▪️مراسم هفتمین روز درگذشت زنده یاد جناب سرهنگ حاج محمد منصوری (چریک منصوری) معاونت مطالبه گری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان زرند
☑️زمان : دوشنبه ۸ آذر ماه
☑️ساعت ۲ الی ۴ عصر
☑️مکان: سالن سوگواري بهشت زهراي زرند
☑️سخنران حاج آقا شجاعی امام جمعه محترم زرند
☑️مداح: جناب سرگرد سعید رحمانی شادی روحش صلوات (اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم )
https://eitaa.com/rosz_ir
💑 کدبانوی خانه باشـید
🔸رهبرانقلاب: کدبانوی خانه شما باید باشید
اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم.
🔸کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعتِ خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند.
🔸برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند. اگر این احساسات و این عواطفِ محتاج وجود یک محور اصلی در خانه، که آن خانم و کدبانوی خانه است، نباشد، خانواده یک شکل بدون معنا خواهد بود.
#همـــسرداری_اسلامــي
✅ آیتالله بهجت قدسسره:
«هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب #جهاد_با_نفس را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شدهاید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی میکند».
🔻 گزیدهای از روایات جهادبانفس را در روزهای یکشنبه دنبال کنید:
📝 امیرالمؤمنین علیهالسلام:
لَا يَعْدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ وَ إِنْ طَالَ بِهِ الزَّمَانُ.
🔹 شخص صبور پیروزی را از دست نمیدهد و عاقبت به پیروزی میرسد، اگرچه زمانی طولانی بر او بگذرد.
📚 (وسائلالشیعه، ج۱۵، ص۲۶۴)
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
*سوال* *چرا آمریکا و اسرائیل و کشورهای غربی که مسلمان نیستند از ناز و نعمت و باران بیشتری برخوردارند و عذاب نمیشوند ؟*
*جواب* :
ابتدا تمثیلی زیبا از استاد قرائتی ذکر میکنم و سپس به آیاتی از قرآن کریم در جواب این شبهه اشاره می شود:
* *الف :تمثیل استاد قرائتی* :*
میگویند: اگر زکات ندهید باران نمیآید پس در کشور کانادا که اصلاً مسلمان نیست و اصلاً زکات هم نمیدهند، صبح تا شب هم باران میآید. یا گفته میشود اگر ظلم کنی، سیلی میخوری اما فردی که کارش ظلم کردن است و تا حالا هم هیچ سیلی نخورده است. اینها را چه کنیم؟ چنین پاسخ داده است: شما که چای میخوری، اگر وسط چای خوردن عطسه کنی. دستت تکان میخورد، از این نعلبکی و استکان چای سه قطره سه جا میچکد. یکی به عینک میچکد. یکی به لباست میچکد، یکی به فرش میچکد. خود شما سه برخورد میکنی. اگر به عینکت چکید، سریعاً دستمال کاغذی درمیآوری پاک میکنی. چون عینک شیشه است زود پاک میکنی. اگر به لباس چکید میگویی: میرویم خانه با دست یا با ماشین لباسشویی میشوییم. اگر به فرش چکید، میگویید: باشد شب عید! شب عید که قالیها را میشوییم و هر چه دیرتر باشد سختتر است.
لکه اگر فوری باشد، دستمال کاغذی؛ اگر لباس باشد، مشت و مال؛ اگر قالی شد، با وسایلی مانند بیل میشویند؛ لذا کیفر هم هر چه به قیامت بیفتد خطرش بیشتر است؛ هر سه این موارد را در قرآن داریم. هم دستمال کاغذی، هم مشت و مال، هم دسته بیل. هر سه در قرآن هست.
