رأیالیوم: آمریکا بزودی از منطقه فرار خواهد کرد
روزنامه رأی الیوم:
🔹آل خلیفه به نمایندهای برای عادیسازی روابط اعراب با اسرائیل تبدیل شده است.
🔹آل خلیفه عامدانه به دنبال جریحهدار کردن احساسات صدها میلیون عرب و مسلمانی است که با عادیسازی این روابط مخالف بوده و آن را اشتباه بزرگ میدانند.
🔹به آل خلیفه تأکید میکنیم که اولا اسرائیل هرگز حمایت مجانی به بحرین ارائه نخواهد کرد همچنانکه این رژیم قادر به حمایت از خود نیست.
🔹دوم اینکه آمریکا پس از صرف ۹۰ میلیارد دلار هزینه، در سوریه شکست خورده و از آنجا فرار کرد و بزودی از خلیج فارس نیز فرار خواهد کرد.
🔹جمله «حسنی مبارک»، دوست تاریخی آل خلیف که گفته بود «آن کس که خود را با آمریکاییها بپوشاند، برهنه خواهد بود» درباره همه مقامات حاشیه خلیج فارس که شیوه وزیر خارجه بحرین را در پیش گرفتهاند، صدق میکند.
🔴جمهوری اسلامی ایران، در مرحله نمایش قدرت
⏪ قدرت دارای چهار مولفه است:
تولید قدرت
توسعه قدرت
حفظ قدرت
و نمایش قدرت
معمولا کشورهای کمی در دنیا هستند که به مرحله آخر یعنی #نمایش_قدرت می رسند و جمهوری اسلامی ایران، با سرنگون کردن پهپاد آمریکایی و توقیف کشتی انگلیسی نشان داد که می تواند با اقتدار کامل، نمایش قدرت بومی خود را به رخ ابرقدرت های جهان بکشاند.
پیش به سوی #دولت_مقتدر_ملی
#قدرت_ملی
#اقتدار_ملی
کدام یگان سپاه نفتکش انگلیسی را توقیف کرد؟
🔹 انتشار فیلم عملیات توقیف نفتکش انگلیسی «Stena Impero» در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز نشان میدهد که این عملیات توسط یگان نیروهای ویژه دریایی سپاه (S.N.S.F) اجرا شده است.
🔸یگان نیروهای ویژه دریایی سپاه که در گذشته تحت عنوان گردانهای تفنگدار در جزایر ابوموسی، تنب کوچک و بزرگ حضور داشت، در سال ۱۳۸۷ توسط سردار شهید محمد ناظری با عنوان رسمی نیروهای ویژه دریایی سپاه در جزیره «فارور» در خلیج فارس تاسیس شد.
انتشار مکالمات رادیویی از عملیات توقیف نفتکش انگلیسی و تایید روایت ایران
🔸شبکه «بی بی سی» فایلی صوتی از مکالمات رادیویی نفتکش «استینا ایمپرو»، قایق ایرانی و ناوچه انگلیسی منتشر کرده است که با روایت مقامات سپاه پاسداران درباره عملیات توقیف این نفتکش در خلیج فارس همخوانی دارد.
🔹براساس این گزارش، آنچه که به نظر از قایق ایرانی شنیده میشود این است که به ناوچه «اچ ام اس مونتروس» انگلیس میگوید که «قصد دارد از تانکر نفتکش به دلایل امنیتی بازرسی کند.»
🔹در این مکالمه رادیویی که توسط شرکت امنیتی «دریاد گلوبال» به دست آمده است، از قایق ایرانی شنیده میشود که به نفتکش، که احتمالا استینا ایمپرو است، میگوید که «مسیر خود را تغییر دهد»، و ادامه میدهد، «اگر میخواهید ایمن بمانید از دستور پیروی کنید.»
🔹سپس، ناوچه اچاماس خود را معرفی میکند و به نفتکش انگلیسی میگوید: «اگر در حال عبور از "آبهای بینالمللی به رسمیت شناخته شده در تنگه" (هرمز) هستید، تحت قوانین بینالمللی عبور شما نباید مورد تهدید یا مانع قرار بگیرد و با مشکلی مواجه شود..»
🔹براساس این گزارش، ناوچه انگلیسی سپس از قایق ایرانی میخواهد تایید کند که «قصد ندارد با هلی برن بر روی عرشه نفتکش، قوانین بین المللی را نقض کند...»
🔻بی بی سی در ادامه گفته، هفته پیش ناوچه اچ ام اس عملیات مشابه موفقی را در حمایت از یک نفتکش که با پرچم انگلیس تردد میکرد انجام داده بود اما در عملیات اخیر موفق به جلوگیری از توقیف نفتکش استینا ایمپرو نشد.
روایتی از جلسه نمایندگان کنگره و ترامپ پس از هدف قرار گرفتن پهپاد آمریکایی
«آدام شیف»، عضو رئیس کمیته منتخب اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا:
🔹نکتهای در طول نشست با رئیسجمهور بر آن تأکید کردم، این بود که هدف ایرانیها در این مورد، دور کردن ما از متحدانمان است.
🔹بیا به پاسخی فکر کنیم که ما و متحدانمان را گردهم آورد و ضمنا به چیزی فکر کنیم که بهجای تشدید تنش، به کاهش تنش منجر شود.
🔹نکته پایانی من این بود که ما به شما اجازه استفاده از نیروی نظامی را ندادهایم.
🔸ایرانیها احساس میکنند توقیف نفتکش انگلیسی راهی برای پاسخ دادن و قدرتنمایی است.
🔸واشنگتن و متحدانش باید برای حراست از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز با یکدیگر همراه شوند.
🔸در عین حال باید به سمت تعامل دیپلماتیک هم برویم و راهی بیابیم تا دستکم گامهایی برای کاهش تنش و بازگشت به مسیر دیپلماتیک برداریم.
🔸این کار دشواری است، چراکه ما توافقی را ترک کردیم که ایرانیها به آن پایبند بودند.
🔸اگر رفع بخشی از تحریمها به آنچه ظریف گفته، یعنی تسریع در روند تصویب رسمی پروتکل الحاقی منجر شود، قطعا از آن حمایت میکنم.
🔸در اینکه کارزار فشار آمریکا واقعا بتواند برنامه هستهای، منطقهای و موشکی ایران را محدود کند، تردید وجود دارد.
🔸فکر نمیکنم ایران چندان به دنبال جنگ باشد و رئیسجمهور ترامپ هم چندان دنبال جنگ نیست.
🔸درگیری تصادفی، بزرگترین ریسک موجود است. باید هرچه در توان داریم برای کاهش تنش و به حداقل رساندن احتمال بروز چنین رخدادهایی انجام دهیم
تلاش احمدینژادیها برای حضور در انتخابات
یک پایگاه اینترنتی نزدیک به اصلاحطلبان مدعی شد احمدینژادیها به احتمال بسیار زیاد با دو لیست متفاوت در انتخابات حاضر خواهند شد؛ لیست اول از کسانی تشکیل میشود که خودشان احتمال میدهند رد صلاحیت شوند؛ مانند عبدالرضا داوری، بهمن شریفزاده و افرادی از این دست که وزن چندانی ندارند؛ اما سوخت موتور حرکت لیست دیگر را با مظلومنمایی فراهم میکنند. لیست دوم از افراد جدیتر از نزدیکان احمدینژاد بسته خواهد شد. در این میان افرادی چون تمدن و شیخالاسلام محوریت کار را برعهده دارند. در مرتبهای بالادست مجتبی هاشمیثمره قرار دارد که همچنان تمایل دارد مرد پشت پرده آنها باشد. این پایگاه همچنین خبر داد رایزنیهای احمدینژاد با برخی از اصولگرایان، از جمله باهنر نیز آغاز شده است.
⭕️ سردار حاجیزاده: دروغ بزرگی که ترامپ گفت
🔸 فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
🔹پس از ادعای ترامپ در خصوص سرنگونی یک پهپاد ایرانی، یگانهای مختلف را چندبار کنترل کردیم زیرا موضوع برای ما باورپذیر نبود که دروغ به این بزرگی را خودش به صورت مستقیم در رسانه بیان کند.
🔹به همین علت چند ساعتی در تکذیب خبر تأخیر داشتیم و در نهایت دیدیم که پهپاد بدون سرنشین ما فعالیت ناوگروه را قبل از تنگه هرمز و تا زمان خارج شدن از آن رصد کرده است.
🔹 خود آنها نیز پس از مدتی تقصیر را به گردن بولتون انداختند.
اعترافات «جک استراو»؛ ایرانیها حق دارند از «روباه استعمارگر» خشمگین باشند
وزیر خارجه اسبق انگلیس:
🔹ایران هرگز مستعمره بریتانیا نبوده، اما این به معنی نیست که ما از این کشور برای رسیدن به ثروت و قدرت، بهرهکشی نکردهایم.
🔹آنها دلایل خوبی دارند تا از «روباه حیلهگر و استعمارگر» - لقبی که به ما دادهاند - خشمگین باشند.
🔹در طول قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰، ما با رشوه و فریب، ایران را به انجام خواستههایمان واداشتیم و هر وقت هم که اینها نتیجه نداد، در این کشور نیرو پیاده کردیم.
🔹ما در جنگ اول جهانی به این کشور تجاوز کردیم و با این کار به شکلگیری یک قحطی فاجعهبار کمک کردیم.
🔹ما در سال ۱۹۴۱ شاه را کنار گذاشتیم و پسر ضعیفتر و حرفشنوتر او را سر کار آوردیم.ما به تقویت شاه در نیمه و اواخر دهه ۱۹۷۰ کمک کردیم.
🔹در دهه ۱۹۸۰، زمانی که صدام تصمیم گرفت بدون هرگونه توجیهی به ایران حمله کند، تمام غرب - آمریکا، فرانسه، انگلستان و روسیه - از عراق حمایت کردند.
🔹برای هشت سال، ایران عملا تنها بود. این کشور توانست از شکستی سنگین فرار کند.
🔹پس از دو قرن تحقیر، ایران بیش از هرچیز به دنبال احترام و به رسمیت شناخته شدن است.
#حج #وهابیت #آل_سعود
🔴 چالش دین و قدرت در دربار سعودی‼️
🔻دین در فطرت انسان ها به ودیعه گذاشته شده است. این فطرت الهی را از گذشته های دور با چالش های مدرنیته، علم سیاست و... درگیر کرده اند. هر چند دین اصیل با هیچکدام از موارد یاد شده دوگانگی ندارد.
🔹عربستان از جمله کشورهایی است که با این چالش ها مواجه است. در حال حاضر آل سعود با چالش حفظ قدرت از سویی و حفظ جایگاه خادم الحرمین و حافظ دین اصیل اسلامی مواجه است!
🔸عامه مردم عربستان دلزده وخسته از سختگیری های وهابیت، خواهان آزادی هایی در داخل کشورشان هستتد. از سوی دیگر حاکمان سعودی حفظ قدرت خود را تا کنون مدیون حمایت های معنوی وهابیت می دانند. بزرگترین چالش برای عربستان در داخل مواجهه با این دو مطالبه است.
🔹حاکمان سعودی با تغییر برخی قوانین مانند افتتاح دیسکو مبتذل در جده، دعوت از خوانندگان و رقاصه ها، اجازه رانندگی ، ورود زنان به مناصب حکومتی مانند سفارت ها و دستگیری علمای معترض به سیاست های باز فرهنگی، به تدریج به سوی کسب رضایت عامه مردم و جوانان حرکت می کنند. این چرخش هر چند برخی را شگفت زده کرده است ولی آگاهان از ماهیت سران سعودی، این موضوع را از گذشته گوشزد کرده بودند.
🔸 اکنون سران سعودی در چالش دین و قدرت ، حفظ قدرت را ترجیح می دهند. زمانی حفظ قدرت به استفاده ابزاری از وهابیت و ظاهر سازی های نمادهای دینی بستگی داشت. در حال حاضر حفظ قدرت به کنار گذاشتن دین و چرخش به سمت فرهنگ منحط غربی وابسته است. سران سعودی هر چند این چرخش را انتخاب از میان دین و مدرنیته قلمداد می کنند ولی همگان می دانند که سران سعودی دغدغه دین، مدرنیته و پیشرفت را ندارند. آنچه برای آنان مهم است حفظ موروثی قدرت بأی نحو کان است با دین باشد یا با مدرنیته!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین تصاویر منتشر شده از عرشه کشتی توقیف شده انگلیسی در بندرعباس...
اهتزاز پرچم ایران بر روی نفتکش انگلیسی🇮🇷