eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
10.8هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
بازداشت یک عضو خانواده شاپور بختیار در لردگان 🔹شنیده های خبرنگار فارس حاکی از آنست که در ماجرای اعتراض تعدادی از مردم شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری یکی از اعضای خانواده شاپور بختیار دستگیر شده است. 🔹در همین رابطه یک منبع آگاه به خبرنگار فارس گفت: فرد دستگیر شده با هویت جعلی وارد کشور شده و اصالتا اهل چهارمحال و بختیاری است اما مقیم خارج از کشور بود که با هوشیاری دستگاه های امنیتی در لردگان چهارمحال و بختیاری بازداشت شد. 🔹این شخص در ماجرای اعتراض مردم لردگان نسبت به شیوع ویروس HIV در یکی از روستاهای شهرستان لردگان، نقش لیدر را داشته و به کمک تعدادی از همراهان خود سعی در منحرف کردن اعتراضات مردمی داشت. 🔸استاندار چهارمحال و بختیاری روز گذشته در مصاحبه با رسانه ها از دستگیری یک عنصر وابسته به ضد انقلاب خبر داده بود.
🔴 اجرای #تک_خوانی یک دختر در مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم! در اقدامی عجیب در مراسم سالگرد شهادت شهید همدانی و گرامیداشت شهدای مدافع حرم گروه سرودی از #دختران که چادر نیز برسر داشتند به همراه تک خوانی یکی از دختران، به اجرای سرود پرداختند! مسئولین برگزاری این مراسم، #اعتراض مردم و خانواده های شهدا را بی پاسخ گذاشتند. گفتنی است جریان نفاق در کشور، میخواهند بعضی از شؤونات اسلامی را به وسیله مقدسات، مورد هجمه قرار دهند.
[ ] 🔴 فرمان را محکم بگیرید؛ صحنه بسیار تیره‌تر است‼️ 🔹 روزنامه صهیونیستی هاآرتص هفته گذشته در تحلیلی به قلم «عاموس هارل» وضعیت فعلی ایران را با محور ضدایرانی آمریکایی، سعودی و صهیونیستی مقایسه کرده است. هارل محور ضدایرانی را متزلزل خوانده و به خروج ترامپ از برجام اشاره کرده و می‌گوید این محور گمان می‌کرد، ایران پس از آن دچار فروپاشی خواهد شد اما نه تنها چنین نشد بلکه ماجرا به نوعی برعکس شده و اضلاع این مثلث دچار مشکلات شدید داخلی هستند؛ ترامپ با استیضاح دست و پنجه نرم می‌کند، نتانیاهو از سویی با پرونده فساد درگیر است و از سوی دیگر دورنمای تشکیل کابینه این رژیم با مشکلات و موانع فراوانی روبروست و بالاخره بن سلمان، در سالگرد ترور خاشقچی و ماجرای پرابهام قتل محافظ ارشد پادشاه عربستان با موج سنگینی از انتقادها و فشارها مواجه است. 🔹هاآرتص در ادامه به تحلیلی از ژنرال درور شالوم، فرمانده بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم اسرائیل اشاره می‌کند. ژنرال شالوم در تحلیل خود از اوضاع می‌گوید؛ «صحنه بسیار تیره‌تر است. در نهایت همه چیز حول ایران می‌چرخد...ما در برابر ایران با یک منحنی خطرناک روبرو هستیم و باید فرمان را خیلی محکم نگه داریم.» 🔹 مارتین ایندیک دیپلمات و نماینده پیشین آمریکا در گفت‌وگوهای فلسطین و رژیم اسرائیل در توئیتر به تحلیل این روزنامه صهیونیستی ارجاع داده و نوشته است: «اتحاد ضد ایرانی در حال تزلزل نیست در حال فروپاشی است. بولتون رفت، بی بی [نتانیاهو] می‌رود، بن زاید در حال توافق با ایران است، بن سلمان هم توافق خواهد کرد و رهبر نترس ما؟ نتوانست مانع ایران شود و او حالا برای توافق با آنها ناامید شده است.»
🔴مُهره موساد در آشوب عراق خود را روحانی و رزمنده جا زده بود باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند؛ اما واقعیت دارد که بدترین نفوذها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است... 🔹فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی! 🔸او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکایی‌ها به سر برد... 🔹پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند. 🔸زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد....
