⭕️ بدهی 100 میلیارد دلاری دولت به صندوق توسعه ملی
🔹از آغاز به کار صندوق توسعه ملی در سال 89 تا پایان 1401، در مجموع 154.6 میلیارد دلار منابع حاصل از صادرات نفت وارد صندوق توسعه ملی شده و در عین حال 100.8 میلیارد دلار آن توسط دولت های دهم تا سیزدهم در قالب وام برداشت شده و تاکنون بازگردانده نشده است. در این زمینه ممبینی معاون اقتصادی سازمان برنامه گفته که قرار است این بدهی دولت (و شرکت نفت) به صندوق پرداخت شود./ خراسان
@Rasad_tahlil
⭕️ در کشور ظرفیت کار زیاد داریم/ 8 میلیون افغان اینجا کار میکنند اما بچه های ما حاضر نیستند سر کار بروند
👤 سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز:
🔹ازدواج یک امر مورد نیاز جامعه است. وقتی دختر و پسر به سن بلوغ می رسند، باید به موضوع غریزه جنسی پاسخ صحیح و شرعی داده شود بنابراین ازدواج را امری تکوینی، تشریعی و تقنینی بدانیم که در همه جای دنیا وجود دارد.
🔹هیچ کس نمی گوید «کسی که درآمدی ندارد و نمی تواند هزینه های شخص خودش را تأمین کند، دختر به او بدهند یا پسری آن دختر را بگیرد.» ما باید در کنار ازدواج اشتغال و درآمد را هم ببینیم. تأمین معیشت یک زوج، گاهی تنها با اشتغال آقا امکان پذیر است اما جوان گاهی با کمک والدین آنها و گاهی با اشتغال زوجه ممکن می شود.
🔹بار اقتصادی یک خانواده باید بین اعضای آن تقسیم شود/ در دماوند دیدم یک مردم افغان نه تنها خودش روز جمعه سرکار می رفت بلکه پسر 10 ساله اش را نیز با خود می برد یعنی خودش، همسرش و فرزندش هر سه به اندازه خودشان کار می کردند.
🔹شغل داشتن، مشغول به کار شدن و منبع درآمد داشتن برای همگان یک امر تکوینی و یک امر تشریعی است. از آدم تنبل، افسرده و بی عار باید فاصله گرفت. ما باید بیکاری را ضدارزش بدانیم.
🔹شرایط امروز جامعه ایجاب می کند حتی هر دخترخانمی که می خواهد ازدواج کند باید مهارت برای پیدا کردن شغل داشته باشد
🔹ما در کشور ظرفیت کار زیاد داریم که 8 میلیون افغانی اینجا کار می کنند اما بچه های ما حاضر نیستند سرکار بروند و از کار ساده تا کار سخت مشغول شوند. اگر اهل کار باشیم، هم کار هست و هم ظرفیت اشتغالش.
🔹اگر کسی بگوید قبل ازدواج باید هم شغل داشته باشم، هم خانه و هم ماشین؛ خوب این سئوال پیش می آید که والدین خودش آیا زمان ازدواج چنین شرایطی را داشتند؟ بالاخره باید از جایی شروع کند و همراه با ازدواج به آن خواسته های خودش دست یابد./ نامه نیوز
@Rasad_tahlil
⭕️ اگر دو دهه بعد متدینین در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم!
✍️ سید محمد صادق کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه
🔹در مورد نماهنگهای موسیقی محور مذهبی
1️⃣ مطلوب شرعی چیست؟
2️⃣ آثار اجتماعی این حجم از تولید موسیقی چیست؟
▪️پاسخ پرسش اول:
🔹موسیقی چه به نحو مطلق حرام باشد و چه تنها برخی از انواع آن، هیچگاه مورد تجویز فقهای شیعه نبوده است.
🔹فقیهی یافت نمیشود که موسیقی را خصوصا برای تبلیغ دین تجویز کرده باشد.
🔹موسیقی حلال هم باشد در نظر فقها مقرِّب( قرب دهنده به سوی خدا) نیست. بسیاری از فقها آن را در ردیف مُبعِّدهایی( دور کننده از خدا) دانسته اند که نهایتا حرام نیست. شاهد هم فرمایش حضرت امام خمینی است که: موسیقی از اموری است که انسان را از جدّ بیرون میبرد به یک مطلب هزل. (صحیفه، ج9 ص201)
🔹حال: آنچه مقرب نیست و حتی در ردیف مبعدین است آیا میتواند نقش انتقال مفاهیم دینی را داشته باشد؟ پاسخ مثبت نیست.
🔹آثار ایجاد شده در این موسیقیها خیال معنویت است و یا معنویت دینی؟
🔹حال خواندن این موسیقی ها میان دهها دختر تازه بالغ شده و یا نوجوان را به آن اضافه کنیم.
▪️پاسخ به پرسش دوم:
🔹این موسیقیها چه وظیفه ای دارند؟ پاسخ احتمالی: «انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید».
🔹این نسل اگر در خانواده مذهبی است که تا چندی پیش این خانواده موسیقی محور نبود و کار انتقال مفاهیم را نیز بدون موسیقی انجام میداد اما اکنون با حجم زیاد تولیدات نماهنگهای مذهبی، موسیقی محور شده است.
🔹پس برای این خانوادهها، نتیجه این تولیدات جایگزین شدن موسیقی به جای مداحی است. در نتیجه نسل بعد هیأت را محور فعالیت فرهنگی نخواهد دانست بلکه جایی محور است که با موسیقی بتواند جشن بگیرد و یا حتی عزاداری کند.
🔹اگر دو دهه بعد متدینین جمع شوند و در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم، آن موقع هیأت های امروز تنها برای محاسن سفیدها خواهد بود.
🔹و اگر مخاطب خانوادههای غیر مذهبی است که اصلا مشکل ایشان در دریافت پیام های مذهبی با موسیقی حل نخواهد شد.
🔹این تولیدات تنها خانواده های مذهبی را نسبت به این مقوله غیر مقرب سست میکند.
🔹در پایان: این مسیر قدم گذاشتن در راه #استراتژی_حلال_تدریجی است
@Rasad_tahlil
⭕️ اینکه ما به مردم بگویم چگونه لباس بپوش یا نپوش دخالت در اختیارات شخصی افراد است
👤 مسعود پزشکیان نماینده مجلس و فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹(در مورد لایحه عفاف و حجاب) رفتار انسان در خانواده و کانون های فرهنگی شکل میگیرد؛ رفتار انسانها را با قانون نمیتوان درست کنند، مثلا الان قانون بنویسند که نماز بخوانید یا روزه بگیرید و معتقد شوید؛ کسی به این قانون ها گوش نمیدهد. قانون در مورد ارتباطات، مسائل اجتماعی، حل مشکلات و اختلافات بین مردم است؛ اینکه ما به مردم بگویم چگونه لباس بپوش یا نپوش دخالت در اختیارات شخصی افراد است و طبیعتا به نتیجه نمیرسد
🔹همه ما - استثنا هم ندارد - نمیتوانیم به بچه هایمان بگویم آنگونه باشند که ما میخواهیم، ما اگر با روشهای مناسب تربیتی و اخلاقی با بچه هایمان برخورد نکنیم آنها به ما گوش نمیدهند. چطور میخواهیم قانونی بنویسیم که جامعه به حرف ما گوش دهد
🔹اصولا حاکمیت نباید در بحث حجاب دخالت کند. در قرآن هم توصیه حجاب به زنان مومن و همسران رسول خداست. اینکه فردی اعتقادی به باورهای ما ندارد و بخواهیم به اجبار به آنها بگویم براساس باورهای ما رفتار کنید درست نیست/ عصر ایران
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ماجرای عجیب تعطیلی داروگر
🔹سخنگوی سازمان مالیاتی: مالک هلدینگ داروگر ۱۴۰۰ میلیارد بدهی دارد. شرکت داروگر توسط سازمان امور مالیاتی تعطیل نشده و مالک این هلدینگ کارگران را گروگان گرفته است./ فارس
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مدیر مرکز مسائل اتحادیه اروپای بلاروس:
🔹کشورهای حوزه خلیج فارس میدانند برای تامین امنیت باید با ایران همکاری داشته باشند
🔹تجدید روابط ایران و عربستان یک دگرگونی بزرگ و جدی برای خاورمیانه بود
🔹داستان از این قرار است که دو سال پیش ایران و چین توافق مهمی انجام دادند که قرارداد بزرگی بود
🔹این موضوع موجب ظهور مشکلات بزرگی برای رقیب ایران در منطقه یعنی عربستان سعودی می شد
🔹در ادامه عربستان چه باید میکرد؟ آمریکا رفته است، پس به مسیر مصالحه با ایران رو آورد
🔹عربستان در واقع همان مدل برقراری رابطه با چین را ترتیب داد که ایران انجام داده بود.../ کاوش مدیا
@Rasad_tahlil
⭕️ اقدام عجیب هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به نفع دلالان/ مالیات بر عایدی سرمایه بعد از کسر از تورم اخذ میشود!
