⚠️ لوح| سعى میکنند چهره خاندان خبیث پهلوى را آرایش کنند
🔻رهبرانقلاب: امروز دشمنان سعى میکنند چهرهى خاندان خبیث پهلوى را - رژیم فاسدی که کشور ما را سالهاى متمادى به عقب انداختند و دچار مشکلات عظیم کردند - آرایش کنند... امروز چشم دوختند به نسلهاى بعدى. تا وقتى شما جوانهاى خوب و مردم مؤمن در میدان هستید، باانگیزه و با بصیرتید، آگاهید که چه کار دارید میکنید، البتّه نخواهند توانست. ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
#امروز_شاه_فرار_کرد
🔴 مردم #شاهدوست ایران!؟
#محمد_رضا_پهلوی
🔹🔸تاریخ معاصر ایران را بررسی کنید، از #قاجار تا پایان #پهلوی که آخرین دوره پادشاهی در ایران بوده است، مجموعا ۹ شاه به قدرت رسیده اند.
نکته جالب اینجاست، از این ۹ پادشاه فقط ۳ نفر با مرگ طبیعی دوران سلطنتشان به پایان رسیده است.
۶ پادشاه یا توسط مردم #ترور شده اند مثل ناصرالدین شاه، یا با دخالت کشورهای خارجی از کشور فرار کرده و تبعید شده اند مثل محمدعلی شاه و رضاشاه پهلوی.
و یا با #اعتراض مردم از قدرت کنار رفته اند مانند: محمدرضا پهلوی.
♦️این تصور که عموما مردم ایران شاه دوست بوده اند، تصور اشتباهی است. تاریخ می گوید ایرانی ها هر بار که توانسته اند در برابر #ظلم_پادشاهان مستبد مقاومت کرده اند.
♦️امروز، عده ای در مورد #محمد_رضا_پهلوی چنین تصویرسازی میکنند که او شاه خدمتگزار و محبوبی بود و از اواخر سال ۵۶ به دلیل نابسامانی ها با #اعتراض عمومی مردم مواجه شد.
در حالی که محمدرضا در طول سلطنت ۳۷ ساله خود در برهه های مختلف با #ترور #تظاهرات_عمومی طراحی کودتا مواجه بود.
اولین بار سال ۱۳۲۷ در دانشگاه تهران #ترور شد، مردم در سال ۳۱ و ۳۲ در تظاهرات سراسری مجسمه های شاه را پایین کشیدند و شاه به بغداد فرار کرد.
در سال ۴۲ با کشتار سنگین مردم معترض را سرکوب کرد. در دهه پنجاه اوج فعالیت ساواک برای شناسایی و سرکوب مخالفین بشمار میرفت.
♦️همه این موارد یعنی نظام #شاهنشاهی پهلوی در طول ۳۷ سال سلطنت محمدرضا مداوم اما غیرمستمر با اعتراضات مردمی روبرو بوده است. انقلاب اسلامی محصول چند ماه تظاهرات و یا صرفا افزایش گرانی ها و تورم نبود.
تاریخ را بطور یک مجموعه باید مورد تحلیل قرار داد.
لفاظیهای تکراری فرانسه در سومین سالگرد اجرایی شدن برجام
🔹فرانسه با صدور بیانیهای به مناسبت سومین سالگرد اجرایی شدن برجام، با تکرار ادعای حمایت کامل از توافق، گفته است پاریس تا زمانی که ایران به کلیه تعهدات هستهای خود پایبند باشد به حمایت از آن ادامه خواهد داد.
🔹دولت فرانسه بار دیگر اهمیت رفع تحریمها علیه ایران، پس از خروج دولت آمریکا از آن را متذکر شده و مدعی شده به دنبال «تسهیل معاملات و اطمینان از برخورداری مردم ایران از مبادلات اقتصادی» است.
🔹در این بیانیه آمده است: فرانسه از تصویب فعال سازی دوباره «قانون مسدودسازی» از سوی اتحادیه اروپا استقبال نموده، تعهد فعالانه خود در چارچوب تروییکای اروپایی و در ارتباط با اتحادیه اروپا به منظور ایجاد یک سازوکار جبرانی ویژه تبادلات را یادآوری می نماید.
#چلچراغ_انقلاب
🔴سیلی محکم بر صورت سیا
🔴نمونه ای از توانمندی دستگاه محاسباتی و تحلیلی آمریکا
🔻در بخشی از کتاب Burn Before Reading آمده است:
🔹رئیس سیا علت ناکامی اطلاعاتی سازمان خود را در پیش بینی سقوط شاه اینگونه توصیف می کند: گروه اطلاعاتی ما در ایران بسیار محدود بود و ما به اطلاعات کافی دسترسی نداشتیم. چون شاه دوست قابل اعتماد ما بود و ما در مورد او به طور جدی و با دقت جاسوسی نمی کردیم. به همین دلیل قبل از سقوط شاه، عوامل زیادی در ایران نداشتیم و بعد از انقلاب هم طبیعتا قادر به جلب افراد قابل اطمینان نبودیم. در کل، کوتاهی ما در کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از اوضاع ایران به کارتر لطمه زد. ما متوجه نشده بودیم که پایه های سیاسی حکومت شاه تا چه حد متزلزل است. ما از درک آیت الله خمینی رهبر انقلاب و میزان نفوذ او عاجز بودیم.
🔸چیزی درباره گروگان گیری و اهداف آن نمی دانستیم و بالاخره از محل دقیق گروگان ها در سفارت و نحوه رفتار ایرانیان با آنهابی اطلاع بودیم. بی اطلاعی ما در مورد موقعیت شاه تا آنجا بود که کارتر در دسامبر ۱۹۷۷ در سفر خود به ایران، شاه را جزیره ثبات در منطقه ای ناآرام خواند. ما هم در سیا غیر از این فکر نمی کردیم. هشت ماه بعد از تظاهرات متعدد در تهران، دفتر برآوردهای ملی، پیش نویس برآوردی درباره اوضاع ایران را برای من ارسال داشت و ادعا کرد که شاه برای ده سال دیگر دوام خواهد آورد. حکومت شاه به سرعت رو به زوال بود. او فقط پنج ماه بعد از آنکه سازمان سیا پیش بینی کرده بود که او تا ده سال دیگر دوام خواهد آورد، ایران را ترک کرد و خود را تبعید نمود
🔻رئیس سیا می افزاید: در اواخر سال ۱۹۷۸م، وقتی شاه هنوز در قدرت بود، کارتر طی یادداشتی به رئیس سیا اعتراض کرد که از کیفیت اطلاعاتی که در مورد ایران و خاورمیانه دریافت می کند راضی نیست و این سیلی محکمی به صورت سیا بود!
Burn Before Reading: Presidents, CIA Directors, and Secret Intelligence
🔴 راز تهمت پراکنی های احمدی نژاد علیه سردار سلیمانی
◽️دعوای احمدی نژاد با قاسم سلیمانی بر سر بقایی نیست. احمدی نژاد خوب می داند که بقایی یک متهم و مجرم است. این را هم خوب می داند که سلیمانی پیش هیچکس و هیچ کجا واسطه آزادی برادر جهانگیری از زندان نشده است.
مشکل احمدی نژاد خودبرتر بینی عجیبی است که تمام وجودش را فرا گرفته است. احمدی نژاد میخواهد بگوید که هنوز زنده است و هنوز هم محبوب عام و خاص است و هنوز یک انسان دردمند است! او دچار توهم محبوبیت شده است.
او خود را منجی می داند که باید احیا شود! برای این احیا شدن نیز به هیچ کس حتی عناصر و چهره های اصیل انقلاب و جبهه مقاومت نیز رحم نمی کند.
احمدی نژاد همه چیز را با متر و ملاک های ذهنی خودش می سنجد. او خودش را کانون و محور می داند. احمدی نژاد زمانی انقلابی بود ولی از انقلاب و ولی فقیه عبور کرد. انقلابی بودن و سوابق انقلابی داشتن اصل نیست، اصل انقلابی ماندن براساس مولفه های اصیل انقلاب است.
شمر و طلحه و زبیر زمانی انقلابی بودند و در رکاب پیامبر و علی (ع) تا پای جان و با خلوص و اطاعت پذیری مثال زدنی می جنگیدند. ولی همین بعدها در مقابل امام زمان خویش ایستادند و او را به جنگ طلبیدند و بر روی او شمشیر کشیدند و سر مبترک نوه پیغمبر را از سرش جدا کردند!
⭕️ حاشیه قابل تامل در بیانیه پایانی اجلاسیه مجلس خبرگان
صبح امروز پس از پایان جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان، بیانیه ای به عنوان "بیانیه پایانی پنجمین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیونهای مجلس خبرگان رهبری" در برخی از رسانه ها منتشر شد که پس از دقایقی یک بند آن که در انتقاد تند از وزارت امور خارجه درباره برجام بود، حذف شد
⭕️ کنفرانس لهستان؛ راهبرد جدید آمریکایی ها برای افزایش "فشار حداکثری" به ایران
در ادامه راهبرد آمریکاییها برای "فشار حداکثری " بر ایران، مایک پمپئو وزیر خاجه آمریکا از برگزاری کنفرانسی در تاریخ 24 و 25 بهمن ماه (13 و 14 فوریه) در کشور لهستان در رابطه با ایران خبرداده است. در بیانیه وزارت خارجه آمریکایی ها گفته شده این نشست با تمرکز بر روی خاورمیانه، بویژه ایران خواهد بود و مسائلی از جمله تروریسم، افراط گرایی، توسعه موشکی و عدم اشاعه هسته ای، امنیت و تجارت دریایی و تهدیدهایی که گروه های نیابتی متوجه منطقه می کنند، مورد بررسی قرار می گیرد.
🔻والاستریت ژورنال: تلاش آمریکا برای کشاندن اروپا به کارزار فشار به ایران، با مشکل مواجه شد
🔹وزرای خارجه چند کشور عضو اتحادیه اروپا احتمالا در نشست ورشو شرکت نمیکنند.
🔹وزیر خارجه فرانسه احتمالا به این نشست نمیرود. آلمان و انگلیس هم در مورد سطح حضور خود در این کنفرانس تصمیم نگرفتهاند. وزیر خارجه لوکزامبورگ هم گفته که در این کنفرانس شرکت نمیکند.
🔹یک دیپلمات اروپایی میگوید اتحادیه اروپا «به یک ائتلاف ضدایرانی نخواهد پیوست.»
🔹برخی دیپلماتهای اروپایی انتخاب لهستان به عنوان میزبان را تلاشی از سوی آمریکا برای تفرقهافکنی در اروپا در موضوع ایران میدانند.