10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نرم افزار لایکی، بهشت بیماران جنسی؟!
🔹خطری احتمالی در کمین کودکان و نوجوانان ایران است/ آخرین خبر
@Rasad_tahlil
⭕️جنجال سند دماوند و وقف جنگل های هیرکانی به وسعت 5185 زمین فوتبال!
🔹 همشهری آنلاین دیروز در خبری نوشت: «در آخرین جلسه شورای عالی قضایی، رئیس سازمان ثبت اسناد از ثبت سند برای قله دماوند و ۱۸هزار هکتار اراضی کوهپایهای آن خبر داد، اما پیگیریهای همشهری حاکی از آن است که ظاهرا سازمان اوقاف برای یک پلاک از ۱۱ پلاک ثبتی (از دامنه تا قله دماوند) سند وقفی گرفته است.»
🔹معصومه ابتکار معاون فعلی امور زنان رئیس جمهور در توئیتی نوشت: «اثر طبیعی ملی قله دماوند با مساحتی بالغ بر ۲۹۵۰ هکتار در سال۱۳۸۱طی مصوبه شماره ۲۲۱مورخ ۲۱خرداد۱۳۸۱شورای عالی محیط زیست به مجموعه مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست پیوستهاست. اثر طبیعی ملی عالی ترین رده حفاظتی است که بر اساس قانون هیچ گونه امکان واگذاری یا بهره برداری ندارد.»
🔹در پی انتشار این خبر سازمان اوقاف اعلام کرد: سازمان اوقاف خبر اخذ سند وقفی برای بخشی از کوه دماوند را قویا تکذیب میکند. «کوه دماوند جزو اراضی انفال است و قابلیت وقف شدن را ندارد. موقوفه ملار مربوط به قریه و مراتع ملار است که وقفیت پلاک ۶۸و ۶۹ اصلی بخش ۷ لاریجان محرز گردیده لذا این موقوفه مربوط به یک قریه در اطراف کوه دماوند است و به هیچ وجه شامل خود کوه نمی شود.»
🔸در کشاکش این گزارش بودیم که خبر دیگری از همین جنس منتشر شد. اما این بار ماجرای فردی است که پس از ۲۰ سال پیگیری توانست ۵۶۰۰ هکتار از جنگلهای هیرکانی (معادل ۵۱۸۵ زمین فوتبال)را که به عنوان میراث جهانی بشر ثبت شدهاند به نام خود کند. این فرد توانسته پس از چند مرحله رفت و برگشت حکم و اعتراض به آن، سرانجام از شعبه ۱۱ دادگاه استان مازندران رای را به نفع خود اخذ و دادگاه را متقاعد کند که این بخش از جنگل موقوفه و دارای متولی شخصی است. این درحالی است که سازمان جنگل ها به شدت به این رای معترض و رئیس آن گفته است: «بر اساس ماده یک قانون ملی شدن جنگلها و مراتع، اسنادی که برای اراضی جنگلی و مرتعی پیش از تصویب این قانون (سال ۱۳۴۱) صادر شده، باطل است. چون مثل این است که کسی بخواهد بخشی از دریای خزر را وقف کند که چنین چیزی از نظر قانون و شرع ممکن نیست»./خراسان
@Rasad_tahlil
⭕️بذرپاش: کلکسیونی از تهمتها را به من زدند که از همه آنها گذشتم/ با دیوان کار سیاسی نخواهیم کرد.
👤مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات
🔹با دیوان کار سیاسی نخواهیم کرد. با ما برخورد سیاسی شد ولی با کسی سیاسی برخورد نمیکنیم. کلکسیونی از تهمت را به ما وارد کردند که از همه آنها گذشتم. پاسخ ما، کار بیشتر برای مردم و نظارت دقیقتر بر بیت المال کشور است.
🔹تا دولت بودجه ریزی عملیاتی را آغاز نکند، دیوان هم نمیتواند حسابرسی عملکرد را به نحو احسن انجام دهد. البته با میانبرهایی در کوتاهترین زمان ممکن این کار را خواهیم کرد. باید نهضت قیمت تمام شده کالا و خدمات را در دیوان دنبال کنیم تا مردم را هرچه بیشتر از مدیریت متنفع نماییم.