🔹اخیرا هیات عالی نظارت بر قوانین مجمع تشخیص مصلحت نظام که وظیفه تطبیق قوانین با سیاستهای کلی نظام را دارد ایراداتی را بر قانون مالیات بر عایدی سرمایه گرفته که جای تامل بسیاری را دارد.
🔹در یکی از بحث برانگیزترین ایرادات اخذ مالیات بر عایدی سرمایه بدون در نظر گرفتن تورم مغایر با عدالت تشخیص داده شده است. بنابراین برای اصلاح قانون تاکید بر کسر تورم و سپس اخذ مالیات از دارایی مشمول این پایه مالیاتی شده است.
🔹با این استدلال عجیب هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام باید پرسید که چرا کارگران، کارمندان و تولید کنندگان که در طول سال با تورم ناشی از هزینههاییی مانند اجاره بها رو به رو میشوند با کاهش نرخ مالیاتی رو به رو نمیشوند و مالیات کسر شده از آنها در طول سال ثابت است؟
🔹همچنین میتوان با این سوال هم رو به رو شد که با وجود معافیت ۴ ملک، ۴ خودرو و ۶۰۰ گرم طلا برای اعضای یک خانواده که ۹۷ درصد مردم را از شمول مالیات بر عایدی سرمایه خارج میکند، شبهه دیگر به ایراد هیات عالی نظارت این است که چطور عدم احتساب تورم در مالیات بر عایدی سرمایه ناعادلانه تشخیص داده شده است؟
🔹همچنین بررسیها نشان میدهد که ۱۴۰ کشور جهان مالیات بر عایدی سرمایه را بدون احتساب تورم اخذ میکنند و به نظر میرسد که اقدام هیات عالی نظارت بر قوانین مجمع پشت پا زدن به دیدگاه کارشناسی و نگاه علمی است.
🔹باید دید در نهایت هیات عالی نظارت بر قوانین مجمع تشخیص مصلحت نظام ایرادات عجیب خود بر قانون مالیات بر عایدی سرمایه را اصلاح میکند و یا این قانون تبدیل به یک قانون بیاثر و خنثی در راستای کنترل دلالی و سوداگری خواهد شد؟/ نوداقتصادی
@rasad_tahlil
⭕️سئول و واشنگتن به دنبال آزادسازی پول ایران؟
🔹روزنامه کرهای «اکونومیک دیلی» اعلام کرد که کره جنوبی و ایالات متحده در حال مذاکره درباره راههایی برای آزادسازی دارایی ۷ میلیارد دلاری ایران هستند که در این کشور آسیایی نگهداری میشود.
🔹طبق گفته این روزنامه، منابع دیپلماتیک در سئول روز دوشنبه گفتند که مقامات دولت کره جنوبی و ایالات متحده برای آزادسازی منابع مالی ایران بحثهای فنی را تحت رهبری واشنگتن انجام دادهاند.
