🔴پاسخ کوبنده سوریه به تجاوز رژیم صهیونیستی؛ پایگاههای اسراییل در جولان اشغالی هدف قرار گرفت/ شلیک دستکم ۵۷ موشک به سرزمینهای اشغالی +نقشه میدانی، عکس و فیلم
❌همزمان با ادامه حملات رژیم صهیونیستی، یگان های موشکی ارتش سوریه، ۱۰ پایگاه نظامی حساس صهیونیست ها را در جولان اشغالی هدف قرار دادند تا معادلات میدانی در این محور به طور کامل تغییر کند.
❌حملات موشکی رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن پایگاه نیروهای مقاومت حزب الله لبنان در شهر القصیر در استان حص ناکام ماند و پدافند هوایی توانست موشک های شلیک شده را در آسمان منهدم کند.
❌در حملات موشکی امشب ارتش سوریه، پایگاه ها و مقرهایی که صهیونیست ها برای جنگ آینده با جبهه مقاومت در مرزهای جولان پیش بینی کرده بودند به طور کامل منهدم شد.
❌براساس اطلاعات به دست آمده، در حملات موشکی ارتش سوریه، پایگاه نظامی الکترونیکی و راداری، پایگاه نظامی سِری در مرز جولان، پایگاه بزرگ نظامی مخصوص شبکههای بی سیم، پایگاه بزرگ نظامی پارازیتی راداری، رصدخانه یک واحد سلاح دقیق- پایگاه فرود بالگردهای نظامی، ستاد فرماندهی تیپ ۸۱۰، ستاد گردان نظامی صهیونیست ها در منطقه «هرمون» و مقر زمستانی واحد ویژه ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرارگرفته شدند.
❌ساعاتی پیش نیز شبکه خبری المیادین به نقل از یک منبع میدانی گزارش داد رژیم صهیونیستی از همه خواسته اهدافی که در حملات موشکی هدف قرار گرفته است، مخفی نگاه داشته شود. این رژیم همچنین خواسته شمار موشکهای شلیکشده بیش از 20 فروند اعلام نشود.
✅شبکه العالم به نقل از خبرنگار خود گزارش داد شمار موشکهای شلیکشده بیش از ۵۰ فروند بوده است.
هماکنون اسرائیل شهر بعث در قنیطره را با تانکهای مرکاوا مورد هدف قرار میدهد
برخی رسانهها مدعی شدند این تانکها وارد خاک سوریه شدهاند
پ.ن : پیشنهاد میکنیم به ازای هرسرباز اسراییلی که وارد سوریه شده یه تابوت همراه خودش داشته باشه هزینه کفن و دفن هم با خانوادشه
🌂ضعف سیستم دفاع موشکی اسرائیل به روایت گاردین
🌕روزنامه گاردین نوشت، جاناتان کونریکاس سخنگوی بینالمللی و مسئول شبکه اجتماعی ارتش رژیم صهیونیستی به خبرنگاران گفت ارتش رژیم صهیونیستی توانست تعدادی از راکتهای شلیک شده به سوی خود را رهگیری کند ولی تمامی آنها را رهگیری نکرده است.
🌕در ادامه گاردین مدعی شده است اگر این حمله تایید شود، اولین بار است که ایران مستقیما به سوی نیروهای صهیونیستی راکت شلیک کرده است و ایران و رژیم صهیونیستی که دو دشمن اصلی هم هستند، به سوی یک جنگ تمام عیار نزدیک میشوند.
⚠️گاردین همصدا با صهیونیستها شده و سعی دارد حملات راکتی سوریه را اقدامی از سوی سپاه قدس ایران معرفی کند و نوشته است در صورت تایید حمله، ایران درگیریهایی را که سالها به صورت جنگ نیابتی بوده، ناگهان شدت بخشیده است و مستقیم راکت شلیک کرد.
پیام وزیرخارجه آمریکا به ایران برای ممانعت از انتقام ایران علیه رژیم صهیونیستی
🔹نشریه عبری زبان «والا» گزارش داد «مایک پامپئو» از طریق منابعی پیامی به ایران داده تا تهران را از اقدام تلافیجویانه علیه رژیم صهیونیستی منصرف کند.
