جزئیات بحران عجیب و سهمیه بندی سوخت در انگلیس/کشوری که آفتاب در آن غروب نمیکرد، راننده کامیون ندارد!
🔺در روزهای اخیر خیابانهای شهرهای بزرگ انگلیس شاهد صحنههای عجیب و منحصر به فردی در سالهای اخیر بوده است؛ صف های طولانی خرید سوخت در پمپ بنزینهای شهر!
🔻یک شهروند بریتانیایی صحنه صف کشیدن کیلومتری خودروها برای دریافت سوخت را "قتل عام" توصیف کرده و آن را اینگونه توضیح میدهد:
🔸به فاصله چندین کیلومتر از ورودی ایستگاه سوخت، صف کشیده شده است و مردم باید ساعتها در انتظار رسیدن نوبتشان صبر کنند؛ بسیاری از رانندهها درون خودرو شان میخوابند و بسیاری نیز تلاش میکنند تا با زرنگی، کامیونهای حامل سوخت به مقصد پمپ بنزین را دنبال کرده و از صف جلو بزنند!
بسیاری از پمپ بنزین ها نتوانسته اند تقاضا را برآورده کنند و مجبور به تعطیلی شدند.
🔹همچنین مدیر یک پمپ بنزین در محله Maesteg در ولز جنوبی میگوید که گاراژ سوخت دهی وی معمولا روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار لیتر بنزین ارائه میدهد اما در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ هزار لیتر سوخت به فروش رسانده است.
🔸از نخستین تبعات اجرای قانون "برگزیت" یا همان جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا، سیل بازگشت هزاران نفر نیروی کار به کشورهای شرق اروپا بود. یکی از اصنافی که بیشترین حجم کاهش نیروی کار را پس از برگزیت متحمل شد بخش حمل و نقل و به طور خاص رانندههای کامیون های تجاری و سوخترسان بود.
🔹این معضل در ۱ سال اخیر شدت گرفته و منجر شده است تا فراخوانهای بزرگ برای جذب راننده کامیون در خاک انگلستان و حتی اعطای اقامتهای کاری و دائمی به شهروندان کشورهای خارجی برای جذب نیرو در این صنف اجرا شود اما همچنان کمبود نیروی کاری در این بخش شدیدا احساس میشود و حالا در مسئله بحران سوخت به خوبی نمایان شده است.
🔸در واقع منابع فسیلی و یا ظرفیت پالایشگاههای انگلیس برای تصفیه نفت خام و تولید فرآوردههای سوختی حتی بیش از نیاز این کشور است، اما به شکل عجیب و تا حدی خنده داری، شرکتهایی که مسئول نقل و انتقال سوخت از مبدا به جایگاههای سوختی در شهرهای مختلف هستند راننده کامیون برای انجام این عمل را به اندازه کافی در اختیار ندارند و ذخایر سوخت انبار شده این کشور به جایگاههای توزیع سوخت نمیرسد.
🔹این امر در روزهای اخیر موجب شده تا شهروندان بریتانیایی به جایگاههای فروش سوخت در مناطق مختلف هجوم برده و از ترس نبود سوخت در روزهای آینده، چندین برابر نیاز خود خریداری کنند.
🔸انجمن خرده فروشان سوخت در انگلیس اعلام کرده است که ذخایر سوخت بالغ بر ۵ هزار و ۵۰۰ پمپ بنزین در این کشور به پایان رسیده است. برایان مدرسون، رئیس انجمن خرده فروشان بنزین گفت که نظرسنجی از اعضا در روز یکشنبه نشان داد که ۵۰ تا ۸۵ درصد از تمام ایستگاه های خدمات مستقل در حال حاضر خشک شده اند.
🔹معضل عجیب کمبود سوخت در پمپ بنزین های انگلیس موجب شد تا نخست وزیر این کشور از ارتش تقاضای ورود به مسئله و در اختیار قرار دادن رانندههای کامیونهای نظامی خود به بخش انتقال سوخت را بکند.
🔸همچنین دولت انگلیس شامگاه یکشنبه اعلام کرد که صنعت انرژی، از جمله تولیدکنندگان، تأمین کنندگان، حمل و نقل و خرده فروشان را به طور موقت از قانون رقابت در سال ۱۹۹۸ معاف می کند و به شرکت ها اجازه می دهد اطلاعات را به اشتراک بگذارند و اولویت تحویل به مناطق با بیشترین نیاز را داشته باشند.
🔹مشکلات شدید اجتماعی، تبعات اقتصادی ناشی از جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا تحت قانون "برگزیت" و بحران پاندمی کرونا در ۲ سال اخیر موجب شده تا دولت بوریس جانسون دوران سخت و تاریکی را پشت سر بگذارد که نتایج حاصل از آن میتواند تا سالهای طولانی بر رشد اقتصادی این کشور و رقابت با کشورهای بزرگ دنیا تاثیر بگذارد.
🔸جملهای مشهور از ملکه ویکتوریا در قرن نوزدهم میلادی و اوج قدرت بریتانیای کبیر نقل شده است که میگوید: "آفتاب در سرزمین های بریتانیا هرگز غروب نمیکند"؛ که اشاره به وسعت و عظمت سرزمینهای تحت استعمار این کشور در آن دوره زمانی در شرق تا غرب دنیا داشت، اما امروزه که دیگر خبری از مستعمرات و متصرفات انگلیس در گوشه گوشه جهان نیست، این کشور حتی در تامین نیاز سوخت شهروندان خود نیز با توجیه عجیب "نبود راننده کامیون" ناتوان مانده است.
@rasadeakhbar313
ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
🔻در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣ نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
2⃣ حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
3⃣ در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود.
4⃣بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد.
5⃣ دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد.
🔸جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
🔹هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
@rasadeakhbar313
🔴 خیانت دردسرساز رضاشاه
🔹دلیل اصلی تنش های اخیر در مرزهای شمالی کشورمان،قصد ترکیه برای وصل شدن زمینی ازطریق نخجوان به آذربایجان است
ترکیه وآذربایجان میخواهند باایجاد یک راه زمینی درخاک ارمنستان وقطع مرز ایران باارمنستان،به این هدف دست یابند
اساسا اگرترکیه به نخجوان متصل نبود هیچگاه این تنش ها بوجودنمی آمد
🔺جالب است بدانیداصلا ترکیه به نخجوان متصل نبوداما باخیانت"رضاشاه"وخوش خدمتی به دوست عزیزش"آتاتورک"دولت وقت ایران رسما از ادعای حاکمیت برقسمتی از کشورمان عقب نشینی کرد(درتصویربالا مشخص است)
وترکیه به نخجوان وصل شد وپس ازفروپاشی شوروی واستقلال کشور آذربایجان،سران این دوکشور سودای اتصال زمینی را در سر می پرورانند
🔺این موضوع از آن جهت برای ایران دارای اهمیت فوق العاده استراتژیک است که ازسه مسیرِ دستیابی ایران به اروپا،دومسیر ازخاک ترکیه وآذربایجان میگذرد واگر سومین مسیر که از ارمنستان عبور میکند هم در اختیار این دو کشور قرارگیرد قطعا آنها بانگاه ضدایرانی که دارند کشورمان را تحت فشار قرار خواهندداد
خیانت رضاشاه در ۹۰سال پیش،اکنون برای ایران دردسرساز شده است
@rasadeakhbar313
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای دروغهای شقایق دهقان
چتونه شما جماعت سلبریتی؟
عقده توجه دارید؟
مریضید دروغ میگید؟
@rasadeakhbar313
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اوج خباثت الهام علیف رو در اینجا ببینید که مریدان اهل بیت در جمهوری آذربایجان که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) و مبارزه با تروریستهای تکفیری تحت عنوان《تیپ حسینیون》 به سوریه اعزام شده بودند پس بازگشت توسط دولت علیف زندانی و حتی شکنجه شدند!
@rasadeakhbar313
🔸واردات لوازم خانگی کرهای ممنوع شد
🔹طی نامه ای از سوی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزرای صمت و اقتصاد، واردات هرگونه لوازم خانگی کره ای به کشور ممنوع شد.
🔸کره جنوبی سه سال قبل در اقدامی همسو با تروریست اقتصادی ترامپ برعلیه ملت ایران تمامی فعالیت شرکت های تولیدی خود در ایران را متوقف و جهت اعمال فشار بر ملت ایران از بازار لوازم خانگی ایران خارج شد، اما با روی کار آمدن دولت سید ابراهیم رئیسی و جو بایدن ، به سرعت در تلاش بود تا مجددا به بازار ایران بازگردد که با اقدامی به جا و در شأن ملت ایران ، ورود کره به بازار لوازم خانگی ایران ممنوع شد.
@rasadeakhbar313
🔴آیا می دانید که نمیدانید؟!
🔹 آیا میدانید میزان صادرات نفت خام کشورهای عربستان، امارات متحده عربی، کویت و قطر به ازای هر تبعه این کشورها در یک سال به نسبت صادرات نفت خام ایران به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم معادل چند سال یک ایرانی است؟
1️⃣ عربستان ۱۸ سال
2️⃣امارات ۴۲ سال
3️⃣کویت ۵۳ سال
4️⃣قطر ۱۳۵ سال
👈 ملاحظات:
1️⃣جمعیت بومی عربستان ۲۲ میلیون و صادرات نفت خام آن ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز
2️⃣جمعیت بومی امارات یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز
3️⃣جمعیت بومی کویت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن روزانه ۲ میلیون و ۵۰ هزار بشکه
4️⃣جمعیت قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر و صادرات آن یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز
5️⃣جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر و صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز
6️⃣هر مقایسه ای بین رفاهیات در ایرانی و کشورهای فوق باید با لحاظ واقعیات فوق در نظر گرفته شود.
7️⃣لازم به ذکر است که ایران در شرایط تحریم گاهی صادرات نفت ایران بین ۱۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است
@rasadeakhbar313
🔺برخی رسانه ها پیش از این به خطر حمله قریب الوقوع ترکیه و جمهوری باکو به سیونیک اشاره کرده بودند؛ روزنامه کیهان نیز روز گذشته این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست...
🔹علت اصلی، خطر حمله سران متوهم آنکارا و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مساله کامیون ها یک مسئله حاشیه ايست.
🔸ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمت های شرقی مرز جمهوری باکو خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند؛ ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است..
➕ شاهد بزرگ ترین لشکرکشی تاریخ ایران پس از جنگ هستیم؛ اگر قرار باشد دشمن به استان سیونیک ارمنستان حمله کند و منطقه را اشغال کند، ایران وارد #سیونیک می شود و نقشهها را نقش بر آب میکند!
@rasadeakhbar313
ماجرای تماس تلفنی مشکوک آمریکا با چین درباره ایران..
🔹 هنری رام معاون اندیشکده «اوراسیا گروپ» معتقد است تلاش آمریکا برای وادار کردن چین به کاهش واردات نفت ایران، با دو هدف مرتبط به هم صورت میگیرد:
۱. متقاعد کردن ایران به اینکه: هنگامی که مذاکرات در برزخ قرار دارد، زمان به نفع ایران نیست.
۲. اعتبار بخشیدن به خطرات خروج کامل ایران از مذاکرات.
@rasadeakhbar313
🔻علت عصبانیت آژانس و کشورهای غربی از ایران چیست؟
🔰 واکنش محکم دولت در مقابل خرابکاریهای رژیم صهیونیستی
🔹تا زمانی که رژیم صهیونیستی پاسخگوی اقدامات خرابکارانهی خود نیست و آمریکا خود به نقضNPT متهم است، نهاد های به ظاهر بیطرفی مثل آژانس بین المللی انرژی اتمی حق ابراز نگرانی دربارهی صنعت صلح آمیز هستهای ایران ندارند.
🔹 آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار گزارشی در روز سه شنبه مدعی شده است که ایران برخلاف تعهدات خود عمل کرده و اجازه دسترسی به یک مکان مشخص شده را نمیدهد. در سفر اخیر مدیر کل آژانس به تهران و دیدار وی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، بیانیهی مشترکی میان دو طرف در تاریخ ۱۲ سپتامبر قرائت شد که طبق آن اجازهی تعویض کارت حافظهی دوربینهای نظارتی به آژانس داده شد.
🔹 در این گفتگو اما یک مکان استثنا قرار گرفت و ایران اجازهی دسترسی به آژانس را نداد. مجتمع تسا یک کارگاه ساخت تجهیزات سانتریفیوژ واقع در کرج است که در اوایل تیرماه امسال مورد هدف عملیات خرابکارانه قرار گرفت. بررسی ها نشان میدهد رژیم صهیونیستی پشت این خرابکاری قرار دارد. کمااینکه ترور دانشمندان و اخلال در صنعت هستهای ایران خود حاکی از متهم ردیف اول بودن این رژیم است.
🔹آژانس در دیدار اخیر چندین بار درخواست تعمیم تعویض کارت حافظه به این مجتمع را داده بود و هر بار با مخالفت ایران مواجه شد. نکتهی مهم سکوت سازمانهای بین المللی در مقابل حرکت گستاخانه اسرائیل در خاک ایران است که طبق آن دوربینهای نظارتی آسیب دیدند و حالا آژانس خواستار تعویض دوربین های آسیب دیده است بدون آنکه اشارهای به عملیات خرابکارانه کند.
@rasadeakhbar313
🔴حضور سفیر ملکه در سفارت باکو در تهران در این شرایط و علنی کردن آن از طريق توئیتر معنایش چیه؟
نظر وزارت خارجه چیست؟
@rasadeakhbar313