المانیتور: اسرائیل از حمله به امارات شوکه شده/ ایلات و دیمونا در تیررس یمن
🔹وبگاه آمریکایی به نقل از تحلیلگران صهیونیست نوشت: اسرائیلیها در شوک عمیقی هستند. حمله ۱۷ ژانویه حوثیها (انصارالله) به امارات، شگفتانگیز و جسورانه بود. جرأت و اراده حوثیها، اسرائیل را نگران کرده و قدرت عالی آنها در حوزه موشکی و پهپادها تهدیدی واقعی برای اسرائیل بهشمار میرود.
🔹بندر ایلات» و تأسیسات هستهای «دیمونا» در بانک اهداف حوثیها قرار دارد و آنها توانایی عالی برای پرتاب موشک و پهپاد با برد ۲۰۰۰ کیلومتر و اصابت دقیق به هدف را دارند.
🔹اماراتیها از این حمله متحیر شده و مصمم هستند تلافی کنند اما ابزارهای دفاعی کافی برای مقابله با موشک و پهپادهای دقیق مرگبار را در اختیار ندارند. هیچ راهی برای مصون ماندن امارات از این حملات در مدت زمان کوتاه وجود ندارد.
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴میگن زمان شاه همه چی خوب بود، حالا این فيلم رو ببینید که خوراک اشرافی خیلیا تو جنوب سیستان وبلوچستان ارزن بود؛
این بماند که هیچ امکاناتی نداشتن...
#گور_پهلوی
@rasadeakhbar313
همصدایی افراطیون اصلاحطلب با اسرائیل و آمریکا علیه دیپلماسی تعامل با شرق
⁉️چرا عدهای از خنثیسازی تحریمها ناراحتند؟!
🔹 در روزهای گذشته «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «رئیسجمهور در تدارک سفر روسیه است و وزیر خارجه هم به چین رفت، وزیر راه در سوریه بود، وزیر ارشاد به محل اکسپو در امارات رفت و آقای باقری بر مذاکرات وین متمرکز است.
🔸 هفته پیش هم چندین مقام خارجی در ایران حضور داشتند. دیپلماسی در دولت مردمی به میدان وسیع منافع ملی توجه دارد. پویا، همهجانبه و نتیجهگرا».
✅ دولت سیزدهم در ماههای اخیر با نوع عملکرد خود در دیپلماسی، یک پیام ویژه به طرف های خارجی داده است و آن اینکه همه تخم مرغ ها در سبد برجام چیده نشده و برای لغو تحریم ها، چشم ها به وین دوخته نشده و مذاکرات وین تنها یکی از گزینه های ایران برای کنار زدن تحریم هاست.
🔹 این وضعیت برای آمریکا و اسرائیل اصلا خوشایند نیست. به همین خاطر بود که نشریه فارین پالیسی- ۲۴ دی ۱۴۰۰- با انتشار گزارشی نوشت: «گسترش همکاری میان ایران و چین، "تهدیدی جدی" علیه منافع محوری آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس است».
💢 پرهیز از چیدن همه تخم مرغها در سبد برجام و بکارگیری دیپلماسی فعال و هوشمند در ماههای اخیر نتایج ملموسی در پی داشته است. اما با اینحال افراطیون اصلاح طلب همچنان با هجمه به دیپلماسی «تعامل با شرق» اصرار دارند تا معیشت مردم و اقتصاد کشور را به برجام و FATF گره بزنند.
@rasadeakhbar313
🇷🇺🇺🇦 روزنامه سان از جنگ قریب الوقوع گزارش می دهد و نقشه نهایی حمله روسیه را منتشر می کند و خاطرنشان می کند که روسیه در ده روز آینده به اوکراین حمله خواهد کرد.
@rasadeakhbar313
اندیشکده امنیتی رژیم صهیونیستی: توان مقابله با ایران را نداریم
🔹مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گزارش سالانه خود به رئیس این رژیم، نوشته ایران بزرگترین چالش خارجی برای تلآویو است و این رژیم با توجه به پیشرفتهای برنامه هستهای ایران، بهتنهایی قادر به مقابله با تهران نیست.
@rasadeakhbar313
🔴وزارت خارجه آمریکا هشدار سطح ۴ صادر کرده و از شهروندان آمریکایی خواسته به اوکراین سفر نکنند.
در زمان جنگ قره باغ، ۴۸ ساعت بعد از این هشدار جنگ آغاز شد!
@rasadeakhbar313
♦️ انگیزه عربستان برای مذاکره با ایران
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای ریسپانسیبلاستیتکرافت در یادداشتی به ارزیابی مذاکرات ایران و عربستان پرداخته است. به نظر نویسنده، تهران و ریاض دریافتهاند که مواجهه خصمانه به نفع منافع ملی آنها نیست. بنسلمان ابراز امیدواری کرده که این مذاکرات «به نتایج ملموسی برای احیای روابط دوجانبه منجر شود».
🔸 عربستان برای تنوعبخشی به اقتصاد و کاهش وابستگی به نفت نیازمند بازتنظیم الگوهای جدیدی از مشارکت و رقابت منطقهای است. ریاض برای پیگیری جاهطلبیهای پرهزینه تجارت و توریسم که در قالب چشمانداز ۲۰۳۰ دنبال میکند، نیازمند ثبات است.
🔸 ریاض به دلایل داخلی و منطقهای نمیتواند مانند امارات و بحرین به سمت شناسایی رسمی اسرائیل حرکت کند. همچنین از قدرت نرم ترکیه نیز برخوردار نیست. بنابراین محدودیتهای بیشتری برای افزایش نفوذ منطقهایاش دارد.
🔸 در این میان، آمریکا از بهبود روابط دو کشور چندان سودی کسب نمیکند. ولی چین برای خروج از محاصره آمریکا در شرق آسیا، نیازمند گسترش روابطش در غرب آسیاست. به همین دلیل تلاش قابل توجهی برای بهبود روابط انجام داده است.
✅ پایان جنگ یمن و کاهش هزینههای نظامی در سیاست خارجی، از جمله مهمترین انگیزههای عربستان برای بهبود روابط با ایران است. انگیزه مهم دیگر رقابت با امارات است که درصدد ایفای نقش دیپلماتیک قویتر در منطقه برآمده است.
@rasadeakhbar313
📸 عابربانک فریدون چطور از کشور فرار کرد
🔹قاضی صلواتی در دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز، از شخصی به اسم «مسعود احمدیزاده» نام برد. مسعود رفیق گرمابه و گلستان فریدون و بهعبارتی کارت عابربانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که او را میبایست مخزن اسرار فریدون نامید.
🔹براساس گزارش معاونت حقوقی اطلاعات سپاه، مبالغ متعددی به حساب این فرد واریز شده و درنهایت در اختیار فریدون قرار گرفته. فریدون رشوههایی را که میگرفته از طریق حساب مسعود دریافت میکرده است.
🔹احمدیزاده بهخاطر همین اتهام به ۱۵ سال حبس محکوم شد که پس از اطلاع از آن با همکاری حسین فریدون در بهمن ۱۳۹۵ به ترکیه گریخت.
🔹مسعود همچنین در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که ابربدهکار بانکی است، همکاری داشته. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت. درواقع متهم اصلی به محض حساسشدن نهادهای نظارتی، برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد، مرتبطان خود را از کشور خارج میکند.
@rasadeakhbar313
☑️پیام رمزآلود ارتش یمن درباره نمایشگاه «اکسپو دبی»
🔻سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، شامگاه امروز (سهشنبه)، بار دیگر درباره خطر سرمایهگذاری در امارات هشدار داد.
🔻سخنگوی نیروهای مسلح یمن در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با استفاده از هشتگ «اکسبو» در اشاره به نمایشگاه اکسپو دبی، نوشت: « [در مصاف] با ما شاید شکست بخوری... توصیه میکنیم مقصد را تغییر دهید».
@rasadeakhbar313
🔴 بانک جهانی می گوید طی ۴۰ سال اخیر، جمعیت فقیر در ایران از ۴۴ درصد به کمتر از ۱۱ درصد رسیده است.
🔹 درصد جمعیت فقیر برای ترکیه ۲۱ درصد، فرانسه ۱۴ درصد و آمریکا بیش از ۱۲ درصد است.