🔹والا به نقل از مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نوشت پامپئو به تهران پیام داده اگر کوچکترین آسیبی از سوی ایران به رژیم صهیونیستی برسد، آمریکا نیز به شدیدترین لحن واکنش نشان خواهد داد و این واکنش گسترده خواهد بود.
🔹این پیام پیش از اعلام خروج واشنگتن از توافق هستهای ایران ارسال شده تا مانع هرگونه اقدام نظامی احتمالی ایران علیه اسرائیل، پس از تصمیم ترامپ شود.
🔹دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی از پاسخ دادن به نشریه والا درباره این پیام امتناع کرد.
دستبند جدید آوردهاند!
شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹سران سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در واکنش به خروج آمریکا از برجام بیانیهای صادر کرده و در پوششی فریبکارانه ضمن تاکید بر تعهد خود به برجام خواستار ادامه روال فاجعهبار قبلی شدهاند!
🔹با این تفاوت که این بار سه کشور یاد شده همان نقش مخرب آمریکا را بیکم و کاست بر عهده داشته باشند.
🔹در بیانیه مشترک انگلیس، فرانسه و آلمان آمده است: «از ایران میخواهیم در مقابل تصمیم آمریکا خویشتنداری کند»! یعنی در مقابل عهدشکنی آمریکا هیچ واکنشی نشان ندهد! و تاکید کردهاند- بخوانید دستور دادهاند!- که:«ایران بایستی به تعهداتش در چارچوب برجام پایبند باشد و مطابق با الزامات آژانس بینالمللی انرژی اتمی ( IAEA ) کاملا همکاری کند»! یعنی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است و آمریکا با خروج از برجام، آنهم بعد از مکیدن شیره آن، هیچ خطایی مرتکب نشده است!
🔹سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در ادامه بیانیه خود خطاب به آمریکا هم توصیهای داشتهاند که خندهدار است، البته خندهای تلخ!، که آقای ترامپ، اگرچه از برجام خارج شدهای ولی درخواست میکنیم که در پیشگیری از بازگشت فعالیت هستهای ایران به شرایط قبل از برجام کوتاهی نفرمایید!
🔹در بخشهای پایانی بیانیه نیز آمده است: «در حالی که برجام باید حفظ بشود(!) ایران بایستی در مقابل سایر مسائل مهم مورد نظرمان پاسخگو باشد»! و ایران باید بهگونهای معنادار نگرانی ما درباره مسائل منطقه مخصوصا در سوریه و عراق و یمن را رفع کند! و در خصوص برنامه موشکهای بالستیک خود نیز پاسخگو باشد»!
🔹هنوز تمام نشده، باز هم بخوانید! در خاتمه بیانیه آوردهاند «درباره برخی از مقررات برجام که پس از سال ۲۰۲۵ خاتمه مییابد بایستی یک چارچوب طولانی مدت تعریف شود»!
🔹اکنون سؤال این است که بهانه ترامپ برای خروج از برجام چه بود؟ همه خواسته ترامپ که آشکارا حاکمیت و موجودیت ایران را نشانه رفته و به همین علت با مخالفت شدید جمهوری اسلامی روبرو شده بود، در سه بند خلاصه میشد، اول؛ محدودیت تسلیحات موشکی ایران، دوم؛ دست کشیدن ایران اسلامی از حمایت جبهه مقاومت و سوم؛ حذف محدودیت زمانی برجام (بند موسوم به غروب برجام)
🔹حالا یک بار دیگر به آنچه در بیانیه سه کشور اروپایی انگلیس و فرانسه و آلمان آمده است بازگردید و آن را مرور کنید، این سه خواسته آمریکا ، دقیقا و بیکم و کاست در بیانیه پیشنهادی سه کشور اروپایی آمده و بر آن تصریح نیز شده است.
