فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداح اهلبیت:علیآقاسیرانی
وقتی میگفتی بخون play میشد.
من بهشون میگفتم سیدرضا نریمانی
ماشاءالله مرحبا به پدر مادرش.
دلم به کوی تو رفت و مقیم شد آنجا
وزان مقام به جایی دگر نخواهد شد
#شب_زیارتی_ارباب_بیکفنمان
#تل_زینبیه
⏰زنگ بیداری👈 https://eitaa.com/joinchat/2786918448C6bafa932ef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیشنهاد عالی👌
پیشنهادم اینه که:
عید فطر( روز ۱۲ اردیبهشت) تشریف ببرین سرچشمهی افوس هم بساط جوجه رو ببرین و هم چندتا بطری ببرین و از سرچشمه آب بیارین و باهاش چای دم کنید به این ترتیب طبیعت را به منزلتون آوردین که حسابی محشره☕️
اردیبهشت ماه، افوس بینظیره البته برای من همیشه بینظیره. مکان تفریحی و توحیدیِ خلاصه یه جورائی معنویه، اونجا نماز خوندن خیلی میچسبه، دعای مجیر هم این روزا میچسبه
توفیق شد اومدیم افوس انشاءالله قسمت شما هم بشه...🚗
#طبیعت_درمانی
⏰زنگ بیداری👈 https://eitaa.com/joinchat/2786918448C6bafa932ef
👆این خوشمزهجات دلخوشی زندگی هستند.
تلخ است روزگار، مگر با بهانهای
پیدا کنیم دلخوشی کودکانهای....
یکی دیگه از دلخوشیهامونم بارونِ🌧
🌨داره بارون مییاد موقع استجابت دعاس واسه هم خیلی دعا کنیم💦
سلام ای عطر باران خوردهی خاک
#دلخوشی
⏰زنگ بیداری👈 https://eitaa.com/joinchat/2786918448C6bafa932ef
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈
⛈
🌧
⛈
💦 آب نیسان و درمانگری 💦
🌷نظر کارشناس محترم مرکز ملی پاسخگویی اصفهان استاد جواد حیدری «زیدعزه»:
ایشان فرمودند:
با شنیده شدن صدای باران های بهاری در فروردین ماه و اردیبهشت، 📞صدای پرسش و پاسخ ها در مورد برخی مباحث که باران با خود میآورد نیز به گوش میرسد.
ایشان در این راستا نکاتی بیان فرمودند:
1⃣ در بینش توحیدی و الهی، تمام مخلوقات و آثار آن ها از خداست. مُلک و ملکوت لشکریان اویند. قرآن کریم می فرماید: «وَ لِلَّهِ مُلْکُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ اللَّهُ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیر»؛ « مالکیت آسمانها و زمین از آن خداست و خدا بر همه چیز تواناست». (آل عمران/189)و فرمود: «فَسُبْحانَ الَّذی بِیَدِهِ مَلَکُوتُ کُلِّ شَیْءٍ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُون»؛ «منزه است خدایی که ملکوت همه چیز در قدرت اوست و همه شما به سوی او بازمی گردید. پس اثر گذاری هر چیزی در عالم به اذن و اراده ی خداوند است.
2⃣ عالم هستی منحصر در ماده و مادیات نیست، همان خدایی که در آب، اثر رفع تشنگی نهاده است میتواند در یک عمل عبادی یا ذکر و یا آیهای، آثار و برکاتی نهادینه کند، پروردگار عالم می فرماید: «اللَّهُ خالِقُ کُلِّ شَیْءٍ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ وَکیل»؛ « خداوند، آفریننده همه چیز است و بر همه چیز نگهبان است.
3⃣ آیات نورانی قرآن کریم و روایات اهل بیت علیهم السلام، باران را، پاک و پاک کننده معرفی کرده است، در سوره ی فرقان میخوانیم: «وَ هُوَ الَّذی أَرْسَلَ الرِّیاحَ بُشْراً بَیْنَ یَدَیْ رَحْمَتِهِ وَ أَنْزَلْنا مِنَ السَّماءِ ماءً طَهُوراً»؛ «و اوست که بادها را بشارتی پیشاپیش رحمت خویش کرد و از آسمان آبی پاک کننده نازل کردیم.
