مهدی جان
تمام پنجره هاروبہ آسمان بازاسٺ
ببارحضرٺ باران ڪہ فصل اعجاز اسٺ
ڪجاقدم زده اے تاببوسم آنجارا
ڪہ بوسہ براثرپایٺ،عین پرواز اسٺ
🌈 @range_khodaa
✅ توصیه های امام عصر به شیعیان ✅
#توصیه_ها
#خمس
🔴🔵 توصیه بسیار مهم امام عصر در خصوص پرداخت خمس
امام عصر (عج ) درتوقيع به محمد بن جعفر اسدي فرمودند:
🌺 هر کس بدون اجازه ما در اموال مربوط به ما(خمس،زکات و وقف) تصرف کند، ازجمله ظالمين است و مادر روز قيامت شاکي او خواهيم بود.
🔴 تذکر:
هر فرد صاحب درآمدحتما بايد سال خمسي داشته باشد وسالي يک مرتبه خمس خود که حق مسلم امام زمان است راپرداخت کند امروزه متاسفانه بسیاری از مردم حتی انسان های دیندار خمس خود را پرداخت نمی کنند و این بهانه را دارند که مثلا ما که درآمدمان کفاف زندگی مان را نمی دهد؟
ما که خودمان گرفتاریم؟
♦️در صورتی که ما وظیفه داریم یک روز از سال را به عنوان سال خمسی تعیین کنیم و چنانچه مثلا 50 هزار تومان موجودی داریم 10 هزار تومان آن را خمس دهیم و یک سال مال خود را پاک کرده و مال شبهه ناک در اموال مان نباشد.
توجه کنیم که خمس حق مسلم امام عصر است.
🔴🔵 نکند خداي ناکرده ما اين حق مسلم امام زمان را نميدهيم وما جزو غاصبين حقوق امام هستيم؟؟؟،
که اگر خدای نکرده اینطور باشد ما با آنهایی که فدک را غصب کردند یعنی حق معصوم را غصب کردند چه تفاوتی داریم؟؟
بسیاری از ماها ادعای امام زمانی بودن داریم اما همین حق اولیه و ناچیز که به حضرت تعلق میگیرد را حاضر به پرداخت نیستیم!!!!!!
🌹بعد مرتب دعا میکنیم و دعایمان مستجاب نمی شود ؟ آیا می دانید به علل مختلفی دعاهای ما مستجاب نمی شود که یکی از اصلی ترین علل آن خوردن مال حرام یا شبهه ناک است و چنانچه خمس مال خود را پرداخت نکنیم اموال ما شبهه ناک می باشد؟
🔷 کمی فکر کنیم آیا ما در گفتار فقط امام زمانی هستیم یا در عمل هم امام زمانی هستیم؟
🌺 توجه کنیم که هر فرد صاحب درآمد ولو اندک مشمول پرداخت خمس میشود و کمتر کسی است که از پرداخت خمس معاف باشد🌺
🌺ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج🌺
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌈 @range_khodaa
💐 مشتاقان نماز شب 💐:
#وصیت رسول خدل ص
در وصیت رسول خدا ص به امیرالمومنین ع است : " سه چیز موجب فرح و شادی مومن در دنیا است که از آن جمله #نماز_شب در پایان شب می باشد .یا علی! سه چیز
کفاره گناه است از آن جمله بیداری در شب برای خواندن نماز شب است در حالی که مردم در خواب باشند ".
📚برگرفته از کتاب ثواب الاعمال 10
🌈 @range_khodaa
25.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت زینب کبری(س)و روز پرستارمبارک
مثل همیشه بهترینها رو براتون ارزو دارم
دلتون شاد
لبتون خندون
حاجاتتون روا و
ایام بکام
🌈 @range_khodaa
🍃حجه الاسلام شیخ جعفر ناصری:
🔻مدتی است متحيرم و در اين فكرم که چرا بعد از جريان عاشورا زياد خبري از شخصيت حضرت زينب عليها السلام نيست و نقل و گزارشات زيادي در مورد ایشان در دست نيست؛ تا جایی که حتي در شهادتشان و محل دفنشان هم اختلاف است؟
🔹شايد به اين خاطر بوده كه ديگر ظرف دنيا بعد از قضايای عاشورا براي ارائه شخصيت حضرت زينب علیها السلام كوچك شده بوده كه بخواهد شخصيت حضرت را معرفي كند. ديگر كسي دستش به گرد پای حضرت هم نرسيد. چون گاهي اين طوري مي شود؛ چنانچه برای حضرت زهرا عليها السلام هم همين طور شد.
🌈 @range_khodaa