هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🍃🌻
🌻═ೋ❅🖋❅ೋ═
نکاتی از استاد حیدری (زیدعزه) در رابطه با مستند زندگی پس از زندگی👇
1⃣در رابطه با بیان تجربیاتی که در این مستند و برنامه پخش میگردد دو نکتهی مثبت به ذهن بنده میرسد:
۱)اینچنین مستندات و برنامهها، تلنگر خوبی است برای بعضی افراد تا نسبت به برخی از امور دینی اهتمام و توجه ویژهای داشته باشند مثل حقالناس، قضاوتهای بیجا، اهمیت به نماز و مواردی از این قبیل که این یک اثر و نتیجهی مثبت در این مستند هست.
۲)باز شدن دریچهای بسوی غیب که این را دارد به خوبی به مخاطب القاء میکند که انسان منحصر در ماده و جسم نیست و مقولهی دیگری بنام روح نیز دارد و تجربیاتی که ناظر به همین دنیا مطرح میکنند که در علم نیز مقولهی آتوسکوپی از مسلمات علمی است و در کنار این تجربیات و البته دلایل دیگری برای وجود روح قرار دارد.
2⃣برنامهی زندگی پس از زندگی در کنار فوائدی که عرض شد آسیبهای متعددی نیز دارد از جمله اینکه:
۱)مردم با دیدن این مستند به آنها القاء میشود این تجربیات، تجربیات پس از مرگ است در حالیکه این تجربیات، تجربیات نزدیک به مرگ (NDE) است نه تجربیات پس از مرگ.
میتوان گفت این تجربیات چیزی شبیه به خواب، یا چیزی شبیه به کُما رفتن و یا نهایتا میتوان بر آن اسم کشف و شهود گذاشت. البته هر دو مقولهی (خواب، کشف و شهود) حجیتی در شرع مقدس اسلام و مکتب اهلبیت (علیهمصلواتالله) ندارد.
امام صادق علیهالسلام فرمودند:«ان دین الله اعز من ان یری فی النوم» دین خدا خیلی عزیزتر از آن است که بخواهیم حقائق آن را با خواب به اثبات برسانیم.
بعلاوه اینکه امکان نفوذ شیطان در خواب و کشف و شهود وجود دارد این نکته را متذکر بشوم که ما منکر رویاهای صادقه و کشف و شهودهای الهی نیستیم.
۲)برخی از تجربیات خلاف نص صریح آیات و روایات است. نظیر این دو نمونه تجربه👇
🔴مثال اول:
در یکی از این تجربیات بیان شد کسی که در ذهن خود، دو نفر را قضاوت کرده دچار عقوبت و عذاب شده است در حالیکه طبق مسلمات نقلی، عقیدتی و فقهی، قضاوت کردن و برخی امور دیگر تا هنگامی که در فکر و ذهن باشد اساسا گناه تلقی نمیشود بنابراین عقوبتی نیز در پی ندارد.
