eitaa logo
رصد اخباراقتدار ایران🍃🇮🇷🍃
295 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.6هزار ویدیو
101 فایل
📝 دلگیر نباش، دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی یادت باشـد، بی‌تعلق بودن، شرطِ شهادت است ... 🕊️🌹🌿 🌹🌿آدرس کانال: https://eitaa.com/rasad_irr 🌹🌿ارتباط با ما، جهت انتقادات و پیشنهادات: @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رئیس قوه قضائیه وارد خراسان شمالی شد ♦️آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه صبح امروز، پنج شنبه ۴ دی ماه وارد فرودگاه شهدای بجنورد شد و سفر یک روزه خود به استان خراسان شمالی را آغاز کرد. ♦️آیت الله رئیسی در نخستین برنامه خود اقدام به گفتگویی کوتاه در فرودگاه بجنورد با اهالی استان به‌صورت تلویزیونی می‌کند و پس‌ازآن نیز با تعدادی از کارشناسان استان دیدار خواهد داشت. ♦️پس از این برنامه، رئیس دستگاه قضا به دیدار با جمعی از منتخبین و نخبگان اقشار مختلف می‌رود. برنامه دیگر رئیس قوه قضائیه حضور در شورای اداری خراسان شمالی، دیدار با کارکنان دادگستری و ادارات تابعه در خراسان شمالی و برگزاری جلسه شورای عالی قضائی خواهد بود.
🔴 اسرائیلی‌ها "دوبی" را لانه فحشا کرده‌اند ♦️ شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی به افزایش ورود گردشگران اسرائیلی به شهر "دوبی" در امارات متحده عربی پرداخت و این شهر بندری را "پایتخت تن‌فروشی جهان" توصیف کرد. ♦️ بر اساس این گزارش، فساد و تجارت فحشا در دوبی با اطلاع کامل مقامات اماراتی جریان دارد. ♦️ این شبکه به گزارشی تحقیقی از روزنامه "یدیعوت احارونوت" در این زمینه اشاره کرد که طبق آن، از زمان امضای توافق سازش، "گردشگری فحشا" در دوبی برای جوانان اسرائیلی رونق یافته است. 🗞 روزنامه "القدس العربی" نیز در این باره نوشت: توافق عادی‌سازی روابط میان امارات و رژیم اسرائیل، دوبی را به مقصدی جذاب و مورد توجه برای جوانان صهیونیست تبدیل کرده است؛ به‌طوری‌که در کنار برج‌های بزرگ و خودروهای لوکس، تجارت فحشا رایج است و جوانان توریست و تجار اسرائیلی مشتریان پروپاقرص آن هستند.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شبکه "المسیرة" یمن تصاویر سرنگون‌سازی یک فروند پهپاد پیشرفته متعلق به نیروی هوایی رژیم سعودی را منتشر کرد. ♦️ این هواپیمای بدون سرنشین از سری پهپادهای مدل CH4 بود که توسط پدافند هوایی ارتش یمن به‌وسیله موشکی مناسب در آسمان "مأرب" ساقط شد. 🚀پهپاد CH4 قیمت ۴ میلیون دلار ارزش داشت #سجده_شکر_یمن
پلوسی: موهای ترامپ را می گیرم و او را از کاخ سفید بیرون می اندازم 🔸رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: من ساعت ها را می شمارم تا او (دونالد ترامپ) بیرون برود و من می خواهم مو و دست و پای او (ترامپ) را بگیرم و او را بیرون بیندازم.
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظرات جالب مردم ارمنستان در خصوص سردار سلیمانی: ژنرال قهرمانی که برای وطن و در مسیر حقانیت مبارزه کرد
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار برای اولین بار؛ فیلم لحظه به شهادت رسیدن سردار قاسم سلیمانی و همراهان در فرودگاه بغداد
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «قهرمان واقعی» 🔻روایت شنیدنی نوجوان کرمانی از دیدار با شهید حاج قاسم سلیمانی
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عاشقانه‌های همسر شهید غواص 🔹عملیات کربلای ۴ از سوم دی‌ماه سال ۱۳۶۵ تا پایان شب روز بعد طول کشید. عملیات لو رفته‌ای که در ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه شب چهارم دی‌ماه متوقف شد. 🔹کربلای ۴ فقط ۲۴ ساعت طول کشید؛ اما قصه عاشقانه‌ خانواده‌های شهدای غواص دست‌بسته از یادها نمی‌رود. غواصانی که آن‌ها را در گودال خاک زنده به گور کردند.
••• نـاامیدی از رحمت خدا🌱 گناهِ کبیره‌ست :) ؟! ❣نماز اول وقت
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تیزر دوم مستند جذاب «غیررسمی» از دیدار منتشرنشده رهبر انقلاب با هنرمندان ♦️ پنجشنبه ۴ دی | ساعت ۲۰ |از KHAMENEI.IR و شبکه سوم سیما 🔸جمعه ۵ دی | ساعت ۲۱ | شبکه افق 🔸شنبه ۶ دی | ساعت ۲۰ | شبکه مستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴فتنه‌آفرینی در سودای قدرت ❌ نگاهی موشکافانه به نقش اصلاح طلبان در شکل‌گیری حوادث پس از انتخابات ۸۸ 💯اصلاح‌طلبان و اصلاح‌طلبی، هم در معنا و هم در دایره و دامنه واژگان مبهمی هستند. اما اصلاح‌طلبی چه معنایی دارد و اصلاح‌طلبان چه کسانی هستند؟ هیچ‌یک از کسانی که به این واژگان نامیده می‌شوند، قادر نیستند این دو پرسش را پاسخ دهند؛ چرا؟ برای اینکه این واژگان خارج از معنای لغوی بوده و فقط تابلوی یک اردوگاه سیاسی است که «قدرت» مهم‌ترین وجه آن است. افراد در زیر این عنوان جمع شده‌اند تا به قدرت برسند و از مواهب آن بهره‌مند شوند. #فتنه۸۸ #سرطان_اصلاح‌طلبان