💢در سکانداری وزارت بهداشت دولت بنفش چه خبر است که یکی یکی در حال استعفا هستند؟
♦️استعفای همزمان دکتر ملکزاده(معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت) و علی نوبخت(رئیس شورای مشورتی بیماری کرونا) به فاصله چند ساعت در جمعه ۳۰ آبان
✍آقایان مگر چه خیانت و جنایتی کردهاید که وسط نبرد با کرونا، فرار را بر قرار ترجیح دادهاید؟
@rasadeakhbar113
🔴به بهانه استعفای معاون وزیر بهداشت/همه اطلاعاتی که ملکزاده به بیگانگان داد/ از مطالعات کوهورت تا کرونا
♦️رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، در حالی از سمت خود استعفا داد که در سه دهه اخیر علاقه وافری به انجام مطالعات بالینی بر روی ایرانیان و ارائه اطلاعات آن به بیگانگان داشته است.
♦️رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، شب شنبه با استعفا از این وزارتخانه، در توضیحات مفصلی دلایل این استعفا را توضیح داده است.
🔺ملکزاده در متنی که منتشر کرده که به طرح مطالعات کوهورت اشاره کرده و درباره آن اینطور نوشته است:
♦️«در خصوص مطالعات اپیدمیولوژی کووید -۱۹ نیز در حالی توان پژوهشگران ایران در این حیطه را زیر سوال بردهاید که ایران سابقه مطالعات کوهورت آیندهنگر وسیع را داشته و به مطالعات ملی اپیدمیولوژی آیندهنگر در جهان شناخته شده است و تلاشهای علمی ایران در این نوع مطالعات به همکاریهای علمی بیشمار و دستاوردها و افتخارات ملی و بینالمللی ماندگار انجامیده است. مطالعات اپیدمیولوژیک کووید -۱۹ به پشتوانه تجارب در چنین مطالعاتی در حال انجام است.»
♦️به گفته کارشناسان، بر اساس مطالعات ژنتیکی در ایران حدود ۱۸ قومیت مختلف و تنوع ژنتیکی وجود دارد با وجود این، تقریباً در تمام شهرهای ایران وضعیت قرمز کرونایی اعلام شده، پس یا مقاومت ایرانیان نسبت به این بیماری کمتر از مردم کشورهای همسایه است که در آنها بسیار موارد ابتلا و مرگ کمتر از کشورمان بوده یا احتمالاً ویروس کرونا در ایران جهش غیرعادی پیدا کرده است.
♦️این احتمال از آن جهت عقلانی به نظر میرسد که رضا ملکزاده اخیراً اعلام کرده بود که بر اساس یک تحقیق گسترده در سازمان جهانی بهداشت که ۳۰ کشور در آن مشارکت فعال داشتهاند ۱۱ هزار بیمار کرونایی مورد کارآزمایی قرار گرفته و بر روی آنها داروهایی مختلف سایر بیماریها مورد آزمایش قرار گرفته است و از تعداد بیمارانی که مورد آزمایش بالینی قرار گرفتهاند بیش از ۳۰۰۰ بیمار ایرانی بودهاند!
♦️به عبارت سادهتر دکتر ملکزاده اطلاعات بیش از ۳۰۰۰ بیمار کرونایی را به کشورهایی داده که تجربه ثابت کرده اگر هم داروی درمان کرونا را کشف کنند قطعاً داروی مورد نظر را در اختیار ایران قرار نخواهند داد و عجیبتر این که پس از این همه دست و دلبازی ضد امنیتی، معاون محترم وزیر بهداشت اعلام کرده داروهای گرانقیمتی که روی این افراد آزمایش شده هیچ تاثیری در بهبود بیماری کرونا نداشتهاند! البته این اولین گاف امنیتی ملکزاده نیست.
@rasadeakhbar113
🔴 نیامده پیش شرط گذاشت‼️
🔻شرط وزیر خارجه #احتمالی بایدن برای بازگشت به برجام: پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروههای نیابتی خود در منطقه باشد.
@rasadeakhbar113
🔴 #تحلیل| بازگشت اروپا به تنظیمات کارخانه
🔻بیانیه اخیر کشورهای اروپایی در خصوص فعالیتهای هستهای ایران یادآور بازگشت آنها به تقسیمکارشان با دموکراتهاست و نشان میدهد قرار است دوباره تروئیکای اروپایی آنقدر تند شوند تا مسیر آمریکا برای ایجاد فشار بر ایران و گرفتن امتیازهای بیشتر هموار شود، نقشی که در دوران ترامپ کمی تغییر کرده بود.
🔹 پیشینه اروپاییها در روابطشان با ایران پر از رفتارهای تنشزاست، برای مثال در مهمترین توافق پیش از برجام، در ابتدای دهه ۸۰، میان ایران و اروپا در جریان توافقاتی ایران با تعلیق داوطلبانه فعالیتهای هستهای خود زمینهای را برای انجام سلسلهمذاکراتی بهمنظور به رسمیت شناختن حق غنیسازی و فعالیت عادی هستهای فراهم آورد که البته اروپایی ها تقریبا به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نبودند و حتی حق داشتن یک سانتریفیوژ را هم برای ایران در نظر نگرفتند.
🔹 پس از خروج آمریکا از توافق هستهای اروپاییها رسما ۲.۵ سال ایران را معطل گذاشتند، یک روز گفتند منتظر بمانید تا spv را راهاندازی کنیم و روز بعد وعده اینستکس دادند و نهایتا هم هیچ کاری نکردند.
🔹 حالا که حضور بایدن در ژانویه آینده بهعنوان رئیسجمهور آمریکا قطعی است، به نظر میرسد اروپاییها دوباره به نقش اولیه خود بازگشته و دوباره تقسیم کار قدیمی با دموکراتها را آغاز کردهاند. آنها در بیانیه اخیرشان دوباره مدعی تعهد به حفظ برجام و اجرای کامل آن هستند؛ چیزی که بیشتر به یک طنز تلخ یا بهتر بگوییم دروغی بسیار بزرگ میماند.
@rasadeakhbar113
🔴 #تا_انتخابات| لیست ۲۰ نفری کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی برای انتخابات۱۴۰۰
🔻محسن هاشمی: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیتالله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علیاکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.
@rasadeakhbar113
💢«ملک زاده» مجری کاهش جمعیت ایران!
♦️یکی از بانیان پیگیری جدی کاهش جمعیت کشور و تحدید نسل ایرانیان در دهه ۶۰ جناب آقای رضا ملکزاده معاون مستعفی تحقیقات وزارت بهداشت و وزیر وقت بهداشت دولت هاشمی بوده است!
@rasadeakhbar113
🔴 تعجب مقامات پاکستانی از افزایش میزان مرگ و میر بیماران کرونایی در ایران
🔹عمران خان نخست وزیر و برخی از مقامات پاکستانی در جریان سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به این کشور، نسبت به وضعیت نامطلوب روند بیماری و مرگ و میرهای ناشی از کرونا در ایران از وی سئوال کردهاند. مقامات پاکستانی به وی گفتهاند اگرچه زیرساختهای کشور ما نسبت به ایران بسیار ضعیفتر است اما هنوز وارد موج دوم این بیماری نشدهایم در حالی که موج سوم بیماری در ایران شروع شده است!
🔹با شدت یافتن حجم انتقادات به میزان مرگ و میر بیماران کرونایی و اعمال محدودیت های عجیب و غریب در کشور دیشب دو عضو اصلی وزارت بهداشت استعفا کردند.
🔻البته شنیده شده «ملک زاده»، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت سه شنبه هفته گذشته از سمت خود عزل شده است.
@rasadeakhbar113
رصد اخبار و شنیده ها
💢در سکانداری وزارت بهداشت دولت بنفش چه خبر است که یکی یکی در حال استعفا هستند؟ ♦️استعفای همزمان دکت
انتقاد نمکی از تراوشات غیرعالمانه معاونت تحقیقات
🔹وزیر بهداشت پس از استعفای شبانه معاون تحقیقات و فناوریاش، در حکمی جدید فرید نجفی را بهعنوان جایگزین او معرفی کرد.
🔸نمکی در حکم جدیدش نوشته که هیچیک از دستورات قبلیاش به معاونت تحقیقات در اسفند ۹۸ برای پژوهش در حوزه کرونا عملی نشده و این معاونت حتی برگهای که دستوری راهگشا باشد ارایه نکرده و بهجایش برخی تراوشات غیرعالمانه از قبیل ایمنی جمعی و... را مطرح کرده که کار را در مدیریت بیماری و اوضاع مدیران ارشد سختتر کرد.
@rasadeakhbar113
ماجرای توزیع بادمجان در بوشهر چه بود؟
🔸امروز تصاویری از توزیع بادمجان توسط جوانان و امامجمعه سعدآباد دشتستان بوشهر در یکی از روستاها در فضای مجازی منتشر شد که واکنشهای در پی داشت.
🔹ماجرا از این قرار است که یک کشاورز به نام علی یزدانی هر سال در زمان برداشت محصولات مزرعهاش، بخشی از محصول خود را در اختیار نیازمندان قرار میدهد.
🔹وی میگوید: امسال کار جابهجایی و توزیع ۶ تُن بادمجان را به پایگاه بسیج روستای نظر آقا سپردیم. در پایگاه توسط بسیجیان بستهبندی و اعلام شد که خانوادهای نیازمند که احتیاج به بادمجان دارند، بیایند برای خود ببرند.
🔹بستهها کمک معیشتی نبوده و علت حضور امام جمعه و رئیس شورای شهر نیز تقدیر از زحمات بسیجیان بوده و با درخواست فرمانده پایگاه، به صورت نمادین چند بسته را به دست مراجعان دادهاند.
@rasadeakhbar113
⭕️ اشاره جالب روزنامه تهرانتایمز به شباهت رفتاری ترامپ و میرحسین موسوی
@rasadeakhbar113
🔴 #تحلیل_راهبردے| اقتصاد شرطی یا شرط اقتصادی؟‼️
🔻با اعلام رسانهای پیروزی «جو بایدن» در انتخابات آمریکا برخی در داخل کشور گفتار و رفتاری را پیگیری میکنند که میتواند باعث انتقال سیگنال اشتباه به طرف مقابل و تداعیکننده ذوقزدگی در ایران باشد.
🔻در این خصوص نکات زیر قابل توجه است:
1⃣ بایدن برای نشان دادن تفاوت خود با ترامپ و کسب جایگاه جهانی نیازمند برخی تغییرات رفتاری از جمله در قبال جمهوری اسلامی ایران است. هر چند که او بر اجرای سیاست «فشار هوشمندانه» برای برچیدن توان هستهای، تغییر در عملکرد منطقهای و تضعیف توان موشکی ایران تاکید دارد اما تمام این اهداف را ذیل عنوان «مذاکره» پیگیری خواهد کرد، زیرا بیش از آنکه ایران نیازمند مذاکره و بازگشت آمریکا به برجام باشد این بایدن است که به آن نیاز دارد.
🔹این سناریو نباید ایران را منفعل کند بلکه باید از آن به عنوان فرصتی برای اجرای پیششرطهای خود یعنی لغو یکباره تحریمها، پرداخت خسارات ناشی از خروج ترامپ از برجام و مسئولیتپذیری در قبال ترور سردار سلیمانی استفاده کند. به عبارت دیگر؛ شرایط جدید نه نیازمند مذاکره که نیازمند بازگشت آمریکا بر تعهدات خویش است.
2⃣ طی سالهای اخیر به دلیل راهبرد دولت برای بهرهگیری از ظرفیتهای سیاست خارجی در بهبود شرایط اقتصادی کشور عملا بخش اعظم تحولات اقتصادی مشروط به مراودات خارجی شد و بدلیل بدعهدی آمریکا و اروپا نه تنها هیچ بهرهای از برجام نصیب ایران نشد بلکه کشور به عارضه «شرطی شدن اقتصاد» دچار شد.
🔹البته سیاستهای ضدایرانی دوره ترامپ این فرصت را ایجاد کرد که با اتکاء به ظرفیتهای فراوان داخلی و حمایت واقعی از تولید ملی امکان مقابله حداکثری با تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه فراهم شود و تولید ملی نفس تازه کند. نوسانات شدید نرخ ارز و ایجاد تلاطم در بازار سرمایه در دوره منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از آن اما، بار دیگر صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی را با شرایط ناپایدار ناشی از شرطی شدن اقتصاد روبرو ساخته است.
🔹 متاسفانه طی ماههای اخیر برخی کمبودهای سوال برانگیز مواد اولیه و گرانیهای افسار گسیخته در حالی که کالا در کشور وجود دارد نیز موجب شد که فضای روانی ناشی از نتایج انتخابات آمریکا بر اقتصاد کشور تشدید شده و تاثیرگذاری مناسبات خارجی بر اقتصاد داخلی را به شکلی غیرواقعی به اذهان عمومی تحمیل کند.
3⃣ در حوزه سیاست خارجی نیز رفتارهای ترامپ موجب فعالتر شدن دیپلماسی کشور در توسعه مناسبات با کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان شد. نقشه راه همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین و لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ نیز فرصتهای مهمی بود که برای مقابله با تحریمها ایجاد شد تا ایران بتواند با کشورهای خارج از دایره آمریکا ائتلاف تشکیل دهد، در حالی که گرای اشتباه مذاکره با آمریکا میتواند این فرصت را گرفته و مانع از تحقق اجماع تحریم شوندگان در برابر تحریمهای آمریکا شود.
4⃣ بعضا گفته شده که بایدن با چند فرمان اجرایی میتواند تحریمها را لغو نماید. این سخن از دو زاویه دچار اشکال است.
🔹 اولاً بخشی از تحریمها بر اساس مصوبات کنگره است و اصلا در اختیار رئیس جمهور نیست که بایدن بتواند لغو نماید.
🔹 ثانیاً میان توانستن و خواستن تفاوت بسیار وجود دارد، چه، تاکیدات او بر فشار هوشمندانه و سابقه او در دوران اوباما نشان میدهد که او نمیخواهد تحریمها را بردارد.
🖌 #سرخط_تحلیلے| در یک جمعبندی کلی میتوان گفت که ذوقزدگی از تغییرات احتمالی در آمریکا تکرار اشتباه شرطی کردن اقتصاد کشور و دادن سیگنال اشتباه نیاز ایران به مذاکره است که موجب میشود در عرصه داخلی اقتصاد همچنان شرطی و چشم به راه آینده تعطیل بماند و حتی نوعی سرخوردگی در میان تولید کنندگان ایجاد نماید
@rasadeakhbar113
🔴دکتر هاشمیان: مدیریت کرونا در کشور در اختیار و زیر نظر دکتر ملکزاده بود/داروی سووداک را ملکزاده وارد سیکل دارویی کشور کرد، بدون اینکه روی این دارو مطالعه حیوانی انجام شود/ اینها هر کاری با مردم خواستند، انجام دادند
🔴دکتر محمدرضا هاشمیان، فوقتخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری در رابطه با نقش ملکزاده و جریان مدیریت کرونا در کشور به #فرهیختگان گفت:
🔹 در جلساتی که بنده در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بودم فقط ایشان نظر میداد و مدیریت کرونا در کشور در اختیار ایشان بود.
🔹بحث گرمای هوا و اثرگذاری آن بر کنترل کرونا که صحبت میشد و همه مردم میرفتند و در جنوب کشور عروسی میگرفتند، همه از نظرات ایشان بود!
🔹داروی فاویپیراویر را ایشان اذعان کرد که به درد نمیخورد. من نمیدانم چرا دکتر ملکزاده طلبکارانه صحبت میکنند؟
🔹پروژه کرونای کشور، کلیه مسائل پژوهشی و کلیه نظراتی که درباره دارو است، زیر دست ایشان بود. تمام حرفهای آنها از ابتدا درباره داروها ایراد داشت.
