سه دقیقه در قیامت 67.mp3
21.17M
تحلیل و تفسیر کتاب سه دقیقه در قیامت
صوت شماره ۶۷
#به_وقت_تفکر
#امینیخواه
* اهمیت تشکیل خانواده
* محبوب و مقدس بودن خانواده نزد خدا
* این قسمت رو مجردها زیادتر گوش کنند
* افرادی که مطمئناً گرفتاری برزخی شدیدی دارند
* قابل توجه پدران و مادران که برای ازدواج فرزندشان کاری نکردند
* یکی از ملاکهای سن ازدواج
🔻@range_khodaa🔻
📌 شهادت سردار غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری
🔹 غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری، در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ در تهران به دنیا آمد. این شهید گرانقدر در نوجوانی در کلاسهای مذهبی که زیر نظر آیتاللّه دکتر بهشتی برگزار میشد شرکت میکرد و شدیدا تحت تأثیر وی قرار گرفت. ایشان پس از گذراندن دروس ابتدایی و دبیرستان وارد دانشگاه ارومیه شد ولی به دلیل فعالیتهای سیاسی، پس از دو سال از دانشگاه اخراج شد.
🔸 سپس به سربازی رفت و در لبیک به فرمان امام خمینی (ره)، از پادگان گریخت. شهید باقری در جریان انقلاب، در تصرف یک کلانتری و نیز پادگان عشرت آباد تهران مشارکت کرد و با پیروزی انقلاب به کمیته انقلاب اسلامی پیوست. وی همچنین مدتی به روزنامه نگاری پرداخت و در سال ۵۸ در رشته حقوق قضایی دانشگاه تهران پذیرفته شد.
🔸️ او با شروع جنگ تحمیلی، به سوی جبهههای جنوب شتافت و به سرعت، استعدادهایش شکفته شد و در مناصب فرماندهی نظامی سپاه و بسیج رشد کرد تا جایی که فرماندهی چندین عملیات نظامی و موفق از جمله ثامنُ الحُجَج، طریق القُدس، فتح المبین، بیت المقدَّس، رمضان و محرَّم را در برخی محورهای مهم بر عهده گرفت.
🔹️شهید باقری همچنین در آزادسازی شلمچه و خرمشهر نقش مهمی داشت. وی در حالی که سمت جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه را به عهده داشت، در حین یک عملیات اکتشافی و اطلاعاتی در جبهه فکه حضور یافت و بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن، در ۲۷ سالگی شربت شهادت نوشید.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#شهید_باقری
🔻@range_khodaa🔻
📌 درگذشت سالک الی اللّه «حاج اسماعیل دولابی»
🔹 محمد اسماعیل دولابی، در سال ۱۲۸۲ ش در روستای دولاب از توابع تهران زاده شد. در جوانی به شغل کشاورزی اشتغال داشت و در عین حال در جلسات درس علمای دینی مانند سید محمد شریف شیرازی و میرزا محمد علی شاهآبادی، شرکت کرد.
🔸 وی جلسات وعظی در تهران برگزار میکرد و مفاهیم عرفانی و اخلاقی را به زبان ساده بیان مینمود. درباره سرگذشت عرفانی او در کتاب مصباح الهدی به قلم شاگردش مهدی طیب آمده که وی در ایام جوانی به همراه پدرش به نجف رفت و به امام علی علیهالسلام متوسل شد تا در آنجا مشغول تحصیل علوم دینی شود، اما به توصیه علمای نجف و به دلیل کمک به پدر به ایران بازگشت.
🔹️در مسیر بازگشت ضمن رفتن به کربلا و زیارت امام حسین علیهالسلام احساس میکند که آن التهاب تحصیل در نجف فرو نشسته و آرام شده است. پس از این سفر وقتی به ایران باز می گردد، در منزلش دچار مکاشفهای میشود و در آن لحظه خود را بالای سر ضریح امام حسین علیهالسلام می بیند، به گفته خود وی در این حال به او می فهمانند که هر آنچه میخواستی از حالا به بعد بگیر.