🔴مثال دوم:
در یکی دیگر از تجارب شاهد بودیم فردی خودش اذعان به این مطلب داشت که انسان نرمالی نبود و اعمالش روی حساب و کتاب نبوده است؛ اما او با این وجود تمایل نداشته از آن حالت و از آن تجربه بازگردد. در حالیکه قرآن نقل میکند: افراد گناهکار تقاضای آن دارند که خدا آنها را به دنیا بازگرداند تا شاید اعمال خوبی انجام دهند
«حَتّى إِذا جاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعُونِ
لَعَلِّی أَعْمَلُ صالِحاً فِیما تَرَکْتُ کَلاّ إِنَّها کَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها وَ مِنْ وَرائِهِمْ بَرْزَخٌ إِلى یَوْمِ یُبْعَثُونَ»
زمانى که مرگ یکى از آنان فرا رسد، مىگوید: «پروردگار مرا باز گردانید! شاید در آنچه ترک کردم عمل صالحى انجام دهم...» (مومنون/ ۹۹-۱۰۰)
و مواردی از این قبیل که در این مستند متعدد مشاهده میشود
بنابراین ما نمیتوانیم همهی این تجربیات را بپذیریم زیرا معیار ما:
〽️عقل است اولا
〽️قرآن است ثانیا
〽️و روایات است ثالثا
۳)نکتهی بسیار ظریف و قابل اهمیت اینکه هر برنامهای هر چقدر هم خوب باشد باز ممکن است از جهاتی راه نفوذ شیطان را در جامعه فراهم سازد زیرا وقتی ما به افراد متعدد مشروعیت دهیم این امر موجب میشود بجای آنکه تابع علماء، فقهاء و عرفایی باشیم که تابع شرع مقدس و مبنای آنها فقه امام صادق هستند، از طریق این برنامه ناخواسته به افرادی که صلاحیت ندارند در نظر مردم حجیت پیدا کنند در این صورت ممکن است در آیندهی نزدیک راه نفوذ نگرشهای عرفانی توسط همهی مردم یا بخش اعظمی از مردمی که این تجربیات را دارند باز شود که این بسیار خطرناک خواهد بود.
۴) این تجربیات نباید مبنای شکلگیری اعتقاد افراد به معاد قرار گیرند زیرا در نوع این تجربیات قطعا مکان، زمان، افکار، عقیده و پیشزمینههای ذهنی و عقیدتی فرد به تمامه دخالت دارد.
۵)برخی از این تجربیاتی که بیان شد، واقعیات مربوط به عالم دنیاست که توسط روح تجربه شده است به عنوان مثال تجربهگر شاهد اتفاقاتی بوده که برای اعضای خانوادهاش رخ داده و پس از بازگشت، خانوادهاش آن اتفاقات را تایید کردهاند که البته این تجربیات هیچ ارتباطی با جریان پس از مرگ ندارد.
♻️نتیجهاینکه:
خیلی خوب است افرادی که در فضای حقیقی و مجازی روشنگری میکنند در کنار بیان اولویتها و خوبیهای این برنامه که باید بیان شود، در جهت اصلاح آسیبهایی که این برنامه میتواند داشته باشد یاریگر باشند.
#مستند_زندگی_پس_از_زندگی
#دیدگاه_استاد_حیدری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
═ೋ❅🖋❅ೋ═
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
═ೋ❅🖋❅ೋ═
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
◀️ نمازی عجیب برای جبران600 سال نماز قضا!!!.🤫
1️⃣ روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، روایتی از برخی منابع غیر معتبر با عنوان "نمازی برای جبران ۲۰۰ تا ۶۰۰ سال نماز قضا شده"، دست به دست می شود. این روایت بدون سند، زمان بجا آوردن این نماز را آخرین جمعه ماه رمضان، و چگونگی آنرا، ۴ رکعت و با دستوالعمل و سوره های خاص ذکر می کند( و البته برای بعد از پایان نماز، خواندن دعای؛ یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ یا مُحْیَ الْعِظام بَعْدَ الْمَوتْ... و الحمد الله رب العالمين الي يوم الدين).
2️⃣ دستورالعمل این نماز عجیب به پیامبر(ص) نسبت داده شده و آثار آن چنان تعجب برانگیز می باشد که حتی در ادامه همین روایت آمده که فاطمه زهرا(س) با تعجب از پیامبر(ص) پرسیدند: مگر هرکس چقدر عمر، و چه مقدار نماز قضا دارد؟!!!، و در پاسخ بیان شده، این نماز، حتی نمازهای قضا شده پدر و مادر(و آشنایان) را نیز جبران خواهد کرد!( بالاخره باید ۶۰۰ سال پر شود).
