eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
10.8هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴انگلیس باخت؛ بقیه حرف ها باد هواست انگلیس در بازی خود خواسته "توقیف نفتکش ها"، از سوی ایران تحقیر شد. چنان که در دنیا به طعنه و تمسخر گفتند امپراتور سابق اقیانوس ها، اکنون به تبدیل شده است. 🔹دزدان دریایی ملکه مانند راهزنان عمل کردند. انگلیسی ها در حالی که طبق توافق بین المللی برجام، متعهد به مقابله با تحریم های نفتی ایران بودند، نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کردند اما امروز که مجبور شدند پس از تحمل خفت و حقارت، آن را آزاد کنند، سعی کردند لباس حقوقی به ماجرا بپوشانند و مسئولیت کار را به گردن دولت محلی جبل الطارق که مستعمره اشغالی خود آنهاست، بیندازند! ♦️طرف حساب ایران، مقامات محلی جبل الطارق نیستند که ادعا کنند "ایران به صورت مکتوب اطمینان داد مقصد کشتی، یک مجموعه تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا [سوریه] نیست". تحریم های اروپا، فقط می تواند برای اعضای اتحادیه اروپا معتبر باشد و اعتبار دیگری ندارد. ایران اگر قرار بود به رویکرد خباثت آلود اروپا درباره سوریه کمترین اعتنایی داشته باشد، سرنوشت جنگ سوریه به نحو دیگری رقم می خورد. 🔹چنان حرف ها و ادعاهایی باد هواست. کسی نه در اروپا و نه در داخل ایران نمی تواند برای صادرات و فروش نفت ایران محدودیتی اعمال کند یا به رسمیت بشناسد. آن ادعا هم برای کاستن از حجم تحقیر شدگی انگلیس و تشکیک در عظمت پیروزی ایران در یک زور آزمایی کم سابقه است. ♦️کشتی های انگلیسی اکنون قریب یک ماه است با هول و هراس از تنگه هرمز عبور می کنند، بلکه مالکان خیلی از آنها تا مدت ها ترجیح دادند از این تنگه عبور نکنند چرا که دیدند ناوگان جنگی انگلیس چه قدر در مقابل قدرت نمایی نیروی دریایی سپاه پاسداران بی بخار است. 🔹در این مدت، هزینه بیمه کشتی های انگلیسی عازم خلیج فارس چند برابر شد و بسیاری از شرکتهای انگلیسی مجبور شدند برای امنیت، پرچم کشورهای دیگر را جای پرچم انگلیس، روی کشتی ها و نفتکش های خود نصب کنند. ♦️انگلیس نمی توانست انتهای این مسیر ادامه دار و و پر خسارت را باز بگذارد و مجبور شد از خبط بزرگ خود عقب نشینی کند. بی تردید، ایران پس از این هم به هر کشور و به هر میزان که اراده کند، نفت خواهد فروخت و انگلیس دیگر غلط مشابهی را تکرار نخواهد نکرد؛ چرا که بسیاری از منافع راهبردی اش در تنگه هرمز و حیثیت لگد مالش، همچنان زیر پنجه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است. 🔹انگلیس باخت، به شکلی تحقیر آمیز هم باخت. بقیه توجیه ها باد هواست. حکایت انگلیس، حکایت نوچه کتک خورده و لت و پار شده فیلم قیصر است؛ "چشامو باز کردم دیدم مریض‌خونه ام. حالا ما به همه گفتیم زدیم، شمام بگین زده، آره، خوبیت نداره. واردی که!".