همچنین مرحوم کلینی در کافی شریف چنین نقل می کنند: «عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام، قَالَ: «قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام: اشْرَبُوا مَاءَ السَّمَاءِ؛ فَإِنَّهُ یُطَهِّرُ الْبَدَنَ، وَ یَدْفَعُ الْأَسْقَامَ، قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ: «وَ یُنَزِّلُ عَلَیْکُمْ مِنَ السَّماءِ ماءً لِیُطَهِّرَکُمْ بِهِ وَ یُذْهِبَ عَنْکُمْ رِجْزَ الشَّیْطانِ وَ لِیَرْبِطَ عَلی قُلُوبِکُمْ وَ یُثَبِّتَ بِهِ الْأَقْدامَ»»؛ «آب باران آسمان را بنوشید زیرا سبب شود که بدن پاک (و تندرست) گردد و بیماری ها و رنجها از آن دور گردد، همانطور که خداوند متعال در قرآن می فرماید:« …و آبی از آسمان برایتان فرستاد ، تا شما را با آن پاک کند و پلیدی شیطان را از شما دور سازد و دلهایتان را محکم ، و گامها را با آن استوار دارد!».
4⃣ در برخی روایات، از «آب نیسان» و فوائد آن صحبت به میان آمده است که با مراجعه ی به مفاتیح الجنان می توان از جزئیات آن مطلع شد.
💦 الف: «نیسان» ماه هشتم رومی است که از بیست و سوم فروردین شروع و تا سی روز ادامه دارد.
💦ب: هر چند مستند روایی آب نیسان ضعیف است ولی با وجود آیات و روایات در مورد فوائد باران و هم چنین اعتماد برخی از علما به این عمل، ضعیف بودن روایت قابل چشم پوشی است.
💦ج: افراد در استفاده از آب باران حتما رعایت بهداشت و مسائل پزشکی را در نظر بگیرند.
5⃣ در این مورد که تاثیر دعا و دستورالعملهای دینی، مطلق و بدون قید و شرط نیست و اثر گذار بودن آنان تابع قوانینی است که مصلحت فرد و حکمت الهی از مهمترین آنهاست.
♻️ نتیجه اینکه
پاک بودن و پاک کنندگی باران از مسلمات قرآنی و روایی است و بر این اساس انجام اعمال «نَیسان» به امید بهره گرفتن از فوائد آن بلا اشکال است.
📝 مرسلات: dte.bz/FJuf9
📝 خبرگزاری حوزه: hawzahnews.com/news/897852
#آب_نیسان
➠ @javadheidari110
🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈
➠@ramezan_ghasem110
هدایت شده از مرسلات مدیا
✅💠 "کریم اهلالبیت(ع) الگویی در تعامل با خدا"
✅ زندگی ما انسانها بر پایهی ارتباط و تعامل با خدا، با خویشتن، با جامعه، با طبيعت و جهان بنا شدهاست و این ارتباطات بايد بر مبنای ميزان و شاخصی تنظیم شود.
این شاخص و ميزان را قرآن کريم در آیات ابتدایی که بر پیامبر عظیمالشان اسلام نازل کرده است بیان کرده، آنجا که در سوره مبارکهی علق میفرمايد:
اقْرَأْ وَ رَبُّكَ الْأَكْرَمُ.
🔹 مریم رمضانقاسم
عضو گروه نویسندگی صریر
http://nedaesfahan.ir/144173
#رمضان_1401
#یادداشت
#گروه_تبلیغی_صریر
@taaghcheh
🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒🎒
🎒
🎒
♦️گامهایی برای نویسنده شدن
1⃣آموزش
آنكه میخواهد رانندگی یاد بگیرد، مدتها آموزش میبیند و تمرین میكند. نوشتن، كاری بس دشوارتر از رانندگی است پس نیاز بیشتری به آموزش و تمرین دارد. بسیاری از ما چون آموزش ندیدهایم و تمرین نكردهایم، تصور میكنیم نمیتوانیم بنویسیم در حالی كه اگر آموزش ببینیم و قواعد و آیین آن را تمرین كنیم درمییابیم که به راحتی میتوان نوشت.
2⃣تقلید
نوقلمان باید در ابتدا، مقلدان خوبی باشند و این تقلید را ناشایست نشمارند، هر چند ابتكار و نوآوری در نوشتن، امری پسندیده است، اما برای كسانی كه به درجاتی از دانش و مهارت در نگارش رسیده و مراتبی از ذوق و تجربه را به دست آورده باشند، نه برای نوقلمان، زیرا این تقلید، پلی است برای رسیدن به ابتكار و نوآوری در نویسندگی، نه در جا زدن و مقلّد همیشگی ماندن.
علاقهمندان به نگارش، باید در ابتدا، نوع نگارش و سبك نویسندگی یكی از نویسندگان موفق و بزرگ را الگوی خویش قرار دهند و با آن ارتباط حسی و قلمی برقرار كنند و از رمز و رازهای نویسندگی او باخبر شوند سپس در مراحل بعدی از آثار نویسندگان دیگر و سبكهای تازهتری بهرهمند شوند تا خود به نویسندهای مبتكر و چیرهدست بدل گردند و با آزمودن سبكهای مختلف در نوشتن برای خود مبنایی برگزینند.
