⭕️در انگلیس آزادی بیان بزرگترین دشمن آزادی بیان است
✍️علی علیزاده
🔹بریتانیا پای صندوق رای است.
🔸یکسو دلقکی ملیگرا ایستاده. پوپولیستی حامی منافع بانکها و سرمایه داران و اشراف. اشرافی که خود از آنها برآمده. با ذهنی استعماری که قهرمانش چرچیل است و بیرودروایسی برای روزهای امپراطوری که انگلیس جهان را غارت میکرد ابراز دلتنگی میکند.
🔹در سوی دیگر عدالتخواهی با چهل سال سابقه روشن مبارزه علیه تبعیض . با سابقه دفاع از جنبش ضد اپارتاید در افریقای جنوبی. دفاع از حقوق فلسطینیها. مقابله با حمله به عراق و افغانستان، مقابله با تحریم علیه ایران. مقابله با مسلمان ستیزی در انگلیس. مقابله با پولی شدن دانشگاهها. مقابله با حقوق نابرابر زنان در انگلیس.
🔸حالا حدس میزنید همان فقرا و طبقات متوسط به چه کسی رای میدهند؟ نظر سنجیها میگوید محافظه کاران به رهبری بوریس جانسون صاحب اکثریت میشوند.
🔸کوربین به رسانههایی باخت که دفاع او از مظلومان فلسطین را یهودستیزی تصویر کردند و به خورد افکار عمومی انگلیس دادند .
🔸من میتوانم همین الان جلوی کاخ ملکه بروم و با بدترین فحشها شخص ملکه را خطابش کنم و اتفاقی هم نیفتد و پلیس هم از کنار من بگذرد. در انگلیس قاضی مقیسه و قاضی صلواتی وجود ندارد، روزنامهای بسته نمیشود و آزادی حقوقی و شکلی وجود دارد. در ایران نه. مساله اما چیز دیگری است.
🔸مساله اینست که در غرب آزادی بیان شما به هیچ نمیارزد. در غرب برای شنیده شدن فریادتان نیازمند بلندگوها و رسانههایی هستید که هزینه اولیه هرکدام چند میلیارد دلار است. باید به بلندگوی یکی از جناحهای سرمایه وصل باشید. به بیبیسی به سیانان به فاکس. در غرب تودهها، مستضعفان و بیقدرتان بواسطه خود رسانهها سرکوب میشوند نه دادگاه انقلاب و امنیتیها.
🔸در غرب آزادی بیان بزرگترین دشمن آزادی بیان است.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد جمعه (22آذر، 16ربیع الثانی، 13دسامبر):
1273؛ رحلت مرجع بزرگ و فقیه كبیر "میرزا حبیب الله رشتی"
1283؛ مهاجرت علمای تهران به ری معروف به "مهاجرت صغری" در اعتراض به فراگير شدن ظلم و فساد و فقر و قحطی
1304؛ تغییر متمم قانون اساسی و تفویض و انتقال مقام سلطنت ایران به "رضاخان سوادكوهی"
1360؛ آغازعملیات امیرالمؤمنین(سلام الله علیه) در سرپل ذهاب توسط سپاه
@Rasad_tahlil
⭕️ پوپولیسم به سبک برلوسکونی
✍️ سعید شعرباف تبریزی، کارشناسی ارشد مدیریت در گرایش امور شهری
🔹پوپولیسم، در پارادایم غرب مدرن، یک نگاه از بالا به پایین رسانه محور است که با دادن وعده های طبقه خاص به عموم مردم و بازی با افکار عمومی، تلاش می کند به صورت دوپینگی رضایت طبقه متوسط را جذب و در کوتاهترین زمان ممکن به قدرت سیاسی دست یابد.
🔹رهروان سیلویو برلوسکونی، در ایران نیز همین مسیر را به سرعت دارند طی میکنند و در غیاب جریانات منتقد متخصص، دارند شعبده بازی های خودشان را به جای معجزه جا می زنند.
🔹سورپرایز جناب وزیر می توانست واقعی سازی هزینه اینترنت بین المللی و یا اینترانت ملی باشد، می توانست افزایش قابل توجهی در سطح خدمات الکترونیکی پر درخواست مردم در درگاههای نهادهای دولتی باشد، می توانست پیشنهاد جدیدی برای بالا بردن رقابت واقعی بویژه در حوزه زیر ساخت باشد، می توانست رونمایی از سند ملی هوش مصنوعی در کشور وچند اپلیکیشن دانش بنیان نسل جدید باشد، می توانست تلاشی برای سامان دهی بازار بی سامان و بسیار حیاتی تولید محتوا و سرویس های ارزش افزوده جدید باشد و دهها اتفاق مهم و روی زمین مانده دیگر.....
