اکثر پروژههایی که با ذکر «علی برکتالله» افتتاح میشود کار سپاه است
جانشین دانشگاه امام حسین(ع):
🔹آقای رییس جمهور که میگویید سپاه نباید کار اقتصادی انجام دهد، بدانید سپاه کار عمرانی میکند نه کار اقتصادی؛ سپاه هر کجا وارد شد باید برای مردم خدمات ارائه کند و اکثر پروژههایی که شما با ذکر علی برکتالله افتتاح میکنید، پروژههای سپاه است.
💢 طنز تلخ روزگار اونجایی است که رئیس جمهور یک ملت و دولتش قبل از امضای برجام میگفتند همه مشکلات ناشی از تحریم ها هست و اگر باکدخدا توافق کنیم(بخوانید: اگر باج بدهیم و حقیرانه عقب نشینی کنیم و برگ های برنده را از دست خود خارج کنیم...) کلی از مسائل کشور حل میشود...
اما
حالا که همان آمریکا بعداز کلی عهدشکنی، باج گرفتن، تحقیر و...، میخواهد از برجام خارج شود، حالا دولتی ها دورافتادند که باخروج آمریکا تغییری در زندگی مردم ایجاد نمیشود❗
✅اگر بود و نبود آمریکا در برجام فرقی نمیکرد پس چرا این همه سال این همه خسارت را بر ملت ایران تحمیل کردید⁉❗❗❗❗
احمق کسی است که حرفهای شما را باور کند
🔴اهمیت راهبردی عملیات جولان🔴
🔷پس از یک ماه انتظار کُشنده و آمادهباش نظامی-امنیتیِ فرساینده، عملیات در جبهه جولان با غافلگیری اطلاعاتی کامل انجام شد. اهمیت راهبردی و پیامهای این عملیات چه بود؟
♦️اهمیت راهبردی عملیات نظامی در جولان
1⃣پاسخ به سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه
2⃣به چالش کشده شدن برتری اطلاعاتی اسرائیل
3⃣تغییر وضعیت نظامی سوریه از دفاع به تهاجم
4⃣تحقیر تواناییهای پدافند هوایی اسرائیل
5⃣امکان بازگشایی جبهه سوم در برابر اسرائیل
6⃣شکسته شدن هیمنه نظامی رژیم صهیونیستی
🔷گشوده شدن آتش در جبهه جولان، آنهم پس از 44 سال، سیگنالهای یک پیام راهبردی به اسرائیل بود؛ بدین ترتیب که سیاست افزایش تنش نظامی در سوریه، از یک سو منجر به گشوده شدن جبهه سوم مقاومت در سوریه میگردد و از سوی دیگر، ناامن سازی فضای هوایی اسرائیل را به دنبال خواهد داشت. بنابراین پس از عملیات در جولان، مقامات صهیونیستی چارهای جز تجدید نظر در محاسبات راهبردی نخواهند داشت.
⭕️ ماجرای فیلم برخورد فيزيكى مامور حراست دانشگاه آزاد با يكى از دانشجويان چه بود؟
🔸 شمس، مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی:
🔹 چهارشنبه مقابل دانشکده فنی دانشگاه آزاد (تهران شمال) ۳ دانشجو در حال سیگار کشیدن بودند که یک کارمند که اتاقش در کنار آنها بوده به حراست شکایت میکند تا مامورى به آنها تذکر دهد.
🔹 درپی این درخواست یکی از ماموران دانشجویان را دعوت میکند تا برای ارائه توضیحات به حراست دانشگاه بروند و از آنها تقاضای کارت دانشجویی میکند.
🔹 در این زمان یکی از دانشجویان که در فیلم لباسی بر تن ندارد، جمله بسیار نامناسبی به مامور انتظامات دانشگاه میگويد و سپس ضرب و شتم مامور را آغاز میکند به نحوی که مامور حراست از پشت میز به پایین میافتد و دانشجو هم مامور را كتک میزند.
🔹 پس از آن که دعوای دانشجو با مامور حراست بیشتر میشود دانشجویان و یکی از نیروهای دانشگاه برای جدا کردن آن دو وارد عمل میشوند و در همین حین است که پیراهن دانشجو از تن او درآورده میشود.
🔹 هنگامی که این دو نفر از روی زمین بلند میشوند مامور حراست برای دفاع از خود با دانشجو گلاویز میشود و فیلمی که در فضاى مجازی در حال دست به دست شدن است این قسمت است.
🔹 ادعای خانمی که بصورت هدفمند در حال فیلم برداری از صحنه درگيری است و اظهار میکند که چرا دانشجوی مملکت را کتک میزنید؟ کاملا کذب است؛ زیرا این مامور حراست بوده که کتک خورده است.
🔹 پس از آنکه دعوا خاتمه یافت دانشجو خاطی خود از مامور حراست عذر خواهی میکند و دست این مامور را هم میبوسد.
🔹 بسيار جدی به مسئله ورود پیدا کردهایم و در حال بررسی هستیم.
🔴عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: لایحه FATF باید از دستور کار مجلس خارج شود/ از تجربه برجام در تصویب این لایحه درس بگیریم
♦️حسینعلی حاجی دلیگانی: اکنون که شرایط برجام به شکلی فعلی درآمده است، مجلس شورای اسلامی حداقل کاری که درباره FATF می تواند انجام دهد این است که این لایحه را از دستور کار مجلس خارج کند.
♦️جای بسیار تعجب دارد که همکاران بنده با چه توجیهی در حال تصویب این لایحه هستند و اگر همه این محدودیتها را نیز که در (FATF) گفته شده است پذیرفتیم چه تضمینی دارد که طرف مقابل با سیاسی کاری با کشورمان برخورد نکند.
♦️اکنون مجلس باید با از دستور خارج کردن لایحه گروه ویژه اقدام مالی(FATF) از تجربه برجام که بسیار برای ملت ایران گران تمام شده، استفاده کند تا بیش از این مجلس در پیشگاه ملت شرمنده نشوند.
💢ایرباس لغو قرارداد فروش هواپیما به ایران را پذیرفت/ احتمال تحویل حداکثر ۲ هواپیمای دیگر
♦️به گفته منابع آگاه، خروج آمریکا از برجام به معنای لغو ۳۸ میلیارد دلار قراردادهای فروش هواپیما بین تهران و شرکت های غربی است و شرکت ایرباس را نسبت به رقیب آمریکایی اش بوئینگ در معرض ریسک های بزرگتری قرار می دهد.
⚡ مروری بر پرونده یک نفوذی
🌕 محمدرضا جلاییپور؛ «نخبه» علمی یا پروژه سیاسی/ نگاهی به سوابق تحصیلی متهم امنیتی
📍 جلایی پور در قبال همه هزینههایی که در آکسفورد، هاروارد و البته «پرینستون» برای او شده (از منابعی که به آن خواهیم پرداخت)، او حتی یک مقاله یا تالیف «علمی»، نه تنها به زبان انگلیسی، که به زبان فارسی هم ندارد!
📍 چرا این سه دانشگاه به اصطلاح معتبر جهانی، حاضر شدهاند همه مقررات شناختهشده قانونی خود را نقض کنند، و کسی را که بعد از ۱۲ سال هنوز از تز خود دفاع نکرده و حتی یک مقاله علمی ننوشته، برای تحصیل بپذیرند؟
📍 هزینه تحصیل جلاییپور را در همه این سالها چه کسی پرداخت کرده است؟ جواب این سوال را باید در یک شبکه چندلایه و هوشمندانه یافت که بسیار ظریف و ماهرانه، نیروهایی را از کشورهای «مسالهدار» (از منظر نظام سلطه) جذب می کنند، آموزش می دهند و دوباره به کشور هدف می فرستند.
🔴جولان، شکست بزرگ اسرائیل🔴
🔷چرا عملیات علیه اسرائیل در جبهه جولان، تنها یک شکست نظامی نیست و باید آن را شکستی بزرگ و مهلک برای این رژیم جعلی دانست؟
🔷پس از عملیات اسرائیل علیه مستشاران ایرانی در فرودگاه t4 مقامات اسرائیل برای ممانعت از اقدام متقابل ایران، به رایزنی دیپلماتیک روی آورند و پس از واسطههای اروپایی، نتانیاهو شخصا به دیدار پوتین رفت. از این منظر عملیات جولان، «شکست دیپلماتیک» اسرائیل بود. غافلگیری در برابر حمله و «شکست اطلاعاتی» دومین شکست این رژیم ننگین بود. «شکست در نبرد هوایی» و انهدام کامل و گسترده اهداف مورد آماج را باید سومین شکست رژیم صهیونیستی دانست. چهارمین شکست اسرائیل در عملیات جولان، «شکست هیمنه و اعتبار» بود. اسرائیل نبردِ پرستیژ و حیثیت را به جبهه مقاومت باخت. ناکام ماندن سیاست افزایش تنش نظامی علیه ایران در سوریه نیز «شکست در نبرد محاسباتی» را برای اسرائیل رقم زد.