🔹با توجه به محتوای برجام که خسارت محض بوده و هست، بدون کمترین تردیدی باید گفت که ترامپ با خروج از برجام بیآنکه بخواهد خدمت بزرگی به ایران کرده است. بوریس جانسون، وزیر خارجه انگلیس برجام را دستبندی میدانست که بر دستهای ایران بسته شده و به غرب هشدار میداد که مبادا این دستبند را باز کند!... امید آنکه با فریب کشورهای اروپایی و ادامه حضورمان در برجام، این دستبند را بر دستهای خود بسته نگاه نداریم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمجید کارشناسان بیبیسی از پیشبینی رهبرانقلاب:
«ما دیر به حرف آقای خامنهای رسیدیم»
♦️خروج آمریکا از برجام و ابهام در سرنوشت قراردادهای خارجی
📝 سهشنبه شب، رئیسجمهور آمریکا خروج یکجانبهی کشورش را از برجام اعلام و دستور بازگشت تحریمهای این کشور علیه ایران را طی بازههای زمانی سه و ششماهه صادر کرد.
از زمان اجرای برجام، ایران قراردادهایی را با برخی شرکتهای اروپایی منعقد کرده که با توجه به بندهایی که در برخی از آنها گنجاندهشده، خروج آمریکا از برجام، سرنوشت آنها را با ابهام مواجه کرده است.
💡 تحلیل و ارزیابی
1⃣ مهمترین قراردادهای ایران با شرکتهای خارجی پس از برجام، عبارتاند از:
🔸قرارداد با شرکت ایرباس به ارزش 30 میلیارد دلار؛
🔸چند قرارداد با بوئینگ به ارزش جمعاً به ارزش 19.6 میلیارد دلار؛
🔸قرارداد با شرکت توتال جهت توسعهی فاز 11 پارس جنوبی به ارزش یک میلیارد دلار؛
🔸قرارداد با رنو جهت سرمایهگذاری در بازار خودرو ایران به ارزش 800 میلیون دلار.
2⃣ دولت ایالاتمتحده از ابتدای اجرای برجام، تلاش کرد فضای همکاری و سرمایهگذاری در ایران را با چالش و ابهام مواجه نماید. لذا، در قراردادهای مهمی که با ایران بسته شد، طرف اروپایی راههایی کمهزینه را جهت الغای قرارداد با ایران در صورت خروج آمریکا از برجام در نظر گرفته است.
3⃣مدتها پیشازاین نیز روسای شرکتهای توتال و بوئینگ، هرکدام به نحوی از در نظر گرفتن راههایی جهت خروج از قرارداد با ایران در صورت بازگشت تحریمهای این کشور خبر داده بودند.
4⃣ درصورتیکه این شرکتها اقدام به خروج یکطرفه از قراردادهای خود نمایند، ایران نهتنها خسارتی دریافت نمیکند، بلکه در مواردی (مانند قرارداد با توتال)، ممکن است مجبور به پرداخت غرامت نیز بشود.
المیادین: پدافند هوایی سوریه سه پرنده اسرائیلی را هدف قرار داد
خبرنگار شبکه المیادین به نقل از منابع میدانی:
🔹پدافند هوایی سوریه، موفق شد حدود هفتاد درصد موشکهای اسرائیلی را رهگیری و منهدم کند.
🔹ارتش سوریه موفق شد سه پرنده اسرائیلی را که قصد ورود به حریم هوایی سوریه را داشتهاند، هدف بگیرد.
🔸وزارت دفاع روسیه اعلام کرده بود ۲۸ جنگنده اسرائیلی در حملات به نقاطی از سوریه مشارکت داشتهاند.
☸ضرورت تقویت تیم بازنده
❌آیا تیم مذاکرهکننده هستهای برای مذاکره با اروپا تغییر خواهد کرد؟
✴️با توجه به خروج آمریکا از برجام و اظهارات مقامات دولتی و تیم مذاکره کننده هستهای، باید به این سؤال پاسخ دهیم که تیم مذاکره کنند زمین بازی را با پیروزی ترک کرده است یا شکست؟
⚫️تیم مذاکره کنند زمین بازی را با برد ترک کرده است یا باخت؟ هرچند رئیس جمهور در ابتدای امر معتقد بودند که در مذاکرات 3 گل زدیم و دو گل هم خوردیم، اما امروز نتیجه دیگری رقم خورده است.
🔴هیچ عقل سلیمی قبول نمیکند که همان بازیکنان به همراه مربی وارد زمین بازی شوند، اگر برای تغییر مربی مشکلی وجود دارد، برای تغییر بازیکنان و تاکتیکهای تیم، هیچ مانعی وجود ندارد و نظام میبایست در این مرحله تصمیم منطقی بگیرد.