🔺امیرفرشاد ابراهیمی از عناصر سابق انصار حزب الله که از کشور فرار و در شبکه های معاند مشغول فعالیته گفته: ما از کارگزاران(سازندگی)پول می‌گرفتیم و به آنها فحش می‌دادیم. یعنی به ما می‌دادند تا علیه‌شان تبلیغ کنیم. بحث حرکت زنان و دوچرخه‌سواری آنها که آن زمان توسط فائزه هاشمی مطرح شده بود به خاطر دارم که ما از خود خانم حبیبی و خانم هاشمی پول می‌گرفتیم. مثلا آقای کرباسچی و خانم هاشمی با ما هماهنگی کردند که ما می‌رویم در مسجد نازی آباد سخنرانی می‌کنیم،شما بیایید آنجا ما را بزنید! یادم می‌آید بچه‌ها رفتند و آنها را زدند و آنها هم ترسیدند و سوار ماشین شده از مسجد رفتند. ولی خب با هماهنگی خود آنها بود،به ما پول می‌دادند تا بر علیه‌شان تبلیغ کنیم! 🔺حالا باز یعده امروز از غارهاشون اومدن بیرون به اسم حزب الله و به نفع دشمنان تجمع غیر قانونی بر علیه استادیوم رفتن بانوان برگزار و دوقطبی کاذب درست کردند.موندم اینا که متاسفانه اسم حزب الله رو یدک میکشن چرا در مورد حقوق اصلی بانوان مثل اشتغال و...و مشکلات عدیده ای که مردم باهاش روبرو هستند و خیانتهای مجلس و دولت اعتراض نمیکنند و چهره متحجری از متدینین نشون میدن؟ #نفوذ
🔴ورود زنان به ورزشگاه مردان تنها دستاورد مدیریت ۶ ساله کشور توسط اصلاحطلبان ⏪بچه ها اون بنفش کل کار مدیران غربزده در این شش ساله کاش برای مشکلات معیشتی مردم، بیکاری، تورم، حقوق کارگر، عدم دزدی دولتمردان و... هم فیفا به دولت تدبیر و امید فشار میاورد!
🔴اعتراف تلخ به کارنامه سیاه ۶ ساله ⏪نماینده مجلس: با کارنامه ضعیف اصلاح‌طلبان در مجلس و دولت، بعید است بتوان دوباره از مردم رأی گرفت سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید: 🔹شاخص خط فقر چیزی نیست که لازم باشد دولت اعلام کند؛ مشخص است که خط فقر چقدر است. 🔹الان من با اینکه اجاره خانه نمی‌دهم و کرایه حمل‌ونقل هم پرداخت نمی‌کنم، مگر می‌توانم با ماهی سه میلیون تومان زندگی کنم؟» 🔹الان اتفاقی که به‌عنوان فساد در ایران‌خودرو یا جاهای دیگر مطرح می‌شود، اثبات مدعای ماست که دولت یا همان بخش خصوصی وابسته به دولت، از بسیاری از کارآفرینان که اخلال اقتصادی ایجاد می‌کنند، بیشتر این کار را انجام می‌دهد. 🔹یعنی ماشین را آماده می‌کند، نمی‌فروشد و نرخ را بالا می‌برد. الان پراید یا پژو ۴۰۵ را چه کسی می‌خرد ضعیف‌ترین اقشار!
🔴 تصویری از نمایش نام حزب‌الله بر روی مانیتورهای پنتاگون 🔹برخی از خبرنگاران آمریکایی با انتشار تصاویر و فیلم‌هایی اعلام کردند که در مقر وزارت دفاع آمریکا در حال تماشای برنامه‌های تلویزیونی بودند که به ناگهان واژه «حزب‌الله» بر روی تمام نمایشگر‌ها نمایان شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ ✅ #جفرے_ساکس‼️ ] 🔺 #کلیپ_ویژه | جفری ساکس کیست؟ ساکس در سال ۹۵ با چه کسانی در ایران دیدار کرد ؟ ❇️ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ را کدام مقام آمریکایی به ایران آورد ؟!