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش رئیسی به حاشیههای مطرحشده درباره استقبال روسیه از رئیسجمهور ایران
در سفر ما لبخند زیاد بود اما اینکه نتیجه یک سفر لبخند باشد که چیزی برای مردم ندارد. آقای پوتین بعد از دیدار من به وزرایش دستور داد که توافقات بین ما سریعا اجرایی شود.
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نتیجه سفرهای خارجی باید به نفع مردم باشد
🎥رئیسجمهور: در نشست 3 ساعته با رئیس جمهور روسیه از ابتدا تا انتها درباره مسایل مختلف با محوریت منافع مردم ایران گفتگو کردیم.
@rasadeakhbar313
واکنش آیتالله سیدابراهیم رئیسی به مذاکره مستقیم با ایالاتمتحده آمریکا
🔷 رئیسجمهور در گفتوگوی تلویزیونی :
🔹درخواست مذاکره مستقیم از طرف آمریکا مدتهاست مطرح شده است، هم در دولت سیزدهم و هم در دولتهای قبل.
تا الان مذاکره مستقیم با آمریکا نداشتهایم.
🔹در صورتی که طرفهای مقابل آماده باشند که تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران را بردارند، زمینه برای هرگونه توافق وجود دارد.
@rasadeakhbar313
🔴توصیههای برادرانه مدیرمسئول کیهان به امیرعبداللهیان و شمخانی
♦️حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشت روز این روزنامه با عنوان برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی نوشت: - بعد از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی، و با فاصلهای نهچندان زیاد مذاکرات وین با چارچوب یادشده و توسط تیم جدید ادامه یافت. رئیسجمهور محترم اعلام کرد که تنها با لغو همه تحریمها به آمریکا اجازه ورود دوباره به برجام داده خواهد شد و آقای امیرعبداللهیان اعلام کرد «تنها مذاکرهای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریمها و تامین حقوق حقه ایران بینجامد ... چرا که، لغو همه تحریمها حق قانونی و منطقی ماست» با این دستورالعمل بود که تیم مذاکرهکننده کشورمان با حضور آمریکا در میز مذاکرات موافقت نکرد و تیم آمریکا را با تحقیری که صدای اعتراض بلینکن وزیر خارجه آمریکا را درآورده بود، پشت دیوار محل مذاکرات نگاه داشت.
♦️اکنون این پرسش از آقایان امیرعبداللهیان و شمخانی در میان است که چرا و با کدام تحلیل منطقی و قابل قبول از احتمال مذاکره مستقیم با آمریکا سخن میگوئید؟! و کدام بخش از صورتمسئله نامشخص است که روشن شدن آن به مذاکره، آنهم مذاکره مستقیم با آمریکا نیاز دارد؟! تحریم های برجامی و تحریمهای دیگر نظیر تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا، کاتسا و ... مشخص است؛ بنابراین مذاکره مستقیم برای چیست و چه ضرورتی دارد؟! ممکن است بفرمائید که باید نظر آمریکا نیز گرفته شود، که باید گفت مگر جناب امیرعبداللهیان نمیفرمایند که
«طرف آمریکایی تاکنون به صورت Non paper (نوشته غیر رسمی) پیشنهادات خودش را در موضوعات فنی به ایران ارائه کرده است؟» بنابراین نظر آمریکا را دارید. مذاکره مستقیم برای چیست؟!
♦️آقای امیرعبداللهیان در همایش همسایگان ایران میفرمایند «اگر در روند مذاکرات به مرحلهای برسیم که رسیدن به یک توافق خوب با تضمین بالا، لازمهاش این باشد که سطحی از گفتگو را با آمریکاییها داشته باشیم، این را در برنامه کاری که برای مذاکرات رفع تحریمها خواهیم داشت، نادیده نخواهیم گرفت.»! خُب اگر «یک توافق خوب با تضمین بالا» در دسترس است، باید ابعاد آن نیز مشخص شده باشد تا آن را «توافق خوب با تضمین بالا» تلقی کنید. در این صورت مذاکره مستقیم چه ضرورتی دارد؟! و چنانچه ابعاد این (به قول شما) توافق خوب با تضمین بالا مشخص نشده، اولا؛ ً چرا از آن باعنوان توافق خوب یاد میفرمائید؟! و ثانیاً؛ چه تضمینی هست که توافق خوب با تضمین بالا باشد؟! شما که هنوز نمیدانید چیست؟!
