⭕️ کسانی که با اصل و اساس سند همکاری ایران و چین مخالفت میکنند، اگر احمق و یا دیوانه نباشند، خائن هستند
👤 حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان:
🔹کسانی که با اصل و اساس سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین مخالفت میکنند، اگر احمق و یا دیوانه نباشند، بیتردید در پی خیانت به کشورشان هستند و حالت چهارمی وجود ندارد.
🔹منظور مبارک حضرت امام(ره) از سیاست نه شرقی و نه غربی عدم وابستگی به شرق و غرب است نه انزوای سیاسی.
🔹حضرت امام می فرمایند: «ما می خواهیم روابط حسنه با احترام متقابل نسبت به همه داشته باشیم و اگر چنانچه ما احتیاج به یک چیز داشته باشیم و آنها احتیاج به یک چیز داشته باشند تبادل کنیم مگر این که دولتهایی باشند که با ما خلاف رفتار کنند» و تاکید می فرمایند آمریکا شیطان بزرگ است و لایق رابطه نیست.
🔹دوم اینکه منظور حضرت امام(ره) شرق و غرب سیاسی است نه جغرافیایی و این بلوکبندی با فروپاشی شوروی سابق که اردوگاه شرق بود از بین رفته است/ حضرت امام در همان مصاحبه، از کسانی که نه شرقی و نه غربی را به عدم رابطه با کشورهای دیگر معنی می کنند با عنوان افراد جاهل و یا مغرض یاد کرده
🔹در همان دوران حضرت امام، با شوروی سابق رابطه داشتیم و در همان حال اشغال افغانستان توسط شوروی را به شدت محکوم می کردیم
🔹عصبانیت آمریکا و اروپا قابل درک است و باید هم نگران باشند ولی مخالفت غربزده ها با این معاهده را با برداشت از کلام حضرت امام(ره) که به آن اشاره کردم، تنها میتوان با دو گزینه جهالت و خیانت تعریف کرد!/ فارس
🌸 ۱۲ فروردین روز بعثت و تأیید انقلاب اسلامی ایران گرامی باد.
#روز_جمهوري_اسلامي
⌛️ رصد پنجشنبه (12فروردین، 18شعبان، 1آوریل):
1292؛ رحلت عالم ربانی "سید محمد ابراهیم خوانساری"
1358؛ روز جمهوری اسلامی ایران، 98.2 درصد مردم ایران به "جمهورى اسلامى" راى "آرى" دادند
1370؛ تشكیل و آغاز به كار "نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران"
326ق؛ رحلت "ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی" سومین نایب خاصِّ امام زمان(عج)
1324ق؛ افتتاح اولین دوره مجلس شورای ملی
1209ق؛ رحلت عالم اخلاق ملا مهدی نراقی
1793م؛ آغاز شورش بزرگ "وانْدِه" علیه حكومت انقلابی فرانسه
1945م؛ آغاز حمله نیروهای امریكا به جزیره اوكیناوا در ژاپن
💠 بصیرت یعنی چه؟
✅ بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن. انسان گاهی اشتباه میکند؛ حالا احتمال اشتباهِ انسانهای ابتدائی و تازهکار که بیشتر است، آدم های قدیمی و مجرّب هم مواردی اشتباه میکنند راه درست را. بایستی مراقبت کرد که انسان در شناخت راهِ درست اشتباه نکند؛ در غبارآلودگی فتنهها بتواند راه را پیدا کند و بفهمد راه درست چیست.
📚 بیانات به مناسبت عید مبعث ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
#امام_خامنه_ای
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#احترام_به_پدر_و_مادر
چۍ با خودت فڪر کردی؟!
12 فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، در این روز با رای اکثریت قاطع مردم، نظام سیاسی کشور پس از 2500 سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی وحکومت مردمی تغییر یافت.در 12 فروردین 1358 ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و نظام جمهوری اسلامی ایران استقرار یافت.
در 12 فروردین ملت ایران با رای 2/98 درصدی خود ساختار سیاسی ، اجتماعی ایران را تغییر داد و جمهوری اسلامی مستقر شد. به همین سبب این روز مبارک از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.
پس از آنکه قرنها تئوری جدایی دین از سیاست و نظامهای حکومتی لائیک بر دنیا سیطره داشت و قوانین شرعی و الهی امری خصوصی در زندگی مردم تعبیر می شد، در 12 فرودین سال 58 نظامی متولد شد که این نظریهها را در قرن بیستم باطل کرد و حکومت اسلامی را براساس موازین وآموزههای دینی به منصه ظهور و عمل رساند.
در 12 فروردین مردم ایران نشان دادند جمهوری اسلامی شکل نوینی از نظامهای حکومتی است که تلاش می کند با الهام از قوانین و تعالیم نجات بخش اسلام الگوی زندگی جدیدی درعرصه اجتماعی و سیاسی بشر امروزی ارائه دهد تا بر اساس آن نیازهای مادی و معنوی انسان توئمان فراهم شود.
از نظام جمهوری به «حکومت مردم بر مردم» تعبیر می شود و «جمهوریت» در نظام حکومتی نشان دهنده نقش مردم در تشکیل و استمرار آن است به طوری که مردم با حضوردر صحنههای مختلف علاوه بر مشارکت در تعیین سرنوشت خویش خواستههای خود را از حکومت مطالبه میکنند.معنی لغوی «جمهوریت» یعنی حکومت برخواسته از مردم و یا همان دمکراسی گرچه مورد اتفاق اغلب تحلیلگران، سیاستمداران و حاکمان سیاسی است، اما نظامهای حکومتی در معنی اصطلاحی این واژه دچار اختلاف نظرهستند و از آن برداشتهای متفاوتی دارند.
