🗳دعوت اصلاحطلبان از جهانگیری برای نامزدی در انتخابات
🔹عصر امروز، دهها شخصیت از نسلهای دوم و سوم جریان اصلاحات در دیداری با اسحاق جهانگیری، از او دعوت کردند تا در انتخابات پیشرو نامزد شود. آنان با تأکید بر اهمیت حضور وی، خواستار آن شدند که جهانگیری با وجود تمامی چالشها، برای ایران وارد رقابت انتخاباتی شود.
🔹در این نشست که نمایندگانی از بخشهای خصوصی، عمومی و دولتی، همچنین جوانان و دانشجویان حضور داشتند، حاضران از جهانگیری درخواست کردند تا اقدام به نامزدی در انتخابات کند./ جماران
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فرصتها و محدودیتهای سعید جلیلی در انتخابات ۱۴۰۳
▫️محمد زعیمزاده سردبیر فرهیختگان در سرمقاله روزنامه نوشت:
✅ جلیلی کنشگری است که چند فرصت مهم دارد:
1️⃣ بدنه ایدئولوژیک:
سابقه و گفتمان طرح شده از سوی جلیلی فرصتی را برای او فراهم میکند که از مهمترین گزینهها برای جذب بدنه اجتماعی حامیان ایدئولوژیک باشد. جلیلی یک بار در انتخابات ۹۲ این تجربه را مرور کرده است.
2️⃣ شرایط اجتماعی و عاطفی پس از پرواز اردیبهشت، میتواند ظرفیت مضاعف کنشگری برای جلیلی فراهم سازد. اینکه این موضوع چقدر کار کند به تواناییهای تاکتیکی جلیلی و البته آرایش انتخاباتی برمیگردد.
3️⃣ شناختهشدگی نسبی از ویژگیهای مهم جلیلی است. از حضور جلیلی به جای لاریجانی در مذاکرات هستهای و شش سال حضور در گفتوگوها که درنهایت منجر به انتخابات 92 شد، نام و چهره جلیلی در رسانههای عمومی دیده شد و تصویر مثبت یا منفی ایرانیان از او در همین سالها پیریزی شد. حضور در دو انتخابات ریاستجمهوری که یکی منجر به شکست و دیگری منجر به انصراف شد، در تثبیت این تصویر کمک کرد. درواقع جلیلی در شرایطی انتخابات را شروع میکند که در نقطه صفر نیست و بخشی از آرای مثبت یا منفی را به خود جذب کرده است. البته این نکتهای است که اختصاص به او ندارد و دیگر نامزدهای شناختهشده هم چنین وضعیتی دارند.
4️⃣ بازنمایی نسبی تصویر نامزد بابرنامه: استفاده از ادبیات دولت سایه و حضور در انتخاباتها چنین تصویری را در ذهن بخشی از مردم خصوصا در بدنه ایدئولوژیک پدید آورده است. اینکه عموم مردم هم این حس را دارند یا چنین برنامههایی را موفق و شدنی میدانند یا نه، بحث دیگری است.
❌ سعید جلیلی علاوهبر فرصتهای بالا چند محدودیت مهم هم دارد:
1️⃣ فرانرفتن از بدنه ایدئولوژیک: پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری اتفاقی نیست که به صرف پای کار آمدن بدنه وفاداران رخ بدهد. در یک مشارکت نرمال، برد در انتخابات ریاستجمهوری حداقل نیاز به نزدیک به 20 میلیون رای دارد، یعنی 200 استادیوم آزادی پر از جمعیت. جلیلی برای پیروزی در انتخابات حداقل باید بتواند علاوهبر همه بدنه وفادار، بخش مهمی از مستضعفین و دهکهای پایین جامعه را هم با خود همراه کند و در میان طبقه متوسط هم امتیاز منفی بزرگی نداشته باشد. کاری که محمود احمدینژاد و سیدابراهیم رئیسی توانستند بهطور نسبی انجام دهند. آیا جلیلی چنین توانمندیای دارد؟
2️⃣ رقیب داشتن در بدنه ایدئولوژیک: از دولت سیزدهم ممکن است دو طیف بهعنوان رقیب گفتمانی برای جلیلی به میدان بیایند. یک طیف تکنوکرات که امور اقتصادی را در دست داشته و برچسب دولت سیزدهم را دارند و دوم مدیران ایدئولوژیکتر و جوانتر که ممکن است در مصادر فرهنگی و اجتماعی کار کنند. علاوهبر اینها مدیران نزدیک به بدنه رای جلیلی در دستگاههای حاکمیتی هم حضور دارند که ممکن است در انتخابات حاضر شوند. این افراد که احتمالا شناخهشدگی کمتری نسبت به جلیلی دارند ممکن است بخشی از سبد رای او از بدنه وفادار را جذب کنند و با سیاستورزی بهتر، به رقیبی جدی بدل شوند.
3️⃣ افت سیاسی در مناظرهها و فرآیند تبلیغات: تجربه جلیلی در دو انتخابات قبلی نشان داد او با یک بدنه رای تثبیتشده در انتخاباتها روبهرو است که گسترش پیدا نمیکند، چون عموما فرآیندهای تبلیغاتی او برای بدنه خاکستری خیلی جذاب نیست. این البته مربوط به دو انتخابات قبلی است اما نطق جلیلی در روز ثبتنام هم تا حدودی این ایده را تایید میکند.
