حداد عادل در نامه به آقاتهرانی: پیشنهاد جبهه پایداری به شورای ائتلاف باعث ایجاد تفرقه میشد
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
🔹از سوی جبهه پایداری پیشنهاد شد که برای رسیدن به حداکثر اشتراک در دو لیست تهران، لیست ۶۰ نفره تهیه شده توسط پایداری مبنا قرار گیرد و ۲۴ نفر مشترک این لیست با لیست ۹۰ نفره شورای ائتلاف یکجا در هر دو لیست نهایی ۳۰ نفره قرار گیرد.
🔹شما در فهرست خود بنا داشته اید که هیچ فردی از بعضی از احزاب و تشکلهای حاضر در شورای ائتلاف را در آن فهرست قرار ندهید و قبول پیشنهاد شما عملاً به معنی نفی فلسفه وجودی ائتلاف و فروپاشی آن است.
🔹شورای انتخاب این پیشنهاد را به این دلیل که میدان تصمیمگیری شورای ائتلاف درباره ۶۶ نفر دیگر از فهرست ۹۰ نفره تنها در حد ۶ نفر تنگ میکرد، مغایر وحدت تشخیص داد و آن را نپذیرفت.
🔹شورا در آن جلسه تصمیم گرفت به دلیل ضیق وقت، مذاکره دعوت از جبهه پایداری را متوقف کند و با تشخیص مناسبترین افراد از میان فهرست ۹۰ نفره خود به تعیین لیست نهایی ۳۰ نفره تهران بپردازد.
@rasadeakhbar113
🔴ماهواره بر سیمرغ ماهواره «ظفر» را با موفقیت به فضا پرتاب کرد اما ماهواره بر به سرعت موردنیاز جهت تزریق ماهواره در مدار موردنظر نرسید
♦️سخنگوی فضایی وزارت دفاع : سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: در ماموریت پرتاب ماهواره ظفر توسط ماهواره بر سیمرغ همه فرآیندهای پرتاب فضایی از قبیل مونتاژ مراحل ماهواره بر و ماهواره، تستهای پیش پرتاب، تزریق سوخت و پیش فشار گذاری، به طور کامل به انجام رسید، فرآیند پرتاب و استارت موتورهای مرحله 1 ماهواره بر و جدایش مراحل و استارت موتور مرحله 2 به درستی انجام شد و در انتهای مسیر، ماهواره بر به سرعتِ مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید.
♦️بخش قابل توجهی از اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شده است و دادههای تله متری از فرآیند پرتاب به طور کامل احصاء گشت که با تحلیل این دادهها و تطبیق عملکرد زیر سیستمها با طراحی انجام شده، بهینه سازیهای لازم جهت پرتاب آتی انجام خواهد شد.
@rasadeakhbar113
🔴 تعداد کانديداهای احراز صلاحیت شده اصلاح طلبان در تهران 134 نفر است.
که از شاخص ها فقط علی مطهری و محمود صادقی رد صلاحیت شدند.
لذا الان جنگ روانی غربگراها بر اساس دروغ است و با فقط همین تعداد تهران میتوانند برای حدود نصف کشور لیست معرفی کنند.
برای تهران 4 لیست و نیم میتوانند معرفی کنند.
@rasadeakhbar113
هفت سال گندکاری
ماهوارهبر سیمرغ با موفقیت به فضا پرتاب شد ولی ماهواره ظفر در مدار قرار نگرفت!
در هفت سال مدیریت لیبرالها چندسال که پژوهشگاه فضایی ایران بخاطر برجام تعطیل بود چند بار هم اخیرا برای فرستادن ماهواره تلاش کردند که هیچ کدام موفقیت آمیز نبودند
زحمات مهندسان و دانشمندان ایرانی را چرا به هدر میدهید؟ اگر هم بلد نیست مدیریت اینو بدید زیر نظر رهبری مثل دانش نانو فناوری و بکشید کنار
@rasadeakhbar113
🔴سازمان فضایی توی دولت احمدینژاد مستقل شد؛ و علاوه بر پرتابهای موفق، تونست #موجود_زنده (میمون) به فضا بفرسته و سالم برگردونه.
آقای روحانی مجدداً این سازمان رو زیرمجموعه وزارت ارتباطات کرد و از اون روز شکست پشت شکست.
وقتش نیست مجلس و مراجع بالاتر صنعت فضایی ایران رو نجات بدن؟!
@rasadeakhbar113
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه پرتاب ماهواره ظفر
آمریکا ۶۰ ساله برنامه فضایی خودشو شروع کرده
بیش از ۲۰ پروژه فوق سنگین وگران قیمت داشته که شکست خورده، تا ناسا به اینجا رسید
منتقد تعطیلی پژوهشگاه فضایی ایران و شوآفهای وزیر ارتباطات هستیم ولی از طرفی قدردان مهندسان و دانشمندان ایران هستیم و اجازه نخواهیم در اوج تحریمها زحمات این عزیزان زیر سوال برود
@rasadeakhbar113
⭕️ دلایل سقوط ماهواره ظفر / پرتاب ظفر ۲ در خرداد سال آینده
🔸 «محمدجواد آذریجهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از پرتاب ماهواره ظفر در جمع خبرنگاران:
🔹 ماهواره ظفر به مدار ۵۴۰ کیلومتری رسید ولی از آنجایی که برای قرار گرفتن ماهواره در مدار نیاز است که به سرعت ۷ هزار و ۴۰۰ کیلومتری برسد، ماهوارهبر به این سرعت لازم نرسید.
🔹 در پرتاب ماهواره «پیام» دلیل ناموفق بودن آن مدار الکترونیک بوده است ولی در ماهواره ظفر اشکال از موتور ماهوارهبر بوده است.
🔹 این امر موجب شد که ماهواره دچار افت سرعت شود و در نتیجه در مدار قرار نگیرد و در اقیانوس هند سقوط کرد.
🔹 این ماهواره در ۲ نسخه «ظفر ۱» و «ظفر ۲» طراحی و ساخته شده است، ماهواره ظفر ۲ در خرداد ماه سال آینده پرتاب خواهد شد.
@rasadeakhbar113
🔴چرا باید "صنایع فضایی" مستقل از دولت شود؟!
۱. بحث فضایی نباید در اختیار وزارت ارتباطات باشد، چون این وزارتخانه مشتری ماهواره است و باید همانند دیگر مشتری های صنعت فضایی همچون "سازمان محیط زیست" و "وزارت جهاد کشاورزی" و ... در جایگاه مشتری قرار گرفته و بخش فضایی بر اساس اولویت های ملی ماموریت های خود را انتخاب نماید نه ماموریت وزارتخانه ای و بخشی.
۲. صنعت فضایی حوزه ای بین رشتهای است؛ و تخصص هایی مانند هوافضا، مکانیک، مخابرات، الکترونیک، مواد و متالوژی و... در آن همکاری میکنند، لذا باید در جایگاهی فرا وزارتخانهای قرار گرفته و جهت گیری یکسانی نسبت به ماموریت های ملی داشته باشد.
۳. در اکثر کشورهای پیشرفته از جمله هند، ایالات متحده و... بخش فضایی در ذیل بالاترین نهاد حکومتی قرار دارد، لذا همانند سالهای قبل میبایست جایگاه بخش فضایی ارتقاء یافته و در اختیار نهادهای بالادستی قرار گیرد.
۴. ماموریتهای فضایی زمانِ طراحی و ساخت طولانی دارند، پس عمر دولت ها کوتاه تر از زمان طراحی و ساخت ماهواره بوده، لذا دولت ها کیفیت را فدای زمان کرده و به دنبال کسب دست آورد های مقطعی هستند اغلب.
@rasadeakhbar113
جبهه پایداری حاضر است براساس اصول برای لیست واحد توافق کند
✍️«حجتالاسلام آقا تهرانی»، دبیر کل جبهه پایداری طی نامهای به «حداد عادل»، رئیس شورای ائتلاف عنوان کرد که این جبهه حاضر است با شاخصهای اصولی و گفتمانی بدون حضور حتی یک نفر از اعضای جبهه پایداری برای لیست واحد توافق کند.
@rasadeakhbar113
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پخش اعترافات روح الله زم از تلویزیون
🔺مستند "پرسه در مه"
🔻مستندات و اعترافات روحالله زم
🗓 دوشنبه، ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
⏰ بعد از اخبار ساعت ۲۱
📺 شبکهی اول
پ.ن: قطعا مثل دفعه قبل اعترافاتش درمورد مرتبطین داخلیش توسط آشناها سانسور میشه...
@rasadeakhbar113
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین فیلم از دادگاه "روح الله زم"
@rasadeakhbar113
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه یکی از پیشرفتهترین رادارهای دنیا به دست سپاه افتاد؟!
رادای که میتواند ردپای انسان روی کویر رو هم شناسایی کند حالا در دست مهندسان سپاه قرار گرفته...
@rasadeakhbar113