به نظر می رسد با رویکردی که دولت ترامپ علیه برخی کشورها مثل ایران، ترکیه و روسیه اتخاذ کرده است، ائتلافی بین این کشورها و کشورهای دیگر که منافعی در این بین علیه آمریکا دارند، در حال شکل گیری است
ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻗﺮﺍﺭﮔﺎﻩ ﺣﻤﺰﻩ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ ( ﻉ ) ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﭙﺎﻩ ﺩﺭ ﺍﻃﻼﻋﯿﻪ ﺍﯼ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ : ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﯾﮏ ﺗﯿﻢ ﻣﺠﻬﺰ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻭ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﻫﺎﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﯽ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﮐﻪ ﻗﺼﺪ ﻧﻔﻮﺫ ﺑﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺯ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﺮﺯﯼ ﺍﺷﻨﻮﯾﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﺎﻣﻨﯽ ﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﺧﺮﺍﺑﮑﺎﺭﺍﻧﻪ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺖ ﺩﺭ ﮐﻤﯿﻦ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﻏﯿﻮﺭ ﻭ ﺷﺠﺎﻉ ﻗﺮﺍﺭﮔﺎﻩ ﺣﻤﺰﻩ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ( علیه السلام ) ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﭙﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻭ ﻃﯽ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ 11 ﺗﻦ ﺍﺯ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻼﮐﺖ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺯﺧﻤﯽ ﺷﺪﻧﺪ .
ﺍﯾﻦ ﺍﻃﻼﻋﯿﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﺍﺳﺖ : ﺑﺎ ﺍﻧﻬﺪﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺘﯽ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺳﻼﺡ، ﻣﻬﻤﺎﺕ ﻭ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺿﺒﻂ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
🔴جاسوس آمریکا در هیات دولت
در یوگسلاوی رسم بود که دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل به دیدار رهبر یوگسلاوی برده می شدند. ما را هم به دیدار تیتو بردند و ایشان ضمن سخنرانی خاطره ای از دوران انقلاب تعریف کردند.
تیتو گفت: چندسال پس از پیروزی انقلاب از کا.گ.ب (سازمان اطلاعاتی روسیه) اطلاع دادند که در کابینه شما یک جاسوس سیا (سازمان اطلاعات آمریکا) وجود دارد. تمام تلفن ها و مکاتبات و رفتار افراد کابینه را تحت کنترل قرار دادیم اما هیچ نشانی از ارتباطات مشکوک پیدا نکردیم [با ادعای استقلال از روسیه] پس از مدتی مجبور شدیم درخواست شناسایی جاسوس را برای روسیه ارسال کنیم. از کا.گ.ب به وی اطلاع می دهند معاون اول، همان جاسوس است.
تیتو از این خبر متحیر می شود و پس از اتمام یکی از جلسات کابینه از وی می خواهد بماند. در یک جلسه دو نفری اسلحه را روی شقیقه معاون اول گذاشتم و از وی پرسیدم تو جاسوس سیا هستی؟ او که متوجه شد قضیه لو رفته است به جاسوسی خود اعتراف کرد. از چه زمانی با سیا همکاری داری؟ پاسخ: از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگ های چریکی در این مدت با تمام کنترل های امنیتی، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد؟
پاسخ داد: الان هیچ ارتباطی با سیا ندارم. سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه ام را انجام می دهم مسئولیت تو چیست؟ به من ماموریت داده شده تا “در سپردن پست ها به افراد غیرتخصصی عمل کنم” و تا کنون هم این گونه عمل کرده ام. تیتو می گوید: نگاهی کردم به افراد کابینه و مدیران ارشد دیدم همین طور است! هیچ کس سر جای خودش نیست. مثلا طرف تحصیل کرده حوزه الف است اما وزیر در حوزه ب است. معاون تیتو می گوید: تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود (برگرفته از پایگاه خبری صبح اقتصاد)
☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
در سیستم داینامیکس یا همان پویایی شناسی سیستم ها جمله معروفی هست که می گوید: دشمن بیرون از من نیست. «دشمن» درون «من» است و نه جای دیگری. اگر این را بپذیریم متوجه میشویم که همه می توانند به صورت بالقوه و ناخواسته جاسوس آمریکا و عامل اسرائیل باشند. دست کم چهار گونه از آن ها را بشناسیم:
۱.اقوام سالاران: کسانی که کاملا و از صمیم قلب به شایسته سالاری معتقدند و بهترین ها را انتخاب می کنند منتها از بین خانواده، قوم و قبیله و حزب خود و هم محلی ها و هم شهری هایشان.
۲.محدود اندیشان: کسانی که به جوانان و ....علی رغم شایستگی شان فرصت نمی دهند و اعتماد نمی کنند و از یک طرف باعث می شوند جامعه از پتانسیل های خود محروم شود و از طرفی دیگر باعث سرخوردگی شایستگان می شوند.
۳. صندلی پرستان: یکی از مدیران ارشد کشور که اتفاقا بسیار هم در جستجوی انتصاب جوانان توانمند این سرزمین بود به شوخی و در نقد هم قطاران خود می گفت: مگر اینکه مرگ ما را از این صندلی جدا کند! احتمالا برخی وصیت کرده اند ما را با صندلی مان دفن کنید. آن ها می گویند من یعتی صندلی، صندلی یعنی من! آنها با ماندنشان فضایی برای رشد ارگانیک جوان ترها باقی نمی گذارند و سیستم بوی کهنگی می گیرد.
۴.تبعیت خواهان: کسانی که مدیران مستقل، توانمند و متخصص را به جرم استقلال به نفع مدیران بله قربان گو کنار می گذارند. کسانی که مدیران متخصص را به بهانه گرایش نظری متفاوت یا سابقه سیاسی خاص کنار می گذارند.
چه باید کرد؟ در کشور ما دو نظام مهم وجود دارد که هر دو نیازمند اصلاحات جدی است.
نظام انتخابات: نظامی که بر اساس آن چهار انتخابات مهم انجام می شود: ریاست جمهوری، مجلس، شوراهای شهر و روستا و انتخابات صنفی و هر چهار نیازمند بهبود جدی. یکی از مهم ترین عوامل مفقود، احزاب واقعیِ ریشه دارِ شفاف است. اکنون ما عادت کرده ایم که «لیستی- شب انتخاباتی» رای دهیم بدون مشخص بودن تعهدات قابل پیگیری فقط بر اساس یک سری حرف های عمومی، بی ریشه و هیجانی. این باعث می شود که رای گیرندگان محترم بعد از آن که بر کرسی قدرت نشستند نه پاسخگوی رای دهندگان باشند و نه کارآمد.
نظام انتصابات: نظامی که بر اساس آن 1000 مدیر اصلی کشور شامل معاونین روسای قوا، استانداران، سفرا و معاونین وزرا و مدیران شرکت های بزرگ دولتی و ... تعیین می شوند. این نظام نیز به شدت در معرض لابی گری، بده بستان و تعارفات و ملاحظات غیرکاری است. کمترین کاری که دولت می تواند انجام دهد افشای اطلاعات این مدیران ارشد است به گونه ای که معلوم شود که روابط خانوادگی اش چیست و محل تولدش کجاست (افشای این دو مساله دلیل دارد، خودتان بیاندیشید) و آیا تحصیلات و تجربه مرتبط دارد؟ و در هر موقعیت مدیریتی چند سال است که باقی مانده اند.
یک بار دیگر جمله آخر خاطره را بخوانید: با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود.
✖️یک منبع آگاه به مهر خبرداد: انبار داروهای احتکار شده در البرز متعلق به دختر یکی از وزرا بوده است
این فرد به دنبال توزیع داروهای تاریخ مصرف گذشته در بازار بوده است❗️
رصد اخبار و شنیده ها
✖️یک منبع آگاه به مهر خبرداد: انبار داروهای احتکار شده در البرز متعلق به دختر یکی از وزرا بوده است
🔴پاسخ تعزیرات به ادعای ارتباط دختر یکی از وزرای سابق با کشف انبار دارو
♦️سخنگوی تعزیرات:اینکه پرونده مزبور به یکی از افراد دولت وابستگی داشته باشد، در روند رسیدگی تاثیری ندارد و انبار مکشوفه مربوط به هر کسی باشد، رسیدگی میشود.
