🔴 تبلیغات انتخاباتی حضرت آیتالله خامنهای در سال های ۶۰ و ۶۴
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
🔴امروز جلسه ای با حضور ۶ کاندیدای نهایی اصلاحات یعنی اقایان آخوندی، پزشکیان، جهانگیری، شریعتمداری، صادقی و خانم زرآبادی و همچنین نمایندگان احزاب عضو جبهه برگزار و در خصوص کاندیداهای نهایی تصمیم گیری خواهد شد
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔فرق شهید رئیسی
با بقیه در تواضع...🤔
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
----------------------------
#️⃣#انتخاب_بصیر
#️⃣#شهیدِ_جمهور
#️⃣#سرطانِ_غربزدگیِاصلاحات
#️⃣#بهیکیمثلرئیسیرأیمیدهیم
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️وحشت آمریکا از بهترین
جایگزین شهید رئیسی در
انتخابات ریاست جمهوری ...
----------------------------
#️⃣#انتخاب_بصیر
#️⃣#شهیدِ_جمهور
#️⃣#سرطانِ_غربزدگیِاصلاحات
#️⃣#بهیکیمثلرئیسیرأیمیدهیم
•••✾•🍃🌺🍃•✾•••
✔️همه هموطنان را به مشارکت گسترده در انتخابات بعنوان یک میدان پر قدرت ترغیب کنیم.👌
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🌺 #طنز_انتخابات🤔🤭😂
_ رقیب اصلی قالیباف😁
_ تا خون تو ریهمه...😁
----------------------------
#️⃣#انتخاب_بصیر
#️⃣#شهیدِ_جمهور
#️⃣#سرطانِ_غربزدگیِاصلاحات
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
🔴 قمار با باخت قطعی!
(دربارۀ تایید صلاحیت نا اهلان)
🔻فرض کنید که وارد یک قمار میشوید و ممکن است قدری دستاورد نامشروع نصیبتان شود! این عمل فینفسه حرام است و پرمفسده و عجیب! اما عجیبتر از آن وقتی است که به امیدِ سود، وارد قماری شوید که باخت در آن قطعی است!! و باز هم عجیبتر وقتی است که عبرتها را هم نادیده بگیرید و مرتکب این عمل شوید!!!
🔻تساهل در رد صلاحیت داوطلبانی که فاقد صلاحیت هستند یا صلاحیت آنها احراز نمیشود قماری همینگونه است!!! قمار در مصالح ملی، قوت نظام، دین و دنیای ملت، با باخت قطعی!!! بیشمار خسارت و مفسدۀ عظیم در مقابل سود و مصالحی به مقدار «تقریباً هیچ».
🔻تأیید صلاحیت حسن روحانیهایی نظیر لاریجانی و جهانگیری و امثالهم، چه منتهی به رأی آوردن آنها شود چه نشود، قماری است با باخت قطعی و بهمعنای نادیده گرفتن عبرتها ...
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
📢 بدگویی، تهمت و لجنپراکنی در رقابتهای انتخاباتی به آبروی ملّی لطمه میزند
✏️ رهبر انقلاب: در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند. صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کشوواکش برای به دست آوردن قدرت نیست.
✏️ برادرانی که وارد میدان مبارزهی انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را به عنوان یک وظیفه بدانند؛ آنها به وظیفهشان عمل کنند، خدای متعال هم دلهای مردم را انشاءاللّه هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءاللّه یک رئیسجمهور شایستهی برای ملّت ایران تعیین خواهد شد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۳/۱۴
🔹️متن کامل بیانات:
💻 khl.ink/f/56612
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
⭕️ تهدید شورای نگهبان؟!
🔹احمد علی رضا بیگی نماینده ردصلاحیت شده دوره دوازدهم و نزدیک احمدی نژاد مدعی شده است:« عدم تایید صلاحیت دکتر احمدی نژاد نشان دهنده اراده حاکمیت در استمرار وضعیت موجود خواهد بود و شورای نگهبان باید بداند مردم مایوس از تغییر در انتخابات شرکت نخواهند کرد....
✅نکات تحلیلی :
🔺عدم تایید احتمالی احمدی نژاد نشان دهنده ادامه باقی بودن احمدی نژاد بر مواضع قبلی و ساختار شکنانه اش می باشد. البته با توجه به اخلاص و تلاش و پشت کار دولت سیزدهم قطعا نظام ،ادامه وضعیت دولت شهید جمهور را بیش از روی کار آمدن دولتی که از ابتدا بنایش را بر تنش و چالش می گذارد ، ترجیح می دهد.
🔺اگر احمدی نژاد به جمعیت اندکی که در میدان نارمک دور خود جمع می کند دلبسته است، نظام هم به جمعیت میلیونی تشییع کننده شهدای خدمت که خواستار ادامه وضعیت موجود یعنی تلاش شبانه روزی و خدمت خالصانه است ،دلبسته است.
🔺آیا حامیان احمدی نژاد این نکته را میدانند که ؛او شعار حل مشکلات را مطرح کرده است. حال این سئوال به وجود می آید که یک رییس جمهور چگونه بدون تعامل با سایر قوا،رهبری ،نیروهای مسلح و ... می خواهد مشکلات را حل کند؟
🔺در صورت تایید صلاحیت وی و با توجه به مواضع او علیه تمامی ارکان و نهادهای نظام ، آیا مشکلات حل می شود یا بر مشکلات و جنگ و تنش با سایر قوا مانند آنچه در یکشنبه سیاه اتفاق افتاد ، افزوده خواهد شد؟به نظر می رسد مشکل احمدی نژادی ها با دولت رییسی گرفته شدن پرچم عدالت خواهی از دست آنهاست.به خاطر همین هم جیغ آنها بلند است.
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
🔷خلاصه زندگینامه محمدباقر قالیباف:
⬅️ دکتر محمدباقر قالیباف در اول شهریور سال ١٣٤٠ در طرقبه مشهد در خانوادهای مذهبی متولد شد. پدر او از کسبه مشهد بود، و وی با توجه به شرایط زندگی از کودکی در ایام فراغت به کسب و کار میپرداخت. در سال ١٣٦٢ با خانم زهرا سادات مشیر ازدواج کرد، که عقد آنها توسط حضرت امام خمینی (ره) خوانده شد و حاصل این ازدواج ٣ فرزند است.
⬅️او که از فعالین سیاسی اصولگرا است، در سمتهایی همچون فرمانده نیروی انتظامی، فرمانده قرارگاه سازندگی و نیروی هوایی سپاه پاسداران، شهرداری تهران و ریاست مجلس شورای اسلامی حاضر بوده است.
⬅️سوابق کاری و اجرایی:
🔷قالیباف فعالیت سیاسی و اجتماعی را از سن ١٦ سالگی با حضور در کلاسهای شهید کامیاب، آیت الله خامنه ای، شیخ علی تهرانی، شهید هاشمی نژاد و شهید دیالمه در مساجد بزرگ مشهد آغاز کرد.
⬅️وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با شروع جنگ تحمیلی در ١٨ سالگی به جبهه رفت، و در سال ١٣٦١ فرمانده تیپ امام رضا (ع) و پس از یک سال فرمانده لشکر ٥ نصر خراسان شد.
🔹پس از پایان دفاع مقدس او فرمانده لشکر ٢٥ کربلا بود، و در سال ١٣٧٣ فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء شد.
⬅️او در کنار این فعالیتها توانست تحصیلات تکمیلی را ادامه دهد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیای سیاسی از دانشگاه تهران دریافت کند.