🔹پاسداری از بیتالمال را به سختگیرانه ترین سطح خود خواهیم رساند. گزارش تفریغ بودجه که مهمترین سند نظارت مالی کشور است، باید تغییرات جدی بکند. بسیاری از پروندههایی که تشکیل میشود ناشی از همین تاخیر است./ فارس
👈محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس:فرآیند انتخاب رئیس و دادستان دیوان محاسبات براساس قانون پیش رفت و رقابت جدی و مومنانه در کمیسیون برنامه بودجه مجلس شکل گرفت.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فواد ایزدی «عضو هیات علمی گروه مطالعات آمریکا» دانشگاه تهران
🔹به نظرم پرچم بسوزونید، بیشتر هم بسوزونید، تا حالا کم پرچم آمریکا آتش زدیم. ما باید اولویت و ''جامعه هدف'' داشته باشیم؛ جامعه هدف ما باید معترضان آمریکایی باشد، این پرچم سوزاندن یک ارتباط و همبستگی با جامعه زخم خورده آمریکا که مجسمه ها را پایین می کشند ایجاد میکند
🔹با خود می پرسند ما با ایران چه کردیم که پرچم ما را می سوزانند
@Rasad_tahlil
⭕️ با راه اندازی طرح بورس املاک مردم میتوانند ظرف ۴ تا ۵ سال خانه بخرند/ خرید اوراق مسکن مردم را از افزایش قیمتها در امان نگه میدارد
👤 شاهین چراغی عضو شورای عالی بورس
🔹 طبق طرح راه اندازی بورس املاک، در پروژههای ساخت انبوه مسکن زمینهای بزرگ بنام شرکتهای امین سرمایهگذاری میشود و پیمانکاران بزرگ ساخت و ساز، اقدام به ساخت میکنند و سرمایهگذاران هم منابع لازم را میآورند و برای ساخت مثلاً یک میلیون مترمربع ساختمان اوراقی منتشر میشود که به عنوان مثال ۶۰ درصد برای دارنده زمین، ۳۰ درصد برای سرمایهگذار و ۱۰ درصد برای پیمانکار اختصاص مییابد و این سه رکن میتواند اوراق را تا پایان پروژه نگهداری کنند و یا به مردم بفروشند و مردم به جای خرید ارز و سکه میتوانند اوراق مسکن خریداری کنند.
🔹مثلاً یک خانوار در یک سال میتواند ۱۰ مترمربع خانه بخرد و در سال دیگر هم همین مقدار و ظرف ۵-۴ سال میتواند با اوراق خریداری شده یک واحد مسکونی برای خود خریداری کند و درواقع مردم با خریدن این اوراق میتوانند از افزایش قیمت مسکن در امان بمانند و اصطلاحا سوار قطار افزایش قیمت مسکن شوند.
🔹 در حال حاضر مثلاً اگر کسی ۱۰۰ میلیون تومان پول داشته باشد نمیتواند با آن پول ملکی خریداری کند، اما اگر اوراق مسکن معامله شود، مشتری میتواند اوراق صندوق پروژه را کمکم خریداری کند و با این اوراق در آینده صاحبخانه شود.
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ با راه اندازی طرح بورس املاک مردم میتوانند ظرف ۴ تا ۵ سال خانه بخرند/ خرید اوراق مسکن مردم را از
⭕️بورس املاک میتواند سبب گرانی بیشتر مسکن شود/ خرید متری مسکن در جوادیه با الهیه و زعفرانیه یکی نیست
👤غلامرضا سلامی مشاور وزیر سابق راه و شهرسازی
🔹راهاندازی بازار بورس املاک و مستغلات در سطح جهانی سابقه زیادی ندارد. بورس بیشتر برای مواردی است که بتوان برای آن از نظر اندازه و مشخصات استاندارد تعیین کرد و یکسانسازی قیمت را مانند بورس طلا، کالا، سهام و این دست کالاها در نظر گرفت.
🔹گفته میشود که قرار است معاملات در این بازار در ازای خرید متراژ انجام شود، اما قیمت خرید متری مسکن در الهیه، زعفرانیه و جوادیه بسیار متفاوت است و در حقیقت به یکسانسازی نخواهیم رسید.
🔹 اگر در مجتمعهای خاصی بخواهد این کار صورت بگیرد که قبل از این، چنین کاری صورت گرفته و صندوقهای زمین و مسکن در این زمینه وجود داشتهاند که برای مجتمع خاصی سرمایه جمع میکردند ولی متاسفانه موفق نبودند و ما تجربه این اتفاق را در گذشته داشتهایم.
🔹 وقتی مسکن وارد بورس شود حتی میتواند برعکس عمل کرده و قیمت متراژ زمین را افزایش دهد، اما الان برای قضاوت در این باره بسیار زود است.
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️جنجال سند دماوند و وقف جنگل های هیرکانی به وسعت 5185 زمین فوتبال! 🔹 همشهری آنلاین دیروز در خبری ن
📮 #توییت
⭕️ مهدی پناهی، روزنامه نگار:
🔹فارغ از اینکه حقیقت یا تفسیرهای مختلف از وقف دماوند چیست، قابل انکار نیست که نهادهای وقفی مثل سازمان اوقاف یا آستانهای مقدس به خاطر نگاه بخشی و به اسم حفظ موقوفه و نیت واقف، عمدتا خلاف روح حاکم بر وقف یعنی منافع عام و جامعه عمل کردهاند و ضربه جدی به سرمایه اجتماعی وقف زدهاند.
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️بذرپاش: کلکسیونی از تهمتها را به من زدند که از همه آنها گذشتم/ با دیوان کار سیاسی نخواهیم کرد. 👤
⭕️ واکنش های توییتری به انتصاب بذرپاش به ریاست دیوان محاسبات
👤 حسین دهباشی، تاریخ پژوه و مستندساز:
امّا قبول کنید که دولتِ تدبیر و امید دستِکم چندوقتی طول کشید که به کلّی بزند زیرِ قولهایش، مجلسِ انقلابی امّا الحق که از همین ابتدا، انقلابی برخورد کرد با شایستهسالاری و شفافیّت و پاکدستی و سادهزیستی و پاسخگویی!
👤 محمدرضا زائری:
🔹واقعا فكر مي كرديد مي تونيد جلوي انتخاب بذرپاش رو بگيريد؟
👤 دانشطلب:
اگر همین حساسیتی که به بذرپاش نشان دادید را درباره روحانی خرج میکردید شاید الآن رئیس دولت نبود، مردم نان ندارند بخورند و مملکت روی لبه شورش رفته شما دغدغهتان شده بازی روی موجهایی که اپوزیسیون و اصلاحطلبها راه میاندازند؟ اصل کاری را رها کردهاید به صندلیهای مجلس گیر میدهید؟
👤 وحید اشتری:
🔹اصلاحطلب ها مردم را خر فرض میکنند.
🔹اصولگراها مردم را خر هم فرض نمیکنند.
🔹تفاوت شان با هم اینست.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ ابراهیم علیزاده، سردبیر تجارت نیوز:
🔹وضعیت فقط یک آمار اقتصادی در کشور را ببینید:
🔹درآمد نفتی سال ۹۸ چقدر بوده است؟
🔹ـ رئیس سازمان برنامه: ۸.۹ میلیارد دلار
🔹ـ معاون اول رئیس جمهور: ۸ میلیارد دلار
🔹ـ بانک مرکزی : ۲۹ میلیارد دلار
🔹(روزنامه فرهیختگان)
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانهای رئیس مجلس:
🔹بر اساس قانون، بررسی تطبیق شرایط نامزدهای رییس دیوان محاسبات از جمله آقای بذرپاش توسط کمیته دیوان محاسبات و کمیسیون بودجه صورت گرفته، سپس آقای بذرپاش در صحن علنی مجلس ۱۵۸ رای آورده است.
🔹رییس مجلس حق ندارد قانون مجلس را نادیده گرفته و مصوبه مجلس و رأی نمایندگان محترم را کنار بگذارد.
🔹کمیسیون بودجه موظف است بر اساس اصل شفافسازی نسبت به ابهامات و سوالات موجود، پاسخگو باشد و افکار عمومی را قانع کند.
@Rasad_tahlil
📊اینفوگرافیک | گمشدن ۲۲ میلیارد دلار یعنی...!
🔹چند روز پیش رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با بیان اینکه به بهانه تخصیص ارز دولتى، دستکم ۲۲ میلیارد دلار ارز این کشور در شرایط تحریم ناپدیدشده گفت: برخلاف رئیسجمهور که معتقد است ارز متعلق به دولت است، معتقدم ارز متعلق به کشور و مردم است.
🔹منظور از ۲۲ میلیارد دلار گمشده، ارزی است که به واردات تخصیصیافته اما توسط واردکنندگان به کشور برنگشته است. موضوعی که بارها موجب مناقشه بین دولت و واردکنندگان شده و البته منحصر به دولت روحانی هم نیست و در دولت احمدینژاد هم پیشآمده است.
🔹ما در "مردمسالاری آنلاین" حساب کردیم که این ۲۲ میلیارد دلار گمشده معادل گمشدن چه چیزهایی است و به نتایج جالبی رسیدیم!/ مردم سالاری آنلاین
@Rasad_tahlil