🔹ایشان باید ریزبودجههایی که برای کارهای تحقیقاتی به ایشان پرداخت شده را اعلام کند. باید توضیح بدهد چرا ایمنی گلهای را برای ایران طراحی کرد؟ چرا جواب ایمنی گلهای را نمیدهد؟ چرا نمیگوید وقتی مطالعه در ایران انجام میشد و گفتم داروی کلروکین در درمان کرونا تاثیر ندارد، باز به مردم تجویز کرد؟ چرا بیان نمیکند در مقالهای که در WHO قرار است چاپ کنند بدون اینکه یک بیمار را ویزیت کرده باشد و یا رشته تخصصیاش باشد مطالعات را در دست خود گرفت؟
🔹وزارت بهداشت ۱۲ سال است که دست ایشان است. بهعنوان یک مقام کشوری چه حقی دارید که شرکت دارویی میزنید و کار خود را انجام میدهید و به همه گیر میدهید که با دارو کار کنند؟ شما فوقتخصص گوارش هستید، چه ربطی به کرونا دارید؟ درباره کرونا کجا تحصیلات خود را گذراندهاید؟ جز اینکه به ICU مملکت و بیماران بدحال ظلم کردهاید، چه کار مفیدی انجام دادهاید؟
داروی سووداک برای هپاتیت C است... ایشان چون ارتباط نزدیکی با آمریکا دارد با آنجا مقالهای را به نفع این دارو چاپ میکند. بیمار ایرانی است و نویسندگان از همهجای دنیا هستند و روی مردم ایران امتحان میشود و تاثیر خوب آن را در برخی شرایط نشان میدهد. این دارو ضدویروسی و خوراکی است ولی درواقع الان انگلستان مطالعات حیوانی را روی آن شروع کرده تا کار کند. داروی سووداک را ایشان بهصورت مویرگی بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد وارد سیکل دارویی کشور کرد، بدون اینکه این دارو در کد تحقیقاتی قرار گیرد و مطالعه حیوانی انجام شود. ایشان این کار را روی مردم پیش بردند و با مردم این دارو را آزمایش کردند.
🔹من ایراد را به آقای دکتر جانبابایی بیشتر میگیرم که ایشان چطور اجازه داد این داروها در خط درمان وارد شود. دکتر جانبابایی و دکتر ملکزاده هر کاری با مردم خواستند، انجام دادند
🔹اینها از ابتدا با قرنطینه مخالف بودند. به ایمنی گلهای اعتقاد دارند. کسی که خود پروژه ایمنی گلهای را بهصورت عملی در دنیا راهاندازی کرد، دکتر ملک زاده بود و صحبتها و نوشتههای ایشان وجود دارد.
🔹 باور ایشان به ایمنی گلهای است. قرنطینه را ایشان قبول ندارد و میگوید همه باید بیمار شوند و یک تعدادی هم فوت میکنند و این مهم نیست ولی درنهایت کسانی که زنده میمانند، ایمنی پیدا میکنند. میگفتند واکسن هم ۵۰درصد بیشتر اثر ندارد اما الان میبینیم واکسنها در دنیا ۹۵درصد تاثیرگذار است. ایشان ایمنی گلهای را از واکسن بیشتر قبول دارند. قرنطینه را هیچیک قبول ندارند.
🔹 وزیر بهداشت کلا دکتر ملکزاده بود. چند سال است که ایشان است. ایشان از زمان دکتر فاضل در وزارتخانه بود و تا الان هست. تمام ساختار وزارت بهداشت دست دکتر ملکزاده است. امروز هم همینطور است. چیدمان کل وزارت بهداشت دست او است، تمام تفکر وزارت بهداشت دست دکتر ملکزاده است. امروز هم همینطور است.
🔹 تمام بودجههای کشور در حوزه پژوهشی در دست ایشان بود. بیشترین مقالات در کشور توسط ایشان و تیم ایشان پیش رفته است و بودجه میلیاردی همواره دست ایشان بود. برای همین این سیستمی که دست دکتر ملکزاده است، سیستم بزرگی است. این جریانی را که پیش آمده، من بیشتر بهخاطر طرح ایمنی گلهای که اتفاق افتاد و افزایش مرگومیر در کشور بود که آه پیرزن و پیرمرد را به همراه داشت، میدانم.
#مدیریت_اصلاحاتی مدیریت فریبکاران
@rasadeakhbar113