3️⃣ این نماز با چنین خاصیتی، در کتابهایی مانند « سرور العارفین»( با اسم روی جلد "هاشمیحسینینژاد" با عنوان خطاط و نه نویسنده) و کتاب «معراج المؤمن» سید محمدتقی مقدم، آمده است که او هم بدون ذکر سند معتبر، روایت را به کتاب سرور العارفین نسبت داده است.🤔
4️⃣ اما حقیقت آن است که چنین ادعاهایی( حتی با عنوان روایت) نه با روایات معتبر«وجوب قضاء ما فات کما فات // وسائل الشیعه،ج۸، ص ۲۶۸. » همخوانی دارد و نه با عقل سازگار است که شخصی با چهار رکعت نماز، نمازهای قضای خود و آباء و اجدادش، آنهم تا600 سال گذشته را، یکجا، تسویه حساب نماید و نه در فتاوی هیچکدام از مراجع تقلید، چنین جایگزینی برای نماز قضا ذکر شده است.
#استاد_هاشمی_جزی
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
🧟♂🧟♀زن و مردی دعواشون شد و
باهم قهر کردند!
باهم حرف نمیزدند!
حتی به هم نگاه هم نمیکردند!
☎️صدای زنگ تلفن:
زن گوشی رو برداشت.
مرد میشنوه که دوستای زن به دورهمی دعوتش کردن!
مردباخودش فکر میکنه:
کاش همین الان قبول کنه و بره، تا چندساعتی تنها باشم و فکر کنم!
☎️صدای زنگ تلفن:
مرد گوشی رو برمیداره.
زن میشنوه که دوستای مرد برای دیدن فوتبال دعوتش کردن!
زن با خودش فکر میکنه:
کاش قبول نکنه. کاش نره. کاش همین الان بیاد پیشم و بگه: میدونم ازم دلخوری. واسة همین نمیرم تاباهم باشیم و اگه ناراحتت کردم از دلت در بیارم.
♻️نتیجه اینکه
مردها برای آروم شدن نیاز به خلوت دارن.
زنها برای آروم شدن نیاز به حمایت.
#سواد_عاطفی
#تفاوتهای_زن_و_مرد
➠@ramezan_ghasem110
📽🎞
هنرمندی "نادر" بودی انگار زاده شده بودی فقط برای اینکه "طالب" مجاهدت باشی.
با وجود سوقصد به جانت، باز ادامه دادی.
اعتقاد راسخات به مبارزه با صهیونیزم ستودنی است.
ستارهای بودی که در دل شب با وجود سوسو زدنهای فراوان خسته نشدی.
خاری بودی در چشم فتنهگران
قداست تو، از شهادتت در روز قدس عیان است.
روحت شاد
بارالها، حشر او را با فرماندهٔ نیروی قدس سپاه و یارانش قرار ده...
🖊نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#نادر_طالبزاده
➠@ramezan_ghasem110
إِلَهِي أَلْبَسَتْنِي الْخَطَايَا ثَوْبَ مَذَلَّتِي وَ جَلَّلَنِي التَّبَاعُدُ مِنْكَ لِبَاسَ مَسْكَنَتِي
خدایا خودم میدونم خیلی بدم اما یه دلخوشی دارم اونم اینه که مهمان توام و مهمان برای میزبان عزیز است.
الهی توشهای که از ماه مهمانی برگرفتم واقف شدن به ضعف، نقص، نداری و فقرم است.
الهی یَسِّرْ امری و ارحَمْ ضعفی
میدونم روسیام، من اگه بیوفام، ولی عشقم اینه مهمونم این روزا
در این ساعات و لحظات ماه مهمانی سخت دلتنگ شدهام، هنوز ماه رمضان نرفته دلتنگاش شدهام.
یعنی سال آینده توفیق دیدارش نصیبم میشود؟
ماه خدا نرو که دلتنگ میشوم
مثل دل گرفتهی جمعه غروبها
الهی این روزها دلتنگ عزیزان سفرکرده به دیار باقی شدهام، همانها که سالهای قبل سر سفرهی افطار میزبان یا مهمان آنها بودیم و با رزقات افطار میکردیم.
