که انتظار میره بیشترین یاران تمام زمان سلام الله علیه از بین آنها باشد، انتظار همچین بلوغی، که خود مردم قدرت تشخیص داشته باشند، اصلا بیجا نیست.
اونموقع دیگه فقط یک حرف، یک تلنگر کوچک کافیه تا مردم خودشون به سمت انتخاب درست بروند. مثلا در همین انتخابات، واقعا اینهمه سرچ و اخبار و فکت و متن و ... لازم نبود واقعا. اگر مردم به اون سطح مسئولیت پذیری رسیده باشند فقط کافیه چند جمله از هر کدام از کاندیدا ها را بشنوند تا بفهمند هر کدام چه وزنی دارند.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
در دور دوم انتخابات مجلس در تهران، رقابت اصلی بین دو نفر با گفتمان «احیاء نهضت خمینی ره در اقتصاد و سیاست و فرهنگ هست» و سی نفر دیگر با گفتمان «ادامه ی لیبرالیسم اقتصادی و فرهنگی و سیاسی»
*بقیه همه دعواهای زرگزی هست بین دو قطبی های مصنوعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa