📮 #توییت
⭕️ درخواست سعید بیابانکی شاعر از پرویز پرستویی:
🔹شما بازیگر خوبی هستید ولی شعرشناس خوبی نیستید. خواهش می کنم این شعرها و جملات جعلی را در صفحه اینستاگرامتان که 4 میلیون دنبال کننده دارد به نام قیصر امین پور،دکتر علی شریعتی، سیمین دانشور،ابن سینا و سرمایه های فرهنگی و ادبی کشور منتشر نکنید...
@Rasad_tahlil
⭕️ ظریف: آینده سیاسی افغانستان بدون طالبان ممکن نیست
👤 محمدجواد ظریف، وزیر خارجه:
🔹آینده افغانستان بدون در نظرگرفتن نقشی برای طالبان ممکن نیست.با وجود این ما اعتقاد داریم که طالبان نباید نقش غالب در افغانستان را برعهده داشتهباشد.البته که در نهایت این مردم افغانستان هستند که باید در این باره تصمیم بگیرند.
🔹(در پاسخ به سوالی درباره تداوم حمایت پاکستان از گروههای تروریستی در افغانستان) پاکستان تلاش میکند نقش مثبتی در پروسه جاری صلح در افغانستان ایفا کند.
🔹فکر میکنم که پاکستان تمایلی ندارد گروههای تندرو و افراطی بر افغانستان تسلط داشته باشند.این مساله تهدیدی برای موجودیت پاکستان هم است.
🔹ما نمیتوانیم زندانی گذشته باشیم. ما با پاکستان در دهه ۹۰ و زمانی که آنها طالبان را ایجاد کرده یا به ایجاد آن کمک کردند،مخالف بودیم.ما نخستین قربانی طالبان بودیم و من ۱۱ نفر از همکارانم را در حمله طالبان ( به کنسولگری ایران در مزارشریف) از دست دادم.اما باید برای آیندهای بهتر تلاش کنیم و ایران آماده است با پاکستان در زمینه مبارزه با گروههای تروریستی همکاری کند./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil
⌛️رصد پنجشنبه (20دی، 3جمادی الاول، 10ژانویه):
1230؛ قتل "میرزا محمدتقی خان امیرکبیر" در کاشان به دستور "ناصرالدین شاه قاجار"
1279؛ ارتحال فقیه بزرگوار آیت الله "سیدمحمد هاشم خوانساری چهارسوقی"
1317؛ رحلت عالم مجاهد، آیت الله "سید ابوالحسن انگجی تبریزی" مجتهد و فقیه اصولی
1356؛ از ساعت 15 الی 19:45، تظاهرات متعددی در گروه های 300 الی 400 نفری در تعدادی از خیابان های "قم" برپا شد
1356؛ روحانیون شهر "سبزوار" به منظورحمایت از تظاهر کنندگان شهر قم از برگزاری نماز جماعت خودداری کردند
1359؛ "عملیات توكل" در منطقه ماهشهر، به طور مشترك
1360؛ ترور نافرجام حجت الاسلام "سیدمحمد خامنه ای" نماینده مجلس شورای اسلامی
1395؛ درگذشت دکتر علی شریعتمداری، چهره ماندگار علمی کشور و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
1946م؛ تشكيل اولين مجمع عمومي ملل متحد در لندن
@Rasad_tahlil
⭕️ انقلاب اقتصادی، مشکلات را حل می کند/ بخش زیادی از بودجه خرج حقوق می شود
👤 آیت الله مکارم شیرازی، مرجع تقلید:
🔹نبود تولید مشکل اصلی کشور است. مشکل تولید هم نبود سرمایه کافی است، زیرا قسمت عمده سرمایه خرج حقوق می شود و این اقتصاد پیچیده هر چه جلو برود به جایی نمی رسد، لذا باید انقلاب اقتصادی رخ دهد.
🔹کشوری که تولید کم و حقوقش زیاد شود، گرفتار مشکلات می شود.
🔹کشور ژاپن 120 میلیون جمعیت دارد، کارمندانش 300 هزار تَن است و ایران با 80 میلیون جمعیت، 2 میلیون و 500 هزار کارمند دارد؛ وقتی بخش زیادی از بودجه خرج حقوق شود چیزی برای تولید نداریم،و دراین صورت اقتصاد ما پیچیده می شود و مشکل پیش می آید.
🔹کاهش حقوق بگیرها نیز مشکل آفرین است. تنها راه این است که بخش های تولیدی را زیاد و افراد را به آنجا هدایت کنیم ، تولید هم تا وقتی دست بخش خصوصی نباشد به جایی نمی رسد.
🔹باید با میانه روی جلو رفت و حقوق ها را تعدیل کرد؛ گاهی خبر از حقوق هایی می دهند که انسان وحشت می کند که نمی خواهم در اینجا نقل کنم./ ایرنا
💠 #مرجعیت
@Rasad_tahlil
⭕️ اگر نفت ما صادر نشود نفت دیگران هم صادر نمی شود یعنی باب مذاکره در شرایط برابر همیشه باز است
👤 سید مصطفی تاجزاده، عضو حزب اتحاد ملت ایران:
🔹 همه منازعات در نهایت به مذاکره و مصالحه می انجامد. جنگ تحمیلی و تسخیر سفارت آمریکا تا ابد ادامه نیافت، تقابل ایران و آمریکا و بحث برجام و هسته ای نیز تا ابد ادامه نمی یابد.
🔹روحانی همیشه گفته است اگر نفت ما صادر نشود نفت دیگران هم صادر نمی شود، این ادبیات دیپلماتیک و اثر گذار است. لذا معنایش این است که باب مذاکره در شرایط برابر همیشه باز است.
🔹ریشه مشکلات اقتصادی را داخلی می دانم ولی فکر می کنم با روابط خارجی درست، می توانیم نتایجی در اقتصاد به دست بیاوریم.
🔹هرگز در عربستان سعودی مباحث و جلساتی مثل این جلسه برگزار نمی شود، همین که می گوییم آزادی نیست خودش آزادی است و باید به فال نیک گرفت و این خود دریچه است به آینده.
🔹روابط خارجی ما باید مبتنی بر سیاست دوری از تنش و ضد تحریم باشد که در آینده نگوییم می شد بهتر عمل کنیم.
🔹گویند باید مقابل تحریم ها مقاومت کرد چرا نباید استراتژی جمهوری اسلامی تحریم شکنی باشد؟ کشورهای که در چهاردهه گذشته توسعه یافتند نه مزدور آمریکا شدند و نه با آمریکا جنگیدند بلکه راه سوم و آگاهانه ای را انتخاب کردند.
🔹تمام کشورهایی که در چهار دهه گذشته جهش اقتصادی داشته اند به رغم تفاوت ها یک اصل مشترک داشته اند و آن تنش زدایی سیاست خارجی بوده است. آنها همه سیاست خارجی خود را در خدمت اهداف توسعه ای خود قرار دادند. شاید بارزترین مصداق آن را می توان چین سال 1979 دانست.
🔹در این سال ها چین 752 میلیون نفر، یعنی 10 برابر جمعیت ایران را از زیر خط فقر خارج کرده است./ ایرنا
#سیاست
@Rasad_tahlil
⭕️ خشکسالی حاکم بر سیستان و بلوچستان از زلزله بدتر است
👤 احمد علی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان:
🔹خشکسالی حاکم بر سیستان و بلوچستان از زلزله و خسارت های آن بدتر است چرا که خشکسالی به نسبت زلزله کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
🔹زلزله در هر کجا اتفاق بیفتد بعد از آن آبادانی به وجود میآید اما خشکسالی حاکم بر این منطقه شرایط فجیع و بحران زایی را به دنبال داشته است.
🔹توجه مقام معظم رهبری، دولت، قوه قضائیه و مقننه به استان سیستان و بلوچستان است اما با وجود این شرایط و در حالیکه یازده و نیم درصد وسعت کشور و ۳ و ۴ دهم جمعیت کشور را داراست عملاً هفت یا هشت دهم درصد بودجه کشور به آن اختصاص می یابد.
🔹این در حالی است که بخشی از این بودجه نیز مربوط به پروژههای ملی و فراملی همچون بندر، راه و مرز است و سهم مردم سیستان و بلوچستان نیست اما از بودجه استانی هزینه می شود .
🔹امسال ۳ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر جذب شدند که برایشان مدرسه ایجاد شده است و اما بیش از سه هزار دانش آموز نیز ثبت نام شده اند که هنوز بدون مدرسه هستند./ ایسنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ صادق الحسینی، کارشناس ارشد اقتصاد دانشگاه تهران:
🔹متاسفانه پیشبینی میشد با شوک ارزی تعدیل بزرگی در شاغلان ببینیم.
🔹در ۶ماه اول ۹۷، ۶۰۰ هزار نفر یعنی ۲.۵% شاغلان پرداخت بیمه را متوقف کردهاند.
🔹سال گذشته بارها هشدار دادم و توجه نشد، عدم افزایش نرخ ارز متناسب با تورم و سرکوب ارزی=شوک ارزی=برهمخوردن تعادل=کاهش اشتغال در کوتاهمدت
#اقتصاد
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ موافقان و مخالفان کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات مطرح کردند: ▪️ ورود صاحبان زر و زور به مجلس با ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس مطرح کرد
🔹استانی شدن انتخابات، باعث منزوی شدن مردم می شود
🔹راهکار، تشکیل مجلس دوم است
🏢 #مجلس
@Rasad_tahlil
✍ سید یاسر جبرائیلی، کارشناس اقتصاد سیاسی:
🔹این رسیدها مربوط به بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان است که ظرف دو ماه تیر و خرداد تحت عنوان "کمک ایران به سازمان ملل" پرداخت شده است.
🔹با ۱۲۰ میلیارد تومان چقدر مدرسه میتوان ساخت و دارو برای بیماران تهیه کرد؟ مخارج زائد و اضافی اینهاست که باید جلویشان گرفته شود. حق عضویت در سازمان ملل مسئلهای اختیاری است./ کانال ایتای سید یاسیر جبرائیلی
@Rasad_tahlil
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
📢📢 همراهان عزیز کانال تحلیلی رصد می توانند غیر از ایتا ما را در #سروش، #گپ، #بله و #تلگرام نیز دنبال کنند
🔹سروش:
▫️ sapp.ir/Rasad_tahlil
🔹گپ:
▫️ gap.im/Rasad_tahlil
🔹بله:
▫️ ble.im/Rasad_tahlil
🔹تلگرام:
▫️ t.me/Rasad_tahlil
@Rasad_tahlil
⌛️رصد جمعه (21دی، 4جمادی الاول، 11ژانویه):
1351؛ "محمد مفیدی" و "محمد باقر عباسی" به اتهام قتل سرتیپ طاهری تیرباران شدند
1356؛ کلیه مغازه های بازار و چهارباغ "اصفهان" دراعتراض به واقعه 19 دی قم تعطیل بود
1390؛ ترور و شهادت "مصطفی احمدی روشن" از دانشمندان برجسته انرژی هسته ای کشور
2014م؛ مرگ آریل شارون، قصاب صبرا و شتیلا، یازدهمین نخستوزیر اسرائیل
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹ای کاش به جای صنایع هستهای، به جای ماهواره و به جای موشک، جمهوری اسلامی میتوانست یک دوچرخه بسازد که با دوچرخه ترکیه یا دوچرخه هند رقابت کند./ کانال صادق زیباکلام
#سیاست
@Rasad_tahlil
⭕️ آل هاشم: خارج شدن از تلگرام زمینه را برای ورود دشمن باز کرد
👤 سید محمد علی آلهاشم، نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی:
🔹رسانهها نقش بسیار ارزشمندی در ایجاد نشاط در جامعه دارند. یکی از این رسانهها، فضای مجازی است. بنابراین باید در مقابل دشمنان، فضای مجازی نقش بسیار مهمی را ایفا کند.
🔹(با اشاره به بازگشت کانال اطلاعرسانی وی به تلگرام) خارج شدن از تلگرام زمینه را برای ورود دشمن باز کرد. ما از این فضا خارج شدیم، اما دشمن ورودش بیشتر شد. ما به جای تخریب باید با احترام، مطالبهگری و امیدواری را در جامعه ایجاد کنیم./ تسنیم
@Rasad_tahlil
⭕️ قالیباف: دچار ناکارآمدی اشباع شده در امور هستیم/ بیش از ۹۵ درصد بودجه فقط هزینه دولت است
👤 محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹امروز در حقیقت یک ناکارآمدی اشباع شده در امور داریم. امروز مهمترین نیاز بنیادی ما در حقیقت این مدیریت و اداره کشور در این بخشهاست.
🔹امام فرمودند دولت مجاز است تنها کارهایی را انجام دهد که مردم نمیتواند انجام دهند. ما در دولت همه کارها را خودمان بهدست گرفتهایم.
🔹امروز بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور دولتی است. این اقتصاد مبتنی بر فعالیت، کار و تولید نیست، بلکه مبتنی بر فروش نفت و خام فروشی و از این رانت استفاده کردن است و دولت به بدترین شکل ممکن این اموال عمومی که متعلق به مردم است را از آنها میگیرد، در صندوق خودش میریزد و با منت و ناعادلانه آن را در اختیار مردم میگذارد.
🔹بیش از ۹۵ درصد بودجه فقط هزینه دولت است و در بخش توسعهای پولی نمیبینیم.
🔹هر کاری که جنبه تولیگری و حاکمیتی دارد باید در اختیار دولت باشد و هرکاری که جنبه تصدیگری دارد به طور کامل به مردم واگذار شود. تا این اقدام انجام نشود، رابطهای که در حوزه کارآمدی مدنظر است اتفاق نخواهد افتاد.
🔹یکی از نقدهایی که به قوه مجریه دارم این است که عموما دوستانی که در مسند قرار میگیرند یا تجربه کار اجرایی ندارند یا اگر تجربه کار اجرایی دارند کارنامه قابل قبولی ندارند.
🔹اگر در دولت قرار میگرفتم اولین کارم این بود که دولت را به سرعت کوچکسازی میکردم.
🔹افراد کار را شغل و شغل را هم استخدام در بخش دولتی میدانند. ما را اینگونه تربیت کردند که اول شغلی دولتی پیدا کنیم و بعد که در انجا حاضری خود را زدیم، سپس برویم سراغ کار دیگری. این موضوع فاجعه آمیز است، من به هرکس به من مراجعه کند کار میدهم.
🔹آنچه امروز ما را واقعا دچار مشکل کرده ضعف مدیریت و بی توجهی و باور نداشتن به مردم و توان داخلی خودمان است. شغل نیست ولی کار هست. هرکس به سهم خود باید کار کند و منتظر دیگران نباشد./ ایسنا
#دولت
@Rasad_tahlil
⭕️ سرمایههای کشور در خانههای خالی احتکار شده است
👤 بهنام ملکی، کارشناس اقتصادی:
🔹اگر قرار است اهداف انقلاب اسلامی در بخش اقتصاد به سرانجامی برسد بدون تصویب و اجرایی کردن مالیات بر عایدی سرمایه دشوار خواهد بود.
🔹اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه حداقل برای بخشهای غیرمولد مثل ارز، سکه و پول ضروری است و اصلا زیانی به لایههای اقتصادی وارد نمیکند و به نفع ۹۸ درصد از افراد جامعه خواهد بود.
🔹(درباره مالیات بر عایدی مسکن) در مورد بخش مسکن با توجه به اینکه حساسیت آن بیشتر است باید سیاستهایی لحاظ شود که سرمایهگذاری در این بخش را با اختلال مواجه نکند اما با توجه به وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی بدون سکنه در کشور، مالیات بر واحدهای خالی ضرورت دارد.
🔹خالی ماندن خانهها باعث احتکار و فرسودگی میلیاردها تن نهادههای ساختمانی میشود. در جوامع مترقی اگر ببینند کسی برای مدتی خانهاش را خالی نگه داشته بعضا آنقدر مالیات از او میگیرند که از خیر خانهاش میگذرد.
🔹باید اقتصاد را کوچک کنیم، دولت را هوشمند سازیم و بهرهوری را بالا ببریم. اگر این موارد اجرایی شود مالیات بر عایدی مسکن میتواند مکمل اوضاع اقتصادی باشد. اما اگر این قانون به افزایش هزینههای بخش عمومی منجر شود ضرورت چندانی ندارد./ ایسنا
▪️پ.ن:
🔹طرح مالیات بر خانههای خالی ابتدا در کمیسیونهای اقتصادی و عمران مطرح شد که کمیسیون عمران با آن مخالفت کرد و کمیسیون اقتصادی نیز با جامعتر کردن طرح مالیات بر عایدی سرمایه املاک را در نظر گرفت که البته کمیسیون بعد از جمعبندی گزارش خود را به صحن علنی مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد کرد./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⌛️رصد شنبه (22دی، 5جمادی الاول، 12ژانویه):
🌸 5ق؛ ولادت با سعادت عقيله بني هاشم حضرت زينب (سلام الله علیها) و روز پرستار 🌸
1284؛ صدور فرمان تأسیس "عدالتخانه" توسط "مظفرالدین شاه قاجار"
1356؛ محكومیت انتشار مقاله توهینآمیز روزنامه اطلاعات علیه امام خمینی توسط مراجع تقلید
1356؛ صبح امروز، "بازار اصفهان" در اعتراض به واقعه 19 دی قم تعطیل بود
1357؛ تشكیل "شورای انقلاب" به فرمان امام خمینی
1366؛ عملیات كوچك "ظفر 5" در استان كركوك و دیاله عراق توسط سپاه پاسداران
1388؛ ترور و شهادت دکتر "مسعود علی محمدی"، استاد فیزیک دانشگاه تهران و دانشمند هسته ای ایران
1391؛ درگذشت "شاهرخ اورامی"، از شاعران آیینی ایران
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ واکنش سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه به میزبانی لهستان برای نشست ضد ایرانی:
🔹۱۸۹۲ لهستانی از ۱۹۴۲ تاکنون درقبرستان لهستانیها درقلب تهران آرمیدهاند.بیش از یکصد هزار لهستانی پس از آزادی از اردوگاههای کاراجباری استالین از راه ایران بازگشتند.قبرستانها در ایران بعداز ۳۰ سال قابل جایگزینی هستند امامردم تهران ۷۷ سال است که احترام میهمانان خودرا نگاه داشتهاند
▪️پ.ن:
🔹مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز گفت که ماه آینده در لهستان، نشستی بینالمللی با هدف مهار نفوذ ایران در منطقه برگزار میکنند./ فارس
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📹 صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران: 🔹ای کاش به جای صنایع هستهای، به جای ماهواره و به ج
📮 #توییت
⭕️ واکنش محمدجواد آذری جهرمی، وزیرارتباطات به توییت صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹جناب آقای زیباکلام!
🔹هستهای و موشکی متولیان دیگری دارد،اما اگر مایلید از نزدیک پژوهشگاه فضایی را ببینید بلکه از دستاوردهای پژوهشگران جوان و تاثیر آن بر زندگی مردم و #آینده_روشن ایران آگاه شوید تا دیگر برای نقد سیاستخارجی،فنآوری ماهواره را با دوچرخه قیاس نفرمایید
#غرور_ملی
@Rasad_tahlil
📊 صعود 4 آسیایی به قله اقتصاد جهان تا 2030
🔹موسسه استاندارد چارترد آمریکا پیشبینی کرده است که تا سال 2030، چهار کشور از پنج کشور دارنده بزرگ ترین اقتصادهای جهان ، آسیایی خواهند بود.
🔹بر این اساس، چین و هند رتبه اول و دوم و اندونزی و ترکیه رتبه های چهارم و پنجم را خواهند داشت.
🔹طبق این آمارها، آمریکا تا سال 2030، جایگاه خود به عنوان بزرگ ترین اقتصاد دنیا را از دست خواهد داد و به رده سوم سقوط خواهد کرد.
🔹نمودار فوق، 10 اقتصاد برتر دنیا درسال 2030 را براساس تولید ناخالص داخلی و شاخص برابری قدرت خرید (هزار میلیارد دلار) نشان می دهد./ خراسان
#اقتصاد
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ قالیباف: دچار ناکارآمدی اشباع شده در امور هستیم/ بیش از ۹۵ درصد بودجه فقط هزینه دولت است 👤 محمد
📮 #توییت
⭕️ فیض الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹قالیباف شهردارسابق تهران :
🔹بنده اگردرقوه مجریه باشم اولین کاری که میکنم این است که دولت رابه سرعتکوچکسازی وبرونسپاری میکنم.