🔹چه کنیم اما که، وزیر جوان ما هم باید تشابهی با سایر هم رده هایش در دولت فخیمه داشته باشد، ارسال بسته های پستی با پهباد! آنقدر انتزاعی و بی ربط به مشکلات حقیقی مردم در این حوزه هست که مع الاسف تا چند ماه میشود برای آن کلیپ طنز ساخت و ته مانده آبروی دولت را هم به باد سخره گرفت./ کانال سعید شعرباف تبریزی
@Rasad_tahlil
⭕️ هر ساعت نمیتوان دولت عوض کرد وگرنه شبیه به عراق میشویم
👤 لطف الله دژکام، امام جمعه شیراز:
🔹در طول 12 سال اخیر مقام معظم رهبری بحث جنگ اقتصادی را مطرح کردند ولی توجه نشده ما خودمان گاهی دیر اقدام میکنیم باید مدیریت کنیم تا از جنگ بیرون آییم.
🔹مردم از مدیریت و اجرا و عمل به دستورات آقا گلایه دارند که شامل مجریان، قانونگذاران و دستگاه قضایی میشود مسلما در اجرا دولت اولین امری است که مورد توجه قرار میگیرد و توقع این است که دولتها در زمانهای مختلف به این مسئله بپردازند.
🔹(خطاب به مردم و با بیان اینکه اگر از کسی که انتخاب کردید، گلایه دارید باید در دفعه بعد بهتر انتخاب کنید، گفت) هر ساعت نمیتوان دولت عوض کرد وگرنه شبیه به عراق میشویم؛ باید به اینها دقت شود. این گونه نیست که نمیتوانیم تند صحبت کنیم اما باید ابعاد قضیه را برادرانه و عالمانه و عاقلانه در نظر گرفت.
🔹(وی با بیان اینکه در جنگ نظامی با حضور کسانی مانند صیاد شیرازی و شهید دوران به پیروزی رسیدیم، بیان کرد) در جنگ اقتصادی نیز باید کسی را در جلو قرار داد که به اندازه عباس دوران بدرخشد؛ در این مدت باقی مانده فرصت دارید که بهترینها را انتخابات کنید و به میدان بفرستید تا در این جنگ هم پیروز شوید./ تسنیم
@Rasad_tahlil
⌛️رصد شنبه (23آذر، 17ربیع الثانی، 14دسامبر):
1311؛ دولت انگلستان به خاطر لغو قرارداد "دارسی"، از ايران به دادگاه لاهه شكايت كرد
1354؛ پستخانه تهران آتش گرفت و قسمت زیادی از نامه های داخلی و خارجی سوخت
1357؛ روزنامه "نیویورك تایمز" نوشت آمریكا، جمعی از كارشناسان نظامی و ضدشورش خود را به تهران اعزام كرده است
1357؛ تهاجم ماموران ساواک با پشتیبانی نیروهای نظامی رژیم پهلوی به بیمارستان امام رضا(علیه السلام) در مشهد
1357؛ انتشار پیام "امام خمینی" در محكومیت كشتار مردم شهرهای كشور بویژه اصفهان و نجف آباد توسط رژیم پهلوی
1325ق؛ انتشار "روزنامه ي صور اسرافيل" در صدر مشروطيت
1981م؛ اشغال بلندي هاي جولان سوريه از سوي رژيم صهيونيستي
@Rasad_tahlil
⭕️ اگر دولت در اختیار مخالفان بود هم مشکل FATF حل شده بود هم رابطه با آمریکا
👤 علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹(در مورد عدم پرداخت پول قراردادهای مربیهای خارجی لیگ برتر و ارتباط آن با نپیوستن ایران به FATF و همچنین اعمال تحریم ها) یکی از آثار تعلل در تصویب دو لایحه پالرمو و CFT می تواند همین باشد که وزارت ورزش برای پرداخت پول مربیان خارجی تیم های ورزشی دچار مشکل شده است. باید این مشکلات غیر ضروری که برای کشور ایجاد شده است حل شود.
🔹اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنان این لوایح را معطل بگذارد تا فرصت بگذرد قطعا دچار مشکلات بیشتری در سایر بخش ها خواهیم شد. حتی کشورهایی نظیر روسیه، چین و ترکیه که امروز با ما همکاری می کنند دستشان برای همکاری با ما بسته میشود. خود آنها تاکید کردهاند که اگر این لوایح تعیین تکلیف نشوند نمی توانند با ایران همکاری کنند چون بانکهای آنها تحریم می شوند.
