eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
10.8هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شوخی‌های مطهری نتیجه پروپاگاندای BBC نیست؟! 🔹 علی مطهری، نایب رئیس مجلس مدعی شده که «بخشی از دلایل خروج ترامپ مخالفانی بودند که با کارشکنی اجازه ندادند برجام درست اجرا شود.» این اولین بار نیست که مطهری ناکامی برجام را تقصیر دیگران می‌اندازد تا دولت را تبرئه کند. پیش از این حتی آزمایش‌های موشکی را مخل برجام دانسته بود! 🔸این بار، اما واکنش بهمن کلباسی ، خبرنگار بی بی سی بازتاب گسترده‌ای داشته، واکنش‌هایی در فضای مجازی که به علی مطهری می‌گوید حتی خبرنگار بی‌بی‌سی هم که همیشه حامی غرب و علیه ایران است، موضوع را دریافته، اما نایب رئیس مجلس ایران می‌خواهد همیشه در جاده خاکی براند! 🔹 بهمن کلباسی در مورد این موضع علی مطهری می‌نویسد: «این شوخی‌ها چیست که نایب رئیس مجلس ایران می‌کند؟ تأسیسات هسته‌ای که سهل است، اگر ایران همه موشک‌هایش را بار می‌زد، می‌رفت کاخ سفید تحویل می‌داد، باز ترامپ، بولتون و پمپئو با فشار نتانیاهو و حمایت و تشویق شدید میلیاردر اسرائیلی-امریکایی شلدون ادلسون از برجام خارج می‌شدند.» حد تجاهل و تغافل علی مطهری به جایی رسیده که دیگر دشمنی ترامپ و بولتون و نتانیاهو را خبرنگار بی بی سی باید به او یادآور شود. 🔻 خبرنگار بی بی سی هم البته صادق نیست که اگر بود، همین موضع را در رسانه‌اش می‌گرفت و نه در صفحه شخصی توئیترش. 💢 علی علیزاده در این مورد می‌نویسد: «موضع نایب رئیس مجلس نه فقط ضدملی وخودزنی که چنان از بدیهیات سیاست پرت است که خبرنگار BBC آن را شوخی خوانده؛ دو سؤال: کلباسی چرا تابه حال جرئت بیان همین نقد را در BBC نداشته؟ این میزان پرتی و بیسوادی از سیاست بین‌الملل محصول ۹سال پروپاگاندای BBC نیست؟ برای شخص بهمن کلباسی احترام قایلم. اما معتقدم نمی‌توان در توئیتر با تیراژ چند ده هزار واقعیت سیاست سلطه را افشا کرد و بعد در یکی از استعماری‌ترین رسانه‌های تاریخ زبان فارسی با تیراژ چند ده میلیون کار کرد که وظیفه‌اش تحمیق روزانه توده‌های طبقه متوسط ایران درباره سیاست خارجی است.»
اسلام ِ سلطنتی، اسلام سرمایه داری، اسلام ِ مطابق میلِ هوای نفس، همان اسلام آمریکایی است که امام بارها خطرش را گوش زد کرد، فقط یک آخوند ِ لیبرال این توانایی رو داره که مبلغ اسلام آمریکایی باشه و انقلاب رو از این طریق استحاله کنه
دستگیری مدیر «هوآوی» توسط کانادا به اتهام نقض تحریم‌های ایران 🔹کانادا بنا به درخواست مقام‌های آمریکایی یکی از مدیران ارشد شرکت فناوری ««هوآوِی» را که متهم به نقض تحریم‌ها علیه ایران است، دستگیر کرد.  🔹چین، به شدت این اقدام را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری خانم "وانژو منگ"شده است.
مراسم عروسی در کرمانشاه به خاک و خون کشیده شد فرمانده انتظامی استان کرمانشاه: 🔹حادثه تیراندازی شامگاه ۱۴ آذر در جریان برگزاری مراسم عروسی اتفاق افتاد که به کشته شدن یک زن و سه مرد و زخمی شدن ۱۶ نفر منجر شد. 🔹در تحقیقات به‌عمل آمده از سوی پلیس مشخص شد در جریان برگزاری مراسم عروسی، یکی از مهمانان که سابقه شرارت و قتل نیز داشته پس از درگیری با چند نفر از مهمانان و تهیه سلاح کلاشینکف اقدام به تیراندازی به سوی طرف مقابل خود در مراسم می‌کند. 🔹با حضور به موقوع پلیس در محل حادثه، سه نفر از منازعین دستگیر و تلاش پلیس برای دستگیری فرد ضارب که این حادثه تلخ را رقم زد، با جدیت ادامه دارد.