🔴بصيرت؛ روايت روزنامه‌نگار معروف عرب از پيروزي بزرگ رهبر ايران در ماجراي گريس ۱ ⏪عطوان در روزنامه راي اليوم نوشت: آزادي نفتكش ايراني گريس ۱ نه تنها يك پيروزي بزرگ براي رهبري ايران است كه اين بحران را با قدرت، صلابت، استواري، زيركي و هوشمندي مديريت كرد بلكه يك شكست براي آمريكاست كه با ارائه درخواست رسمي براي مصادره آن كوشيد تا جلوي آزادي گريس ۱ را بگيرد اما درخواستش با بي‌اعتنايي و ناديده انگاري نزديكترين هم پيمانش مواجه شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتشار تصاویری از موشک های ضد ناو حزب‌الله برای نخستین بار
🔴نفت‌کش ایرانی گریس‌۱ آزاد شد، ولی اگر ظریف را برای آزادی آن فرستاده بودیم...! 🔰اگر به‌جای توقیف متقابل نفت‌کش انگلیسی، ظریف را برای آزادی نفت‌کش مصادره شده‌ی ایرانی فرستاده بودیم: 1⃣نفت‌کش ایرانی و محموله نفت آن به فروش رسیده و پول آن به نفع قربانیان حوادث تروریستی اروپا مصادره می‌شد! 2⃣چند تحریم جدید به خاطر نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران تصویب شده بود! 3⃣به خاطر آزادی کارکنان نفت‌کش ایرانی باید نازنین زاغری و چند جاسوس دیگر انگلیسی را آزاد می‌کردیم! 4⃣و در آخر باید از دولت روحانی و به خصوص وزارت خارجه‌اش متشکر می‌بودیم که زورگویی انگلیس در روابط بین‌المللی را به همه اثبات کرده‌اند!
💢 پیام استاد حسن عباسی 🔹🔸سرکار خانم بهمنی، همسر استاد حسن عباسی، طی پیامی که از قول ایشان نقل کردند گفتند: ♦️استاد امروز تأکید فرمودند دوستان رسانه‌ای جبهه انقلاب و جوانان مومن مراقب هستند اما بیشتر مواظب باشند که حرمت وزارت اطلاعات و قوه قضائیه و آقای علوی و دیگران رعایت شده و نظام دشمن شاد نشود. ان شاء الله.
یمن|چه مناطقی در کنترل دولت «هادی» باقی مانده است؟
🔴چه کسی پشت‌پرده رفع توقیف نفت‌کش «گریس 1» است؟ "آقا محمد" جدید سپاه کیست +جزییات 🔹🔸سیزدهم تیرماه بود که انگلیسی‌ها طی یک راهزنی دریایی در منطقه جبل‌الطارق نفتکش گریس ۱ را که حامل محموله نفتی ایران بود، به بهانه نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه در نزدیکی آب‌های این منطقه توقیف کردند. اقدامی که نشان می‌داد که طراحی سنگینی به شرح ذیل درباره ایران عملیاتی شده است: 1️⃣ همزمان با تحریم‌های حداکثری آمریکا برای صفر کردن صادرات نفت ایران، توقیف محموله‌های نفتی دریایی جمهوری اسلامی نیز در دستور کار قرار گرفته بود. اقدام خطرناکی که بر پایه محاسبات دولت آمریکا، می‌توانست، اقتصاد ایران تا نقطه بحرانی نزدیک کند. 2️⃣ انگلیسی‌ها به نیابت از آمریکا در ماجرای نفتکش ایران، عملا تلاش کردند که کشورهای اروپایی را با توجیه جدیدی با فشار حداکثری به ایران همراه با آمریکا کند. یعنی فراتر از بی‌تفاوتی سیاسی و عملی درباره برجام، ایران را در یک آچمز نیمه سخت نظامی نیز قرار بدهند. 3️⃣انفعال در مواجه با نقص‌های متعدد برجام، غربی‌ها را برای یک تست خطرناک – توقیف محموله‌های نفت‌کش‌ها و محموله‌های نفتی- برای ارزیابی میزان سنجش ادامه انفعال در پاسخگویی متقاعد کرد. یعنی تست این مساله که ایران چقدر به علت وابستگی به برجام، حاضر است که به انفعال خود برای عدم پاسخگویی ادامه بدهد. طبیعی است که اگر این تست مثبت ارزیابی می‌شد، اینک با اقداماتی فراتر از یک توقیف نفتکش ایرانی روبه‌رو بودیم. ♦️اما با اقدام تاریخی نیروی دریایی سپاه، عملا تغییر محاسبات طرف غربی و مهمتر از آن طراحی بزرگی که اجرای آن آغاز شده بود، متوقف شد. پس از این اقدام قاطعانه سپاه، در حوزه تاکتیکی نیز ایران برای آزاد سازی کشتی خود، نه معامله با کشتی توقیف شده را پذیرفت و نه تغییر مسیر و مقصد احتمالی آینده «گریس 1». ♦️از سوی دیگر پاسخ نیروی دریایی سپاه آنقدر معتبر بود که انگلیسی‌ها با وجود فشار آمریکایی‌ها، حاضر به ادامه تنش دریایی با ایران نیستند و چه تحقیری بالاتر از اینکه کشتی‌های انگلیسی ذیل پرچم این کشور در خلیج فارس، برای حفظ امنیت خود مجبور بودند در این چند هفته با پرچم دیگر کشورها، از تنگه هرمز بگذرند. ♦️اینک باید به یک ناگفته جالب از توقیف نفت کش انگلیسی اشاره کرد. در عملیات توقیف کشتی انگلیسی یکی از فرمانده‌هان ارشد نیروی دریایی سپاه، خود راسا و به صورت میدانی در این عملیات شرکت داشته است. فرمانده‌ای که اینک باید از او به عنوان یکی دیگر از "آقا محمدهای" جذاب سپاه نام برد. ♦️هرچند زمان آن فرارسیده است که بگوییم، "آقا محمدهای" قابل توجهی در سپاه وجود دارد. اگر گاندو در قالب یک سریال مستند از عملکرد سازمان اطلاعات سپاه، از "آقا محمد" رونمایی کرد، باید در زمان مناسب منتظر رونمایی از آقا محمد‌های نیروی دریایی سپاه نیز بود. ♦️اما نکته آخر؛ طبیعی است که بخشی از قسمت‌های رسمی و اداری آزاد‌سازی نفتکش ایرانی از طریق دیپلماسی صورت گرفته است. اما دیپلمات‌های ایران در این چند روز پشت شان به اقتدارآفرینی سپاه گرم بوده و خودشان بیش از بقیه متوجه شدند که چرا در این مورد خاص دیپلمات‌های انگلیسی‌ اینقدر اهل‌دادن امتیاز واقعی شده‌اند!
🔴نقطه عطف هندسه قدرت در جهان یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان گفته است ازین پس تاریخ را باید به دو صورت قبل از هدف قرارگرفتن پهپاد و پس هدف قرار گرفتن آن نگارش کرد. به گزارش بیداری ملت در همین راستا روس ها و چینی ها به مقامات ایرانی گفته اند ،با سرنگونی پهپاد آمریکایی اتفاق بسیار مهمی در جهان شکل گرفته و شاید هیچگاه جایگاه و عظمت جمهوری اسلامی تا این اندازه در دنیا نبوده است.
🔴بزرگ‌ترين «عمليات پهپادي» يمن در عمق عربستان ارتش يمن اعلام كرد كه در چارچوپ عمليات بازدارنده شماره يك با ۱۰ پهپاد تأسيسات نفتي آرامكو را در جنوب‌شرق عربستان و در نزديكي مرز امارات هدف قرار داده است در اين عمليات حوزه نفتي و پالايشگاه الشيبه از شركت‌هاي وابسته به آرامكو هدف قرار گرفته ارتش يمن از شركت‌هاي خارجي خواست كه از اهداف مهم در عربستان سعودي خارج شوند و از آن دوري كنند.
⭕️ حیف و میل بیت المال در پس ناکارآمدی مدیران شکل می گیرد! ▪️در خبرها آمد که #ایرانخودرو فقط بابت طراحی #صندوق_پژو ۲۰۶، ۲۵۰ میلیون دلار هزینه شده که با ارز امروز قیمت آن به ۳ هزار میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که با این میزان پول می‌شد یک خط کامل تولید خودروی جدید را طراحی کرد. ▪️ #منوچهر_منطقی در سال های ۸۱ تا ۸۸ مدیرعامل ایرانخودرو بوده است. درست در همان سالی که این میزان بودجه به این کیفیت، صرف طراحی «صندوق یک ماشین» شده است. ▪️وی پس از ایرانخودرو، مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح و سپس رئیس مرکز فضایی شد و هم اکنون دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می باشد! ▪️ایشان همواره تاکید داشتند که توان ساخت هواپیما در داخل کشور وجود دارد ولی به دلیل کسری بودجه روند تولید کند پیش می رود!!
🔴 حمله بعدی به امارات خواهد بود 🔹معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اشاره به بزرگترین عملیات پهپادی یمنی ها به عمق خاک سعودی گفت که پیام عملیات در عمق خاک سعودی این بود که حمله بعدی به امارات خواهد بود.
🔴 تست موشکی جدید 🔰 انتظار می رود ایران طی روزهای آینده از مجموعه فضایی امام خمینی (قدس سره) سمنان یک موشک پرتاب کند.