eitaa logo
رنگین کمان عشق
224 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
8.5هزار ویدیو
413 فایل
کانال تربیتی- دینی- اخلاقی-سیاسی در چارچوب مقررات کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران جهت ارتباط با مدیر @Alimohammad1386
مشاهده در ایتا
دانلود
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق صندوق رای و صندوق میوه رو نمیدونند بعدمیان از انتخابات ایران ایراد میگیرند😂 آمریکا سایت العالم را توقیف کرد 🔹منابع خبری اعلام کردند دولت آمریکا وب‌سایت شبکه خبری العالم را توقیف کرده است.
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ کلاغ رو سیاه 🎙️ با صدای محسن به مناسبت ولادت موفور السرور سلطان مُلک ایران، آقا علی بن موسی الرضا (ع) (ع)
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خامنه‌ای زنده‌باد، رئیسی پاینده باد. 🎥 تصاویر هوائی از استقبال گسترده‌ی مردم مشهد و زائران امام رئوف، از آیت الله رئیسی 🔹تمام صحن‌های حرم مطهر رضوی، مملو از جمعیتی است که به طور مستقیم یا از طریق نمایشگرهای سطح حرم، سخنرانی آیت‌الله رئیسی را می‌بینند. شعار مردم: زنده‌باد، پاینده باد.
🚩نتایج تکمیلی انتخابات ریاست‌جمهوری/ آراء رئیسی از ۱۸ میلیون گذشت 🔹رئیس ستاد انتخابات کشور، با اعلام جزئیات تکمیلی از نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری، از تکمیل نتایج قبلی با وصول آخرین صورتجلسات از ۹۱ صندوق باقی مانده این انتخابات خبر داد. ➖مشارکت: ۲۸.۹۸۹.۵۲۹ نفر 🔹سید ابراهیم رییسی: ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رأی 🔹محسن رضایی: ۳.۴۴۰.۸۳۵ رأی 🔹عبدالناصر همتی: ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی 🔹 قاضی‌زاده هاشمی: ۱.۰۰۳.۶۵۰ رأی 🔸گفتنی است وزیر کشور، روز پس از انتخابات ریاست‌جمهوری، رأی نهایی منتخب مردم، رئیسی را ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رأی اعلام کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراض سید‌حسن خمینی به روحانی، در حضور رئیس‌جمهور منتخب ♨️ امیدواریم دولت آینده، برخلاف این دولت از "منیّت‌ها" خالی شود.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ضرب و شتم زن ایرانی جلوی شوهر و پسرش روز رای‌گیری در بیرمنگام انگلیس چه گذشت؟ گفت‌وگو با زنی که منافقین و سلطنت‌طلب‌ها کتکش زدند.
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺گزارش cnnاز اولین نشست رئیس جمهور منتخب
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده مأموریت انتخاباتی تلویزیون دولتی فرانسه در خاورمیانه و اروپا؛ تخریب حداکثری ایران و القای دموکراسی فرانسه به دنیا!! 💢مقایسه دو تحلیل شبکه دولتی فرانسه در مورد انتخابات ایران و فرانسه نشان از آن دارد که این شبکه به دنبال اجرای ماموریت های مشخصی در زمینه اثرگذاری بر افکار عمومی مردم است 🔺این شبکه در حالی مشارکت 48 درصدی مردم در انتخابات ایران را بی اعتبار توصیف و تحریم انتخابات را نشانه مقاومت مدنی آن ها عنوان می کند که مشارکت 28 درصدی مردم در انتخابات فرانسه را کاملا طبیعی و به دلیل شروع تابستان جلوه می دهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پاسخ جالب دکتر مرندی، استاد دانشگاه تهران به سوال شیطنت آمیز شبکه الجزیره 🔹 منافقین در کنار صدام حسین علیه مردم ایران جنگیدند. 🔹 اعدام‌های دهه شصت ارتباطی به سیدابراهیم ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روزی چند بار این جمله رو به خودت یادآوری کن ... 🔹 علامه طباطبایی (ره)
🔴رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا می‌زنند 🔹دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اعلام این خبر افزود: رهبر انقلاب تأکید ویژه بر تزریق واکسن ایرانی دارند. این واکسن حاصل تلاش دانشمندان جوان ایرانی است و از سطح ایمنی‌زایی بالایی برخوردار است. 🔹رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از همان ابتدای بحران کرونا مشکلی برای انجام واکسیناسیون نداشتند، افزود: ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد. به همین دلیل زمانی که واکسیناسیون هموطنان در بازه‌ی سنی بالای ۸۰ سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند. 🔹نوبت نخست واکسن ایرانی کوو ایران برکت در حالی از سوی رهبر انقلاب مورد استفاده قرار می‌گیرد که مرحله‌ی اول واکسیناسیون هموطنان ۸۰ سال به بالا در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از طریق واردات واکسن خارجی انجام شده است.