🔵 #اشتباه_راهبردی | مشکلات ناشی از چشم دوختن به لبخند خارجیها است
🔷 رئیس قوه قضائیه:
🔹بخشی از مشکلات امروز کشور ناشی از چشم دوختن به لبخند و یا خشم خارجی ها است؛ داشتن روحیه جهادی و کار انقلابی گره گشاست.
🔹 ممکن است برخی به لفظ نگویند ولی عملا امیدشان به نتیجه انتخابات فلان کشور باشد.
🔹 گره زدن رفع مشکلات داخلی به مسائل خارجی، اشتباه راهبردی است.
🔹اروپایی ها باید به انجام تعهداتشان در عمل پایبند باشند؛ بیانیه دادن و سخنرانی کافی نیست. باید انجام تکالیف اروپایی ها از آنها مطالبه شود.
🔹راهبرد امروز ما راهبرد «مقاومت فعال و مقتدرانه» در مقابله با دشمن و ساختن کشور با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و حضور مقتدرانه و دفاع از حقوق ملت در مجامع بین المللی است.
🔹دفاع مقدس برای کشور تولید «قدرت» و «اقتدار» کرده است؛ از «ابزار قدرت» باید برای «ابراز قدرت»، هوشمندانه استفاده کرد.
🔵 #سرخط | تحلیلگر آمریکایی: تحریمهای جدید علیه ایران تماماً نمایشی است
🔹اریک برویر: شمار زیادی از هدفهای تحریمی جدید آمریکا، افراد یا سازمانهایی هستند که قبلاً تحریم شدهاند.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵بیانات امام خامنهای عزیز در دوران دفاع مقدس و در جمع لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 #زمانـه_مدیا| تصمیم مدبّرانه
🔷 چه اتفاقی افتاد تا ایران شرایط قطعنامه ۵۸۹ را بپذیرد؟
#دفاع_مقدس
#دفاع_ماندگار
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵باز نشر تذکر شدیداللحن رهبرمعظم انقلاب به مسئولین در خصوص عدم استفاده از خودروی دولتی
🔷رهبرمعظم انقلاب: «حق ندارن آقایون اون وقتی که امکانات شخصی دارن از امکانات دولتی استفاده کنند، ماشین دارید سوار بشید بیایید محل کارتون، ماشین دولتی یعنی چه؟»
•﷽•
هر چه قدر هم آدم خوبی شدید،
بــاز بــه خـودت بگـو ڪـه خدایا
آیا بندهای بدتـر از مـن داری...؟!
نماز اول وقت
#آیت_الله_مجتهدی(ره)🌱