eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
10.8هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ترامپ و ترامپیسم‼️ 🔹اینکه ترامپ کیست؟ او یک پدیده سیاسی در نظام سیاسی آمریکا است. این پدیده را باید شناخت و مطابق آن دیپلماسی خارجی کشور را نسبت به او تنظیم کرد. اینکه ترامپ فاسد و مفسد است مهم نیست. مهم این است که طراحان پیام سیاست در سپهر سیاست آمریکایی از این پدیده سخن از یک مکتب سیاسی به نام ترامپیسم به میان آورده‌اند. 🔻حال باید دید چیست؟ 🔹ترامپیسم یعنی دیوانگی در سیاست و خود را به دیوانه‌بازی زدن اما عاقلانه در صیانت از منافع ملی عمل کردن! 🔸ترامپیسم یعنی بدقولی، بدعهدی! 🔹ترامپیسم یعنی هیچ قول و قرار قبلی حکام آمریکا مهم نیست مگر اینکه نانی از آن در سفره سرمایه‌داران طماع آمریکا باشد. 🔸ترامپیسم یعنی تا سر حد جنون دروغ گفتن به طوری که مخاطب این درونی راست است. 🔹ترامپیسم یعنی دست‌ روی ماشه هسته‌ای برای ترساندن رقیب، اما روز نبرد و هماوردی جرئت حتی شلیک یک گلوله را نداشتن. 🔸ترامپیسم یعنی ندادن حتی یک سنت هزینه نظامی. 🔹ترامپیسم یعنی شلیک همه خشاب تهدید و تحریم اقتصادی روی حریف ولو دوستان و همپیمانان. 🔸ترامپیسم یعنی تهدید دولت‌ها و ملت‌ها به براندازی. 🔹ترامپیسم یعنی تهدید جدی تمام عیار فرهنگی که همه عزت و عظمت و شرافت فرهنگی ما را تهدید می‌کند. 🔸ترامپیسم یعنی دولت آمریکای بی‌روتوش عریان‌تر از همیشه. 🔹ترامپیسم یعنی هتاکی و فحاشی حتی به دوستان و همپیمانان. 🔺به راستی آیا با این دولت و رئیس آن می‌شود مذاکره کرد؟ اگر مذاکره شود می‌شود، توافق کرد؟ اگر توافق شود، می‌توان اعتماد به اجرای آن داشت؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شنای حلال یهودیان صهیونیست! 🔺در فیلم بالا شنای با لباس یهودیان صهیونیست را می‌بینید که با من و شلوار در حال شیرجه زدن و زیرآبی رفتن هستند! اگر چنین تصاویری از مسلمانان، خصوصا مسلمانان ایرانی منتشر میشد، تمام رسانه‌های صهیونیستی بعلاوه‌ی #بی‌بی‌سی و #منوتو و... به قصد تمسخر و تخریب اسلام و ایران هزار بار در فضای مجازی بازنشر کرده بودند! برایش هشتگ راه می‌انداختند و کمپین #نه_به_شنای_با_لباس راه‌اندازی میکردند!
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزییات دادگاه ولی اله سیف و احمد عراقچی از مدیران سابق بانک مرکزی اگه فامیل رییس دولت قبل بود الان تمام روزنامه های خاور میانه و شرق آسیا رو پر میکردن
❗️مراسم خاکسپاری برای سگ پولدار در رشت خبر ساز شد ⛔️این زوج با فریب دادن هیئت امنای مسجدی در روستای امشه بخش سنگر رشت، سگ خود را در کفنی پوشانده و او را به عنوان فرزند خردسالشان معرفی نمودند و ضمن خرید قبری در مسجد برای سگ مذکور، این حیوان را طی مراسمی با حضور دوستان و رفقایشان به خاک سپرده و دفن کردند.