🔹به گفته این افراد در صورت آزادسازی، ایران میتواند از این منبع مالی فقط برای مقاصد عمومی مانند حق عضویت در سازمان ملل و خرید اقلام پزشکی استفاده کند./تسنیم
👈كره جنوبى احتمالا به جاى دلار به ايران وون مىدهد
👤رییس اتاق مشترک ایران و کرهجنوبی:
🔹درباره رایزنی کره جنوبی با آمریکا برای آزادسازی ۷ میلیارد دلار منابع بلوکه شده ایران، هنوز هیچ خبری در این باره به ما ارایه نشده و فعلا در حد حرف است.
🔹مذاکراتی صورت گرفته که به جای دلار، وون داده شود و کالاهای ضروری به ویژه کالاهای بهداشتی معادل وون تهاتر میشود و به مقدار پولی که بلوکه شده از کره خرید خواهیم داشت./ایلنا
@rasad_tahlil
⭕️غذای گران
🔹تورم غذایی کشورهای جهان چگونه است؟/ تجارت فردا
@rasad_tahlil
⭕️یک اندیشکده آمریکایی: روند دلارزدایی در جهان توقفناپذیر است
🔹 اندیشکده آمریکایی «ریسپانسیل استیت کرفت» مستقر در واشنگتن دیسی آمریکا اعلام کرد: روند دلارزدایی در جهان توقفناپذیر و برتری بیچون و چرای واشنگتن در جهان در حال محو شدن است. این اندیشکده این مساله را نتیجه قدرتنمایی آمریکا با استفاده از دلار خواند و اعلام کرد: کشورهای جهان تمایل زیادی به کاهش وابستگی به دلار نشان دادهاند.
🔹 اندیشمندان آمریکایی به آمار جهانی اشاره میکنند: سهم ذخایر ارزی مشتمل بر دلار در جهان از ۷۳درصد در سال۲۰۱۱ به ۵۸درصد در سال۲۰۲۳ کاهش یافته است.
🔹 این روند از هنگامی که دولت بایدن تصمیم گرفت تحریمهای گستردهای را علیه روسیه اعمال کند و این کشور را از نظام پولی جهان جدا کند، سرعت یافت.
🔹 این اندیشکده تاکید کرد آمریکا تنها راه برای آمریکا همکاری در اصلاح نظام پولی جهان با توافق کشورهای در حال توسعه است. در غیر این صورت، آمریکا با زوال کنترلناپذیر برتری اقتصادیاش مواجه خواهد شد که عواقب فاجعهباری در پی خواهد داشت./ دنیای اقتصاد
@rasad_tahlil
⭕️نفت و گاز میادین مشترک را تقدیم همسایهها کردهایم/ گاز میدان فرزادA به سمت عربستان مهاجرت کرده است
👤هدایت الله خادمی، رییس هیأت مدیره انجمن شرکتهای حفاری نفت و گاز ایران
🔹 ایران عملاً دو میدان فرزاد A و B را به حال خود رها کرده، عربستان از سالها قبل در حال برداشت از میدان فرزادA است و این برداشت به اندازهای بالاست که فشار گازی درآن منطقه کاهش و گاز به سمت عربستان مهاجرت کرده است.
🔹درخصوص میدان فرزاد B هم قراردادهای متفاوتی با هندیها و برخی کشورهای دیگر بسته شد اما در نهایت کاری صورت نگرفت.
🔹عربستان در میدان فروزان، که یک میدان نفتی است روزانه 550هزار بشکه برداشت میکند در حالی که ما تنها توان برداشت 30 هزار بشکه نفت از آن میدان داریم. همینطور در لایهی نفتی پارس جنوبی ما هیچ نقشی نداریم و قطر در حال برداشت از آن است.
