eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.7هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
12.5هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تهران را پس گرفتیم .... 🔻جمله بالا تیتر روزنامه آفتاب یزد در خرداد96 و پس از انتخاب اعضای اصلاحات برای شورای شهر تهرانه. 🔻تیتر امروز روزنامه آفتاب یزد در مورد عملکردِ "هیچ" شهرداری تهران در موضوع آلودگی هواست. 🔻خب شما که می دونستید بعضی از افراد لیست اصلاحات،تخصص لازم برای مدیریت شهر تهران رو ندارن وحتی بعضی با پول دادن وارد لیست انتخاباتی شدن پس چرا ذوق زده شدید و گفتید "تهران را پس گرفتیم" ؟؟ 🔻احتمالا اگه قالیباف الان شهردار بود، روزنامه هاشون تیتر میزدند که "قالیباف استعفا"
🔴شایعه بازگشت مهاجرانی به ایران ♦️برخی رسانه ها مدعی شده اند که عطاالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات که سال های زیادی در لندن زندگی می کرد به ایران بازگشته است.
24.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پرونده سازی عليه ايران با کشته سازی از حوادث آبان
این گزارش صدا و سیما یا روزنامه کیهان نیست... ایندیپندنت که یک رسانه غربی است نوشته که طی دو سال اخیر، بیش از 220 هزار گزارش تعرض و تجاوز جنسی به خانمها در حمل و نقل عمومی فرانسه ثبت شده؛ هنوزم هستن کسانی که بگن غربیا چشم و دلشون سیره!! #غرب_بدون_روتوش
رئیس‌جمهور عراق تهدید به استعفا کرده است 🔹شبکه المیادین به نقل از یک منبع مطلع نوشته است که «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق تهدید کرده که در صورت ادامه بن‌بست در معرفی گزینه نخست‌وزیری، ممکن است از سمت خود کناره‌گیری کند. 🔹صالح گفته است که رئیس مجلس باید سریعا فراکسیون بزرگتر را معرفی کرده و فراکسیون هم گزینه مورد نظر خود را اعلام کند
⛔️سه جنازه از زیر آوار یک بانک در نسیم‌شهر کشف شد. غلام‌رضا صادقی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان: 🔸در حین آواربرداری از یکی از بانک‌هایی که دراعتراض‌های آبان ۹۸ توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شد ‌یک جنازه کشف شده است. 🔹️پس از حضور دادستانی و عوامل نیروی انتظامی در ادامه آوار‌‌برداری، ‌دو جنازه دیگر نیز کشف شده‌اند. 🔸با تشکیل پرونده، پیکر این افراد به پزشکی قانونی برای شناسایی و سیر مراحل قانونی انتقال یافته ‌تا هویت آنها مشخص شود. 🔹️نسیم‌شهر مرکز بخش بوستان شهرستان بهارستان در غرب استان تهران است. ❌این هم ابعاد جدیدی از جنایت اغتشاشگرانه... مسئولینی که با بی تدبیری تمام طرح افزایش قیمت بنزین رو اجرا کردن، پاسخگوی این خون‌های ریخته شده هستن؟ اصلا وجدانی دارن که حتی ناراحت باشن؟
🔴سردار حاجی‌زاده در سلامت کامل به سر می‌برد 🔻در پی انتشار شایعاتی از سوی برخی رسانه‌های مغزض عربی و بازنشر آن در فضای مجازی و رسانه‌های معاند خارجی مبنی بر شهادت سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به برخی نقاط در خاک سوریه، پیگیری های فارس حاکی از آن است که این خبر کذب بوده و فرمانده نیروی هوافضای سپاه در سلامت کامل به سر می‌برد.
🏘 مقایسه اجاره نشینی در ایران و اروپا ✔️ در ایران حدود ۲۵ درصد مردم مستأجر هستند. ✔️ در حالی که در #آلمان ۶۰ درصد مردم مستأجر هستند! در #فرانسه ۵۰ درصد و در #انگلیس ۴۰ درصد مردم مستاجر هستند و این آمار غیر بدهی و وام های طولانی مدت به بانک ها در ازای مالک شدن می باشد.
اشک تمساح برای فقرا و کوله برآن! ⭕️
✖️دوفوریت طرح «شفافیت هزینه‌های تبلیغات انتخاباتی» تصویب شد ▪️وکلای ملت با ۱۳۴ رای موافق، ۲۸ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۱۹۷ نماینده حاضر در صحن، دوفوریت این طرح را تصویب کردند. پس از تصویب دو فوریت طرح، کمیسیون مربوطه موظف است ظرف مدت سه روز گزارش خود در مورد طرح را به مجلس ارائه کند.
رصد اخبار و شنیده ها
🔴سردار حاجی‌زاده در سلامت کامل به سر می‌برد 🔻در پی انتشار شایعاتی از سوی برخی رسانه‌های مغزض عربی و
🔴چون تل آویو شخم نخورده 🔹چرا ادعای رسانه های سعودی درباره شهادت فرمانده هوافضای سپاه در سوریه و در حمله موشکی رژیم صهیونیستی دروغ است؟ پاسخ پیچیده نیست. ♦️به این دلیل روشن که قطعا در صورت ارتکاب چنان خبطی از سوی صهیونیست ها، تل آویو و حیفا و مراکز مهم نظامی و اقتصادی اسرائیل بلافاصله با صدها موشک شخم زده می شد. 🔹این را سران رژیم صهیونیستی بهتر از هر کس می دانند و یک بار در ابعادی به مراتب کوچک تر، در تاسیاست نظامی و راداری خود در نزدیکی بلندی های جولان تجربه کرده اند.
⭕️ سناریو های دشمن برای انتخابات 🔸دشمنان انقلاب از ابتدا برنامه خود را برای شرکت نکردن مردم در انتخابات و تحریم صندوق های رای توسط مردم تنظیم میکردن، اما هنگامیکه با حضور مردم در انتخابات مواجه شدن و تیرشان به سنگ خورد راهبرد دیگه ای رو انتخاب کردن. 🔹راهبرد دیگه، مداخله در انتخابات و حمایت از یک جریان خاص و یک ضلع ناکار آمد به جهت اینکه افراد کارآمد و دلسوز مردم به قدرت تصمیم گیری نرسن. 🔸مخالفت با نظارت استصوابی توسط عده ای، در جریان همین موضوع است که عده ای وابسته به جریان غرب و بی دغدغه، وارد نهاد های تصمیم ساز و تصمیم گیر بشن.