♦️سخنگوی شورای نگهبان: مجلس قانون را تغییر دهد تا دلایل رد صلاحیت ها به‌ صورت علنی از سوی ما منتشر شود 🔹در ماجرای آقای سیدحسن خمینی، از ایشان دعوت شده بود ولی ایشان اصلا برای آزمون تشریف نیاورده بودند 🔹رابطه شورای نگهبان با "رهبر انقلاب" در حوزه کاری طوری نیست که ما هر روز سؤال کنیم و ایشان پاسخ دهند. ما کار خودمان را می‌کنیم. اگر نظری داشته باشند رسما اعلام می‌کنند 🔹مجلس هر شکلی از CFT را تصویب کرد باید یک‌بار دیگر به شورای نگهبان بیاید
🔴ادعای یک روزنامه نگار درباره سخنان یک نماینده کرد در مجلس اگر این جملات را نماینده مهاباد گفته باشد ، ضمن آنکه بیانگر بلاهت وی می باشد ، نیازمند واکنش جدی است . این دیگر تجزیه طلبی نماینده ای است که با کرامت نظام اسلامی بر کرسی نمایندگی مجلس آن جای گرفته است . کمترین واکنش به این مواضع علنی ، لغو نمایندگی وی می باشد ‌. در عین حال با توجه به اینکه تخم لق اینگونه جسارت ها به تمامیت ارضی کشور را بعضی اقدامات و مواضع ناصواب اصلاح طلبان شکسته اند بر آنان است که اگر واقعا" مِهری به میهن کهن دارند ، بدون مجامله و دوپهلو گویی موضع بگیرند . این دیگر نه غزه ، نه لبنان نیست ، نه ایران است .
حادثه تروریستی در چابهار 🔹جزئیات حادثه هنوز مشخص نیست و تنها صدای انفجار و تیراندازی شنیده شده است. 🔹خبرهای اولیه حاکی است چند تن در این حادثه تروریستی شهید یا زخمی شده اند
رصد اخبار و شنیده ها
حادثه تروریستی در چابهار 🔹جزئیات حادثه هنوز مشخص نیست و تنها صدای انفجار و تیراندازی شنیده شده است
🚨انفجار در چابهار/بمب ‌در داخل ‌خودرو جاگذاری شده بود معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان وبلوچستان: 🔹دقایقی قبل صدای انفجار در یکی از خیابان‌های چابهار شنیده شد که بلافاصله نیروهای امنیتی و امدادی در محل مستقر شدند. 🔹 این بمب که در داخل یک خودرو کارگذاری شده بود سبب مجروحیت چند نفر از هم وطنانمان شده است. 🔹نیروهای امنیتی در حال بررسی آخرین وضعیت هستند که به زودی اخبار تکمیلی اعلام می‌شود.
📸حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه در محل حادثه تروریستی چابهار
روایت فرمانده نیروی زمینی سپاه از حادثه تروریستی چابهار سردار پاکپور: 🔹صبح امروز یک خودروی انتحاری که با بمب و مواد منفجر تجهیز شده بود به مقر فرماندهی نیروی انتظامی در چابهار حمله کرده است. 🔹در جریان این حمله، متاسفانه تعدادی از هموطنان‌مان شهید و زخمی شده‌اند. 🔹این عملیات تروریستی یک عملیات کور بوده و هیچ حاصلی برای تروریست‌ها نداشته است. 🔹متاسفانه در این عملیات چند نفر از نگهبانان مقابل در ورودی ستاد فرماندهی شهید و زخمی شده‌اند.
🔺 چرا تروریست‌ها و حامیان بین‌المللی آن‌ها #چابهار را برای ایجاد ناامنی انتخاب کردند؟
🔴 خبر فوری و تیتر یک بی‌بی‌سی: #انفجار در چابهار تعدادی کشته و زخمی برجای گذاشته است. ✍️ سایت شبکه‌ #بی_بی_سی فارسی در انعکاس خبر عملیات #تروریستی چابهار از عنوان «انفجار در چابهار....» استفاده کرده و اشاره‌ای به تروریستی بودن این عملیات نکرده است. 🔸بی‌بی‌سی در جریان عملیات تروریستی #اهواز نیز در تمامی اخبار مربوط به این اتفاق، از عبارت "حملات اهواز" به جای عملیاتی تروریستی استفاده کرده بود.