🔹آقای رییسی مشخص نیست اطلاعاتش را از کجا میگیرد که وضعیت را بسیار خوب میبیند. انگار که به ایشالان اطلاعات کشور کانادا داده میشود در حالی که ما در ایران زندگی میکنیم! /انرژی پرس
@rasad_tahlil
⌛️ رصد چهارشنبه (10خرداد، 11ذی القعده، 31می)
🌸 148ق؛ ولادت باسعادت پیشوای هشتم، امام مهربانی ها، حضرت امام رضا (علیه آلاف التحیه و الثناء)
1226؛ انعقاد عهدنامه "ارز روم" میان دولت ایران و امپراتوری عثمان
1351؛ همزمان با حضور نیكسون در تهران، چندین انفجار در مراكز امریكاییها در تهران رخ داد
1357؛ امام خمینی (ره) به مناسبت سالگرد قیام 15 خرداد نطقی ایراد کردند از جمله فرمودند:
🔺این چه وضعی است که در ایران است؟ این چه آزادی است که اعطا فرمودند؟ مگر آزادی اعطا شدنی است؟ خود این کلمه جرم است، کلمه اینکه آزادی را اعطا کردیم جرم است. آزادی مال مردم است، قانون آزادی داده، خدا به مردم آزادی داده، اسلام آزادی داده، اعطا کردیم چه غلطی است؟ بتوچه که اعطا بکنی؟ تو اصلاً چه کاره هستی این آقای دروازه تمدن بزرگ، خود تهران را ملاحظه کرده است؟ اینطوری که آقایان نوشته اند چهل و چند منطقه است که در این مناطق زاغه نشینها و چادرنشینها هستند، ملت ایران جنایات 15 خرداد را فراموش نخواهد کرد
321ق؛ تاسیس سلسله "آل بویه" خاندان مشهور شیعی ایرانی
1151ق؛ آغاز جنگ "نادرشاه افشار" برای تصرف هندوستان
529م؛ رسميت يافتن دين مسيح(ع) در روم به فرمان امپراتوري روم
@Rasad_tahlil
#تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب یزد، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
⭕️ حوزه های علمیه باید مستقل باشند/ حوزه باید مدافع و مبلغ نظام باشد، اما نظامی نباشد/ حوزه این قدرت را دارد که به خوبی جامعه را اداره کند/ هر وقت دین رشد پیدا کرده، دین فروشی و نفاق و مقدس نمایی زیاد شده است
👤 آیت الله جوادی آملی:
🔹حوزه های علمیه باید مستقل باشند، اگر حوزه استقلال اقتصادی داشته باشد، مدیریت خوبی داشته باشد، همه به آن احترام می گذارند، حوزه باید مدافع و مبلغ نظام باشد، اما نظامی نباشد، تابع دولت ها نباشد، استقلال حوزه از دولت ها، مانند استقلال استاد از شاگرد، استقلال معلم از متعلم و استقلال نویسنده از خواننده است، حوزه همواره باید به عنوان راهنما در کنار نظام باشد
🔹روحانیت نباید با دولتها، عقدی معامله کند، بلکه باید ایقاعی معامله کند، در این صورت اگر اختلاسی و نجومی در برخی دولتها پیش آمد، حوزه بد نام نخواهد شد
🔹حوزه های علمیه که یک قرن را پشت سر گذاشته، به سه بخش تقسیم شده
1️⃣ یک دوران ضعف و اختناق بود که از سال 1300 که دوران رضاخانی و بزن و بکوب بود شروع شد
2️⃣ از سال 1325 که آیت الله العظمی بروجردی وارد حوزه پربرکت شدند، شروع شکوفایی حوزه است.
3️⃣ مرحله سوم که مرحله برجسته ای بود، از سال 1340 و با حضور امام و اطلاعیه ها و تبعیدها شروع شد و تا سال 1357 نیز که انقلاب به پیروزی رسید، ادامه داشت، این دوره، حوزه قدرت خودش را نشان داد که با کمک مردم توانست نظام سابق را براندازد!
🔹قدرت حوزه های علمیه در دوران انقلاب خودش را نشان داد، در تدوین قانون اساسی، در جنگ نابرابر 8 ساله همه و همه این قدرت حوزه ها نشان داده شد
🔹حوزه این قدرت را دارد که به خوبی جامعه را اداره کند، اما باید دانست که هر وقت دین رشد پیدا کرده، دین فروشی و نفاق و مقدس نمایی نیز زیاد شده، لذاست که شعرا و ادبا نیز هر وقت حاکمانی به نام اسلام حکومت می کردند، در طعن نفاق و زهدنمایی شعر بیشتری می سرودند چرا که نفاق و زهد نمایی و مقدس نمایی زیاد می شد، هر وقت حکومتی اسلامی شد، نجومی و اختلاسی هم خودش را به شکل مسلمان نشان می دهد، حوزه باید اینها را بشناسد و نگذارد که چنین افرادی خودشان را حوزوی نشان دهند!
