eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.7هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
12.5هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
حزب محافظه‌کار پیروز انتخابات سراسری انگلیس شد 🔹اسکای‌نیوز: حزب محافظه‌کار به رهبری «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس با به دست آوردن سیصد و بیست و ششمین کرسی خود، حائز اکثریت پارلمان در انتخابات سراسری این کشور شد. +بزرگ‌ترین پیروزی حزب محافظه‌کار در ٣٢سال اخیر. کابوسی برای مخالفان برگزیت؛ خروج انگلیس از اتحادیه اروپا یعنی قوی‌تر شدن پیوندهای سیاسی و اقتصادیش با آن سوی آتلانتیک، ایالات متحده امریکا.
رصد اخبار و شنیده ها
حزب محافظه‌کار پیروز انتخابات سراسری انگلیس شد 🔹اسکای‌نیوز: حزب محافظه‌کار به رهبری «بوریس جانسون»
🔴حزب کارگر باخت و حزب محافظه‌کار با رأی بالایی پیروز شد. به معنای ساده یعنی حزبی اسلام‌هراس، طرفدار ثروتمندان، اسراییل و عربستان و نیز مخالف مهاجران و طبقه‌ی محروم رأی آورد. بخت جدایی اسکاتلند از بریتانیا هم افزایش یافت. نتایج تلخ دیشب همچنین بر روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیر خواهد گذاشت و به نفع جمهوریخواهان و ترامپ تمام خواهد شد.
صادق خرازی: مردم پاسخ مناسبی از اعتماد به اصلاح‌طلبان دریافت نکردند دبیرکل حزب اصلاح طلب ندای ایرانیان: 🔹در این شش سال مردمی که به اطلاح‌طلبان اعتماد کردند، پاسخ مناسبی دریافت نکردند، چگونه است که اکنون مدعی مجلس و اداره کشور می‌شویم؟ 🔹اصلاح‌طلب واقعی به دنبال قدرت نیست، به دنبال تحول است. 🔹اصلاحات بیش از هر دوره‌ای نیاز به اصلاح گری دارد. 🔹چرا دولت آنقدر ساده‌اندیش است. مگر نه اینکه قانون به دولت اجازه داده که سالی ۲۰ درصد بر حامل‌های انرژی افزوده شود؟ 🔹چرا اعمال نکردند و یک‌باره بنزین را بدون توجهه مردم سه برابر کردند.
پاسخ کمیته سیاسی ائتلاف نیروهای انقلاب به بیانیه ۷۷نفره اصلاح‌طلبان/ لطفا دیگر«تکرار» نکنید کمیته سیاسی ائتلاف نیروهای انقلاب: 🔹این دولت که شما هم به آن معترض‌‎اید و می‌خواهید با این بیانیه‌ها خود را از عواقب کم کاری‌های آن برای انتخابات آینده مصون و محفوظ نگاه دارید، ساخته و پرداختۀ خود شماست. 🔹باید بدانید و البته می‌دانید که شورای هماهنگی سران قوا تنها دخالت مهمی که در ماجرای بنزین داشته این بوده که از دولت خواسته است به جای صرف پنجاه درصد از درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین برای مردم نیازمند، صد در صد آن را در این راه صرف کند. 🔹در این تصمیم‌گیری رئیس‌جمهور هم شرکت داشته و موافقت کرده است پس کجا تخلفی از قانون و قانون اساسی روی داده که شما آن را این‌چنین وحشتناک و خطرناک تلقی کرده‌اید و فاجعه نامیده‌اید؟ 🔹در واقع سوال بزرگ این است که هدف امضاکنندگان این بیانیه از توجیه قتل و غارت به اسم اعتراض و دفاع تلویحی از حمله به جان و مال مردم چیست و پشت این بیانیه چه هدفی خفته که دفاع از ویرانی و جنایت را هم توجیه پذیر می کند؟ 🔸این آشی است که خود شما پخته‌اید و حالا از بس شور شده، خودتان هم فهمیده‌اید. ملت هم فهمیده است. پس لطفا دیگر "تکرار نکنید". ✍️اسامی امضاء کنندگان بیانیه در لینک زیر: 👉 fna.ir/ddse7d
🔴 لشکر مزدوران انتحاری در راه عراق‼️ 🔻 کارشناسان امنیتی معتقدند خزه ناامنی معمولاً بر بستر خلا قدرت رشد میکند. حوادث اخیر در در ابتدا به بهانه ی مطالبات اقتصادی آغاز و در ادامه با دخالت های سیاسی _ رسانه ای محور سعودی و غربی به سمت تضعیف دولت و استعفای عادل عبدالمهدی و دوقطبی های و اختلافات سیاسی منجر شد. 🔹نهایتاً حوادث فوق منجر به و شنیدن اخبار تلخ از حملات انتحاری و شهادت رزمندگان مظلوم حشدالشعبی شد. همچنین در پرتو خلا قدرت و اختلافات در عراق همانطور که پیش بینی میشد زمزمه هایی از تحرکات داعش در دیاله عراق و مناطق محروم به گوش میرسد. 🔹 رصد حملات انتحاری و کشف ده ها تله انفجاری در روزهای اخیر در عراق از سویی ضرورت عاجل معرفی نخست وزیر جدید و ضرورت وحدت و اجماع نخبگان و قبائل و احزاب در عراق نشان میدهد و از سویی هوشیاری شباب و نخبگان عراقی را میطلبد تا از هدفمند و هدایت شده بودن حملات انتحاری اخیر غفلت نکنند. اخبار ذیل حکایت از مدیریت و هدایت خشونت های اخیر در عراق از آن سوی مرزهای عراق دارد. 🔹بنا به در چند روز اخیر ۱۱ هزار تروریست از شرق عراق وارد این کشور شده و تحت آموزش نظامی و عقیدتی قرار گرفته‌اند. این گروه برای انجام عملیات انتحاری تربیت می‌شوند. در بین آنها جوانان خشن، قوی، آموزش دیده و مسلط به سخنوری وجود دارد. در حدود ۵۵ هزار نیروی داعشی نیز برای یک کشتار عظیم با حمایت‌های مالی امارات، عربستان و اردن در حال آماده سازی هستند! 🔺هوشیاری ، اتحاد و شناخت دشمن اصلی نیاز اصلی امروز ملت بزرگ عراق برای رهایی از ناامنی است.
▪️مادر هيثم علي اسماعيل در مكاني كه پسرش توسط آشوبگران عراقی ذبح شد
این عکس همون پسربچه‌ی ۱۶ ساله است که امروز اغتشاشگران عراقی اونو کشتند و به دار آویختند! خدا رهبرانقلاب رو برامون حفظ کنه که با هزینه کردن خودش در برابر گندکاری‌های روحانی، جرقه اغتشاش در کشور را از اغتشاش‌های بی‌پایان (مثل عراق و سوریه) نجات داد
🔴آیت‌الله موحدی‌کرمانی: نباید مثل فردی که گفت صبح دیدم بنزین گران شده تدبیر کرد ♦️خطیب نماز جمعه تهران:نباید مثل آن فردی که گفت من شب خوابیدم و صبح بیدار شدم و دیدم بنزین گران شده است، نسبت به مسائل تدبیر صورت گیرد. ♦️عجب! شما هم مطلع نبودید و شما از وضع کشور مطلع نبودید که حالا مطلع شده‌اید؟!‍ خدا کند که این حرف که من هم خبر نداشتم دروغ باشد. ♦️جان مردم به لب رسیده است و مردم دارو پیدا نمی‌کنند؛ اگر هم دارو پیدا کنند نمی‌توانند خریداری کنند. ♦️در آشوب‌های اخیر نه روشنگری شد و نه مردم مطلع شدند؛ نه افزایش قیمت بنزین گام به گام و تدریجی بود.
🔴دستگیری اعضای شبکه سلطنت‌طلبان در اصفهان/طراحی موج دوم اغتشاشات ناکام ماند ♦️۴ نفر از اعضای شبکه فعال سلطنت‌طلب استان اصفهان با اقدام اطلاعاتی و عملیاتی پاسداران سازمان اطلاعات سپاه استان دستگیر شدند. ♦️این افراد روز گذشته حین برگزاری جلسه با موضوع موج دوم اغتشاشات در منزل یکی از اعضا حضور داشتند که با حضور به موقع مأموران این طرح ناکام مانده و همه افراد در محل دستگیر شدند.
⭕️ این همان تصویری است که رسانه‌های استعمار دنبالش می‌گردند. این تصویر یعنی: اگر ما نباشیم، وحشی‌های جهان سومی یکدیگر را پاره پاره خواهند کرد. استقلال داشتن بلوغ عقلی و تاریخی می‌خواهد که این‌ها ندارند. پس باید به اشغال تن بدهند و هزینه‌ی آنرا بپردازند تا دست کم زنده بمانند.
🔴 پیشنهاد استعفای روحانی ؟؟‼️ 🔻این روزها در شرایطی که ۶ سال از عملکرد پرهزینه و ضعیف دولت دوازدهم گذشته است، «بدنه‌ی رسمی اصلاح طلب‌ها» به دنبال تطهیر سیاسی و احیای رای و سرمایه‌ی اجتماعی آسیب دیده‌ی خود برآمده‌اند و ب بسم‌اللهِ محاکمه‌ی روحانی را از طرح #استعفا شروع کرده‌اند! ایده‌ی خطرناکی که می‌تواند تبعات غیرقابل کنترلی داشته باشد. 🔻اما پرواضح است که استعفای روحانی در ۲ سال پایانی دولت، درمان دردهای جامعه نیست که خود دردی مضاعف بر پیکر امنیت و اقتصاد وارد می‌کند. روحانی باید بماند ولی #مجلس کاردانی در راس امور قرا گیرد که به کمک قوه‌قضائیه و با مطالبه دقیق و بازخواست انقلابی از رئیس‌جمهور و دولت ، آنها را در کانال اجرای وظایف ترک شده‌شان قرار دهد‌ تا ان‌شاءالله کمترین خسارت متوجه کشور و مردم شود
🔴پروژه استعفای ، از کدام اتاق فکر درآمده؟ 🔹🔸پروژه ، بخشی از و راهبرد بی دولت سازی (دقیقا شبیه استعفای نخست وزیر و ) است که به تشدید خشونت و هرج و مرج در کشورهایشان منجر شد. افراطی درصددند با پیش انداختن این پروژه، هم خود را از موضع وضع موجود به تبدیل کنند و بر ناکارامدی و بن بست مدیریتی روحانی سرپوش بگذارند، و هم هزینه ناکارامدی دولت خود را بر نظام تحمیل کنند. ♦️اصلاح طلبان که از میزان نفرت عمومی از روحانی اطلاع دارند و نیز خود را به یقین بازنده قطعی انتخابات مجلس میدانند، با این پروژه، قصد دارند با برهم زدن قواعد بازی و میز دموکراسی در کشور، هزینه شکست خود را نیز بر گرده نظام تحمیل کنند. درست شبیه آنچه در انتخابات 88 کردند. آنها بر این باورند کف استعفای روحانی ، از نظام است و سقف آن، نظام. (گمان باطلی که گرایی انقلاب درست همچون انتخابات 88 و سایر برهه ها آن را نقش بر آب میکند). ♦️اما آنچه روشن است اصلاح طلبان افراطی درست مثل هم حزبی های عراقی شان (بقایای بعثی) و هم حزبی های لبنانی شان (قوات اللبنانیه) برای یک پروژه واحد و چند مرحله ای دستور گرفته اند: 👈نارضایتی های اقتصادی،👈 اعتراضات خیابانی، 👈پیشنهاد خلع سلاح نیروهای مقاومت، 👈بی دولت سازی، 👈هرج و مرج هدفمند و بی ثبات سازی سیاسی و ناامنی، 👈برآمدن دولتهای مطیع غرب. ♦️آری این پروژه خائنانه یا به تعبیری جنگ های نسل چهارم، در هر سه کشور، یک هدف دارد: تضعیف کشورهای هلال و مشغول شدن به درگیری های داخلی و تنفس مصنوعی امنیت به . و پشت صحنه هر سه این "هم خائن ها" چیزی نیست جز : اسرائیل. این تحلیل پیوستی خبری دارد و آن پیشنهاد به رقبای انتخاباتی اش است. وی از آنها خواسته فقط 6 ماه اجازه دهند نخست وزیر باشد. (تا این پروژه را به سرانجام رساند.) هوشیاری مردم ایران، و بیدارسازی افکار عمومی برگ برنده ماست. پس رسانه باشید