eitaa logo
رنگین کمان عشق
217 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
8.5هزار ویدیو
413 فایل
کانال تربیتی- دینی- اخلاقی-سیاسی در چارچوب مقررات کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران جهت ارتباط با مدیر @Alimohammad1386
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷کت‌وشلوار تنمه! 🔸روایت نقشه شوم داعش برای گروگان‌گیری زائران ایرانی در کربلا
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 یا فاطمه من عقده دل وا نکردم ... 🎙مداحی قدیمی از حاج اکبر کاظمی در محضر امام خمینی(ره) ✍️درست در اوایل ایام شهادت صدیقه طاهره سلام‌الله علیها، پیرغلامی که ارادت و ادب خاصی نسبت به بنت رسول الله داشت، درگذشت ▪️این نوحه‌خوانی او هنگام اعزام رزمندگان اسلام به جبهه‌ها از معدود صدا و تصویری است از زنده‌یاد استاد حاج اکبر کاظمی که لااقل متعلق به چهل سال قبل است.
🌸حضرتِ آقا: ؛ یعنی کسی که با همسرش سازش بیشتری دارد! هر چقدر سازش با آمریکا بد است، سازش با همسر خوب است...💞 📕 ۱۱ فروردین ۸۲
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠آیا خانه دار بودن برای یک زن ارزشمند است؟ نکات جالبی درباره مقام حضرت زهرا(سلام الله علیها) از زبان رهبر انقلاب (س)
🔴👈 سلیقۀ ای عمل نکردن❗️ ✅ حالا فرض کنید کسی نسبت‏به گذشتۀ خرابش از نظر بُعد اخلاقی، متنبّه شد که چه زیان‏هایی کرده است و می‏خواهد خودش را تطهیر بکند و ترفیع داشته باشد. ✅ او نباید سلیقه‏ای عمل کند؛ یعنی وقتی می‏خواهد در بُعد اخلاقی پیش برود و خود را در بُعد معنوی‏اش «پیراسته» و «آراسته» بکند، نباید سلیقه‏ای عمل کند. این، خیلی مطلب مهمّی است؛ چون این شخص، مانند کسی است که مدّت‏ها تشنگی کشیده و تازه به آب رسیده است؛ لذا باید در چهارچوبۀ شرع عمل کند. ✅ البتّه این مطلب را هم باید بگویم که طبیب ما و دستورات او، «شرع» است؛ لذا اگر انسان بخواهد سلیقه‏ای عمل کند و هرآنچه را می‏طلبد عمل نماید، خودش نمی‏فهمد که همین رفتار باعث می‏شود ببُرَّد و از این حرکت بازبماند. مثلِ همان کسی که هر مقداری آب می‏طلبد بخورد و تلف شود، او هم تلف خواهد شد. ✅ لذا یک سنخ از مطالبی که بزرگان اولیا و انبیا(ع) فرمودند که حتّی خیلی هم برای انسان فشار دارد، به‏خاطر همین مجاهدۀ با نفس است. آدم گرسنه است و غذا هم هست، ولی می‏گویند: نخور! بالاترین مجاهده همین است؛ یعنی گرسنه هستم و غذا هم هست. توجّه می‏کنید چه می‏خواهم بگویم؟ با گرسنگی به غذا رسیدم امّا می‏گویند: نخور! فقط به این دلیل که همین کار، بالاترین مجاهدۀ با نفس است. 🌹 (ره)
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایرانی‌ها ۱۸۰ برابر متوسط جهان، ، اخبار دروغ و اخبار ناامیدکننده دریافت میکنند!
📷شهید چمران: می‌گویند تقوا از تخصص لازم‌تر است، آن را می‌پذیرم، اما می‌گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می‌پذیرد، بی‌تقواست.
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت‌های هادی چوپان قهرمان مسترالمپیا که توسط براندازها و اصلاح‌طلبان سانسور شد: 🔻وظیفه ما این است آرامش رو به کشور برگردونیم. 🔻مشکلات در داخل کشور حل می شود. 🔻مشکلات را به خارج از کشور انتقال ندهیم که باعث سواستفاده دیگران شود.
ساختار-فتنه.ppt
حجم: 3.89M
بسمه تعالی به مناسبت سالروز حماسه نهم ۹ دی پاور پوينت حاضر شامل بررسي و تجزيه و تحليل ساختار و سازمان فتنه اخير ، حاصل جلسات متعدد كارشناسان با حضور مسئولين و كارشناسان عالي وزارت اطلاعات ، نيروي انتظامي و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مي باشد كه بنا بر تصويب دبيرخانه شورايعالي امنيت ملي صورت گرفته است. در اين جلسات با استفاده از تمامي جمع آوري هاي انجام شده قبلي و اسناد معتبر اطلاعاتي و استفاده از اظهارات و بازجويي هاي متهمين ، مطالب مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار گرفته و با توافق كامل اين نهادها به تصويب رسيده است.
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | قهرمان_سلیمانی 👈🏻 چرا قهرمان ملت ایران و امت اسلام است؟ ❓شهید سلیمانی چگونه نقشه کلان آمریکا برای منطقه غرب آسیا را نقش بر آب کرد؟