🔹رفتار برخی مخالفان این لوایح سیاسی است. برخی افراد و نهادها نیز منافع اقتصادی در این قضیه دارند. اگر دولت دست خود این افراد بود مطمئن باشید هم برجام اجرا شده بود و ما به اینجا نمیرسیدیم و هم ماهها بود که مشکل FATF حل شده بود و حتی معتقدم که رابطه با آمریکا هم برقرار شده بود. ولی چون کار دست خودشان نیست نمیخواهند پیشرفت ها و گشایش معیشت مردم به نام رقیبشان ثبت شود.
🔹متاسفانه هواهای نفسانی در بروز اتفاقاتی مثل معطل نگاه داشتن لوایح پالرمو و CFT نقش دارد./ عصرایران
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حسن اسدی زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹دولت احمدی نژاد جهان را نمیشناخت و ضد مدیریت و برنامهریزی بود، شعارش شد: مدیریت جهانی!
🔹دولت روحانی هم باشعار تدبیروامید چنان بیتدبیریهایی کرده که بزرگترین موج ناامیدی ملی را ایجاد کرده.
🔹دولت خاتمی هم نتوانست گفتگویی میان نخبگان و حکومت ایجاد کند و شعار گفتگوی تمدنها داد.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ محمد قادری، سردبیر روزنامه تهران تایمز:
🔹1.در جریان انتخابات انگلیس، رسانه ها مردم را با این ترفند از کوربین ترساندند که او حامی فلسطین و دشمن اسرائیل است.
🔹2.انگلیس مادر اسرائیل است.
🔹3.نمودار رأی دهندگان نشان از رأی جوانترها به کوربین دارد.
🔹4.یک معنای «اسرائیل 2دهه آینده را نخواهد دید» تزلزل در کشور مادر است.
@Rasad_tahlil
⭕️ بسياري از مشکلات کنوني جوانان کشور به دولت آقاي احمدينژاد باز ميگردد
👤 محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی وزارت ورزش و جوانان:
🔹(در اعتراضات اخير جوانان بخش عمدهاي از اعتراضکنندگان بودند که اغلب با چشمانداز مبهمي درباره آينده خود مواجه هستند. ريشه اعتراضات اخير را در چه مواردي ميدانيد؟) ريشه اعتراضات اخير را بايد در گذشته جستوجو کرد و نميتوان تنها به دلايل امروز اکتفا کرد. واقعيت اين است که بيتوجهي به جوانان در چند نسل در کشور وجود داشته است.
🔹شرايط به شکلي بوده که دوران جواني يک يا دو نسل که مورد بيتوجهي قرار گرفتند پايان پذيرفته است. نسل بنده از جمله همين نسلها بود که تواناييها و استعدادهاي آنها کمتر مورد توجه قرار گرفت. متاسفانه اين بيتوجهي به نسل بعد نيز منتقل شد. اين در حالي بود که نسل بعدي مانند نسل ما صبور و خويشتندار نبودند. البته در کنار اين مساله دلايل ديگري نيز وجود داشت که زمينهساز وضعيت امروز جوانان جامعه شده است.
🔹واقعيت ديگر اين است که بسياري از مشکلات کنوني جوانان کشور به دولت آقاي احمدينژاد باز ميگردد. دولت آقاي احمدينژاد بدون برنامه به مسائل اقتصادي ورود ميکرد و به همين دليل زيرساختهاي اقتصادي کشور را نابود کرد. از سوي ديگر دولت آقاي احمدينژاد مطالبات بيش از حد و بيمنطق در بين جوانان و اقشار مختلف مردم ايجاد کرد. به همين دليل نيز هر دولتي که پس از دولت آقاي احمدينژاد روي کار ميآمد يا بايد به اين مطالبات پاسخ ميداد يا از کنار آن ميگذشت که هر دو داراي پيامدهاي منفي بود.
🔹نمونه بارز اقدامات اشتباه دولت آقاي احمدينژاد آغاز پروژههاي عمراني در همه استانهاي کشور بدون برآورد واقعي از اعتبارات کشور است. [...] مردم نيز انتظار دارند اين پروژهها به نتيجه برسد و آن را جزئي از وظايف دولت بعدي ميدانند. اين در حالي است که دولت آقاي روحاني که بعد از دولت آقاي احمدينژاد روي کار آمد با اعتبارات اندکي کار خود را آغاز کرد. آقاي احمدينژاد به هر منطقه از کشور که سفر ميکرد بدون هيچبرنامه و مبنايي کلنگ پروژههاي عمراني را به زمين ميزد و با اين کار معادله اقتصادي کشور را بهم زد./ آرمان ملی
@Rasad_tahlil