اما برخورد دستمال کاغذی این است که خدا میفرماید: «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ» (شوری/۳۰) شما چون ایمان دارید، خلافی کردید چوب میخورید. یعنی مؤمن هستید، شیشهای و شفاف هستید، خوب هستید. خدا زود حال شما را میگیرد، کسی که همه نمرههایش بیست است اگر یکبار نمره ۱۵ گرفت، دبیر میگوید: بیا ببینم. تو که همه نمراتت بیست بود. چرا پانزده شدی؟ ولی آن کسی که هر روز نمره صفر میگیرد، این دیگر توبیخ ندارد. این از اول تا آخر صفر است. اگر یک لکه به عمامه سفید افتاد، من فوری میشویم. اما اگر پیراهن سیاه من لکدار شد، که دیگر نمیشویم. سیاهی روی سفیدی پیداست.
خوبها را خدا میگوید: چون تو خوبی زکات ندهی، باران نمیآید. چون خوب هستی. چهل تا گوسفند یکی زکات است. ندهی، گوسفندهایت آسیب میبیند. آدمهای مؤمن را خدا مثل شیشه با آنها برخورد میکند. یعنی خلاف کنند فوری خدا مچشان را میگیرد. آدمهای فاسق را برای بعد میگذارد؛ «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ» این آیه قرآن بود برای خوبها.
آیه بدها این است: «وَ جَعَلْنا لِمَهْلِکِهِمْ مَوْعِداً» (کهف/۵۹) یعنی عجله نکنید، ...هی نگو شاه که اینقدر جنایت میکند پس چرا اینقدر خوش است؟! بابا صبر کن. بگذار مبارک جنایت کند، بعد میگیرند او را مثل گربه در قفس میکنند.«وَ جَعَلْنا لِمَهْلِکِهِمْ مَوْعِداً» یک آیه دیگر میگوید: اصلاً در دنیا کارشان نداریم مثل صدام. تا پای اعدام هم نگاه میکند نه در قفس برود و هیچ. قرآن میگوید: «أَنَّما نُمْلی لَهُمْ (آلعمران/۱۷۸) این هم آیه قرآن است. اصلاً در دنیا کارشان نداریم و برای قیامت گذاشتهایم.
پس سؤال: شما که میگویی: اگر خلاف کنید خدا حالتان را میگیرد، پس چرا خدا حال خلافکارها را نمیگیرد؟ جواب: خلافکارهای خوب را فوری حالشان را میگیرد. خلافکارهای بد را مدت تعیین میکند. خلافکارهای بد بد بد را میگذارد برای قیامت.
البته باید به این مطلب افزود که دارایی و بهرهمندی از امکانات دنیا همیشه هم برای کفار و بی دینها نیست و قانون عام الهی این است که فقیر و غنی به لحاظ مادی و فکری در تمامی گروههای انسانی فارغ از نوع دین و عقیدهشان وجود دارد و چه بسیار انسانهای بی دین فقیر و دیندار غنی را در طول تاریخ شاهد بوده و هستیم اما برای کسانی که کمتر به این مسایل توجه دارند پاسخ فوق پاسخی درخور است اگر چه تبیین این موضوع منحصر به این پاسخ نیست.
*ب* : *در قرآن برای این شبهه جوابهای متعددی آمده است اما در اینجا به سه مورد اشاره میکنم:*
1_ «178 آل عمران» وَ لا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّما نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّما نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدادُوا إِثْماً وَ لَهُمْ عَذابٌ مُهِينٌ
و كسانى كه كافر شدند، مپندارند مهلتى كه به آنان مىدهيم برايشان خوب است، همانا به آنان مهلت مىدهيم تا بر گناه (خود) بيفزايند و براى آنان عذابى خواركننده است. (بقره، 16.)
قرآن، واژهى لايحسبنّ «گمان نكنيد» را بارها خطاب به كفّار و منافقان و افراد سست ايمان بكار برده است؛ زيرا اين افراد از واقعبينى و تحليل درست محرومند. آنها آفرينش را بيهوده، شهادت را نابودى، دنيا را پايدار، عزّت را در گرو تكيه به كفّار و طول عمر خود را مايهى خير و بركت مىپندارند كه ق
رآن بر همهى اين پندارها خط بطلان كشيده است.
*اهل كفر، داشتن امكانات، بدست آوردن پيروزىها و زندگى در رفاه خود را نشان شايستگى خود مىدانند، در حالى كه خداوند آنان را به دليل آلودگى به كفر و فساد، مهلت مىدهد تا در تباهى خويش غرق شوند.