♦️پرسش بعدی از آقایان این است که مگر ابعاد برجام مشخص نیست و حتی متن آن با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل تضمین نشده است؟ بنابراین اگر مقصود از مذاکرات بازگشت آمریکا به برجام و لغو همه تحریمها (چه برجامی و چه تحریمهای دیگر) است که ابعاد و جزئیات آن مشخص است و نیازی به مذاکره، آنهم مذاکره مستقیم ندارد. همین جا باید پرسید که آقایان آیا فکر نمیکنید که تلاش آمریکا برای مذاکره مستقیم (در حالی که ابعاد مسئله کاملاً مشخص است) با هدف افزودن مواد دیگری به برجام صورت میگیرد؟! و اگر چنین باشد، که - هیچ احتمال دیگری در میان نیست- آیا تن دادن شما به مذاکره مستقیم با آمریکا فرو رفتن در باتلاقی که برای کشورمان تدارک دیدهاند نیست؟! تردید نکنید که چنین است.
♦️استقبال گسترده مقامات و محافل آمریکایی و پادوهای کاسهلیس داخلی آنها از اظهارات آقایان امیرعبداللهیان و شمخانی که در گزارش تیتر یک امروز کیهان به برخی از آنها اشاره شده است، به تنهایی و حتی بدون مراجعه به مستندات این یادداشت، به وضوح حاکی از آن است که برادران عزیزمان درپی آب به سوی سراب میروند! این اظهارات موجی از ابراز نگرانی در میان طیف گسترده نیروهای حزباللهی و پا بهرکاب انقلاب را نیز درپی داشته است و امید آنکه هرچه زودتر اظهارات نسنجیده خود را تصحیح کرده و شبهاتی که پدید آوردهاند را برطرف کنند و بالاخره به قول خواجه شیراز؛ دور است سر آب از این بادیه هش دار/ تا غول بیابان نفریبد به سرابت!
@rasadeakhbar313
نامزد ریاستجمهوری فرانسه: نامگذاری «محمد» را ممنوع میکنم
🔹نامزد انتخابات راست افراطی فرانسه: در صورت پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری مسلمانان را از گذاشتن نام «محمد» بر فرزندانشان ممنوع خواهد کردم. پوشیدن هرگونه لباسی که نشان دهنده اسلام باشد، از جمله حجاب در اماکن عمومی ممنوع خواهد شد.
@rasadeakhbar313
عابر بانک و جعبه سیاه حسین فریدون کیست و چگونه از کشور فرار کرد؟
🔹در نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز، به فردی در پرونده اشاره شد که از وی به عنوان عابر بانک #حسین_فریدون نام برده میشود.
🔸دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت #کروز (شنبه، ۲ بهمن ماه) در شعبه ۴ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و به صورت علنی برگزار شد. در این دادگاه، نماینده دادستان از شخصی با عنوان #مسعود_احمدیزاده نام برد که یکی از رفقای مهم حسین فریدون قلمداد میشود، شخصی که به اذعان نماینده دادستان، در حال حاضر در کشور حضور ندارد و رسیدگی به اتهاماتش، میتواند معمای اتهامات برادر حسن روحانی را تا حد قابلتوجهی حل میکند.
🔹نماینده دادستان درباره احمدیزاده گفت: حسب گزارش معاونت حقوقی سازمان اطلاعات سپاه حدفاصل تاریخ ۱۰/۰۹/۹۴ تا ۱۷/۱۰/۹۴ مجموعاً مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال طی ۳۸ تراکنش بانکی از حساب محمدعلی پور فطرتی بهحساب آقای مسعود احمدی زاده در بانک صادرات از مرتبطان حسین فریدون واریزشده است.
🔸استفاده حسین فریدون از حسابهای مسعود احمدی زاده جهت دریافت رشوه و حق حساب از رسول دانیالزاده تأییدشده است و موجب محکومیت مسعود احمدیزاده به اتهام فراهم کردن بزه ارتشاء از طریق در اختیار قرار دادن حساب بانکی به حسین فریدون به ۱۵ سال حبس تعزیری شده است.
🔹پرونده وجوه دریافتی حسین فریدون و مسعود احمدیزاده از شرکت کروز در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است. در حال حاضر مسعود احمدی زاده در خارج از کشور است.
وی بیان کرد: طبق گزارش #اطلاعات_سپاه مبلغ ۶ میلیارد ریال در ۲ فقره، ۱۱ میلیارد ریال در یک فقره و یک فقره یک میلیارد ریال بابت انتخابات مجلس نهم توسط شرکت کروز انجام و به تأیید حمید کشاورز توچایی رسیده است. طبق ردیابیها مبالغ مذکور بهمنظور انتخابات به حسین فریدون و مرتبطان او پرداختشده است.
🔸نماینده دادستان بیان کرد: ردیابی چکهای پرداختی شرکت کروز نشان میدهد مبالغ بعد از چند ماه بهحساب مسعود احمدی زاده واریز شده است. طبق بررسیها مشخص شد وجوه واریزی بهحساب مسعود احمدی زاده متعلق به حسین فریدون بوده و مسعود احمدی زاده بهعنوان صندوق مالی حسین فریدون ایفای نقش میکرده است.
🔹وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت کروز یک شرکت خصوصی بوده است نشان میدهد حمید کشاورز و فطرتی برای پیش برد کار خود اقدام به پرداخت این مبالغ به مسعود احمدیزاده میکردند تا مسیرهای کاری آنها از طریق حسین فریدون هموار شود.
🔸مسعود احمدیزاده کیست؟
مسعود رفیق گرمابه و گلستان حسین فریدون و به عبارتی کارت عابر بانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که وی را میبایست مخزن اسرار فریدون نامید. این متهم امنیتی اکنون فراری است و در خارج کشور به سر میبرد. از وی بهعنوان کارچاقکن و جعبه سیاه بعضی مفاسد یاد میشود و توسط فریدون برای فرار از کشور تشویق میشود.
🔹بهجز روابط گسترده و اعمالنفوذ برای انتفاع اقتصادی، مسعود احمدیزاده در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که از او بهعنوان ابر بدهکار بانکی یاد میشود همکاری داشته است.
مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت.
🔸در واقع بهمجرد رصد مؤثر و حساس شدن نهادهای نظارتی، وی برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد مرتبطین خود را تشویق به خروج از کشور میکند. علیالظاهر این یک تکنیک رایج میان محکومان اقتصادی است. غیب شدن ناگهانی عباس یزدان پناه نیز اسرار یکی دیگر از محکومان اقتصادی را پنهان نگه داشت.
🔹احمدیزاده نیز بهواسطه اطلاع یار غارش در تاریخ ۹ بهمن ۱۳۹۵ از وضعیت پرونده حقوقی و اتهامیاش مطلع میشود و در گیرودار صدور حکم، صبح ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ از کشور خارج و عملاً به ترکیه فرار میکند.
🔸مال الرشوه ۲۰ میلیاردی برای خرید خانه مشکوک در حساب بانک مسعود احمدیزاده
یکی از موضوعاتی که میتوان به آن اشاره کرد، گردش مالی است که از سوی یکی از متهمین پرونده فساد فریدون در دو مرحله به حساب صادرات مسعود احمدیزاده واریز میشود و عملا مبلغ ۲۱۰ میلیارد ریال، مال الرشوهای است که برای خرید خانهای مشکوک برای یکی از سران دولت سابق پرداخت شده است.
🔹این مبلغ در چندین مرحله گردش، از حساب احمدیزاده، به حساب حسین بهشتی، پدر داماد حسن روحانی واریز می شود و بعد از چندین گردش، توسط همین شخص به حساب احمدیزاده برمی گردد....
@rasadeakhbar313
🔴 اصلاحطلبان یاد شعار «نه شرقی، نه غربی» افتادند!