🔺 #ظریف: 🔸هر چقدر حرف قلدر را بیشتر گوش دهید بیشتر قلدری می‌کند. 🔴 #پینوشت رهبرمعظم انقلاب: «من #اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرری نمیکنیم. یک تجربه‌ای در اختیار ملّت ایران است، این تجربه #ظرفیت_فکری ملّت ما را بالا خواهد برد. » ۱۳۹۲/۰۸/۱۲ 
پشت پرده یک موزیک ویدئو👇
رصد اخبار و شنیده ها
پشت پرده یک موزیک ویدئو👇
🔴 پشت پرده یک موزیک 🔹یادداشتی بر موزیک ویدئو جدید منتشر شده از ابراهیم حامدی خواننده لس آنجلسی فراری معروف به "Ebi" : 🔻شاید برای شما سوال شده باشد کلیپی به اسم کوچه ی نسترن که جدیدا در فضای مجازی دست به دست می شود و مورد توجه قرار گرفته است چیست؟ 🔻این موزیک ویدئو از زبان شهیدی است که در وصیت نامه اش توصیه هایی به خانواده ی خود کرده است. 🔻در ابتدای کلیپ جوان با تی شرت خواننده ی آمریکایی _خواننده امریکایی مشهور آهنگ های اعتراضی_ و در حال بازی با یکی از ابزارالات قمار به مخاطب معرفی می شود. 🔻در ادامه ی کلیپ فرد شهید در وصیت نامه ی خود از علاقه اش به دختر همسایه سخن می گوید و از تصمیم ازدواج با او بعداز آتش بس خبر می دهد.‌ در ادامه نیز این جوان به پدر و مادر خود تاکید می کند که نگذارید بعداز شهادت من کوچه ای به نامم زده شود و اسم مرا وسیله ای برای سرکوب معترضان قرار ندهید! 🔻پر واضح است این کلیپ که با استقبال معاندین در فضای مجازی همراه بوده سعی در قداست زدایی از شهیدان والامقام انقلاب اسلامی دارد زیرا برای اولین بار است که موزیک ویدئویی با این مضمون و این محتوا به سفارش شبکه های ماهواره ای معاند تولید می شود و به نظر می رسد که قطعا این پروژه ادامه دار خواهد بود‌ لذا باید به توصیه ی اخیر عالمانه ی رهبر فرزانه حضرت امام‌خامنه‌ای عزیز مبنی بر "عوض نشدن جایگاه شهید و جلاد" دقت شود و نسبت به توطئه های دشمنان هوشیارتر شد. 🔻این مهم با تلاش برای شناساندن حقیقت شهدای پاک اسلام و ایران و جز با تولید آثار فاخر، عامه پسند و مستند محقق نمی شود. 🔴 یکی از بهترین راهکار جهت ناکامی بانیان عدم توجه و عدم بازنشر ویدئوها در فضای مجازی است. نشر برخی ویدئوها حتی گاهی با نیت خیر، موجب قبح شکنی و کوچک شمردن گناه میشود؛ در حدیثی از پیامبر اسلام (ص) می‌خوانیم : «کسی که کار زشتی را نشر دهد همانند کسی است که آن را در آغاز انجام داده است»
💢شیخ زکزاکی آزاد می‌شود ♦️دادگاه نیجریه مجوز آزادی شیخ زکزاکی و همسرش برای مداوا در خارج را صادر کرد. ♦️جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد، دادگاه مجوزی را برای سفر شیخ زکزاکی و همسرش به هند برای پیگیری روند درمان صادر کرده است.
رصد اخبار و شنیده ها
💢شیخ زکزاکی آزاد می‌شود ♦️دادگاه نیجریه مجوز آزادی شیخ زکزاکی و همسرش برای مداوا در خارج را صادر کر
✨آزادی شیخ مشروط است دکتر شعیب محمد از شاگردان آیت الله زاکزاکی: 🔹آزادی حضرت آیت الله شیخ زاکزاکی مشروط بوده و ایشان تنها اجازه دارند برای درمان به یکی از بیمارستان های مشخص در هندوستان بروند. 🔹ایشان در طول معالجه زیر نظر سیستم اطلاعاتی نیجریه (DSS ) خواهند بود و بلافاصله پس از درمان باید برای تکمیل روند دادرسی به نیجریه برگردند.
🔺کیک‌هاش برای شیخ تَکرار؛ نوشابه‌اش برای ظریف! 🔸سید محمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطّلاعات امروز در نشست خبری مشترک با ظریف وزیر امور خارجه، گفت: «به راستی ظریف از اولیای الهی است...؛ او جزء معدود افرادی است که در آمریکا دعای کمیل را حفظ است...»😳 🔸دعایی پس از این جملات، برای بوسیدن دست ظریف خم شد که با ممانعت ظریف مواجه شد. 👈البته اینگونه اعمال از کسی مثل دعایی بعید نیست؛ ایشون هر سال برای رئیس دولت اصلاحات جشن تولّد می‌گیره و کیک بزرگ سفارش میده! حالا هم پولش به کیک نرسیده، بجاش برای ظریف نوشابه باز کرده...😏
🔴 اعترافات #چریک_پیر: اصلاح طلب‌های تندرویی داریم که به براندازان نزدیکترند‼️ 🔻بهزاد نبوی نائب رئیس مجلس ششم در مصاحبه ای به برخی از رفتارهای اصلاح طلبان ایراد گرفته و گفته است: 1⃣ ما در حال حاضر اصلاح طلب‌های تندرویی داریم که به براندازان نزدیکترند. 2⃣ مردم که با کسی با عقد اخوت نبسته اند، اگر ببیند جریانی آمده؛ اما مشکلاتشان حل نشده است، معمولا نمی روند واکاوی کنند که منشاء مشکل چیست. این مسئولین منتخب مردم و اصلاح طلبان اند که باید علل و عوامل ناکامی ها را برای مردم روشن کنند. 3⃣ اصلاح‌طلبان وقتی احساس کردند آقای روحانی موقعیت خود را در میان افکار عمومی از دست می‌دهد، شروع به موضع‌گیری علیه ایشان کردند، حتی تندتر از تندروها
🔴جنگ ترکیبی انصارالله در یک هفته اخیر نیروهای انصار الله در اقدامی کم سابقه علاوه بر هدف قرار دادن نیروهای منصورهادی در عدن، در یک اقدام آفندی شهر دمام عربستان را نیز مورد حمله قرار دادند. در رابطه با این شهر و حرکت نظامی صورت گرفته چند نکته لازم است: ۱. دمام مهم ترین شهر شرقی عربستان است که جز مناطق نفت خیز جهان و عربستان است. این شهر منطقه مهمی در تامین بودجه عربستان و صادرات نفت دارد. ۲. به دلیل قرار گرفتن دمام در کنار خلیج فارس، یکی از بندرگاه های مهم و صادراتی عربستان در این شهر قرار دارد. این بندر مرکز ترانزیتی عربستان از شرق به غرب است و بسیاری از کالاهای موردنیاز مناطق شرقی و مرکزی عربستان از این بندر تامین می‌شود. ۳. دمام نقش مهمی در دورزدن تنگه هرمز دارد و خط لوله اصلی شرق به غرب عربستان مبدا آن از دمام است. ۴. بزرگترین شرکت های اقتصادی همچون آرامکو مرکزیت آن در دمام قرار دارد. آرامکو به صورت روزانه، ده میلیون بشکه نفت تولید و چهار میلیون بشکه نفت پالایش می کند. همچنین در شهر دمام روزانه ۵ میلیون بشکه نفت تولید می شود. ۵. یکی از فرودگاه های بزرگ عربستان هم در شهر الدمام است. فرودگاه ملک فهد شهر الدمام یک فرودگاه بین المللی است که به صورت روزانه به ده ها مقصد داخلی و خارجی پرواز دارد و این فرودگاه، فرودگاه اصلی منطقه شرق عربستان می باشد. نتیجه : انصار الله با هدف قرار دادن بندر مهم عربستان و از سوی دیگر مهم ترین بندر تحت تصرف امارات در یمن(بندر عدن ) وارد فاز حملات اقتصادی علیه متجاوزان شده است. در نتیجه انصار الله اکنون یک جنگ ترکیبی متشکل از درگیری های نظامی در داخل یمن و مناطق جنوبی عربستان پیگیری می کند و از سوی دیگر جنگ اقتصادی علیه متجاوزان را در سزمین های آنها دنبال می کند. این نشان دهنده تغییر رویکرد انصارالله از حوزه پدافندی به آفندی است