🔷بنابراین عملیات در جبهه جولان، چند شکست بسیار بزرگ و راهبردی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد. در این عملیات توانایی نظامی-فنی اسرائیل در برابر تاکتیکهای فریب و تهاجمی مقاومت تحقیر شد.
💢سردار سعید قاسمی:
♦️ برجام که رفت روی هوا، آن نفری ۱۰۰ سکه را که به عنوان #قهرمان_دیپلماسی گرفتید پس بدهید ما اینجا تو سرپل ذهاب حداقل #توالت و #طویله بسازیم
🔴 چرا دولت محترم حتی جرات نکرد از امریکا شکایت کند؟
🔹🔸یادتان هست وقتی منتقدان برجام می گفتند طبق بند 37 این توافق اگر امریکا یا هر کشور دیگری به تعهداتش عمل نکند، ایران حتی نمی تواند شکایت کند چون نهایتا تحریم ها علیه خود ایران بر می گردد؟!
می گفتند نه! دروغ است! اگر بخواهیم شکایت می کنیم و طرف مقابل را در جهان منزوی می کنیم!
♦️خب امریکا هرکاری خواست با برجام کرد، آن را نقض کرد، تحریم ها را بیشتر کرد و در نهایت هم مثل آب خوردن از آن خارج شد! چرا دولت محترم حتی جرات نکرد از امریکا شکایت کند؟
♦️در طول تاریخ از زمان حضرت آدم تا امروز، کدام دولتی چنین توافقی را امضا کرده که حتی امکان شکایت از نقض عهد طرف مقابل را هم نداشته باشد؟ ضربه ای که روحانی و ظریف و غربگرایان به ایران زدند 8 سال جنگ تحمیلی توانست بزند؟
⭕️آیا تاریخ تکرارمی شود؟!
🔺نامه تاریخی روحانی به البرادعی: ایران در ازای تمام اقدامات اعتمادساز، اگر نگوییم هیچ، ما به ازای بسیار اندکی دریافت کرد/ مطالبات ما حتی بررسی هم نشدند/ علیرغم پذیرش پروتکل الحاقی و حضور مستمر بازرسان درتأسیسات ایران، #اروپا به تعهداتش عمل نکرد/ #اروپایی ها تضمین عینی نمی دهند!
🔺دکتر حسن روحانی در مرداد ماه ۱۳۸۴، روزهای پایانی مأموریت خود در سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی طی نامه ای تاریخی خطاب به محمد البرادعی دبیر کل سابق سازمان انرژی اتمی گزارشی از روند فراز و فرود پرونده هسته ای ایران ارائه کرده است که خلاصه آن نشان می دهد روند دو سال مذاکرات هسته ای در دولت اصلاحات با سه کشور اروپایی به طور کامل به «شکست» رسید و در حالی که جمهوری اسلامی ایران واو به واو تعهداتش را در این مدت اجرا کرد و بسیاری از تاسیسات هسته ای خود را به حالت تعطیلی و تعلیق در آورد، سه کشور اروپایی حتی یکی از تعهداتشان را نیز اجرایی نکردند و جالب آنکه این روند بار دیگر از سال 92 مجددا تکرار شد و اکنون با خروج آمریکا از برجام نیز مجددا به دنبال اروپایی ها هستند و مشخص نیست چه زمانی آقای روحانی با انتشار چنین نامه ای به آمانو، محتوای نامه 10 سال قبل خود به البرادعی را تکرار خواهد کرد.
🔹حسن روحانی در کتاب " امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای" صفحات ۵۸۰ تا ۵۸۸ می نویسد:
🔺متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبه رو شد.
🔺قولهای اکتبر ۲۰۰۳[مهر۱۳۸۲] سه کشور اروپایی دربارهی همکاری هستهای، امنیت منطقهای و منع گسترش، هنوز حتی بررسی هم نشدهاند.
🔺تعهد فوریهی ۲۰۰۴ [بهمن۱۳۸۲]سه کشور اروپایی که به عنوان مابه ازای گسترش تعلیق به مونتاژ و تولید قطعات ارائه شده بود و بر مبنای آن سه کشور متعهد شده بود که "تلاش فعالانه به عمل آورند تا تلاشهای ایران در اجلاس ژوئن ۲۰۰۴[خرداد۱۳۸۳] شورای حکام شناسایی شده، به شکلی که شورا بعد از آن تنها بر مبنای گزارش مدیرکل، هرگاه و اگر براساس رویهی عادی اجرای قرارداد پادمان و پروتکل الحاقی ضروری دانست، عمل کند" تحقق نیافت تا اینکه ایران در نوامبر ۲۰۰۴ [آذر۱۳۸۳]موافقت نمود تعلیق داوطلبانهی خود را بیشتر گسترش دهد، به نحوی که تأسیسات تبدیل اورانیوم را که به وضوح توسط دبیرخانهی آژانس به عنوان خارج از شمول هرگونه تعریف از "فعالیتهای مربوط به غنیسازی" تعیین شده بود؛ دربرگیرد.
🔺سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا هنوز به تعهد خود در موافقتنامهی نوامبر ۲۰۰۴[آذر۱۳۸۳] پاریس مبنی بر شناسایی "اجرای بدون تبعیض حقوق ایران براساس معاهدهی منع گسترش مطابق با تعداتش براساس این معاهده" عمل نکردهاند.
🔺پس از گذشت بیش از سه ماه مذاکره بعد از موافقتنامهی پاریس، آشکار شد که سه کشور اروپایی/ اتحادیهی اروپا خواهان تطویل مذاکرات و احتمالاً عدم دستیابی به نتیجه مطلوب هستند و بنابراین، نمیخواهند در برابر حق غیرقابل انکار ایران برای از سرگیری فعالیت غنیسازی تسلیم شوند و انگیزه یا توانایی ارائهی طرح خود دربارهی تضمینهای عینی ماهیت صلحآمیز برنامهی هستهای ایران و نیز تضمینهای محکم دربارهی همکاریهای اقتصادی، فناوری و هستهای و تعهدات محکم دربارهی مسائل امنیتی را نیز ندارند.
🔺برای فهم بهتر و جلوگیری از تکرار تاریخ متن کامل نامه مهم حسن روحانی به البراعی را حتما بخوانید، به دست روحانی هم برسانید.
فیلتر تلگرام دائمی و قطعی است
خرمآبادی، معاون قضایی دادستان کل کشور:
🔹مردم استقبال بسیار خوبی از پیام رسان های داخلی داشته اند. تاکنون قریب به 25 میلیون نفر در پیامرسان های داخلی ثبت نام کرده اند.
🔹 دسترسی به تگرام از طریق فیلتر شکن ها ناشی ازضعف سامانه های کشور نیست بلکه ناشی از برنامه ها و سیاست های از پیش تعیین شده است. مهاجرت باید آرام انجام شود تا مردم آسیب نبینند.
🔹فیلتر تلگرام دائمی و قطعی است. به حول و قوه الهی کشور ایران در فضای مجازی مستقل خواهد شد و ارتباطات مردم در این فضا هم از نظر سرعت و هم کیفیت و کمیت نسبت به گذشته افزایش خواهد داشت وتلگرام و سایر پایگاه های اینترنتی که قوانین کشور را نادیده گرفته اند هیچ جایی در آینده فضای مجازی کشور نخواهند داشت.
🔻چرا رهبر معظم انقلاب برجام را آتش نزدند؟!
در طی روزهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام بسیاری می پرسند چرا علیرغم تحقق پیش بینی ها و افشا شدن ضعف های ساختاری سند سفهی برجام، رهبر انقلاب برخلاف سخن پیشین خود مبنی بر آتش زدن برجام ، باز هم به دولت مجال داد تا برجام را از طریق اخذ تضمین از اروپایی ها ادامه دهد؟
🔻برای درک موضع رهبر انقلاب دو نکته به نظر می رسد:
🔸اول: موضع دولت و سخنان آقای رئیس جمهور دقایقی بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام، نشان داد که دولت نمی خواهد مسوولیت این شکست را بپذیرد و تصمیم دارد با تاکید بر چند جانبه بودن این تعهد همچنان از جسم بی رمق برجام استفاده تبلیغاتی کند. بنابراین چنانچه رهبر انقلاب رأساً خروج از برجام را اعلام می کردند، پرونده برجام برای سوءاستفاده های تبلیغاتی باز می ماند. بهترین شیوه این بود که ورشکستگی برجام توسط خود دولت اعلام شود چرا که همانطور که رهبر انقلاب پیش بینی کردند تضمین کردن واقعی برجام توسط سه کشور اروپایی بسیار بعید به نظر می رسد.
