eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
10.3هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 ناخدای نفتکش ایران پیشنهاد آمریکا را نپذیرفت و تحریم شد 🔹 روزنامه فایننشال‌تایمز: ناخدای هندی‌تبار نفتکش «آدریان‌دریا» پیشنهاد آمریکا برای دریافت میلیون‌ها دلار پول در ازای همکاری برای توقیف این کشتی را رد کرده است. 🔹 بعد از آن که ناخدای کشتی از همکاری با دولت آمریکا خودداری کرد «برایان هوک» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با ارسال ایمیلی به او گفته است که خزانه‌داری آمریکا او را تحریم کرده است.
🔴عذرخواهی آیت الله لاریجانی از آیت الله یزدی 🔹رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به نامه جمعی از اعضای این مجمع مبنی بر ضرورت حفظ وحدت مسئولان، نوشت: اینجانب ابائی ندارم که بپذیرم انسان در شرایطی قلم و زبانش دچار لغزش می شود. 🔹آیت الله یزدی حفظه الله منشا خدمات بسیاری در حوزه های علمیه بوده اند و سابقه مودت اینجانب با ایشان هم دیرینه است. 🔹ما همه در یک صفیم و دشمن بی جهت خیال باطل تفرقه افکنی نکند، کدورت بین احبّاء عارضی است. 🔹بار دیگر از همه دلسوزانی که نامه اینجانب موجب کدورت خاطرشان شده است عذرخواهی می کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ظاهرا شام ساده‌ی به مذاق رئیس ۲ قوه دیگر خوش نیامد. تکه پرانی آنها و پاسخ رئیس قضا را ببینید تا متوجه همه چیز شوید 🔹روحانی: نمی‌دانیم شام را از هیئت‌ های بغل گرفته بودند یا خودشان درست کرده بودند. 🔸لاریجانی: مخلوط بود. 🔹رئیسی: هیئتی هم باشد تبرک است.
🔴 : گام سوم ایران ◾️ : حذف محدودیت ها در خصوص تحقیق و توسعه هسته ای (آنچه تا کنون تلویحی در کلام مسئولین اشاره شده است) ◾️ : جمعه؛ ۱۵ شهریور ◾️ : هزینه مند کردن رفتارهای آمریکا و غرب ؛ واکنش به فشارحداکثری آمریکا و تداوم بدعهدی اروپا ◾️ : در مجموع به عنوان یک "واکنش حداقلی" میبایست از کاهش گام به گام تعهدات برجامی ج ا ایران، در واکنش به خروج آمریکا از برجام و رفتار انفعالی اروپا استقبال کرد ضرورت این رفتار دولت و نظام تبیین شود. اما حقیقت آن است گام سوم وزن مناسبی در واکنش به رفتار آمریکا و غرب خصوصا پس از شکست مذاکرات تهران_پاریس ندارد. برایان هوک در دوره صبر استراتژیک در پاسخ به چرایی تشدیدفشارها و تحریم ها آمریکا علیه ایران مدعی شد: چون تحریم ها و فشارها هیچ هزینه ای برای آمریکا ندارد!! ؛ اگر هدف دولت از کاهش پلکانی تعهدات برجامی کردن رفتار طرف مقابل میباشد توجه به چند نکته ضرورت دارد: 1⃣ ایران بایست گام های محکم تر و جدی تری در حوزه های مهم نظیر محدودیت های بازرسی و شفافیت سازی بردارد. 2⃣ ادبیات مقامات ایران در تراز رویکرد باشد. تکرار فراوان برخی جملات در خصوص اعلام آمادگی برای بازگشت و نیاز به مذاکره سیگنال های خطا به طرف مقابل مخابره خواهد کرد. در "جنگ اراده ها" بایست در کاربرد واژه ها و محتوای توئیت ها از موضع قدرت و بسیار مینیاتوری عمل کرد! 3⃣ به نظر میرسد مهلت دهی ۶۰ روزه ایران برای برداشتن گام های بعدی یک مدت طولانی است. آمریکا به دنبال خرید زمان برای تداوم سناریوی فشارحداکثری میباشد پس میتوان برای ارسال پیام ها و پالس های قوی تر این مدت به دوره های ۳۰ روزه تقلیل یابد. 4⃣ ضرورت چرایی اتخاذ و دنبال کردن راهبرد پس از دوره صبر استراتژیک و تحلیل رفتار خائنانه طرف مقابل برای افکارعمومی میبایست تبیین شود.
🔴آمریکا بدون روتوش.... ⏪برنی سندرز، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا: 🔹آمریکا ثروتمندترین کشور در کره زمین است،اما ما چهل میلیون فقیر داریم. 🔹 ۳۴ میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند. 🔹نیمی از مردم به خاطر حقوق پایین قادر به برآورده کردن تعهدهای مالی نیستند و در صورت بروز بحران‌های مالی یا بیکاری پس اندازی ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شنیدن این حرفها از زبان نوآم چامسکی لطف دیگری دارد. 🔹وقتی به اصطلاح اساتید علوم سیاسی ایرانی مانند #صادق_زیبا_کلام بارها به توان بازدارندگی دفاعی ایران حمله می کنند و افکار عمومی را با این سوال مواجه می کنند که چرا ایران نیاز به دستیابی به انرژی هسته ای یا توان موشکی دارد، استاد آمریکایی از خاک آمریکا جواب آنها را به زیبایی می دهد: 💬 بودجه نظامی ایران حتی در مقیاس منطقه ای هم از تمام کشورها پایین تر است. راهبرد نظامی ایران دفاعی است و چه کسی از قدرت دفاعی ایران هراس دارد؟ چرا آنها که می دانند سیاست ایران نه تهاجمی بلکه تدافعی است مداما ایران را در اذهان جهانیان بزرگترین خطر جهان می خوانند؟ 💬 پاسخ ساده است؛ زورگویان، آنان که به دنبال اعمال زور و قدرت اند، نمی خواهند ایران به قدرت بازدارندگی دست یابد..
تغییر موضع و حمله «الحریری» به حزب‌الله بعد از حملات اسرائیل 🔹نخست‌وزیر لبنان چند روز پس از حملات اسرائیل به نقاطی در لبنان که خودش نیز آن را محکوم کرده بود، در موضعی عجیب، بشدت به حزب‌الله حمله کرد و مسئولیت تنش را بر عهده مقاومت دانست و حزب الله را «مشکل منطقه‌ای» توصیف کرد. 🔹سعدالحریری درباره اقدام حزب‌الله در منهدم کردن خودروی زرهی صهیونیستی در پاسخ به تجاوزات اخیر تل‌آویو گفت: من با حزب‌الله در این اقدامات موافق نیستم. لبنان و دولتش مسئولیت تبعات حملات اخیر حزب‌الله به اراضی اسرائیلی را تحمل نخواهند کرد. 🔹الحریری به قدرت حزب‌الله اذعان کرد و ادامه داد: این مشکل یا اشتباه من نیست که حزب‌الله تا به این حد قوی شده است، اما اینکه به من بگویند حزب‌الله دولت را اداره می‌کند، قبول ندارم و می‌گویم ما دولت را اداره می‌کنیم.
🔴 سازگاری اقتصاد ایران با تحریم‌ها 🔹 اخیراً در فضای مجازی بحث‌هایی پیرامون میزان تأثیرگذاری تحریم‌های اعمال شده بر اقتصاد ایران مطرح شده است. در 10 سال اخیر ایران دو بار متحمل تحریم‌های سخت کشورهای غربی و به خصوص آمریکا شده است. در هر دوبار اقتصاد ایران با وجود مواجه شدن با شوک‌های اولیه خود را با شرایط وفق داده و توانسته مواد و ابزارآلات مورد نیاز خود را وارد کند. با نگاه به آمارها می‌توان دریافت که به موجب این تحریم‌ها سهم کشورهای صنعتی غربی ار بازار ایران کم شده و بر سهم کشورهای واسطه‌ای که ایران با وجود آنها سعی در دورزدن تحریم‌ها دارد افزوده شده است. کشورهایی مانند چین و هند. 🔹 بنا بر بررسی‌های انجام شده اقتصادهایی مانند ایران در عمل تأثیر چندانی از تحریم‌های مالی نمی‌پذیرند. از دلایل آن، وجود پایه صنعتی قابل توجه این اقتصادها است. همچنین این کشورها بازار مصرفی بزرگی دارند و دلیل دیگر وجود سطح پایین مالی‌گرایی است. اقتصاد ایران از یکسو از روابط تجاری متنوع با کشورهای جهان چه غربی و چه شرقی سود می‌برد و از سوی دیگر برخلاف ترکیه و روسیه وابستگی مستقیمی به سیستم مالی آمریکا ندارد. 🔹 بنابراین با وجود اثراتی که تحریم‌ها بر جای می‌گذارد در سطح اقتصاد کلان، کشور در حال سازگاری مجدد با شرایط است. تغییر هدف صادرات از کشورهای «همراه کننده با تحریم‌ها» به کشورهایی که حاضر به نادیده‌گرفتن تحریم‌ها هستند و همچنین یافتن بازارهای جدید برای واردات کالا، می‌تواند از موارد این نوع سازگاری باشد. بنابراین برخلاف تبلیغات کشورهای غربی مبنی بر اثرات فلج‌کننده تحریم‌ها، به نظر می‌رسد ایران پس از گذراندن شوک‌های منفی اولیه، در حال بازیابی اقتصادی خود است.