🔹وی در سال ١٣٧٦ توسط مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده نیروی هوای سپاه منصوب شد، و پس از این انتصاب دوره های فشرده خلبانی را در ایران و فرانسه گذراند. در همین زمان در کنکور دکترا شرکت کرد و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد، و در سال ١٣٨٠ از پایان نامه خود با عنوان "بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره معاصر" دفاع کرد و از آن پس به عنوان عضو هیئت علمی رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران و استادیار دانشگاه تربیت مدرس به تدریس مشغول شد.
🔷 در داستان حمله ۱۸ تیر ۱۳۷۸، چند روز پس از ناآرامیهای کوی دانشگاه تهران، روزنامه کیهان نامه محرمانه جمعی از فرماندهان سپاه به سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت را منتشر کرد. فرماندهان امضاکننده نامه به خاتمی نوشته بودند که «کاسه صبر» ایشان لبریز شده و «اگر دولت ناآرامیها را کنترل نکند» وارد عمل خواهند شد. نام محمد باقر قالیباف، فرمانده وقت نیروی هوایی سپاه پاسداران نیز در میان امضاءکنندگان دیده میشود.
⬅️در سال ١٣٧٩ او با حکم مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده نیروی انتظامی منصوب شد، و در سال ١٣٨١ به عنوان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب گردید.
⬅️او در سال ١٣٨٤ برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبتنام کرد و در شهریور همان سال بود که به عنوان شهردار تهران انتخاب شد، و در سال ١٣٨٨ نیز در این سمت ابقا شد.
⬅️قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٢ نیز شرکت کرد و در جایگاه دوم قرار گرفت، و در ١٧ شهریور همان سال برای بار سوم به عنوان شهردار تهران انتخاب شد.
⬅️در انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٦ نیز قالیباف از جمله کاندیداهایی بود که در هفته منتهی به انتخابات به نفع سیدابراهیم رئیسی انصراف داد.
⬅️او از خرداد ماه ١٣٩٩ به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت، و به عنوان ششمین رئیس مجلس شورای اسلامی این مسئولیت را برعهده گرفت.
پ ن :
متاسفانه برخی از دوستان در مواجه و برخورد با دکتر قالیباف از جاده انصاف خارج میشن و با ادبیات های بسیار نامناسب ایشون رو مورد هجمه قرار میدن.
یقینا ماهم نقدهای جدی به ایشان داریم ولی کسی نیست که از تلاش ها و مجاهدت های ایشان چه در دوران دفاع مقدس و چه در زمان فرماندهای هوافضای سپاه و چه تحولات عظیمی که در زمان فرماندهی فراجا و چه اقدامات ارزشمندی که در زمان شهرداری تهران صورت داده اگاه نباشه.
یقینا حضور در راس چندین مجموعه بزرگ و مهم در کشور و ریاست یک قوه بسیارسخت مستلزم تلاش گسترده وایثار و از خودگذشتگی هست.
دیکته نانوشته هست که غلط نداره. کسی که بیش از سه دهه در مسئولیت های مهم حضور داشته حتما اشتباهاتی داره.
کسی که اینهمه مسئولیت داشته یقینا اشتباهاتی هم داشته و البته متاسفانه نزدیکان ( چه در حوزه مسئولیت و چه خانواده ) مسئله داری داشته که حواشی زیادی برای ایشان ایجاد کرده و برخی خصلت های رفتاری شخصی نادرست هم مزید برعلت شده تا ابهامات و شائبه ها در خصوص ایشان زیاد شود.
لذا از دوستان انقلابی انتظار میره در تحلیل وبیان موضوعات مرتبط با دکتر قالیباف از جاده انصاف خارج نشن و با تمسک به برخی ابهامات غیر متقن به تخریب شخصیت ایشان دست نزنند.
🔹نامه عجیب اعضای هیات دولت به شورای نگهبان
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند.
▪️امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد.
پینوشت: احراز صلاحیت "اسماعیلی" علیرغم تهیه و ارسال این نامه به شورای نگهبان هم بسیار سخت خواهد بود!
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat