eitaa logo
رنگین کمان عشق
227 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
8.5هزار ویدیو
413 فایل
کانال تربیتی- دینی- اخلاقی-سیاسی در چارچوب مقررات کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران جهت ارتباط با مدیر @Alimohammad1386
مشاهده در ایتا
دانلود
ملک داعی.mp3
6.41M
🎧 توصیه هایی در رابطه با ماه رجب از حضرت آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💌 حاج اسماعیل دولابی: دو رکعت نماز بخوان و به خداوند عرض کن: «خدایا هرکس را به من بدی کرده است بخشیدم؛ تو هم مرا ببخش» آن وقت ببین با تو چه کار می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا آیت الله مصباح، در کنار آیت الله بهجت دفن شدند!! 🔸استاد پناهیان
موانع صمیمیت بین زوجین توقع حدس زدن نیازها 🤔 باور نادرست «همسر من باید خودش چیزی که من نیاز دارم رو بفهمه» از خودتون دور کنید. با تمرین و تکرار یاد بگیرید نیازها و احساساتتون رو به زبون بیارین و از همسرتون درخواست کنید. قدردان نبودن ☹️ کارهایی که همسرتون برای شما انجام میده، فارغ از این که از جانب شما ابراز نیاز شده یا نه، ارزشمنده و باید بخاطر اونا قدردانی کنید. ترس از اختلاف‌نظر 😶 اختلاف‌نظر تو زندگی مشترک طبیعیه و لزوماً به معنای اشتباه یکی از طرفین نیست. از طریق همین اختلاف‌نظرها همسرتون رو بیشتر بشناسین و مسائل رو بهتر حل کنید. با سکوت و حرف نزدن زندگی رو تلخ نکنید. ابراز نیاز رو نشونه ضعف دونستن ☺️ با حفظ تعادل، نیاز به همسر و درخواست کمک ازش رو نشونه ضعف ندونید و از ابراز خواسته‌ و نیازهاتون به همسرتون خودداری نکنید. ترس از واکنش همسر 🤭 از ترس قطع گفتگو، مخالفت، پند و اندرز، قضاوت و.... از بیان احساسات پرهیز نکنید و حس‌های درونی‌تون رو ابراز کنید.
آیت الله : تشویق و محبت بیش از حد، مثل کود زیاد است که به گُل داده می‌شود. 🔸همان طور که کود زیاد عامل فساد گل می‌شود، محبت و تشویق زیاد نیز در تخریب اخلاق کودک تأثیری عمیق دارد. 🔸باید هنگامی کودک را تشویق نمود که تشنۀ تشویق باشد و به تعبیر دیگر: کودک منتظر تشویق از سوی شما باشد. در این صورت این تشویق در بالندگی کودک نقش بسزایی خواهد داشت. 🔸اگر می‌خواهید کودکتان را نصیحت کنید آنجا نیز طوری رفتار کنید که کودک شما برای نصیحت آماده باشد.
❓هدف از ارسال پیامبران در قرآن کریم و روایات چگونه بیان شده است؟ 🔰 قرآن کریم مواردی را به عنوان هدف خداوند متعال از ارسال انبیای خود به سوی مردم بیان می‌کند: 1⃣1. دعوت به یکتاپرستی و مبارزه با شرک و بت‌پرستی: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ(نحل – 36): ما در هر امتى رسولى را مبعوث کردیم كه خداى يكتا را بپرستيد و از طاغوت اجتناب كنيد». 2⃣2. داوری در اختلافات: «لِيَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُوا فِيهِ (بقره – 213): ... تا در ميان مردم، در آن‌چه اختلاف داشتند، داورى كند». 3⃣3. برپایی قسط و عدل در جامعه بشری؛ قرآن در این باره می‌فرماید: «لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْكِتابَ وَ الْمِيزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ (حدید – 25): ما رسولان خود را با دلائل روشن فرستاديم و با آن‌ها كتاب (آسمانى) و ميزان (شناسايى حق و قوانين عادلانه) نازل كرديم، تا مردم، قيام به عدالت كنند». 4⃣4. تعلیم و تربیت: «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولاً مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ (آل عمران - 164): خداوند بر مؤمنان منت گذاشت (نعمت بزرگى بخشيد) هنگامی‌كه در ميان آن‌ها پيامبرى از جنس خودشان برانگيخت كه آيات او را بر آن‌ها بخواند و كتاب و حكمت به آن‌ها بياموزد». 5⃣5. پیامبران حجت خدا بر بشر هستند: «رُسُلاً مُبَشِّرِينَ وَ مُنْذِرِينَ لِئَلاَّ يَكُونَ لِلنَّاسِ عَلَى اللَّهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُلِ وَ كانَ اللَّهُ عَزِيزاً حَكِيماً (نشاء – 165): پيامبرانى كه بشارت دهنده و بيم دهنده بودند، تا براى مردم بعد از اين پيامبران، بر خدا حجتى باقى نماند (و بر همه اتمام حجت شود) و خداوند توانا و حكيم است». 💠حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) در حدیثی نورانی، موارد زیر را به عنوان هدف پیامبران الهی برشمردند: 1⃣1. تجدید میثاق فطری میان انسان و خداوند متعال. 2⃣2. یادآوری نعمت‎های الهی بر بشر. 3⃣3. تبلیغ احکام الهی و احتجاج بر آدمیان. 4⃣4. شکوفا کردن عقول بشر. 5⃣5. نشان دادن نشانه‌های قدرت الهی در جهان آفرینش به آنان. 6⃣6. اتمام حجت بر بشر.
موضعِت رو مشخص کن.mp3
8.11M
✅ موضعت رو مشخص کن 👤 استاد پناهیان