♨️پیامهای حملات موشکی جولان
🚫حمله برنامهریزیشده به مقرهای فرماندهی اسرائیل در جولان/ صهیونیستها پیام را دریافت کردند
💢جبهه جولان برای اولین بار از سال ۱۹۷۴ به آتش کشیده شد. این اتفاق پیامی آشکار برای ارتش رژیم صهیونیستی است، مبنی بر اینکه هر نوع درگیری از همان جایی آغاز خواهد شد که درگیریهای بزرگ به پایان رسیده است.
♨️بایکوت خبری صورت گرفته توسط ارتش رژیم صهیونیستی و سیستم اعمال سانسور نظامی در خصوص تعداد موشکهای شلیک شده و انواع و مکانهایی که این موشک را هدف قرار دادند، نشاندهندهی انزوای سرکردگان اسرائیل و موفقیت بیسابقه عملیات مذکور است.
♦️لیست تحریمهایی که تا ۱۵ مرداد باز می گردند
وزارت خزانهداری آمریکا در متن منتشر شده دوره تنفس ۹۰ روزه و ۱۸۰ روزه برای بازگشت تحریمها در نظر گرفته است، بر این اساس تحریمهایی که در پایان موعد ۹۰ روزه تنفس اعمال خواهند شد عبارتند از:
🔹خرید و فروش اسکناس یا اسناد مبتنیبر دلار از سوی دولت ایران
🔹خرید و فروش طلا و سایر فلزهای گرانبها، خرید، تامین یا انتقال فلزاتی نظیر گرافیت
🔹فلزات خام یا نیمهخام مانند آلومینیوم و آهن، زغالسنگ و نرمافزارهای مورد استفاده از سوی صنایع ایران
🔹افتتاح حساب ریالی در خارج از مرزهای ایران و مبادله ریالی با ارقام قابلتوجه
🔹تامین مالی خارجی و خرید اوراق منتشرشده از سوی دولت ایران
🔹خودروسازی ایران
🔹خرید و فروش و تامین قطعات هواپیما
🔹فرش و مواد خوراکی تولیدشده در ایران
🔴 خدا از سر تقصیرات چه کسی بگذرد؟!
🔹🔸سخنان رهبر انقلاب در جمع معلمان و واکنش ایشان به خروج امریکا از برجام، بازتاب زیادی در رسانه ها داشت اما بخش مهمی از سخنان ایشان کمتر مورد توجه قرار گرفت. ایشان در قسمتی از سخنان خود با اشاره به دو نوع رویکرد بین مسئولان ارشد نظام در سالهای گدشته تاکنون پیرامون رابطه با امریکا، گفتند: «برخی به من می گفتند شما چه اصراری دارید (مقابل امریکا) می ایستید؟ خدا از سر تقصیراتشان بگذرد.»
♦️در نگاه اول شاید برداشت شود که مخاطب اصلی سخنان رهبر انقلاب کسی جز رییس جمهور نیست اما نیم نگاهی به تحولات سیاسی کشور به ویژه بعد از فوت امام خمینی (ره) تا امروز نشان می دهد همواره دو نگاه متفاوت در رابطه با امریکا وجود داشته است، نگاه اول که همواره آمریکا را «غیر قابل اعتماد» و به تبع آن رابطه با این کشور را نیز برای ایران مضر می دانست که در راس این نگاه مقام معظم رهبری بوده است و نگاه دوم که همواره معتقد بود می توان از در مذاکره با امریکا وارد شد، از آنها امتیاز گرفت، به آنها بدبین نبود و نماد آن نیز کسی جز اکبر هاشمی رفسنجانی نبوده است.
♦️البته دراین باره شواهد و قرائن تاریخی متعددی نیز وجود دارد. نگاهی به سخنان رهبر انقلاب در همه این سالها پیرامون رابطه با امریکا و همزمان مروری بر مواضع هاشمی رفسنجانی از سال 68 به بعد این ادعا را به خوبی تایید می کند اما روایت حسین موسویان سفیر اسبق ایران در آلمان و سخنگوی تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در دولت اصلاحات از این دو نگاه نیز جالب توجه است.