🔴 بازگشت ساکت جناب ناطق‼️ 🔻حضور حجه الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری در جلسه «جامعه روحانیت مبارز» را شاید بتوان مهم‌ترین اتفاق این روزها در آرایش جریان‌های سیاسی کشور دانست! ؛ ناطق‌نوری که در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۷۶ کاندیدای جناح راست آن روزهای ایران بود و در رقابت با نماینده جریان چپ موفق نشد راهی پاستور شود، یک دهه بعد بیش از آنکه به حامیان خود در خرداد ۱۳۷۶ نزدیک باشد، به «سیدمحمد خاتمی» رقیب انتخاباتی خود در هفتمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک شد. ناطق‌نوری عملاً در جریان انتخابات دهم ریاست‌جمهوری و آنچه در مناظرات سال ۱۳۸۸گذشت، از جریانی که در سال ۷۶ تمام‌قد از او دفاع کرده بود فاصله گرفت و از حضور در جلسات جامعه روحانیت مبارز خودداری کرد! 🔹سؤال تحلیلگران سیاسی اینست که در آستانه انتخابات مجلس چه اتفاقی رخ داده است که ناطق به یکباره حاضر می‌شود به جمع بزرگان اصولگرایی بازگردد؟! اگرچه برخی از اعضای جامعه روحانیت اعلام کرده‌اند علت حضور شیخ نور نامه و درخواست کتبی آقای موحدی‌کرمانی بوده؛ اما پرسش این است که آیا در یک دهه گذشته هیچ گاه نامه و درخواستی از سوی جامعه و سایر اصولگرایان به دست ناطق‌نوری نرسیده بود؟ تفاوت آن درخواست‌ها با درخواست امروز چیست که آنها مسکوت و بی‌جواب ماندند و این نامه در فاصله کمتر از شش ماه به انتخابات مجلس یازدهم با پاسخ مثبت روبه‌رو شده است؟!
💢"نادره رضایی" در ایران خودرو چه می‌کند؟!/عکسی که ۴۰۰میلیون روی دست بیت المال هزینه گذاشت 🔹🔸چندی پیش فیلم "صفر تا سکو" براساس داستان سه خواهر ورزشکار ساخته شد که نام "مهتاب کرامتی" هم به عنوان یکی از تهیه کنندگان در بین عوامل آن قرار داشت. ♦️همین، بهانه شد تا "نادره رضایی"(فرد سمت راست در تصویر) که به نادرترین شکل ممکن "مدیر مسئولیت های اجتماعی" ایران خودرو شده بود، با ضرب و زور شهیندخت ملاوردی ، هاشم یکه زارع و ایران خودرو را وادار کند با پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان، اسپانسر فیلمی شوند که در تمام صحنه های خودرویی آن محصولات سایپا و کرمان خودرو استفاده شده بود. ♦️نادره رضائی که روزگاری نامه به اوباما برای درخواست تحریم ایران را امضا کرده بود، در قالب یک فعال سیاسی، سودای حضور در لیست امید اصلاح طلبان را در سر داشت. ♦️او با ۴۰۰ میلیون تومانی که از جیب ایران خودرو پرداخت شد، خود را به مهتاب کرامتی نزدیک کرد، تا کنار چهره های مشهور سینما عکس یادگاری بگیرد و با پول ایران خودرو برای خود کسب شهرت کند و احتمالا راه را برای آینده سیاسی خود باز کند.