رصد اخبار و شنیده ها
💢ظاهرا شام ساده‌ی #رئیسی به مذاق رئیس ۲ قوه دیگر خوش نیامد. تکه پرانی آنها و پاسخ رئیس قضا را ببینید
⭕️ شام پرحاشیه و و چهار نکته 🔹حاشیه نشست سران قوا: 🔸لاریجانی: امشب اطعام مساکین هم کردند 🔹روحانی: نمی‌دانیم شام را از هیئت‌‌های بغل گرفته بودند یا خودشان درست کرده بودند. 🔸لاریجانی: مخلوط بود. 🔹رئیسی: هیئتی هم باشد تبرک است. 🔹با مختصاتی که اقای لاریجانی و روحانی از شام قوه‌قضاییه دارند می‌توان نتیجه گرفت روال معمول تشریفات از نظر کمیت رعایت نشده است یعنی نه اینکه بی‌حرمتی شده باشد بلکه محتوای پذیرایی مطلوب این دو نفر نبوده است و لب به گلایه گشودند. بر این اساس باید اینطور تحلیل کرد: 1️⃣ این نمایشی از واقعیتی مترادف با اشرافیت تکنوکرات و لیبرال است که برخی حتی ظرفیت یک شام احتمالا ساده را ندارند تا به اندازه چند دقیقه هم که شده جلوی دوربین تحمل کنند 2️⃣ این نمایشی واقعی از عزم دستگاه قضا برای تغییر رویه عملی در حوزه مدیریت بیت‌المال در کنار مبارزه با فساد است... قبلا رسانه‌ها از تغییر صندلی، تشریفات و سفرهای رئیسی گفته بودند اما اقرار رقیب باورکردنی‌تر است. خصوصا اینکه از یک حرکت بدون برنامه‌ریزی رسانه‌ای صحبت کردند. 3️⃣ این نمایشی از سناریوی گلایه‌مندان از مبارزه با دانه‌درشتها و ترویج اتاق‌های شیشه‌ای مدیریت دولتی است با این پیام که قطعا از فرصت‌های کوچک برای ابراز گله و مقابله با این جریان امیدبخش نهایت استفاده را می‌برند... از هر تریبون و هر جلسه‌ای که فکرش را بکنید! 4️⃣ شاید رئیسی ماه‌ها وقت نیاز داشت تا اعتماد مردم را در حوزه حفظ بیت‌المال و عزم واقعی برای مبارزه با فساد در هر سطحی جلب کند اما همان‌هایی که فریادشان از رسیدگی برخی پرونده‌ها بلند شد و از بگیر و ببندها گله کردند حالا مسیر طی کردن ره صد ساله را یک شبه برای رئیسی فراهم کردند... . 🔹برای قضاوت درباره عملکرد رئیس جدید قوه قضاییه زود است و البته آزمون‌های سختی در پیش خواهد بود. آرزوی توفیق داریم و البته نشانه‌های تحول را دریافت کرده‌ایم.
واکنش مجلس خبرگان رهبری به مفقود شدن برادران صدرالساداتی 🔹دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری: در پی نشر اخباری مبنی بر ناپدید شدن حجت‌الاسلام والمسلمین سید روح الله صدرالساداتی؛ نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، به اطلاع می رساند دبیرخانه این مجلس از لحظه انتشار این خبر، پیگیر موضوع بوده و همچنان در حال پیگیری می‌باشد.
🔴مفقود شدن عجیب یک نماینده مجلس خبرگان رهبری ۱.سید روح الله صدرالساداتی عضو مجلس خبرگان ۲.سید مهدی #صدرالساداتی ۳.سید رضا صدرالساداتی فعال فرهنگی ۴.دکتر مجتبی پرگر 🔸این لیست سرنشینان ماشین مفقود شده است. ⏪روابط عمومی دادسرای ویژه روحانیت اعلام کرد: هیچگونه اقدام قضایی در خصوص بازداشت مهدی و روح الله #صدرالساداتی ازسوی دادسرا و دادگاه ویژه #روحانیت صورت نگرفته است. خیلی عجیب است یک نماینده مجلس خبرگان مفقود شده و مرجع قضایی مربوط به روحانیت هم بی اطلاع است . از این قضیه نباید به سادگی گذشت ،بزرگان انقلاب هوشیار بشوند....
🔴 یک موی ظریف را با همه تیم های مذاکره کننده عوض نمی کنیم/انتقاد از کمک ها به حزب الله احمقانه است 🔺حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان در گفت‌وگو با یورونیوز، گفت: 🔹 جنگ بین ایران و آمریکا یک احتمال بسیار ضعیفی است ولی حتی اگر جنگ شروع شود، ما این طرف با اقتدار ایستاده‌ایم. 🔹 انتقادات از کمک به حزب‌الله لبنان و گروه‌هایی مثل لشکر فاطمیون را خیلی احمقانه می‌دانم. اگر شما به مقاومت کمکی می‌کنید، صدقه نمی‌دهید بلکه هزینه امنیت خودتان را می‌پردازید. اگر مقاومت جلوی داعش را نگیرد، شما باید با داعش در ایران درگیر شوید. مگر تا ۷۵ کیلومتری مرز ما نیامدند؟ 🔹 مسئولیت برجام با دولت است نه رهبری. اصلاً برجام به مرحله اجرا نرسید که کسی بخواهد جلویش را بگیرد. 🔹به خبرنگار واشنگتن‌پست گفتم که ما یک موی ظریف را با همه تیم‌های مذاکره‌کننده شما عوض نمی‌کنیم.