*
در تاريخ مىخوانيم: هنگامى كه به فرمان يزيد امام حسين عليه السلام به شهادت رسيد، خاندان آن حضرت را به اسارت به كاخ يزيد در شام بردند. يزيد در مجلس خود با غرور تمام خطاب به حضرت زينب گفت: «ديديد كه خدا با ماست»، حضرت در پاسخ او، اين آيه را تلاوت كرد و فرمود: من تو را پست و كوچك و شايسته هرگونه تحقير مىدانم. هر آنچه مىخواهى انجام بده، ولى به خدا سوگند كه نور خدا را نمىتوانى خاموش كنى. آرى، براى چنين افراد خوشگذرانى، عذاب خوار كننده آماده شده، تا عزّت خيالى و دنيايى آنان، با خوارى و ذلّت در آخرت همراه باشد.
مجرمان دوگونهاند: گروهى كه قابل اصلاحند و خداوند آنها را با موعظه و حوادث تلخ و شيرين، هشدار داده و بيدار مىكند، و گروهى كه قابل هدايت نيستند، خداوند آنها را به حال خويش رها مىكند تا تمام قابليّتهاى آنان بروز كند. به همين جهت امام باقر عليه السلام ذيل اين آيه فرمود: مرگ براى كفّار يك نعمت است، زيرا هر چه بيشتر بمانند زيادتر گناه مىكنند. «تفسير نورالثقلين.»
2_ آیه 55 / توبه)- در این می فرماید: «فزونی اموال و اولاد آنها نباید تو را در شگفتی فرو برد» و فکر کنی که آنها با این که منافقند چگونه مشمول این همه مواهب الهی واقع شدهاند (فَلا تُعْجِبْکَ أَمْوالُهُمْ وَ لا أَوْلادُهُمْ).
چرا که اینها به ظاهر برای آنها نعمت است اما در حقیقت «خدا میخواهد به این وسیله آنان را در زندگی دنیا معذب کند، و به خاطر دلبستگی فوق العاده به این امور در حال کفر و بیایمانی بمیرند» (إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ بِها فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ تَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَ هُمْ کافِرُونَ).
در واقع آنها از دو راه به وسیله این اموال و اولاد (نیروی اقتصادی و انسانی) معذب میشوند: نخست این که این گونه افراد معمولا فرزندانی ناصالح و اموالی بیبرکت دارند که مایه درد و رنجشان در زندگی دنیاست، شب و روز باید برای فرزندانی که مایه ننگ و ناراحتی هستند، تلاش کنند، و برای حفظ اموالی که از طریق گناه به دست آوردهاند جان بکنند، و از طرف دیگر چون به این اموال و فرزندان دلبستگی دارند و به سرای وسیع و پر نعمت آخرت و جهان پس از مرگ ایمان ندارند چشم پوشی از این همه اموال برایشان مشکل است تا آنجا که ایمانشان را روی آنها گذاشته و با کفر از دنیا میروند، و به سختترین وضعی جان میدهند؟
مال و فرزند اگر پاک و صالح باشد موهبت است و سعادت و مایه رفاه و آسایش و اگر ناپاک و ناصالح باشد رنج و عذاب الیم است .(تفسیر نمونه)
3_ وَ لَوْ لا أَنْ يَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً لَجَعَلْنا لِمَنْ يَكْفُرُ بِالرَّحْمنِ لِبُيُوتِهِمْ سُقُفاً مِنْ فِضَّةٍ وَ مَعارِجَ عَلَيْها يَظْهَرُونَ «33 / زخرف»
و اگر [بهره مندی کفار از انواع نعمت های مادی و تهیدستی مؤمنان، سبب] این نبود که مردم يكسره و يك دست (كافر) مىشدند، براى خانههاى كسانى كه به خداى رحمن كفر مىورزند، سقفهايى از نقره قرار مىداديم و نيز نردبانهايى كه بر آنها بالا روند.