🔺ظاهراً جناب ایشان کوچکسازی رایکباردرشهرداری تجربه کردهاند! حالابنادارنددولت راهم به همان ترتیب کوچک کنند.(٨٢تا٩۶از ٢۵ هزار نفر به ۶٨ هزار نفر)
@Rasad_tahlil
⭕️ افزایش حقوق با دستاندازی به منابع بانک مرکزی خیانت به ملت است
👤 سید محمدحسن ابوترابی فرد، امام جمعه موقت تهران:
🔹باید در سه حوزه سیاستهای مالی، سیاستهای پولی و نظام بانکی کشور شاهد تحول جدی باشیم.
🔹اگر سیاستهای مالی، اصلاحات ساختاری نداشته باشد در سالهای پیشرو با مشکلات جدی روبهرو خواهیم بود.
🔹اگر سیاستهای پولی اصلاح نشود، تورم رفع نمیشود.
🔹اگر نظام بانکی اصلاح نشود، رشد نقدینگی ناشی از بیانضباطی برای کشور چالشهای جدی خلق میکند.
🔹ساختار مالیاتی کشور ساختار قابل قبولی نیست. امروز صاحبنظران اعلام میکنند بین ۴۰ تا ۵۰ درصد فرار مالیاتی داریم یعنی ۴۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان و این عدد، عدد درشتی است.
🔹نرخ مالیاتی نباید افزایش پیدا کند اما فرار مالیاتی یعنی ستم به آنهایی که مالیات پرداخت میکنند.
🔹باید هزینهها کاهش پیدا کند. کشور همسایه ما که در آغاز اصلاحات اقتصادی متوسط تورم ۶۰ درصد را تجربه میکرد با مدیریت هزینهها قدمهای اصولی برداشت. هزینهها را مدیریت کنید. افزایش حقوقها متناسب با منابع واقعی تامین شود.
🔹افزایش حقوق با دستاندازی به منابع بانک مرکزی یعنی کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم و خیانت به ملت ایران است.
🔹ما در ظاهر پیام میدهیم ۱۰ درصد حقوق شما را فزایش دادیم اما در پسپرده، ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش پول شما کاهش یافته است. کاهش هزینههای عمومی باید جزئی از مسائل رسمی باشد.
🔹نمیشود با افزایش بدهیهای دولت شاهد کاهش تورم باشیم.
🔹باید هزینههای دولت کاهش پیدا کند تا بدهیها هم کاهش پیدا کند. باید درآمدهای مشروع مالیاتی افزایش یابد تا بدهیها کاهش پیدا کند. ما در این چند سال شاهد رشد بدهیهای دولت هستیم./ ایلنا
🕌 #نماز_جمعه
@Rasad_tahlil
⭕️ کودکهمسری در آمریکا: ثبت ۲۸۰ هزار ازدواج در ۱۰ سال
🔹در حالی که نیمی از ایالتهای آمریکا هنوز قانونی برای کف سن ازدواج تصویب نکردهاند، آماری یک موسسه فعال در زمینه حقوق کودکان نشان میدهد در حد فاصل سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ میلادی حدود ۲۴۸ هزار کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در این کشور ازدواج کردهاند.
🔹این آمار را که شامل ازدواجهای مبتنی بر رسوم مذهبی و ازدواجهای اجباری پس از تجاوز نیز میشود، نهاد غیرانتفاعی UnChained at last منتشر کرده است که در زمینه لغو کودکهمسری و ازدواجهای اجباری فعالیت میکند.
🔹در بعضی ایالات، خواست والدین برای ازدواج دخترانشان پیش از سن قانونی به موارد حاملگی زودرس دختران و تلاش خانوادهها برای «حفظ آبرو» بازمیگردد و شماری از دختران نیز تحت فشار خانوادهها مجبور به ازدواج با متجاوز خود میشوند.
🔹۲۵ ایالت آمریکا هنوز قانونی برای کف سن ازدواج نگذراندهاند و کودکان میتوانند به شرط قبول والدین و رضایت قاضی ازدواج کنند.
🔹مطابق دادههای به دست آمده، ۸۸ درصد کودکان ازدواج کرده زیر سن قانونی را دختران تشکیل میدهند.
🔹از سال ۲۰۱۶ میلادی بدین سو و در پی کارزارهای متعدد شمار بیشتری از ایالات افزایش حداقل سن قانونی برای ازدواج را در دستور کار قرار دادهاند، از جمله در تگزاس که در سال ۲۰۱۷ میلادی و با تصویب قانونی این سن از ۱۴ سال به ۱۸ سال افزایش یافت.
🔹سند ۲۰۳۰ سازمان یونسکو، موسوم به اهداف توسعه پایا، پایان دادن به کودک همسری در جهان را یکی از اهداف سازمان ملل تا سال ۲۰۳۰ تعیین کرده است.
🔹در دهه گذشته در دنیا از ۲۴ میلیون ازدواج زیرسن قانونی جلوگیری شده است با این حال هر دقیقه ۲۸ مورد از این گونه ازدواجها در جهان صورت می گیرد./ یورونیوز
@Rasad_tahlil
⭕️ اعلام جنگ تمدنی و فرهنگی در مشهد مقدس
👤 وحید جلیلی، مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی:
🔹بهتازگی با فشار برخی جریانات دستور دادهشده است تا دکههایی که در اطراف حرم بهعنوان راهنمای زائر فعال بودند تابلوهایشان را پایین بکشند و بهجای آن تابلوی راهنمای مسافر نصب کنند.
🔹موضوع حذف عنوان زائر از عاشقان زیارت امام رضا(ع) را نمیتوان بحثی سیاسی دانست بلکه اقدامی برای اعلام جنگ تمدنی و فرهنگی در مشهد مقدس است.
🔹(با تأکید بر اینکه حذف زیارت از هویت مشهد آغاز جنگ تمدنی و فرهنگی است، افزود) کسانی که تاکنون برای زیارت به حرم رضوی نرفتهاند اکنون تئوریسین توسعه مشهد هستند که در نشریات مصاحبه میکنند و اعلام میکنند در مشهد نباید زائر داشته باشیم و باید توریست جذب کنیم. برخی در حال مقابله با ماهیت امام رضایی(ع) مشهد مقدس هستند
🔹ظرفیت ایجاد فضای فرهنگی جذاب در مشهد وجود دارد و تنها یک نمونه آن نمایشگاه مشهد دوستداشتنی بود که 300 هزار نفر از مشهد مقدس با خرید بلیت به تماشای آن رفتند.
🔹مشهد دوستداشتنی خط بطلانی بود بر ادعای کسانی که اظهار میکردند اگر میخواهیم فضایی پرنشاط ایجاد کنیم باید فضایی خارج معرفت امام رضایی داشته باشیم./ تسنیم
@Rasad_tahlil
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گزارش شهرداد از ساختمانهای آقازادهها در لواسان!
🔺 ساخت و ساز فاطمه حسینی، داماد شمخانی و داماد صفدرحسینی/ آوانت تیوی
@Rasad_tahlil
⭕️ اروپا دیواری ندارد که یادگاری بنویسید
✍ محمد ایمانی، روزنامه نگار اصولگر
🔹خانم موگرینی دقیقا مسئول سیاست خارجی کدام بخش از اروپاست؟ انگلیس که به برگزیت در حال جدایی است؛ فرانسه که ساز خود را می زند و آلمان، راه خود را می رود. لهستان کلنگی هم که می خواهد میزبان نشست ضد ایرانی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و مرتجع منطقه علیه ایران باشد. آلبانی و فرانسه و هلند و دانمارک هم که گروه های تروریستی را میزبانی می کنند!
🔹فقط می ماند میزبانی تئاتر موسوم به SPV (کانال مبادله نفت با کالا) که هیچ کشور اروپایی، حتی انگلیس و فرانسه و آلمان، هم نمی پذیرند. با این اوصاف، اصلا اتحادیه اروپایی وجود دارد؟ خانم موگرینی در این میان چه کاره است و نماینده کیست؟ ما برای چه با او مذاکره می کنیم؟ و چه کاری از او بر می آید؛ وقتی که نتوان یک حساب بانکی در لندن باز کرد یا از دادن بنزین به هواپیمای وزیر خارجه کشورمان در مونیخ دریغ می کنند؟!
🔹میزبانی نشست ضد ایرانی به دعوت و فشار آمریکا، اگر اراده خصومت اروپایی ها را نشان ندهد - که ثابت می کند- دست کم، حاکی از ناتوانی و از هم گسیختگی و بی اردادگی اروپاست. معطل چنین طرف تعاملی ماندن و روی دیوار امثال موگرینی یادگاری نوشتن، فرصت سوزی و خسارت است.