3⃣دانش و اطلاعات
ذات نایافته از هستی بخش
كی تواند كه شود هستیبخش؟
راهکار کسب دانش برای برخی سفرکردن، برای برخی دیگر با آدمها دمخورشدن و خواندن کتاب و ... است؛ پس مطالعه و كسب آگاهی، مقدمه نوشتن است. باید بدانیم تا كسی خواننده خوبی نباشد، نمیتواند نویسنده خوبی باشد.
«از كوزه همان برون تراود كه در اوست»؛
4⃣سادهنویسی
ساده نویسی دقیقاً شبیه حرفهایی است که به یک دوست میزنیم اما این کافی نیست چون نوشتهی بیمغز زود فراموش میشود و فقط و فقط جنبهٔ سرگرمی پیدا میکند و یکبارمصرف میشود، نوشتهی ماندگار نوشتهای است که خواننده را درگیر کند یا سؤالی در ذهن او ایجاد کند، پس هر چه نگاهمان عمیقتر باشد نوشته ماندگارتری خواهیم داشت، دغدغههای مردم دنیا، چیزی است که میتواند به نگاه هر نویسندهای عمق و عمر ببخشد. پس از سر صبح که درِ یخچال را باز میکنیم تا شب که خوابآلود داریم دندانهایمان را مسواک میزنیم، هر اتفاق پیشِ پاافتادهای را میتوانیم کمی عمیقتر ببینیم.
البته در ابتدا که نو قَلم هستیم باید از نوشتههای توصیفی که سادهتر هستند شروع کنیم و به تدریج به سمت و سوی نوشتههای تحلیلی و تحقیقی برویم چون معمولاً انسانها با امور و پدیدههای حسی و عینی و ملموس، بهتر میتوانند ارتباط برقرار كنند و از آن سخن بگویند و دربارهی آن قلم بزنند.
مثلاً فردی كه میخواهد درباره طلوع خورشید متنی بنویسد، راحتتر میتواند این كار را انجام دهد تا درباره آغاز خلقت، چون نوشتن در مورد موضوعات حسی و عینی و پدیدههای طبیعی و ملموس راحتتر از نوشتن در مورد مفاهیم عقلی و ذهنی است.كسی كه میخواهد ورزش كند، نخست باید به نرمش بپردازد. نویسنده نیز همانند ورزشکار، باید ابتدا از ورزشهای سبك آغاز میكند تا به تدریج ورزیده شود و به ورزشهای حرفهای روی آورد. وزنهبردار اگر از اول وزنهی سنگین بردارد شكست میخورد. كوزهگری را باید با ساختِ كوزههای كوچك آغاز كرد، كودك با شیر زندگی را آغاز میكند.
5⃣صداقت
راحت و بیپرده، و با کمترین میزان سانسور بنویسیم، مثلاً اگر میخواهیم راجع به روز خاصی بنویسیم که در آن غمگین یا افسردهحال بودهایم، آن را پنهان نکنیم؛ اگر عصبانی بودهایم، انکارش نکنیم؛ اگر اتفاقی افتاده که بهدلیلی از آن خجالتزده شدهایم، حتی میتوانیم آن را به چشم یک نکتهٔ فکاهی یا طنز در نوشتهمان به کار ببریم اما نوشتهمان را سانسور نکنیم. خوانندگان خواهان نوشتارهای صادقانهاند.
6⃣انتقاد پذیری
برخی از ما میپنداریم اگر نوشتهمان مورد نقد واقع شود آبروی علمی و ادبیمان بر باد رفته در حالی كه باید بدانیم اگر آثارمان از نقادی علمی و ادبی بیبهره بماند، هیچگاه نویسنده خوبی نخواهیم شد زیرا انتقادات، عاملی برای نوشتن بهتر است پس نباید از انتقاد بهراسیم بلكه باید آن را هدیهای نیكو برای رشد و ترقی خود به حساب آوریم. به قول سهراب سپهری «چشمها را باید بست و جور دیگر باید دید»
♻️نتیجه اینکه
با رعایت مطالب فوق
قانونطلایینویسندگی=راحتبنویس+بسیاربنویس
كار نیكو كردن از پر كردن است.
📖نویسندۀ حرفهای کسی است که هر روز مینویسد.
نویسنده اگر چند روزی ننویسید، انگار قلم از دستش در میرود؛ مثل رانندهای میشود که سالهاست پشت فرمان ننشسته.
برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنیم به👇
virastaran.net/a/22952
🖊نویسنده: مرضیه رمضانقاسم
#گامهای_نویسندگی
⏰زنگ بیداری👈 https://eitaa.com/joinchat/2786918448C6bafa932ef