دیگر دلتنگیام به حد اعلی رسیده است؛
در انتظار ظهور مولا و رجعت عزیزانم چشمانم بیرمق شده
الهی اگر عزیزانم رجعت نمیکنند مرا نزد آنها ببر
زیرا دیگر دلهرهای برای مرگ ندارم، مهماننوازیات در دنیا، خاطرم را برای آخرت آسوده کرده است.
اما شاید آنسو هم بروم، باز دلم برای عزیزانی که اینسو هستند تنگ شود...
خلاصه دل است دیگر، کار دیگری جز تنگ شدن که بلد نیست...
صاحب عصر(عج) دگر
طاقتمان رفت بہ بـاد
تا محرم نشده
گر بہ صلاح است بـیا
اللهّمَعَجِّللِوَلیِّڪَالفَرَج
به جناب عشق گفتم تو بیا دوای ما باش
که به پاسخم بگفتا تو بمان و مبتلا باش
🖊نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#در_فراغ_ماه_مبارک_رمضان
#یاد_یاران
#وداع
➠@ramezan_ghasem110
ﺁﺭﻭﻡ، ﺁﺭﻭﻡ ماه رمضان داره به آخرش نزدیک میشه🌙
████████████▒98/5%
آخرین روزای مهمانی شده
این دلم از غصه طوفانی شده
از فراقت گشته دلخون عاشقت
چون که پایان، وقت مهمانی شده
گرچه با شرمندگی پیش آمدم
چشمهایم خیس و بارانی شده
ای خدا با روسیاهی آمدم
بس که غفلت از تو طولانی شده
سائلی هستم به درگاهت خدا
که سرم زیر از پشیمانی شده
روسیاهم شرمگینم ربِّ من
حالم از خجلت پریشانی شده
لیلةالقدری که مولا شد شهید
توبهام با تاج قرآنی شده
از کرامت، سائلت مولا ببخش
دیگر این ایّامِ پایانی شده
گر ببخشی از کرامت بنده را
روح او زین عفو، نورانی شده
کن شهادت را نصیبم ای خدا
مُقتَدا قاسمسلیمانی شده
قدرِ این شبها ندانستم ببخش
آخرین شبهای مهمانی شده
سائل ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
#وداع_با_ماه_خدا
➠@ramezan_ghasem110
بازنگری بر برنامهی زندگی پس از زندگی
♦مقدمه
برنامهی زندگی پس از زندگی سومین سالی که مهمان مهمانان خداست و با این وجود همچنان جذابیت خود را حفظ کرده و بازتاب فراوانی در فضایمجازی و حقیقی داشتهاست پخش این برنامه در ایام ماه مبارک رمضان بسیار بجاست زیرا در این ماه به جهت اینکه انسان تلطیف روح مییابد، بیشتر خواهان انس با بُعد ماوراء ماده میشود بنابراین تماشای چنین برنامههایی تاثیر عمیقتری بر باور او دارد.
1⃣یکی از دغدغههای مهم بشر کسب اطلاعات از وضعیت زندگی پس از مرگ است به استناد آیات و روایات مرگ نابودی و فنا نیست بلکه انتقال از سرای فانی به سرای باقی است.
2⃣برای اثبات حیات پس از مرگ طرق مختلفی داریم که عبارتند از
✅〽️ادلهی نقلی یا وحیانی
✅〽️ادلهی عقلی
3⃣🤔اما تجربیات مرگ و تجربیات نزدیک به آن را نمیتوان به عنوان ادلهای بر حیات پس از مرگ برشمرد بلکه فقط نقش موید را ایفا میکنند آن هم از این جهت که اصول اساسی اینگونه تجربیات، نظیر حقیقت روح، واقعیت زندگی پس از مرگ و... مورد تأیید اسلام است.