در زمان تعیین نظام سیاسی کشور پس از سرنگونی نظام طاغوت شاهنشاهی «جمهوری دمکراتیک»، «جمهوری»، «حکومت اسلامی» و ... از جمله نظامهای بود که مطرح شد، ولی امام راحل از همان ابتدا تاکید فراوانی بر استقرار نظام حکومتی جمهوری اسلامی داشتند، به طوری که برجمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر تاکید کردند.این تاکید نیز بر اساس خواست مردم در دوران مبارزات ضد ستم شاهی بود که در شعار آنها موج می زد و مردم در همه تظاهراتها یکپارچه استقلال آزادی و جمهوری اسلامی را فریاد میکشیدند.
بر این اساس اصل جمهوریت و اسلامیت اصل جدا ناپذیردر نظام حکومتی ایران است که برای تثبیت، استمرار و تداوم آن شهیدان زیادی تقدیم شده است.
(*منبع : aftabnews.ir bartarinha.ir)
#دوازدهم_فروردین
#روز_جمهوری_اسلامی
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا کشوری را سراغ دارید که نوع و نحوه حکومتش را به رأی مردم واگذار کرده باشد؟
#روز_جمهوری_اسلامی
روزجمهوریاسلامیMusic.mp3
1.06M
جمهوری اسلامی، از لحاظ معنای تحتاللفظی، بر دو پایه استوار است: یکی جمهور مردم؛ یعنی آحاد مردم و جمعیت کشور. اینها هستند که امر ادارهی کشور و تشکیلات دولتی و مدیریت کشور را تعیین میکنند. و دیگری اسلامی؛ یعنی این حرکت مردم، بر پایهی تفکر اسلام و شریعت اسلامی است.
۱۳۶۹/۰۱/۱۰
#معنای_جمهوری_اسلامی
#جمهوری_اسلامی
#امام_خامنهای
4_5837071562712288005.mp3
4.02M
🎵 کربلا خبر نداری
🎙 #حاج_مهدی_اکبری
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
دلتنگ شدیم کربلا 😭
4_5978749004660344646.mp3
3.65M
#سالارعقیلۍ
دلتنگِدیدارم...
✍زنی شوهرش میمیرد، برای اينكه خدمتی به شوهر كرده باشد، شبهای جمعه غذایی تدارک میدید و به وسيله فرزند يتيم خود به خانه فقرا می فرستاد
طفل بيچاره با اينكه گرسنه بود، غذا را از مادر می گرفت و به فقرا میرساند و خود با شكم گرسنه به خانه بر می گشت و می خوابيد. تا اينكه شبی كاسه صبرش لبريز شد و در راه غذا را خودش خورد و با شكم سير به خانه برگشت و آسوده خوابيد.
آن شب، زن شوهر خود را در خواب ديد كه به او میگفت: تنها غذای امشب به من رسيد! زن از خواب بيدار شد و با كمال شگفتی از فرزندش پرسيد شبهای جمعه گذشته و ديشب غذا را كجا می بردی و به كی میدادی؟ من ديشب پدرت را خواب ديدم كه میگفت تنها غذای ديشب به او رسيده است. طفل راستش را گفت كه شبهای جمعه غذا را به خانه فقرا می بردم، ولی ديشب چون زياد گرسنه بودم، خودم خوردم و آسوده خوابيدم.
زن دانست بهترين خدمت به شوهر اين است كه يتيم او را سير نگهدارد. از امام صادق (علیه السلام) پرسیدند: آیا صدقه دادن به فقیرانى كه بر در خانهها میآیند بهتر است یا به خویشاوندان؟ آن حضرت فرمود: «نه، بهتر آن است كه صدقه را براى خویشان خود بفرستد، و این اجر و پاداش بیشترى دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣زیبا سخن بگوییم...
تا رفتار زیبا ببینیم❣
#سخن_در_قرآن
#استفاده_از_کلمات_مناسب
200.mp3
2.98M
🔖منبر کوتاه🔖
#استاد_عالی
💠سیره امیرالمومنین امام علی علیه السلام در #تولید و مصرف 💠
🔖امیرالمومنین امام علی علیه السلام مشکل مسکن و معیشت مردم را بر طرف کردند.
#تولید_پشتیبانی_مانع_زدایی
امام موسی کاظم (ع):
❶ سه چیز چشم را جلا می دهد:
۱- نگاه کردن به سبزه
۲- نگاه کردن به آب زلال جاری
۳- نگاه کردن به چهره زیبا
⇦تحف العقول ص۶۵۶
❷ مثال مومن مانند دو کفه ترازو است هرگاه به ایمانش اضافه شود به بلا و گرفتاریش هم اضافه شود برای اینکه خداوند عزوجل را ملاقات کند درحالیکه خطا و گناهی نداشته باشد.
⇦ارشادالقلوب ج۱ ص۱۲۳
❸ بهترین وسیله تقرب به خدا، بعد از شناخت و معرفت به او پنج چیز است:
۱- نماز
۲- نیکی به پدر و مادر
۳- ترک حسد
۴- ترک خود برتربینی
۵- ترک فخر فروشی
⇦مستدرک ج۱۲ ص۱۹
❹ کسی که در فقر و تهیدستی پرورش یافته ثروت او را گمراه می کند.
⇦منتهی الآمال ج۲ ص۳۸۲
📚 احادیث الطلاب ص۹۱۱ تا ۹۱۶
23.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 نماهنگ امام عشق
🌹 تقدیم به ساحت مقدس حضرت مهدی (عج)