🔸️وی میگوید از همان جا شروع شد، آن اتاق تا ۳۰ سال عزا خانه امام حسین علیهالسلام بود. پس از این جریان عالمانی چون ملا آقا جان، شیخ محمد تقی بافقی و آیتالله شاهآبادی به دیدار وی میرفتند. سرانجام او در ۹ بهمن سال ۱۳۸۱ درگذشت و در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#بهمن_۹
#اسماعیل_دولابی
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا باید وضو گرفت و خوابید؟
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #انصاریان
🔻@range_khodaa🔻
پيوند وثيق اعضای خانواده
آیت الله العظمی جوادی آملی:
نظام خانواده در اسلام اصيل است، از اين رو پيوند اعضای آن تا پايان عمر با يكديگر برقرار مي ماند. از طرفی اين ارتباط ميان فرزند با والدين، جد و جدّه و جدّ عالی و اعلا و هر چه بالاتر رود و از سويی پيوند ميان پدر و مادر با فرزند، نوه، نبيره و هر چه پايين تر رود همگی استوار مي ماند.
اين دو سلسله، افزون بر آنكه به يكديگر محرم اند، حقوق متقابل مالی، تربيتی، اجتماعی و... نسبت به يكديگر دارند؛ مثلاً واجب النفقه يكديگر هستند: اگر هر يك از اين دو سلسله محتاج شود، بر ديگری واجب است در صورت امكان نفقه او را بپردازد؛ و همچنين فرزند و نوه و هر چه پايين تر رود، موظف است به پدر، جد، جده، جدّ اعلا و هر چه بالاتر رود احترام بگذارد و نيز همان گونه كه بين فرزند و پدر و مادر، حرمت عقوق و وجوب اطاعت از والدين مطرح است، بين فرزند و نوه و نبيره با جدّ و جدّ عالی و جد اعلا نيز اين حرمت عقوق و وجوب اطاعت برقرار است. افزون بر آنكه پدر و جدّ را قيّم و سرپرست فرزندان و نوادگان قرار داده است.
تسنیم ج۱۷ ص۲۷۶
🔻@range_khodaa🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆قرآن دروغگو نیست !
🎤استادرائفیپور
🔻@range_khodaa🔻
🔆از میان همه انسانها، خدا
یک نفر را حبیب خود خواند
و لقب "حبیباللّٰه" گرفت
آن یک نفر هم پیامبر اکرم(ص) است
خوش به حال کسی که
عاشق "محمّد" است
خوش به حال کسی که
محبت پیغمبر(ص) در دل او قرار دارد
و خوش به حال کسی که
با دوست خدا دوست است ..
🔻@range_khodaa🔻
🕋نمازی که همه این ثوابها در آن است:
ثَوبان می گوید: با حضرت رسول خدا"صلی الله علیه وآله وسلّم"در قبرستان بودیم،
حضرت ایستاد بعد حرکت کرد دوباره ایستاد سپس حرکت کرد، عرض کردم:یا رسول الله!
چرا در بین این قبور توقف نمودید؟
حضرت گریه شدیدی کرد ما هم گریه کردیم وقتی از گریه کردن باز ایستاد،فرمود:ای ثوبان! اهل این قبرها در حال عذاب بودند صدای ناله اهل عذاب را شنیدم و بر آنها رحم کردم و دعا کردم که خداوند عذاب آنها را تخفیف دهد، خداوند هم تخفیف داد،
سپس فرمود:ای ثوبان!