♦️ متاسفانه تعداد زیادی از این داروها تاریخ مصرف گذشته بوده است و این انبار متعلق به یک خانم بوده، اجازه فعالیت در این حوزه را نداشته و تداخل صنفی صورت گرفته است
♦️بخش زیادی از این داروها قابلیت استفاده ندارد و به همین نیت هم نگهداری شده بود تا دوباره به بازار عرضه شود که از توزیع آن جلوگیری کردیم.
🎯اکثریت صرافیهای تهران به رغم رفع ممنوعیت صرافان از خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی، همچنان نرخی برای انواع ارز در تابلوهای خود نمایش نمیدهند!
🎯 قیمت سکه به۴.۲۲۳.۰۰۰ تومان رسید!
🔹صرافان سکه نمیخرند.
🔶 اخبار کوتاه
◄ بر اساس آمارهای منتشر شده از صندوق بینالمللی پول، تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در سال 2017 بالغ بر 1644 میلیارد دلار بوده و ایران از این نظر در رتبه 18 جهان قرار گرفته است. صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده است ایران در سالهای 2018، 2019 و 2020 نیز همچنان هجدهمین اقتصاد بزرگ جهان باقی بماند؛ اما در سال 2021 با پشت سر گذاشتن سه کشور اسپانیا، عربستان و کانادا به جایگاه پانزدهم صعود کند.
◄ تحلیلگران میگویند حتی اگر دولت ترامپ از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا برداشت کند، بعید است رانندگان آمریکایی شاهد کاهش قیمت سوخت باشند، چرا که در حال حاضر تولید نفت آمریکا در بالاترین حد خود است. برداشت احتمالی از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا در آستانه انتخابات میاندورهای ماه نوامبر، با این هدف خواهد بود که به رانندگانی که در یک سال گذشته شاهد افزایش ۵۰ سنتی قیمت بنزین بودند، اندکی دلداری دهد.
◄ وزارت خارجه کره شمالی هشدار داد اگر آمریکا بر سناریوهای قبلی که شکست خوردهاند اصرار داشته باشد، وعدههای نشست سنگاپور محقق نخواهد شد. کره شمالی همچنین ضمن متهم کردن برخی مقامات ارشد آمریکا به تلاش برای افزایش تحریمهای بینالمللی علیه پیونگیانگ هشدار داد: این تلاشها سبب توقف غیر هستهای شدن شبهجزیره کره میشود.
◄ گفته میشود سیدتقی نوربخش مدیرعامل کنونی سازمان تأمین اجتماعی، احمد میدری معاونت رفاه وزارت تعاون و انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی سه گزینه پیشنهادی برای سرپرستی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند که رئیسجمهور در حال بررسی آنها است.
◄ پس از طرح مطالبی در کانالهای گوناگون خبری رسانهها با موضوع «سرنوشت نامعلوم ۹ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی»، بانک مرکزی اعلام کرد سرنوشت 9 میلیارد دلار کاملاً مشخص است و اظهارنظرهای رسانهای باید با اطلاعات دقیق باشد.
◄ یحیی آلاسحاق، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: در مجموع حدود 200 میلیارد دلار تا پایان سال بالقوه در کشور ارز وجود دارد؛ در صورتی که ارز مورد نیاز تا پایان امسال تنها 70 میلیارد دلار است.
◄ منابع آگاه خبر دادند، ارزیابی دولت ترامپ از کاهش صادرات نفت ایران حدود روزانه یک میلیون بشکه است که با توقف کامل فروش نفت آن فاصله دارد و واشنگتن آماده میشود تا مورد به مورد معافیتهایی به کشورها اعطا کند.