هر چند این تجربیات میتوانند مدخل خوبی برای گشوده شدن دریچهای به عالم فراماده و متافیزیک باشد، تاثیر گذار و قابل اهمیتاند زیرا اثبات میکند حقیقت انسان تنها این بدن مادی او نیست بلکه دارای حقیقتی فراتر از جسم مادی است. سهلالهضم بودن، جذابیت امور تجریی و همچنین دغدغهمند بودن انسان نسبت به کشف اطلاع از وضعیت زندگی پس از مرگ، موجب شده تا تمایل داشته باشد خود و یا سایر همنوعانش از طریق دریافتهای تجربی به حقایق پس از مرگ دسترسی پیدا کنند
اما نکتهای که لازم است به آن اشاره شود این است که تجربیاتی که در این برنامه عنوان میشود بر خلاف پندار برخی که تصور میکنند تجربهی مرگ است، اساسا این اتفاقات تجربهی مرگ نیست بلکه به تعبیر علمی تجربههای نزدیک به مرگ است نه تجربهی مرگ زیرا مرگ عبارت است ورود به عالم برزخ كه بازگشت از آن به نحو عادی امکانپذیر نیست از آنجا که همه کسانی كه تجربیات نزدیك به مرگ داشتهاند به هرحال به زندگی دنیا بازگشتهاند در واقع آنها نمرده بودند و صرفا تجربهی نزدیک به مرگ داشتهاند که این تجربیات بسیط و روشن نیست بلکه اینها انبوهی از تجربیات هستند با جزئیات متفاوت که برخی از آنها کاملاً قابل تطبیق با آموزههای دین اسلام بوده است و ظاهرا برخی دیگر از آنها با آموزههای دینی مطابق نیستند ضمن اینکه این تجربیات هیچ حجیت شرعی ندارد مگر برای خود فرد، آن هم به شرط ایجاد یقین و عدم تضاد با مسلمات دینی و مطابقت با ادلهی شرعی فقط نقش موید را ایفا میکند زیرا اصول اساسی اینگونه تجربیات نظیر حقیقت روح، واقعیت زندگی پس از مرگ و... مورد تأیید اسلام است و از آنجایی که این تجربیات میتوانند مدخل خوبی برای گشوده شدن دریچهای به عالم فراماده و متافیزیک باشد، تاثیر گذار و قابل اهمیتاند زیرا اثبات میکند حقیقت انسان تنها این بدن مادی نیست بلکه او دارای حقیقتی فراتر از بدن مادی است.
4⃣از محاسن این برنامه که نباید نادیده گرفت این است که این برنامه از تکراری شدن و به تبع آن از کمبینندهشدن که بزرگترین آفات برنامههای تلویزیونی شمرده میشود مصون مانده است و برخلاف اغلب برنامههای تلویزیونی، بدون حضور سلبریتیها از عنصر جذابیت و پربینندهبودن بهرهمنداست و به اثبات و توجه دادن به یکی از مهمترین ارکان ایمان یعنی مرگ و معاد میپردازد که این برای مخاطب عام تاثیرپذیری بیشتری دارد زیرا شنیدن تجربهی کسانی که سکرات مرگ را دیدهاند، تأثیر زیادی بر انسان دارد و موجب تقویت ایمان میشود.
این برنامهها هرچند در کوتاه مدت بر افزایش ایمان مردم مؤثر است اما این پتانسیل را دارد که مردم را به سمت خرافات و دوری از عقلانیت و پیروی از مدعیان دروغین سوق دهد.
ضمن اینکه زندگی پس از زندگی به مسالهی جهان پس از مرگ پرداخته تا از این طریق توجه مردم را در عمل به اخلاقیات و احکام دینی افزایش دهند اما سازندگان این برنامه باید دقت و ظرافت تمام بر این مسئله داشته باشند در مسیر صحیحی که برگزیدهاند خدای ناکرده دستخوش آثار سوء نگردند زیرا اسلام دین یقین است آن هم یقینی که باید از راه عقل و نقل معتبر بهدست آید؛ بنابراین ایمانِ از راههای غیر معتبر را نامعتبر میشمارد.
وقتی ادعای افراد، بدون داشتن دلیل بر اثبات یا رد آن پذیرفته، نشر و به آن اعتماد شود آن هم فقط به دلیل اینکه راهی برای تقویت اعتقادات مردم است، در واقع فرصت ایجادکردن برای شیادان و مخالفان است.