💬 #روزنامه_جوان در مطلبی نوشت:
🔹 هر وقت مقامات سیاسی غیراصلاحطلب در ایران برای توسعه روابط ایران با چین و روسیه تلاش میکنند، اصلاحطلبان یاد پاسداشت شعار «نه شرقی، نه غربی» میافتند، اما همه عمر سیاسیشان به اقناع جمهوری اسلامی برای تسلیم مقابل زیاده خواهیهای غرب مشغول بودهاند و نگران شعارهای انقلاب اسلامی هم نمیشدند!
🔸 به محض نزدیکی به زمان سفر ابراهیم رئیسی به روسیه، صادق زیباکلام نگران این شعار شد و تلویحاً و ضمن توئیتی هجو، اصل سفر رئیسجمهور کشورمان به روسیه را خلاف شعار «نه شرقی، نه غربی...» دانست.
✅ این یعنی یک استاد علوم سیاسی در ایران هیچ درکی از مبنا، معنا و دلیل یکی از اصلیترین شعارهای انقلاب اسلامی ایران ندارد. شاید هم آنقدر نگران دلخور شدن امریکاییها از گسترش روابط ایران و روسیه است که زیرسؤال بردن درک خودش هم برایش اهمیتی ندارد!
🔹 سخنان سید حسین موسوی تبریزی، فعال اصلاح طلب، عضو مجمع مدرسین و از حامیان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه آرمان هم جالب توجه است.
🔸 او گفته که «یکی از شعارهای مهم انقلاب اسلامی شعار نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی بود. این شعار به معنای این نبود که ما با شرق و غرب ارتباط نداشته باشیم و بلکه به معنای این بود که ما باید منافع ملی خود را دنبال کنیم و به همین دلیل به شرق و غرب باج نخواهیم داد.» او گرچه تعریف درستی از معنای این شعار ارائه میدهد، اما در ادامه صحبتهایش عیان میکند که دغدغه او هم بی اعتنایی احتمالی به امریکاست:
✅ «نباید شرایط به شکلی رقم بخورد که ما کشورهای غربی را کنار بگذاریم و با عناوینی مانند استکبار جهانی با آنها برخورد کنیم و در مقابل تنها با کشورهایی مانند روسیه و چین ارتباط داشته باشیم. مسیر حرکت ما باید بر اساس منافع مردم و کشور باشد. ما باید ببینیم ارتباط با کدام کشور بیشترین سود را برای منافع ملی و کمترین ضرر را دارد. ممکن است برخی قراردادهایی که امریکا و کشورهای اروپایی با آن موافق هستند به سود ملت ایران باشد. دشمنی و نداشتن رابطه باعث نمیشود منافع ملت را در نظر نگیریم و با قراردادهایی که به سود مردم است مخالفت کنیم.»
🔹 وی میگوید: «امام هر بار که درباره خطر امریکا صحبت میکردند درباره شوروی و مخاطرات دخالتهای شوروی در کشور نیز صحبت میکردند».
🔸 موسوی تبریزی البته نگفته که شوروی دیگر وجود ندارد یا چرا بهرغم این موضع امام، تسخیر سفارت امریکا در تهران مورد تأیید امام قرار گرفت، اما سفارت روسیه همچنان به فعالیت خود ادامه داد و حتی با مقامات شوروی دیدار و هیئت ویژه به آن کشور میفرستاد.
💢 از سویی موسوی تبریزی خلاف صحبتهای خودش صحبت کرده و از گسترش روابط ایران و روسیه که به نفع مردم است، برآشفته شده است. وگرنه وقتی ذوق زده امضای جان کری بودند، خدشهای در شعارهای انقلاب اسلامی نمیدیدند.
@rasadeakhbar313
🔴کارزار فشار حداکثری علیه ایران یک شکست فاحش بود
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا:
🔹کارزار فشار حداکثری علیه ایران که توسط دولت قبلی آمریکا اعمال شد یک شکست فاحش بود و خلاف هر آن چه که وعده داده بود، محقق شد.
🔹 ما از ابتدای مذاکرات اخیر از گفتوگوی مستقیم با ایران استقبال کرده ایم و مدت هاست این روش را ترجیح می دهیم.