🔸دوم: دولت منتخب مردم طی سه سالی که از امضای برجام می گذرد در بدترین شرایط خود از نظر مقبولیت و اعتماد عمومی قرار دارد. شکست برجام به عنوان تنها طرح مدیریت کلان کشور و اعلام بازگشتن تحریم ها (که هیچ وقت برداشته نشده بودند) در واقع به معنای ورشکستگی مطلق دولت است. اگر امروز پروژه برجام از دستور کار دولت خارج شود، چه طرحی برای سه سال باقی مانده ی دولت در دستور کار باقی می ماند؟ تقریباً هیچ!
بنابراین با توجه به خصوصیات روانی و سیاسی دولت طبعاً می توانیم پیش بینی کنیم با خارج شدن برجام از دستور کار، دولت به ایجاد التهابات روانی کاذب و تحریک احساسات عمومی و بازی با پرونده های حاشیه ای رو خواهد آورد و آسیب چنین دولتی بیش از دولتی است که بناست با لفاظی در مورد آینده ی مبهم برجام وقت باقی مانده را سپری کند.
بنابراین باید بین ناامیدی مطلق از بهبود اوضاع و گذران وقت با اندکی امید به آینده یکی را انتخاب کرد و انتخاب دوم که ما را به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و تغییر از طریق صندوق رای نزدیک می کند، عقلانی تر است
✅تعطیلی سایت آزمایش اتمی کره شمالی
🔹 کره شمالی در حال اتخاذ تدابیر فنی برای تعطیلی سایت آزمایش هستهای خود است.
🔹کره شمالی میگوید سایت آزمایش هستهای خود را در مراسمی بین تاریخهای ۲۳ تا ۲۵ ماه مه (۲ تا ۴ خرداد) تعطیل میکند.
🔹پیونگ یانگ، تمامی ۶ انفجار اتمی خود را در این سایت انجام داده است که در استان «هامگیونگ شمالی» قرار گرفته است.
🔹پیش از این چینیها خبر داده بودند که یک سایت آزمایش هستهای کره شمالی دیگر قابل استفاده نیست.
🔴 چرا ایران #برجام را آتش نزد؟
🔸برای بسیاری این سوال پیش آمده که با توجه به خروج آمریکا از برجام، چرا ایران _ همانطور که وعده داده بود _ برجام را به آتش نکشید؟ خروج از برجام #تقریبا_هیچ و #خسارت_محض را باید به بهترین شکل مدیریت کرد. در پاسخ، به نکاتی کوتاه اشاره می شود:
🔻۱. #اروپا رسما اعلام کرده است که هم چنان به برجام پای بند است از این رو #آتش_زدن یکطرفه برجام توسط ایران به معنی اعلام خروج ایران از برجام است. این اعلام خروج بهانه کافی به دست اروپائیان خواهد داد تا اندک تعهد و پای بندی ظاهری خود را زیر پا گذاشته و عدم انجام تعهدات اقتصادی شان را نیز به گردن ایران بیندازند. در آن حالت، نتایج #خسارت_محض (برجام) برای ایران مضاعف خواهد شد.
🔻۲. #آمریکا علاقه مند است که ایران با آتش زدن برجام خیلی سریع از اروپا فاصله بگیرد. هرچند اروپا طی هفته های آتی چنین خواهد کرد اما ایران نباید به دست خود عامل این وحدت باشد. آتش زدن زود هنگام برجام به معنی ایجاد #وحدت و یکپارچگی سریع ائتلاف آمریکایی _ اروپائی است.
🔻۳. ایران تا حد امکان باید اروپا را در فشار #بی_ارادگی و #ناتوانی در مقابل آمریکا قرار دهد. آتش زدن برجام ، تقویت موضع اروپا در همسویی با آمریکاست. هزینه بی ارادگی و تحقیر اروپا در مقابل آمریکا باید به عنوان یک برگ منفی بزرگ و مهم در تاریخ دیپلماسی اروپایی ها ثبت شود.
🔻۴. ایران دو هفته به اروپا فرصت داده تا #تضمین لازم را برای انجام تعهدات برجامی و اقتصادی بدهد. اخذ تضمین قطعی، دستور رهبری معظم بود که علنا اعلام شد. هرچند #اروپای بی اراده هرگز نمی تواند این تضمین را بدهد اما باید این امتیاز را از اروپایی ها گرفت. با آتش زدن زود هنگام برجام ، ایران بیش از گذشته دچار خسارت خواهد شد.
💠 از این رو برای آتش زدن برجام هنوز #فرصت کافی هست.