🔹موگرینی همین دیروز گفت برجام به طور کامل اجرا شده است! یعنی تسویه کرده ایم و توقع دیگری از ما نداشته باشید!/ کانال محمد ایمانی
@Rasad_tahlil
⌛️رصد یکشنبه (23دی، 6جمادی الاول، 13ژانویه):
1293؛ اشغال "تبریز" توسط نیروهای آلمان و امپراتوری عثمانی در جریان جنگ جهانی اول
1340؛ "به نیا" ـ وزیر دارایی ـ به علت مخالفت با مصوبه "اصلاحات ارضی" استعفا داد
1346؛ مراسم هفتمین روز درگذشت جهان پهلوان "غلامرضا تختی" در ابن بابویه با هجوم مأموران امنیتی رژیم خاتمه یافت
1357؛ تشكیل شورای سلطنت توسط "محمدرضا پهلوی" در آخرین روزهای حیات رژیم پهلوی
1359؛ اولین حمله و بمباران شیمیایی عراق علیه ایران در جریان جنگ تحمیلی
1360؛ آغاز عملیات "امیرالمؤمنین" (سلام الله علیه) در منطقه ریجاب
1365؛ آغاز عملیات "كربلای 6" در سومار، توسط ارتش
414ق؛ درگذشت "ابوسعيد سنجری" رياضی دان نامدار ايران
@Rasad_tahlil
⭕️ برخی واکنش ها به خلع لباس سید حسن آقا میری
👤 وحید یامین پور، فعال رسانه ای:
🔹فعلا قضاوتی درباره حکم آقامیری ندارم چون از کیفرخواست و جزییات بیاطلاعم. ولی بهنظرم میرسد اگر منبری و خطیب و معمّمی مشکلی دارد بیش و پیش از همه، این نهاد حوزه و علما و مراجع اند که باید واکنش نشان داده و از خوانش علمی و خالص دین مراقبت میکردند./ حساب توییتری وحید یامین پور
👤 سعید شریعتی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹لباس خیلی مسأله اساسی است برای یکنظام مقتدر!
🔹یکی را به اجبار لباسی که نمیخواهد تنش میکنند!
🔹یکیرا هم بر سبیل مجازات از پوشیدن لباسی که شایسته آن است منع میکنند!
🔹حسنآقای آقامیری به جمع ما آدمهای مکلا خوش آمدی!/ حساب توییتری سعید شریعتی
👤 مهدی قاسم زاده، فعال رسانه ای:
🔹قبلتر از حسن آقامیری هم قطعاً افرادی خلع لباس شدهاند اما کسی راجع به آنها هیچ لزومی ندید که اظهارنظر کند چون احتمالاً ۱/۲ میلیون دنبال کننده در اینستاگرام نداشتهاند
🔹 کاش قبل از مسموم شدنِ فکر و ایمانِ خلق الله، از سوی کسانیکه جواب دادن به کوچکترین انتقادِ جناب پورازغذی (به برخی عملکردهای حوزه) را اوجب واجبات میدانند، به او نیز تذکر داده میشد [...] یا لااقل همین برخورد امروزِ دادگاه ویژه روحانیت با او، زودتر صورت میگرفت!!/ کانال مهدی قاسم زاده
👤 اکبر نبوی، نویسنده و تحلیلگر فرهنگ و هنر:
🔹وقتی که قوه قضائیه حتی نمی تواند مخالفان شیوه و فکر سید حسن آقامیری را در محکومیت او قانع کند، باید بداند که در اقناع افکار عمومی شکست خورده است.
🔹و عجیب آنکه سالهاست نه فقط دستگاه قضائی، بلکه سایر قوا نیز اعنتایی به افکارعمومی ندارند.
🔹هیچگاه امثال سید حسن آقامیری را قبول نداشته ام. اما از آقایانی که او را به خلع لباس محکوم کرده اند می پرسم: چرا با آخوندها و امامان جمعه ای که با دفاع های قشری و متحجرانه از دین، باعث دین گریزی می شوند، برخورد نمی کنید؟/ حساب توییتری اکبر نبوی
@Rsaad_tahlil