@rasadeakhbar313
🔴تصویر منتشر شده توسط مرکز رسانه ای انصارالله همزمان با سفر قریب الوقوع رئیس رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وضعیت سواد و امکانات در دوران پهلوی به گفته جانفوران، جامعه شناس آمریکایی
♨️ وقتی که بیسوادی۹۰درصد زنان روستایی و برق نداشتن۹۶درصد روستاها و... تنها آورده #پهلوی_هاست!
@rasadeakhbar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: قراردادی با چین و روسیه بسته نشده است
🔹رئیس مجلس در پاسخ به انتقاد نماینده مهریز و بافق از بیاطلاعی نمایندگان مجلس در خصوص جزییات قراردادهای ایران با چین و روسیه میگوید که از نظر حقوقی ایران با این دو کشور هنوز قراردادی نبسته است.
@rasadeakhbar313
آژانس انرژی اتمی یکی از پرونده های ایران را مختومه کرد.
🔹شنیده شده طی روزهای اخیر آژانس بینالمللی اتمی به توافق خود با ایران مبنی بر مختومه کردن پروندههای ایران عمل کرده و یکی از چهار پرونده را بسته است.
🔸آژانس تاکنون چندین بار در خصوص مختومه کردن پرونده ۴ سایت هستهای آباده، ورامین، تورقوزآباد و مریوان به ایران وعده داده بود. در آخرین مورد رافائل گروسی دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی وعده داده بود در صورتی که دسترسی دوربینهای مجتمع تسا داده شود، پروندههای ایران را مختومه اعلام خواهد کرد.
@rasadeakhbar313
سیاست قطعی نظام در مذاکره مستقیم با آمریکا چیست؟
🔰 برای مشخص شدن نظر قطعی نظام درباره مذاکره یا عدم مذاکره مستقیم با آمریکا باید دو سئوال را پاسخ داد.
⁉️ سئوال اول: علت تلاش آمریکا برای ورود مستقیم مذاکره با ایران چیست؟
🔺برگشت پوچ و بدون هزینه به برجام
🔻قرار دادن ایران در یک مسیر غیر قابل پیش بینی و گرفتن امتیازات بیشتر.
🔺شرطی سازی اقتصاد ایران.
🔻تهی سازی قدرت جمهوری اسلامی ایران با گرفتن توانمندی ها.
🔺 نگه داشتن ایران در مسیر غرب ولو بدون کمترین نفع برای ایران.
🔺بهره برداری از تحریم های رنگ باخته ای که در وضعت کنونی کارکرد خود را در اقتصاد ایران از دست داده است.
🔻استفاده از برگه مذاکرات در انتخابات و سیاست داخلی ایالات متحده.
⁉️سئوال دوم: رویکرد ما در این زمینه چیست؟
آمریکا بایستی تحریمها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم. این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.(بیانات رهبر معظم انقلاب / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹)
@rasadeakhbar313
⭕️ سه نگاه به مذاکره با آمریکا
🔹 درباره مذاکره با آمریکا سه نگاه وجود دارد:
1️⃣ #اصلاحطلبها، اعتدالیون، لیبرالها و غربگراها، که جلودار شعار #مذاکره_با_آمریکا بودند و تقریبا به هر قیمتی میخواستند مذاکره کنند.
2️⃣ #اصولگرایان و برخی به اصطلاح انقلابیها، که با #اصل_مذاکره با آمریکا مشکلی نداشتند و نقدشان بیشتر به تیم مذاکره کننده قبلی بود و میگفتند چک برجام، تنها به دست ما نقد میشود؛ رویکرد وزارت امور خارجه #دولت_جدید نیز، گویا بر اساس همین نگاه است.
3️⃣ اقلیتی که ارتباط و مذاکره با آمریکا را به دلیل ذات استکباری و #دشمنی دیرینه و ادامهدار آمریکا به صلاح کشور نمیدانستند و نمیدانند، و از قضا صدایشان هم به جایی نمیرسد. آخرین استنادشان هم به ترور شهید حاج قاسم #سلیمانی و شهید محسن #فخری_زاده است.
🔺 پ.ن:
#امیرعبدالهیان: اگر در روند مذاکرات به مرحلهای برسیم که رسیدن به توافق خوب لازمهاش این باشد که گفتوگویی را با آمریکا داشته باشیم آن را نادیده نمیگیریم.
@rasadeakhbar313