♦️موسویان که سال 86 به خاطر برخی جرایم امنیتی و ارتباط با بیگانگان دستگیر و محاکمه شد، چند سالی به امریکا رفت و با حضور در محافل مختلف امریکایی همه تلاش خود را برای رابطه بین ایران و امریکا انجام داد. وی که از چهره های نزدیک به روحانی و ظریف نیز محسوب می شود، سال 93 با انتشار کتاب «ایران و امریکا، گذشته شکست خورده و مسیر آشتی» به بیان بخشی از خاطرات دوران سفارتش در آلمان پرداخت و مفصل توضیح داد که در همه سالهای بعد از انقلاب، هاشمی چگونه برخلاف نظر امام و رهبر انقلاب تلاش کرد تا عادی سازی و رابطه با امریکا در سطوح مختلف را راهبری کند.
♦️اهمیت این کتاب از آن جهت است که وی به عنوان یک چهره غربگرا و مدافع رابطه با امریکا و بر اساس قاعده «الاقرار العقلا علی أنفسهم جائز» به خوبی توضیح می دهد که هاشمی و خاتمی چندین و چندبار خلاف نظر رهبر انقلاب برای عادی سازی رابطه با امریکا تلاش کردند اما در نهایت به خاطر اقدامات خصمانه روسای جمهور مختلف امریکا (اعم از دموکرات و جمهوری خواه) به در بسته خوردند و نگاه رهبر انقلاب در عمل با واقعیت تطابق بیشتری داشته است.
🔻در اینجا بخشهایی از روایت او از این ماجرا را می خوانیم:
♦️«رفسنجانی در آن مقطع (سال 68) دومین مرد قدرتمند ایران پس از امام خمینی بود که از مذاکره و عادی سازی روابط با ایالات متحده پشتیبانی می کرد... رفسنجانی با استفاده از کانالهای مختلف و هر ابزاری که در اختیار داشت برای دستیابی به توافق با ایالات متحده تلاش می کرد. در عوض فقدان اقدام متقابل در برابر حسن نیت های تهران، مواضع تندروانه در ایران را تقویت می کرد تا به خارج کردن هر نوع امیدی از ریل آشتی با غرب و ایالات متحده ادامه داده شوند... رفسنجانی تکرار کرد که استراتژی اصلی ما برای تنش زدایی با غرب نیازمند برداشتن خصومت بین تهران و واشنگتن با حرکتی تدریجی به سوی روابطی عادی است... رفسنجانی از هر تلاشی برای متقاعد کردن شورای عالی امنیت ملی و رهبر انقلاب برای آزمایش مسیری جدید جهت تنش زدایی با امریکا از طریق گشودن روابط اقتصادی فروگذار نمی کرد... محمد هاشمی برادر رییس جمهور در 19 شهریور 72 ضمن ملاقاتی با کهل صدراعظم آلمان نامه هاشمی را تقدیم وی کرد. در این نامه رفسنجانی پیشنهاد پایان دادن به 2 دهه دشمنی بین ایران و غرب شامل ایران و امریکا را داده بود... با وجود دیدگاه بدبینانه آیت الله خامنه ای نسبت به سیستم سیاسی امریکا، رفسنجانی و خاتمی آشکارا به دنبال مصالحه با امریکا بودند. رفسنجانی برای رسیدن به این هدف به سختی مبارزه و تاکید کرد.»
♦️اما آنچه امروز با وجود تجربه برجام بیشتر به چشم می آید، عمق دوراندیشی نگاه اول و آشکار شدن سطحی بودن نگاه دوم است. نگاهی که ساده لوحانه تصور می کرد با مذاکره با امریکا می تواند از حقوق ملت ایران دفاع کند! و از امریکایی ها امتیاز بگیرد، غافل از آنکه این روند منجر به از دست دادن سرمایه های کشور نیز خواهد شد و جز ضرر برای ایران نتیجه ای نخواهد داشت. در هر صورت امروز نماد این نگاه در بین ما نیست اما اثرات نگاه و تفکرات غلط او بیش از هر زمان دیگر مردم و نظام را متضرر کرده است؛ خدا از سر تقصیراتش بگذارد...