زرق و برق دنيا به قدرى بىارزش است كه خداوند در اين آيه مىفرمايد: ما حاضريم دنيا را در حد وفور به كفّار بدهيم ولى چون عقل مردم در چشم آنهاست، اگر به كفّار بدهيم همه به سوى كفر گرايش پيدا مىكنند.
نه فقط همسان بودن همهى انسانها در مسائل اقتصادى و معيشتى مورد ارادهى خداوند نيست، بلكه در مسائل اعتقادى هم نبايد امور به سمتى برود كه حقّ انتخاب از افراد گرفته و گمان كنيم اگر همهى مردم جهان يك فكر و يك عقيده شوند، به مطلوب رسيدهايم.( تفسیر نور)
کانال یادگار مادر را به دوستان خود معرفی کنید👇👇👇
⏩ @Yadegare_madar
کانالی جهت غنی سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه
تنها راه نجات👆🏻
🌷رمز🌷
🌷روزنامه مجازی زرند🌷
🆔https://eitaa.com/ramz99👈🏻ایتا
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)
3. إنَّ مِنَ الذُّنُوبِ ذُنُوباً لا یُكَفِّرُها صَلاهٌ وَ لا صَدَقَهٌ، قِیلَ یا رسولَ اللهِ فَما یُكَفِّرُها قالَ الهُمُومُ فی طَلَبِ المَعِیشَهِ
بعضی از گناهان به وسیله نماز و صدقه هم آمرزیده نمی شوند. سؤال شد یا رسول الله! پس چه چیز موجب آمرزش آن است؟ فرمود: جدیت و تلاش در طلب معیشت.
مستدرك الوسائل، ج 13، ص 13
🌷رمز🌷
🌷روزنامه مجازی زرند🌷
🆔https://eitaa.com/ramz99👈🏻ایتا
دیدن روی شما کاش میسّر می شد
شام هجران شما کاش که آخر می شد
بین ما فاصله ها فاصله انداخته اند
کاش این فاصله با آمدنت سر می شد
شهر ما بوی خدا داشت ، دوباره ای کاش
با ظهورت نفس شهر معطّر می شد
پاک می شد دل تاریک به لطفت ای کاش
مالک خانهء دل ساقی کوثر می شد
طاقتم طاق شد از دوری دلگیر شما
جمعهء آمدنت کاش مقدّر می شد
صبح و شب اهل دلی زمزمه می کرد ای کاش
پسری منتقم سینهء مادر می شد
کاش می شد حرم از دست تو سیراب شود
دست تو یاور عبّاس دلاور می شد
تنهاترین غریب کجایی ظهور کن
ای بهترین حبیب کجایی ظهور کن
آقا بیا دوباره حوالی قتلگاه
پیچیده بوی سیب کجایی ظهور کن
بر سینه ی حسین نشسته هنوز هم
این شمر نانجیب کجایی ظهور کن
داری شبیه فاطمه ها گریه می کنی
بر گونه تریب ... کجایی ظهور کن
بر روی دست باد سوار است روی نی
زلفی که شد خضیب کجایی ظهور کن
با جامه های پاره به بازار می رود
این عترت غریب کجایی ظهور کن
این خاک، کربلاست و هر روز جاری است
این قصّه ی عجیب کجایی ظهور کن
با غصه های آل عبا گریه می کنی
در اوج روضه های عزا گریه می کنی
ما با گناه اشکِ تو را در می آوریم
از سوز بی وفایی ما گریه می کنی
ای صاحب عزا، تو به این روضه های ما
می آیی و بدون صدا گریه می کنی
«گاهی نجف، مدینه، گهی کربلا و گاه»
در مشهد امام رضا گریه می کنی
بر کشته ی فتاده به هامونِ کربلا
بر داغ سید الشهدا گریه می کنی
این روزها به حال دل زینب اسیر
در ماجرای شام بلا گریه می کنی
بر رأس های رفته به بالای نیزه ها
با خیزران و طشت طلا گریه می کنی
حالا دوباره چشم تو را خون گرفته است
با غصه های آل عبا گریه می کنی