اگر کسانی از اهل این قبرستان که در عذابند یک روز از روزهای ماه رجب را روزه گرفته بودند و یک شب از شبهای ماه رجب را به قیام و به عبادت پرداخته بودند در قبرها از عذاب در اَمان بودند، سپس فرمود:ای ثوبان! به کسی که به حقّ مرا به نبوّت برانگیخته است هیچ مرد مسلمان و زن مسلمانی نیست که یک روز از روزهای ماه رجب را روزه بگیرد و یا یک شب از شبهای ماه رجب را به عبادت بپردازد به قصد قربت و رضای خداوند متعال مگر اینکه خداوند متعال:
۱)ثواب عبادت هزار سال که روزهایش را روزه و شبهایش را به عبادت پرداخته است برای وی می نویسد،
۲)مثل اینکه هزار حج را به جا آورده است،
۳)مثل اینکه هزار عمره را از راه حلال به جا آورده است،
۴)مثل اینکه در هزار غزوه و جنگ شرکت کرده است،
۵)مثل اینکه هزار بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده است،
۶)مثل اینکه هزار دینار در راه خدا صدقه داده است،
۷)مثل اینکه اسیرانی از امت را خریداری کرده و آزاد کرده است،
۸)مثل اینکه هزار نفر گرسنه را سیر کرده است،
۹)و خداوند متعال او را از عذاب قبر ایمن گرداند،
۱۰)و وی از هول منکر و نکیر در امان است،
عرض شد:یارسول الله! این ثوابی را که ذکر فرمودید همه اش برای کسی است که یک روز از ماه رجب را روزه گرفته یا برای کسی است که یک شب را از ماه رجب به عبادت پرداخته است؟
حضرت فرمود: همه این ثوابی که عرض کردم برای کسی است که انکار قدرت خداوند"عَزَّوَجَلَّ"نمی کند، سپس عرض شد:ای رسول خدا! ثواب ماه رجب بهتر است یا ثواب ماه رمضان؟
رسول خدا فرمود: هیچ ثوابی با روزه ماه رمضان قیاس نیست و لکن ماه رجب عظیم است، پرسیدند: ثواب ماه رجب بهتر است یا ثواب ماه رمضان؟
سپس فرمود: هیچ ثوابی با روزه ماه رمضان قیاس نیست و لکن ماه رجب عظیم است.
سپس پرسیدند: اگر کسی بر قیام و احیای شبش نباشد چه کند؟
فرمود: کسی که پس از نماز عشاء پیش از وتیره دو رکعت نماز بخواند با حمد و هر سوره ای امیدوارم که حق تعالی این ثوابها را به او عطا فرماید.
ثوبان گفت: از زمانی که این را شنیدم ترک نکرده ام، مگر اندکی.
📚ابواب الجنات فی آداب الجمعات ص471
🔻@range_khodaa🔻
📌 حرکت امام حسین علیهالسلام از مدینه به مکه
🔹پس از مرگ معاويه فرزندش يزيد، به خلافت رسید. وی تلاش زیادی کرد تا از همه مردم بيعت بگیرد. در ميان مخالفان يزيد در مدینه، وجود امام حسين علیهالسلام به عنوان تنها يادگار پیامبر صلیاللهعلیهوآله و جانشين پدر و برادر مظلومش در رسيدن به مقام خلافت و رهبری مسلمانان، شايستهتر از همه بود.
🔸 يزيد لعنتاللهعلیه بيش از همه از امام علیهالسلام واهمه داشت و درصدد تسليم كردنش برآمد. او در نخستين اقدام خود نامهای به «وليد بن عتبه» عامل خود در مدينه نوشت و ضمن يادآوری مرگ معاويه به او دستور داد از مخالفان سرشناس مدينه برای وی بيعت بگيرد.
🔹امام علیهالسلام، بنا به دعوت وليد به خانهاش رفت و به وی چنين فرمود: «ما خاندان نبوت و معدن رسالتيم. ماييم كه فرشتگان به خانه ما آمد و شد دارند و خداوند متعال رحمت خود را با ما آغاز نمود و با ما نيز به پايان خواهد برد. اما يزيد فردی است فاسق، شراب خوار، خونريز، متجاهر به فسق. شخصی مانند من هرگز با فردی چون او بيعت نخواهد كرد.»
🔸امام كه با درخواستهای مكرر وليد روبرو بود، در صورت باقی ماندن در مدينه میبايست يا با يزيد بيعت كند و يا مخالفت و سرانجام درگيری و كشته شدن در مدينه بدون اين كه به منظور اصلی خود كه افشای حكومت غاصبانه يزيد بود، دست يابد. اما او تصميم به هجرت از مدينه گرفت. امام حسین علیهالسلام در روز ۲۸ رجب سال ۶۰ راهی مكه شد.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۲۸
#امام_حسین_علیه_السلام
#هجرت_به_مکه
🔻@range_khodaa🔻