بیانیه دولت در واکنش به خروج غیرقانونی آمریکا از توافقنامه برجام
در بخشی از این بیانیه آمده است:
🔹صحبتهای سخیف ترامپ علیه مردم بزرگ ایران نشاندهنده منتهای جهالت و بیخردی و اتهامات بیپایه او علیه دولت جمهوری اسلامی ایران تنها برازنده رژیمی است که خود با تجاوزاتش منطقه خاورمیانه را به آشوب کشیده و افراط و تروریزم را دامن زده و متحدین صهیونیستش مرزهای قساوت، نقض حقوق بشر و تجاوزگری را درنوردیده و اذناب وابستهاش بانیان تشکیل همه گروههای تروریستی هستند که ترامپ در یک ادعای مضحک آنها را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داد.
🔹اقدام رییس جمهور آمریکا تحول جدیدی نیست و به معنی پایان حضور مزاحم آمریکا در برجام است.
🔹البته برجام یک توافق چندجانبه است که توسط قطعنامه شورای امنیت با رای همه اعضای شورا به تصویب رسیده و بر خلاف ادعای رییس جمهور آمریکا، تنها توافق رییس جمهور قبلی نیست که رییس جمهور بعدی بتواند از زیر بار اجرای آن شانه خالی کند.
🔹ایران به عنوان کشوری که به تعهدات حقوقی خود پایبند است، اقدام ایالات متحده به خروج از برجام را طبق مقررات و مفاد برجام پیگیری نموده و در صورتی که خروج آمریکا از برجام جبران نگردد و منافع کامل مردم ایران بر اساس برجام به شکلی که مقام معظم رهبری در سخنان مهم ۱۹ اردیبهشت ۹۷ خود مشخص فرمودند تضمین نشود، حق قانونی خود را در اقدام متقابلی که خود به مصلحت بداند اعمال خواهد کرد.
🔴 چند نکته درباره حمله به پایگاه های اسرائیل در جولان
🔸 شلیک دهها موشک از سوریه به شمال سرزمین های اشغالی در جولان هم از نظر زمانی و هم ابعاد راهبردی اقدام مهمی بود که به برخی نکات برجسته آن اشاره می شود:
🔻۱. نفس ِ حمله موشکی یعنی #عبور سوریه از وضعیت دفاعی و اتخاذ آرایش تهاجمی علیه اسرائیل.
🔻۲. از بعد نظامی، اصابت موشک ها به معنی شکست هیمنه سامانه #گنبد_آهنین و کم اثرکردن آن است. حمله موشکی بعد از تحقير توان هوایی #اسرائیل با ساقط شدن اف-16 آن توسط ارتش سوریه، این بار با حمله موشکی به جولان اشغالی، ضربه دیگری به ارتش اسرائیل وارد آمد.
🔻۳. حمله به #مراکز_اطلاعاتی فنی و نظامی ارتش اسرائیل همانند مرکز شنود و ... در جولان؛ اهمیت اطلاعاتی این حمله را مضاعف می کند. حداقل دو نقطه اهمیت کاملا راهبردی دارد.
🔻۴. این حمله تاحدود زیادی نقش #بازدارندگی دارد. هرچند به معنی توقف حمله های اسرائیل به سوریه نخواهد بود اما در کاهش این حملات کاملا موثر است.
🔻۵. تلاش اسراييل برای جلوگیری از حمله بيشتر ، مهم است. لیبرمن، وزیر دفاع اسرائیل در دروغی آشکار مدعی شد: «همه» تاسیسات ایران در سوریه را هدف قرار دادهایم. امیدوارم که جنگ با ایران در سوریه با این حملات برای حال حاضر به پایان رسیده باشد.
گرچه #همه_تاسیسات یک دروغ تبلیغاتی و بلوف بزرگ است اما اینکه ابراز امیدواری کرده جنگ با ایران در سوریه به پایان رسیده باشد، به معنی تلاش برای مدیریت این فضا و جلوگیری از پاسخ های بیشتر است. نتانیاهو نیز پیام حمله را به خوبی دریافت کرده است.
🔻۶. نکته روزنامه صهیونیستی #هاآرتص نیز حائز توجه است. این روزنامه امروز نوشت: #اسرائیل به حمله دیشب خود به سوریه دلخوش نکند؛ زیرا اگر #ایران ماشه سلاح بزرگش یعنی #حزب_الله را بکشد، اوضاع به طور کلی فرق خواهد کرد.