🔴عملیات فوق سری ترور سردار سلیمانی چگونه به یک برد اطلاعاتی بزرگ تبدیل شد؟ 🔹🔸چند روز قبل بود که حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه از طرح ترور سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در کرمان خبر داد.درباره اظهارات علنی این مقام ارشد اطلاعاتی کشور، ناگفته‌های جالبی وجود دارد که قابل تامل است: 1️⃣ طراحی ترور سردار سلیمانی، ماحصل توافق و همکاری مستقیم سرویس‌های اطلاعاتی عبری و عربی بوده است. یعنی اشتراک اطلاعات، طراحی و نوع عملیات و همچنین هدف‌گذاری‌های سیاسی و امنیتی ترور تماما توافق مشترک و چند جانبه سرویس‌های اطلاعاتی عربی و عبری بوده است. البته در درون این توافق یک پیام مهم نیز نهفته است؛ پیام راهبردی که می‌گوید، ناامیدی از توقف موفقیت‌های منطقه‌ای ایران به صورت همزمان و دریک سطح بالا هم در اسرائیل و هم برخی کشورهای عربی منطقه اتفاق افتاده و فرمان ترور مصداق اوج این ناامیدی هست. 2️⃣ از لابه لای سخنان رئیس سازمان اطلاعات سپاه می‌توان به خوبی حدس زد که عامل اجرایی ترور سردار سلیمانی توسط عوامل نزدیکتر به سرویس اطلاعاتی برخی کشورهای عربی بوده و سرویس اطلاعاتی اسرائیل تلاش کرده از پوشش یک گروه تروریستی وهابی برای پوشش و شراکت در این ترور استفاده کند. دلیل اصرار به این پوشش نیز در دو محور می‌توان جمع‌بندی کرد. دلیل اول همان است که گفته شده، یعنی قرار بوده ترور سردار سلیمانی به یک اختلاف داخلی و مذهبی در ایران ربط و تقلیل پیدا کند و عملا از میزان بزرگی و تبعات بین المللی شدن ابعاد شهادت فرمانده سپاه قدس بکاهند. دلیل دوم نیز ترس بسیار زیاد از انتقام سنگین و مستقیم ایران در برابر ترور سردار سلیمانی از رژیم های عامل ترور بوده است. طبیعی است که ایران هرنوع تحرک جانی علیه سردار سلیمانی را نه تحمل و نه لحظه‌ای در گرفتن انتقام بسیار سخت و تاریخی، درنگ خواهد کرد. 3️⃣ اما طراحی برای ترور سردار سلیمانی در ایران ظاهرا از شناسایی و رصد رفت و آمد عمومی ایشان است. موضوعی که البته در حوزه اطلاعاتی یک شاهکار به حساب نمی آید. زیرا حضور همه ساله سردار سلیمانی در ایام محرم و فاطمیه در زادگاه‌شان مساله پنهانی نبوده و با علم به خطر همیشگی، ایشان هیچ زمانی شرکت در این مراسمات را از دست نداده‌اند. اما نکته جالبتر این است که اتفاقا طراحی عملیات ترور سردار سلیمانی در ایران یک موفقیت اطلاعاتی برای سپاه قدس و سیستم امنیتی کشور محسوب می شود! دلیل آن این است که باوجود حضور متعدد سردار سلیمانی در کشورهای مختلف منطقه و حتی مناطق جنگی منطقه از عراق تا سوریه و کمتر و بیشتر از آن!، سرویس‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از رصد و طراحی عملیات علیه ایشان در خارج از ایران ناامید، عاجز و سالهاست شکست خورده هستند. 4️⃣ اما در ماجرای طراحی برای ترور سردار سلیمانی یک موفقیت بزرگتر اطلاعاتی نهفته است که رئیس سازمان اطلاعات سپاه به جزییات آن هیچ اشاره‌ای نکرده ولی اصل ماجرا به نوعی بیان شده است. در سخنان طائب آمده است که تیم ترور سردار سلیمانی مدت‌ها تحت اشراف اطلاعاتی بوده‌ و این اشراف در تمامی مراحل خارج از کشور منجمله دیدارها، برنامه‌ریزی‌ها، آموزش‌ها و ... نیز بوده است. برای درک این موضوع باید این مقدمه را دانست؛ عملیات طراحی برای ترور سردار سلیمانی با توجه به جایگاه ویژه ایشان در منطقه و میزان اهمیتی که وی برای مقامات امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی دارد، توسط عوامل رده پایین و حتی میانی اطلاعاتی مدیریت، طراحی و اجرایی نشده و بلکه یک طرح فوق‌سری در رده‌های بالایی سرویس های اطلاعاتی بوده است. با توجه به اشراف سازمان اطلاعات سپاه بر مراحل مختلف این طراحی، قابل حدس زدن است که چند ماه پهن بودن تور اطلاعاتی سپاه در خارج از کشور، چه دستاوردهای مهم امنیتی داشته و سرویس اطلاعاتی اسرائیل-موساد- چه آسیب‌های بزرگی متحمل شده است.