♻️نتیجهاینکه
با توجه به اینکه هیچ دلیلی بر الهی بودن این اظهارات نداریم زیرا ممکن است برخی از آنها رحمانی نباشد و شیطانی باشد و از آنجایی که این مشاهدات وحی الهی نیست تنها در صورتی مورد تائید است که با قرآن و سخن اهلبیت مطابقت داشتهباشد.
نویسنده:مرضیه رمضانقاسم
➠@ramezan_ghasem110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
"بهارِ دل"
صدای باران بهاری در اردیبهشت ماه یادآور صدای روحبخش معلم است، آنگاه که بر جان خستهی متعلم نازل میگردد تا زمینهی صعود و پاکی را برای او به ارمغان آورد.
💦 💦 💦💦 💦 💦 💦 💦
در بهار قرآن، که انس بیشتری با قرآن داریم در سورهی مبارکهی فرقان میخوانیم: «وَ هُوَ الَّذی أَرْسَلَ الرِّیاحَ بُشْراً بَیْنَ یَدَیْ رَحْمَتِهِ وَ أَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً طَهُوراً»؛ «و اوست که بادها را بشارتی پیشاپیشِ رحمت خویش کرد و از آسمان، آبی پاک کننده نازل کردیم.»
معلم نیز با بارش باران علم بر وجود تشنهی دانشپژوه، جان او را احیا میکند، همانگونه که باران، مکنونات زمین زراعی را هویدا میسازد، معلم نیز زمینهی رشد و شکوفائی هر دانش پژوه مستعدی را فراهم میسازد.
از آموزههای دینی برداشت میگردد، دستورالعملهای دینی، مطلق و بدون قید و شرط نیست و اثر گذار بودن آنان تابع قوانینی است. به همین جهت بهرهمندی کافی و وافی از تعالیم معلم نیز مشروط به شرایط و قوانین است. بنابراین بر دانشپژوه لازم است، پس از یافتن مربی مهذب، متعهد و متخصص، در رعایت حقوق ایشان نهایت همت خویش را بکار بندد، چرا که از امام سجاد -علیهالسلام- اینچنین نقل شده است: «حق معلم تو این است که وی را بزرگ شماری، حرمت مجلس وی را نگهداری، نیک به وی گوشسپاری، به وی رویکنی (در کلاس درس روبهروی او بنشینی)، صدایت را بر وی بلند نکنی، به کسی که از وی پرسیده است، پاسخ نگویی تا خود او پاسخ دهد، در حضورش با کسی گفتگو نکنی، نزد او از کسی غیبت نکنی، از گفتار بد دربارهی وی بپرهیزی، عیبهایش را بپوشانی، خوبیهایش را آشکار کنی...»
(من لایحضره الفقیه، ج۲)
چه نیکوست، امسال که ایام و لیالی قدر با ایام نکوداشت مقام معلم قرین گردیده است، درود و سپاس خود را تقدیم معلمانی کنیم که وامدار علم آنان هستیم،
و در رأس آنان به معلم مظلومی که پیامبر رحمت به ایشان اطلاق باب علم فرمودهاند متوسل شویم و خواستار جوشش هر چه بیشتر علم و دانش با طلب ظهور حضرت ولیعصر -عجلاللهتعالیفرجهالشریف- باشیم
و بدانیم ماه رمضان همانگونه که بهار قرآن است بهار عترت نیز میباشد چرا که بین قرآن و عترت جدائی وجود ندارد. لذا شایسته است در صدر ادعیه و مناجاتهایمان ظهور حضرت ولی عصر -عجلاللهتعالیفرجهالشریف- را قرار دهیم تا به این گفتهی «وَ مُقَدِّمَکُم أمامَ طَلِبَتِی» که بارها در زیارت جامعه تکرار کردهایم جامهی عمل بپوشانیم.
بدین ترتیب، با ظهور آن حضرت باب ۲۵ حرف دیگر از علم نیز بر ما باز میگردد.
