📊از هر سه ایرانی، دو نفر فیلترشکن استفاده میکنند! دلیل اصلی؟ ایرانی ها می خواهند با خانواده و دوستان خود حرف بزنند!
🔹ماهنامه پیوست بهنقلاز «گزارش سالانه یکتانت پلتفرم تبلیغات دیجیتال» نوشته است: «از هر سه کاربر ایرانی دو نفر از VPN استفاده میکنند و ۱۵ تا ۱۷ سالهها با آمار ۹۷درصد رکورددار استفاده از ویپیان در کشور هستند.»
🔹 در بخش دیگری از این گزارش یکتانت آمده، خرید اینترنتی سومین دلیل ایرانیان برای استفاده از اینترنت است. ارتباط با خانواده و دوستان، کسب اطلاعات و خرید اینترنتی سه رتبه اول استفاده از اینترنت در ایران عنوان شده و آشنایی با افراد جدید در رتبه آخر این جدول قرار گرفته است.
🔹 این گزارش همچنین نشان میدهد مهر ۱۴۰۱ سقوط مطلق تبلیغات در شبکههای اجتماعی بوده است و تقریبا از دی و بهمن روند به حالت عادی بازگشته است.
@rasad_tahlil
⭕️پول بلوکه شدهای در هیچ کشوری نداریم
👤امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه :
🔹پول بلوکه شدهای در هیچ کشوری نداریم و میتوانیم از داراییهایی که در اختیار داریم استفاده کنیم.
🔹در خصوص صادرات گاز و برق ایران به عراق دائما به داراییهای ایران در بانک تی.بی.ای افزوده می شود که به طور مستمر بانک مرکزی خریدهایی که نیاز هست را اعلام میکند .
🔹سال گذشته ۳۹۰ میلیون پوند مطالبات از انگلیس را که مربوط به قبل از پیروزی انقلاب بود را دریافت کردیم و این در مسیر قانونی و عزتمندانه طی و برای مصارفی که خودمان ترجیح دادیم استفاده شد و صحبتهایی همچون نفت در مقابل غذا صحت ندارد.
🔹 چند عامل باعث شد که ایران از اولین کشورهایی باشد که عضویت آن در بریکس پذیرفته میشود، عامل نخست این بود که آیا ایران در بین ۴۰ کشور متقاضی پیوستن به بریکس، شاخصهای لازم را دارد یا خیر، که با کارشناسیهای لازم از سوی ۵ عضو اصلی به این جمع بندی رسیدند که ایران توانمندیها و شاخصهای لازم را دارد.
@rasad_tahlil
⌛️ رصد سه شنبه (7شهریور، 12صفر، 29آگوست)
1331؛ درگذشت فقیه و مرجع بزرگوار تقلید آیت اللَّه "سیدمحمدتقی خوانساری"
1349؛ افتتاح جشن هنر شیراز
1369؛ رحلت آیت اللَّه "سید شهاب الدین مرعشی نجفی" عالم رجالی و مرجع بزرگ تقلید شیعیان
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب یزد، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی: مردم نگرانند که به زودی تبدیل به عمله کشورهای همسایه شویم/ اگر اقتصاد را یک مولفه اقتدار ندانیم، ممکن است کشورهای همسایه نوع جدیدی از استعمار را برای ما رقم بزنند/ نود اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ از هر ۳۶ ازدواج یک مورد از آنها به طلاق ختم میشود
👤 صالح قاسمی، کارشناس تحولات جمعیت:
🔹بررسی میزان ازدواج در دهه ۷۰ و ۸۰ نشان میدهد که ازدواج طی این سالها تحت تاثیر برخی دیدگاهها قرار گرفته است. بهگونهای که بعد از دفاع مقدس، با ورود گسترده تفکرات انسانسالاری و فردگرایی روبرو بودهایم. این تفکر که اصالت را به خود فرد، آسایش فرد و محوریت فرد میدهد، باعث شد «من»هایی محور همه تصمیمگیریها شوند و با تشکیل خانواده در تعارض قرار گیرند.
🔹در همان زمان نیز فرهنگهایی شکل گرفت و مستقیما تقویت شد مبنی بر اینکه رشد اجتماعی در تضاد با ازدواج است. به عبارتی دوگانهها و دو قطبیهایی مانند «ازدواج» یا «تحصیل»، «ازدواج» یا «فعالیت شغلی»، «ازدواج» و «کار حرفهای»، «ازدواج» و «کار هنری» طراحی شد. در واقع اینطور وانمود شد که افراد باید بین این دو گزینه یک مورد را انتخاب کنند و هر دو را نمیتوان با هم پیش برد. در ادامه این دیدگاه نیز دوگانهای دیگری مثل «اشتغال» یا «فرزندآوری» مطرح شد.
🔹با طراحی این دوگانهها جامعه تصور کرد باید بین اینها یک گزینه را انتخاب کند، در حالیکه باید این محورهای زندگی را با هم پیش برد، چرا که نه تنها تضادی بین آنها وجود ندارد بلکه میتوانند تکمیلکننده و همافزا باشند.
🔹از سوی دیگر تحلیلهای غلطی در خصوص ازدواج و طلاق که از سوی کارشناسان ارائه میشود در ازدواج نکردن افراد اثرگذار است چراکه موجب ایجاد نگرانی شده و تمایل به ازدواج را کم میکند. به طور مثال آماری از سوی برخی مسئولان و کارشناسان داده شده است مبنی بر اینکه از هر سه ازدواج یک ازدواج به طلاق ختم میشود، این در حالیست که این آمار کاملاً غلط و نادرست است و نتیجه آن ایجاد فضایی بسیار سیاه و یاسآلود بود و افراد را از ازدواج منصرف میکند.
🔹اخیرا درباره مقایسه آمار ازدواج و طلاقهای ناظر به همین ازدواجها در بازه پنج ساله کار تحقیقی صورت گرفته است که نشان میدهد از هر ۳۶ ازدواج یک مورد از آنها به طلاق ختم میشود./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⭕️چرا آمریکایی ها به اروپا مهاجرت میکنند؟ /دلایل: کار و سرگرمی، آموزش و آزادی
🔹 به گزارش اکونومیست تعداد آمریکاییهایی که به اروپا مهاجرت کردهاند رو به افزایش است و بسیاری از آنها در واقع در حال فرار از کشور خودشان هستند.
🔹موسسه «گالوپ» در یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۸ دریافت که سهم آمریکاییهایی که میگویند مایلند به طور دائم به کشوری در اروپا نقل مکان کنند، از ۱۱ درصد در دوره باراک اوباما به ۱۶ درصد در زمان ترامپ افزایش یافته است. این رقم در سال ۲۰۲۲ و انتخاب بایدن به ۱۷ درصد رسیده است.
🔹 بسیاری از مهاجران به تازگی گفتهاند که دلیل مهاجرت آنها ناامیدی از مسیری است که آمریکا در حال حرکت به سمت آن است.
🔹آمریکاییها هنوز از اروپاییها ثروتمندتر هستند اما وقتی وارد اروپا میشوند مراقبتهای بهداشتی جهانی، حمل و نقل عمومی کارآمد، جرم و جنایت کمتر و نابرابری کمتر درآمد را تحسین میکنند. طبق گزارش اکونومیست «آنها به نوعی به آزادی اروپاییها غبطه میخورند».
@rasad_tahlil
⭕️ایران پول بلوکه شده دارد یا ندارد؟
👈عبداللهیان: نداریم
👈صندوق بین المللی پول: ۱۱۵ میلیارد دلار اموال مسدود شده ایران
🔹حسین امیرعبداللهیان روز گذشته مدعی شد که ایران پول بلوکه شدهای در هیچ کشوری ندارد. با این حال، برآوردهای موجود از میزان داراییهای ایران، این ادعا را رد میکنند.
🔹سال ۲۰۲۰ بود که سرویس تحقیقات کنگره آمریکا در گزارشی میزان اموال بلوکه شده ایران را بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد دلار تخمین زد.
🔹الن دوهان، گزارشگر ویژه اقدامات یکجانبه شورای حقوق بشر پس از حضور در ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرد که ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیارد دلار از اموال ایران توسط آمریکا بلوکه شده است.
🔹در گزارشی که صندوق بینالمللی پول سال گذشته منتشر کرد، رقم اموال مسدود شده ایران تا پایان آوریل سال ۲۰۲۰ در حدود ۱۱۵ میلیارد دلار تخمین زده شد.
👤شهریار حیدری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹«ما در کشورهای آمریکا، انگلیس، کره، چین و عراق پول بلوکه شده داریم، بیشترین میزان پولهای بلوکه شده ایران، در کره و عراق است که حدود ۱۶ میلیارد دلار به ایران بدهی دارند.»/ عصر ایران
@rasad_tahlil
⭕️متهم اصلی پرونده خودروهای شاسی بلند مدیریت مجلس است /قالیباف نگاه پادگانی دارد /زدوبند بر مجلس حاکم است
👤 میرسلیم، نماینده تهران در مجلس:
🔹ته قضیه شاسی بلندها را درآوردیم و فهرست آماده کردیم اما هر چیز را منتشر نمی کنند
🔹انتخابات مجلس اول خیلی هم سالم و موجه بود و نظیر آن انتخابات را کمتر داشتیم. انتخابات جامعی بود و حتی مخالفان نظام هم حضور داشتند.
🔹در ماجرای شاسی بلندها ویژه خواری وجود داشت.
🔹١۵٠ نماینده و کارمند مجلس به اسم خانواده ها یا آشنایانشان خودروهای شاسی بلند گرفته اند. یکسری هم به اسم کارکنان مجلس بود مثلا مدیران مجلس.
🔹متهم اصلی پرونده شاسی بلندها مدیریت مجلس است و در فرآیند اعظای خودرو فساد صورت گرفته است.
🔹اگر مدیریت قالیباف را قبول داشتم نامزد ریاست مجلس نمی شدم. قالیباف نگاه پادگانی به مجلس دارد.
🔹به قالیباف گفتم به چه حقی جلوی خروج نماینده از صحن مجلس را می گیرید.
🔹یک جریان زد و بندی متاسفانه بر بسیاری از مجالس ما حاکم بوده است و اثر خودش را هم گذاشته است./خبرآنلاین
@rasad_tahlil
⌛️ رصد چهارشنبه (8شهریور، 13صفر، 30آگوست)
1286؛ امضاي معاهده ننگين تقسيم ايران بين روسيه و انگليس در عهد "محمد علي شاه قاجار"
1321؛ ارتحال عالم و عارف رباني آيت اللَّه "شيخ حسنعلي نخودكی اصفهاني"
1360؛ انفجار دفتر نخست وزيري توسط منافقين و شهادت مظلومانه "رجايي" و "باهنر"
303ق؛ وفات احمد نسايي معروف به "شيخ الاسلام" محدث شهير مسلمان
370ق؛ وفات "محمد ازهري هروي" دانشمند و عالم
1193ق؛ درگذشت وكيل الرّعايا "كريم خان زند" مؤسس و فرمانرواي سلسله زنديه
1873م؛ مرگ "ژياكومو لئو پارْدی" شاعر و اديب بزرگ ايتاليايی
1991م؛ روز ملي و استقلال "آذربايجان" از اتحاد جماهير شوروی سابق
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب یزد، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil