eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
10.2هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بهمن ورمزیار نه فقیر بوده و نه بیکار! افشاگری یکی از دوستان بهمن ورمزیار از پشت صحنه تسلیم وی و فشار رسانه ای خانواده
🔴 تا ساعاتی دیگر عملیات آزادسازی جنوب دمشق (یرموک) آغاز خواهد شد. داعش (مشکی) و القاعده (سبز) حاضر به خروج نشده اند. پس از غوطه، این عملیات به معنی آزادسازی کامل حومه دمشق از گروه های تکفیری است. از
▪️پاول دورف موسس تلگرام در جدیدترین پست اینستاگرامی اش اعلام کرد فیلم ۳۰۰ فیلم مورد علاقه اش است. این فیلم با تحریف تاریخ، ایرانیان را وحشی و غارتگر به نمایش در آورده است.
وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد، بر اثر درگیری افراد مسلح ناشناس با نیروهای امنیتی در یک ایست بازرسی واقع در استان «عسیر»، ۴ نیروی دولتی کشته و ۴ تن دیگر زخمی شدند.
🔴 آخرین جنگ روانی ها در آخرین روزهای حیات تلگرام 1⃣فیلم درگیری با گروه دختران رو بارها ديدم و نکاتي توجهم رو جلب کرد. نکاتي که نشون ميده اصولا درگيري به معناي ضرب و شتم صورت نگرفته بلکه شاهد یک فیلم کارگردانی شده هستیم. نکات در این گفته ميشه. 2⃣اول اينکه دختران به شکل گروهي هستن و پليس فقط با يک نفر درگير ميشه درحاليکه همه ظاهر مشابه دارن. سوال اول اينجاست که چرا فقط همون يک نفر درگيري جدي داشت نه بقيه؟ با توجه به يکسان بودن پوشش دختران اگر درگيري بخاطر حجاب بود طبيعتا با همه چنين رفتاري ميشد درحاليکه اينطور نيست. 3⃣از میان گروه دختران مشخصا یک نفر مامور درگیری، یک نفر فیلمبرداری و بقیه مامور ایجاد تشنج هستن. تشنجی که به دودلیل ایجاد میشه: اول شلوغ شدن فضا و فراهم شدن زمینه برای درگیری گسترده تر با پلیس و دوم فجیع نشون دادن اتفاق در فیلمی که بطور حرفه ای و با دوربین پنهان داره ضبط میشه. 4⃣ایجاد تشنج با ناسزا گفتن به مامور پلیس شروع میشه از جمله: بی شعور، بی شرف و حیوان. پلیس در ادامه میخواد مجرم رو دستگیر کنه و به قائله پایان بده ولی مجرم تصریح میکنه که ناسزا رو با مامور پلیس بوده. مجرم (با شال قرمز) نهایت تلاش خودش رو انجام میده که کار به درگیری کشیده بشه. 5⃣در ادامه وظیفه ی ایجاد تشنج توسط هم گروهی ها به شکل جیغ و داد الکی و گفتن اینکه اون مریضه و تشنج کرده به خوبی انجام میشه. در فیلم مشخصه که دو مامور دیگر (علی رغم گروهی بودن دختران)خیلی عادی ایستادن و تماشا می‌کنن و این نشونه‌ی این هست که اصلا درگیری به معنای ضرب و شتم نبوده. 6⃣فیلم ترکیب هنرمندانه ای هست از: 1-درگیری معمولی(حاصل از توهین آشکار به پلیس) که در ابتدای فیلم به وضوح نشون داده میشه 2-جیغ و داد الکی که میخواد اتفاقات بعد از صحنه‌ی اول رو روایت کنه درحالیکه از نظر تصویری چیز خاصی دیده نمیشه. 3- تلاش برای متشنج نشون دادن فضا 7⃣به همه‌ی اینها ادعای اینکه ۳۰ ساله نابودمون کردید و مریضی قلبی و تشنج و غش کردن الکی رو اضافه کنید تا یک فیلم تمام احساسی تولید کرده باشید. دقت کنید شروع درگیری با این جمله از طرف (به ظاهر) مضروب هست که میگه (مملکت) فعلا ارث بابای شماست. 8⃣دو نکته کل محل بحث ماست: اول اینکه چرا گروه دختران دوربین ویژه و نصب شده روی لباس، یا کیف همراه خودشون دارن. البته این کار ممکنه جرم نباشه ولی نشانگر برنامه ریزی برای متشنج کردن فضا است که قطعا جرم تلقی میشه. 9⃣تکیه‌ی اصلی ایرادات به جایی از فیلم گرفته میشه که سرو صدای زیادی هست ولی تصویری از ضرب و شتم به مخاطب نشون داده نمشیه. این اتفاقی هست که قبلا هم در فیلم های این افراد شاهد بودیم. چیزیکه نشان دهنه ی آموزش گروهی این افراد داره. 0⃣1⃣نکته بعدی در مورد پلیس هست که با آگاهی از تلاش دشمن برای ملتهب نشون دادن فضا اولا چرا هنگام برخورد پیش بینی لازم نسبت به نوع برخورد رو نداشته و دیگر اینه با توجه به عمومی بودن درگیری چرا دیگران نسبت به وجود دوربین مخفی بازرسی نشدن. ♦️با همه ی این اوصاف در مجرم بودن اون دخترها شکی نیست اما همه ی این اتفاقات نیاز بررسی جریان شناسی داره چون در نهایت اینگونه برخورد ها نیست که باعث اصلاح جامعه میشه.
از شکستگی دست مأمور تا آزادی با قرار وثیقه/ وقتی سیاسیون و روشنفکران با هیاهو جای متهم و شاکی را عوض کردند 🔹شامگاه روز چهارشنبه بود که یک ویدئو حاوی تصاویر مربوط به برخورد تند و زد خورد یک مأمور ناجا با چند دختر هنجار شکن در فضای مجازی پخش شد و دست به دست چرخید. 🔹به محض انتشار فراگیر این تصاویر برخی سیاسیون که فضا را برای اظهارنظر مناسب دیدند، به صحنه آمدند و بدون آنکه از جزئیات این ماجرا با خبر باشند نسبت به نیروی انتظامی و مأموران گشت ارشاد واکنش نشان دادند. 🔹اما حالا پس از کمتر از ۴۸ ساعت از پخش این ویدئو جزئیات جدیدی از این حادثه به دست آمده که حکایت از آن دارد که دختران جوان ۴ نفر بوده‌اند که یکی از آنها که لباس سفید به تن داشته و در فیلم مشخص شده است، اقدام به کشف حجاب کرده و با یک نفر دیگر از دوستان خود پس از کش مکشی کوتاه از صحنه خارج می‌شوند. 🔹بر اساس اطلاعات موجود دختر جوان سومی که اقدام به فحاشی می‌کند با چنگ زدن به صورت مأمور زن گشت ارشاد صورت وی را زخمی کرده و حتی در این برخورد انگشت دست مأمور زن شکسته می‌شود. 🔹پیگیری‌های خبرنگار فارس مشخص کرد که این اتفاق در تاریخ ۲۰ فروردین ماه یعنی ۹ روز قبل از پخش ویدئوی مورد نظر در پارک طالقانی تهران رخ داده و پخش تصاویر آن ۱۰ روز پس از وقوع حادثه حکایت از آن دارد که اقدام این دختران جوان با یک برنامه‌ریزی از پیش تعیین‌شده رخ داده است. 🔹نصب دوربین مخفی بر روی لباس یکی از دختران حاضر در صحنه و جیغ و دادهای تصنعی نشان می‌دهد که این حادثه با آمادگی قبلی صورت گرفته بود که این موضوع هم در بررسی‌های بعدی مشخص و به تأیید رسیده است. 🔹هر چند که مأمورین ناجا در این حادثه کنترل خودشان را از دست داده‌اند اما بیش از هر چیز هماهنگی این حادثه و بهره‌برداری سیاسی آن به چشم می‌خورد. 🔹باید منتظر باشیم تا ببینیم برخورد مسئولین با طرفین این ماجرا یعنی هنجار شکنان قانون شکن و مامور قانون عصبانی! چگونه خواهد بود؟
از رئیس‌جمهور گرفته تا ساده‌لوحان کوته‌فکر، مزد دلدادگی‌تان را با "زخم‌زبان" می‌دهند امّا «إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنوا» 🌹 #روز_پاسدار بر دلاوران امنیت و آرامش مبارک🌹
♦️روسیه بیش از 18 میلیون IP را برای فیلتر کردن تلگرام بسته است 🔹رئیس سازمان نظارت بر ارتباطات الکترونیکی روسیه: از زمان صدور حکم فیلتر شدن تلگرام تا دیروز روسیه بیش از 18 میلیون IP را برای فیلتر کردن تلگرام بسته است 🔹تلگرام باید از اپ‌استور و گوگل‌پلی حذف شود و شرکت‌های آمریکایی باید شرایط فنی بسته شدن تلگرام در تمام روسیه را فراهم کنند 🔹مشکل اصلی ما با تلگرام فقط رمزینه‌ها نبود بلکه مدیریت تلگرام هیچ پاسخی به درخواست روسیه برای اقدام در این زمینه ارائه نداده است
🔴 منفعل سازی ارکان حاکمیت!! 💠 تامل در موضوعات مورد توجه در فضای مجازی در  ماه های اخیر ؛ نشان می دهد کنش ها و واکنش های  رسانه ای یک جهت گیری خاص!! را دنبال می کند. عکس العمل ها، بازتاب ها ،ضریب یافتن ها و موج سازی ها عمدتا با  میدان داری رسانه های بیگانه، شبکه های اجتماعی خاص، سلبریتی ها و ... همگی یک هدف را پیگیری می کنند: قانون_شکنی و به اصطلاح در مقابل قوانین جمهوری اسلامی ایران. 🔻 ۱. اعتراض سازی در مقابل حاکمیت و رویه های ارزشی با تعمیم و تک رویدادها صورت می گیرد که برخی از آنها  از اساس سناریوسازی دشمن  است و برخی دیگر  تعمیم دادن برخی رخدادهای ناخوشایند است.‌ مهم یا سوژه ای است که ظرفیت رسانه ای  حمله به حاکمیت را داشته باشد.  🔻 ۲. توجه کنیم این گونه فضاسازی به گونه ای است  که حتی اجازه بررسی و تفکر در میزان صحیح یا غلط بودن؛ حق و باطل و درست یا نادرست بودن موضوع را از مخاطب سلب می کند. اصل این است که باید به هر بهانه ای؛ ارکان حاکمیت ، ارزش ها و نهادها مورد هجمه قرار گیرد. 🔻 ۳. این شیوه نوعی از طریق نهادینه سازی و با هدف منفعل سازی ارکان حاکمیت است. این بازی ذهنیتی با اعتبارزدایی، به دنبال از کار انداختن اقتدار برخی دستگاه هاست تا فی المثل پلیس منفعل، قوه قضائیه منفعل، دستگاه دیپلماسی منفعل و ... کارآیی و ماهیت اصلی خود را از دست بدهند. برای نمونه از خطای احتمالی یک پلیس گشت ارشاد (که هنوز واقعیت موضوع به درستی روشن نیست) به گونه ای پلیس مورد هجمه قرار می گیرد که علاوه بر مقابله با قانون ، عملا پلیس را بشدت در مقابل قانون شکنان منفعل می کند.
💢 سعید مرتضوی بازداشت شد 🔹🔸سعید مرتضوی در شهرری بازداشت و جهت اجرای حکم محکومیتش به زندان رفت. ♦️این در حالی است که از ابتدای شروع به کار پرونده مرتضوی، رسانه‌های ضدانقلاب و معاند هر از گاهی با هوچیگری و جنجال آفرینی و درج اخبار کذب و دروغ، تلاش می‌کردند با برحسته‌سازی این پرونده، چند روزی افکار عمومی را از مسایل اصلی و ناکارآمدی مسوولان غربگرا در رفع مشکلات مردم، منحرف سازند. طی روزهای گذشته این رسانه‌ها به دروغ از فرار مرتضوی به خارج از کشور خبر می‌دادند. حال، باید منتظر ماند و مشاهده کرد که این بار، برای سرپوش گذاشتن بر سوءمدیریت غربگرایان حاکم در دولت، شهرداری و شورای شهر و مجلس، نوبت پررنگ کردن کدام سوژه‌ی فرعی و انحرافی است!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش وزیرارتباطات وقتی رئیس جمهور از قول او اعلام میکند ۲ میلیون شغل در فضای مجازی ایجاد شده است @Farsna
دفتر رئیس‌جمهور: عدد صحیح ایجاد شغل در شبکه‌های اجتماعی ۲۰۰ هزار است 🔹دفتر رئیس جمهور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد عدد صحیح تعداد شغل ایجاد شده در شبکه های اجتماعی ۲۰۰ هزار شغل است. 🔸گفتنی است صبح امروز، حسن روحانی در همایش هم‌اندیشی مدیران دستگاه‌های اجرایی، این رقم را بالای دو میلیون اعلام کرد.