تا تاریکی شبهای جهل و نادانی را مبدل به صبح صادق کند. آنگاه خواهیم چشید طعم این آیه را که میفرماید: «سَلامٌ هِیَ حَتَّی مَطلَعِ الفَجر»
(این شب تاصبحدم رحمت وسلامت وتهنیت است)
جان کلام اینکه تا فرج حاصل نگردد معلمین حقیقی به راحتی نخواهند توانست به هدایت مردم بپردازند، چرا که یا از جانب شیطانصفتان داخلی و خارجی مورد هجمه قرار میگیرند و یا دشمن آنان را به شهادت میرساند. همچون شهید استاد مرتضی مطهری که به دست گروه منافقان به شهادت رسید و یا استاد مقاومت حاج قاسم سلیمانی، که دشمن نه تنها به شهادت ایشان بسنده نکرد، بلکه بعد از شهادت نیز ایشان را هدف آماج دشمنیها و تهمتها قرار میدهد.
خداوند در این شبها بهترین تقدیرها را
برای معلمان رقم زند، شاید بتوان گفت شهادت شیرینترین تقدیرهاست. 🌺
روز اول که به استاد سپردند مرا
دیگران را خِرَد آموخت مرا مجنون کرد
✍به قلم مرضیه رمضان قاسم
#ماه_رمضان_مهدوی_1400
#یادداشت_کوتاه_11
#انتخاب_معلم
#هفتهی_معلم
@ramezan_ghasem110 🌱
هدایت شده از یادداشت های فرهنگی
🌷 پیشنهادی به معلمان مدارس
✅ بر معلمان لازم است علاوه بر دغدغهای که برای تدریس مطالب درسی دارند در جهت ایجاد، تصحیح و یا تعمیق باورهای متعلم نیز اهتمام کافی بورزند...
🔹 مرضیه رمضانقاسم
عضو گروه نویسندگی صریر
https://hawzahnews.com/xbJ47
#رمضان_1401
@farhangnevesht
🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙
🌙
🌙
🌙
👈دسترسی آسان به سوالات و شبهات ماه مبارک رمضان
⁉️آیا این روایتی که از پیامبر نقل میکنند و میگن که پيامبر اكرم فرمودند: هركس خبر ماه مبارك رمضان را به ديگران دهد آتش جهنم برايش حرام است صحت داره؟
⁉️«رمضان»، به چه معناست؟
⁉️در ماه رمضان چه اعمالی انجام دهیم؟
⁉️ آیا حقیقتاً در ماه رمضان شیطان به بند کشیده میشود؟ اگر پاسخ مثبت است پس چرا با وجود به بند کشیده شدن شیطان
در ماه رمضان، گناه وگناهکار همچنان وجود دارند؟
⁉️روزه گرفتن چه منفعتی دارد وقتی پولدارها میتوانند روزه نگیرند و کفاره آن را بدهند؟
⁉️در دعاى ابوحمزه میخوانیم:«وَ اَنَّ الراحل الیک قریب المسافة...» درحالیکه ما راه سختی در
پیش داریم؛ این دو چگونه باهم سازگار است؟
⁉️آخه ماه رمضان چه مهمانیای است که مهمان باید از خوردن و آشامیدن اجتناب کنه؟
⁉️در جاهائی از کرهی زمین فقط ۲ ساعت شب دارند و ۲۲ ساعت روزه میگیرند
آیا این بیعدالتی نیست؟
⁉️اگر در شب قدر، مقدرات معیّن میگردد؛ پس تلاش و اختیار انسان چه معنائی دارد؟
⁉️چرا خدا راضی شد ابن ملجم امیرالمؤمنین علیه السلام را به شهادت برساند؟
⁉️ چرا باید از فلسطین حمایت کنیم؟
⁉️یه روایت دیدم به این مضمون👇
وقتی مردم گناهای بزرگ و کارهای زشت انجام دهند، عفت و حیا کم میشه و شراب خواری و زنا و کم فروشی زیاد میشه وقتی چنین وضعیت پیش بیاد ماه 🌙 براشون مخفی میشه و نمی تونند درست عید فطر را تشخیص بدند و بلاهای دیگه...!!! آیا چنین روایتی صحت داره؟
⁉️میگن وقتی میخوایم توبه کنیم اگر حقالناس به گردنمون باشه باید ادا کنیم؛ حالا اگه احتمالا حق الناسهایی به گردنمون باشه و نمیدونیم چکار کنیم؟
⁉️آیا این درست که میگویند کسی که گناه کرده و بعد توبه کرده با وجود بخشیده شدن گناهانش، اما آثار وضعی گناهانش باقی میماند؟
⁉️آیا خستگی و بیحالی ناشی از روزهداری مانع پیشرفت نیست؟
⁉️اگر فردی از اعمال گذشتهی خودش نادم و پشیمان است، چطور باید توبه کند؟
⁉️فلسفهی عبادات و از جمله روزهگرفتن چیه؟
⁉️آیا اگر کسی روز بیستویکم ماه مبارک رمضان که روز شهادت امیرالمومنین است سرکار برود مرتکب گناه شده است؟
⁉️برای پاسخ به سوالات در مورد ماه مبارک رمضان منبع معرفی میفرمائید؟
⁉️فلسفهی تعدد زوجات پیامبر اسلام چیست؟
⁉️ آیا حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر، با فرد دیگری ازدواج کرده بودند؟
⁉️در مورد شخصیت حضرت خدیجه مطالبی میخواستم؟
⁉️علت اختلاف شب قدر در مناطق مختلف چیست؟
⁉️آیا امامحسنِمجتبی همسران زیادی را طلاق دادهاند؟
⁉️مگه قرآن نفرموده در انفاق کردن اعتدال داشته باشید پس چرا امام حسن کل اموالشون رو انفاق کردند؟
⁉️حقیقت و فلسفه عید فطر چیست؟
⁉️چرا باید در عید فطر زکات پرداخت کرد؟
⁉️میشه بگید غیر از حکمت الهی، نزول تدریجی قرآن کریم چه مصلحتی داشته؟
⁉️چرا خدا به همون نزول دفعی اکتفا نکرد؟
⁉️آیا قبل از قرآن سرگرفتن به شیوهی استخاره عمل کنیم کار صحیحی است؟
⁉️آیا شب قدر قبل از اسلام هم وجود داشته؟
⁉️اگر ممکن است در مورد شبقدر توضیحاتی بفرمائید؟
⁉️ در ماه مبارک رمضان اول نماز یا اول افطار؟
⁉️چرا امام علی (علیهالسلام) قاتلشان را عفو نکردند؟
⁉️توبه نصوح به چه معناست و آیا داستانی که برایش نقل میکنند معتبر است؟
⁉️حضرت علی (ع) در هنگام نماز مورد ضربت ابن ملجم قرار گرفتند یا در هنگام ورود به مسجد؟
⁉️فلسفه و حکمت عبادات چیست؟
⁉️مگر انسان در دنیا مسافر نیست پس روزه گرفتن برای چه؟
⁉️آیا اینکه میگویند در نمار تیری از پای امیرالمومنین بیرون کشیدند صحت دارد؟
⁉️آیا عدم پرداخت فطریه میتواند منجر به مرگ شود
⁉️کسی که بیش از نان برنج میخورد برای زکات فطره باید پول نان بدهد یا برنج
⁉️خانم بارداری که دکتر او را از روزه گرفتن منع کرده آیا باید کفاره بدهد
⁉️آیا خانم باردار باید زکات فطرهی توراهی هنوز به دنیا نیامده را بدهد؟
#عقائد
#پست_میانبر
#شبهات_ماه_مبارک_رمضان
#پاسخ_به_شبهات_ماه_مبارک_رمضان
➠ @javadheidari110
🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙 🌙
➠@ramezan_ghasem110