🔹حوزه ها اگر حساب شده کار کنند، استقلال خودشان را حفظ کنند و تنها با خدا و ائمه اطهار علیهم السلام معامله کنند، مردم هم احترام میگذارند، حتی اگر به مسئله ای معتقد نباشند، اما می دانند که قانون کشورها محترم است و رعایت می کنند، اما با فشار نمی شود. اگر به همین دختران جامعه، کلام اهل بیت گفته شود که «فَإِنَّ اَلشَّعْرَ أَحَدُ اَلْجَمَالَيْنِ» موی سر همچون صورت، از زیبایی های یک خانم است ولی « زَکاةُ الجـَمالِ العِفـافُ»، زکات جمال، عفاف و عفت است، او هم قبول می کند، اما وقتی ببیند که با اختلاس و نجومی، می خواهند فقر را بر او تحمیل کنند، آن وقت دیگر این حرفها را هم نمی پذیرد.
🔹جامعه را به وحدت دعوت کنید و بدانید که دین را خدا حافظ است و دین با نصرت الهی همراه است./ وبگاه اسراء
@Rasad_tahlil
⭕️ حکومت هزینه خودش را از مردم نمی گیرد/ نیازی به نظام مالیاتی غرب نداریم
👤 محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه های علمیه
🔹فقهی را که باید امروز تولید کنیم، نیاز ضروری همیشه بوده است؛ اما چون امروز به حمدالله این زمینه و امکان فراهم شده و جامعه در اختیار فقه قرار گرفته، لذاست که فقه ما باید طرح نظم مدیریتی جامعه را ارائه بدهد.
🔹وقتی اداره جامعه به دست حکومت ها است، فردی که در این جامعه زندگی می کند، مجبور میشود در گردانه ای که حکومت برای او تعیین کرده است بچرخد. پس وقتی می گوئیم فقه اداره جامعه یا فقه مدیریت جامعه، منظور فقه مدیریت کلان جامعه است.
🔹من از همه عزیزان خواهش می کنم که در طرح مسائل فقهی شرم نکنید و خجالت نکشید؛ فقه خودمان را کم نشماریم؛ ما اصلا نیازی به نظام مالیاتی غرب نداریم. لذاست میفرماید: « وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَیْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ » آیا خدا نیاز به خمس من و شما دارد؟ پس لِلَّهِ یعنی چه کسی؟
🔹یکی از مباحث زیرساختی که باید قبل از فقه مدیریت به آن برسیم، این است که خدا چه مفهومی دارد. مفهومی که گاهی ارائه میشود، مفهوم تحریف شده مسیحیت است که با منشا نفوذ یهود در آن شکل گرفت؛ خدائی است که این جهان را آفرید و رها کرد. خلق خدا، خلق استمراریست خلق گذشته زمانی نیست و خدا، خدای حاکم و مَلک است. بنابر این ما اگر بخواهیم جامعه را اداره کنی، باید به گونه ای باشدکه فرمانروایی خدا شکل بگیرد.
🔹خمس و زکات از منابع مالی نظام مالیاتی اسلام است/ حکومت هزینه خودش را از مردم نمی گیرد؛ فرق بین خمس و زکات این است. آیه خمس اشاره به این است که اساسا مردم از ابتدا بر چهار پنجم آنچه که بدست می آورند اجازه تملک دارند و آن یک پنجم از اول در مِلک کسی وارد نمی شود؛ مال خداست و به دست حاکم می رسد. لذا خمس، برخلاف زکات که زکات منبع تامین نیاز های خود مردم است و حاکم جز در شرایط ضرورت تامین منابع حق بهره برداری از ان را ندارد، اموال الناس نیست. نظام مالی ما به این حد دقیق است، آن وقت آن آقا می گوید ما نظام اقتصادی نداریم!/ خبرگزاری حوزه
@Rasad_tahlil