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
🔵 سه قطبی شدن انتخابات / قالیباف هم میآید؟
🔺محمدباقر قالیباف که ۵روز پیش توانست صندلی ریاست مجلس دوازدهم را به عنوان یکی از سران قوا با رای نمایندگان مجلس به دست بیاورد حالا تصمیم گرفته شانس خود را در جایگاه ریاستجمهوری هم بیازماید.
🔺بنا برشنیدههای او روز دوشنبه نامزدی خود را بهطور رسمی ثبت خواهد کرد.
🔺پیش از این برخی از نمایندگان مجلس از جمله غلامرضا نوریقزلجه، اعلام کرده بود دلیل رای بالای قالیباف برای ریاست پارلمان، نظر مثبت فراکسیون مستقلین بود، زیرا قالیباف به آنها گفت که در مجلس خواهد ماند و هرگز کاندیدای ریاستجمهوری نخواهد شد.
🔺سخنانی که فردای آن روز از سوی دنیامالی، عضو فراکسیون مستقلین نقض شد.
🔺بسیاری معتقدند درصورت رقابت انتخاباتی میان قالیباف، لاریجانی و جلیلی، بخشی از اصولگرایانی که تا پیش از این حاضر نبودند به سعید جلیلی رای بدهند و رای آنها احتمالا به سبد رای لاریجانی ریخته میشد، در صورت حضور قالیباف به جای لاریجانی به او رای خواهند داد، چرا که از دید بخشی از جریان اصولگرا علی لاریجانی دیرزمانی است که دیگر در جرگه اصولگرایان قرار ندارد و او را بیشتر به جریان عملگرایان نزدیک میدانند.
دعوت آیت الله جزایری از آقای قالیباف برای حضور در انتخابات
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
📌ویژگی های رئیس+ جمهور
حقیقتا ما در انتخابات بدنبال این هستیم که شخصی رئیس جمهور شود که آینده ایران را بشناسد و بر اساس فهم عمیق و درک راهبردی ریل گذاری کند.
رئیس جمهور باید فهم سیاسی و اقتصادی و فرهنگی داشته باشد، به عبارت دیگر رئیس جمهور باید به بلوغ تحلیلی خوبی از مردم و ایران و ظرفیت ها و فرصت ها و چالش ها و پیش بینی ها رسیده باشد،نه اینکه تازه بخواهد به این ها برسد.
روند تحولات منطقه ای و جهانی به ما می گوید پیشرفت و توسعه دنیا در مقوله های اساسی از جمله اقتصاد و انرژی و تکنولوژی و هوشمند سازی زندگی و سایر مسائل به شتاب بی سابقه ای رسیده است.
فرصت آزمون و خطا دیگر وجود ندارد و ما نمی توانیم مثل دهه های قبل سهل انگاری کنیم و نسبت به فرصت ها بی تفاوت باشیم.
ریشه این سهل انگاری ها بحران فهم استراتژیک از ایران و جغرافیای آن و پیش بینی اولویت های راهبردی برای ایران بود که برخی برنامه های معمولی ۲۵ سال گذشته را به چالش های اساسی امروز تبدیل کرده است و ایران را در سطح حل مشکلات ابتدایی نگه داشته است.
وضعیتی که ما در حوزه اقتصادی و فرهنگی و عدالت اجتماعی در آن قرار داریم با دیدگاه های آرمان گرایانه و تمدنی بسیار فاصله دارد و این فاصله باید کم شود تا بتوانیم به آینده قابل دفاعی در منطقه و جهان دست پیدا کنیم.
تبدیل دستاوردهای امنیتی و سیاسی در خاورمیانه به حوزه منافع از دیگر مسائلی است که همچنان در کش و قوس آن مانده ایم و نتوانستیم اقتدارگرایی نظامی را به مولفه اقتصادی و تجاری تبدیل کنیم.
رئیس جمهور باید فرهنگ عمومی نخبگان و رجال سیاسی را به اندیشه صحیحی از مقوله قدرت و تحول ذهنی هدایت کند و مجموعه برنامه ریزی ها و مسائل کشور را بر اساس اولویت تولید قدرت در منطقه و جهان متمرکز کند موضوعی که رجال سیاسی ما از فقدان آن رنج می برند.
پیشرفت سلیقه ای و توسعه غیر کارشناسی و تصمیم گیری های جزیره ای بدون نقشه منسجم و یکپارچه بمثابه گونی سوراخی است که بدنبال پر کردن آن هستیم و این موضوع ریشه در مجموعه فکری جامعه سیاسی کشور دارد.
این را باید قبول کنیم که رئیس جمهور عمل گرا و آرمان گرا اگر ذهنیت استراتژیک نداشته باشد و تحلیل شناختی از مسائل نداشته باشد دقیقا نمی تواند عرصه را به سمت حل مشکلات هدایت کند و اساسا نقطه شروع را نمی تواند تشخیص دهد و به بحران در تشخیص می رسد و بر اساس مشاوره ها و نگاه های اندیشکده ای تصمیم گیری می کند.
نمی گویم رئیس جمهور باید در همه چیز تخصص داشته باشد اما برای عرصه مدیریتی و راهبردی باید حرف برای گفتن داشته باشد.
رئیس جمهور واقع گرا با توان ذهنی استراتژیک در کنار روحیه جهادی و اخلاص که بایسته های او باید باشد می تواند جمهوری اسلامی ایران را به آرمان ها و ارزش های تمدنی خود برساند
تمدن سازی اسلامی یک تحول فکری و ذهنی است که در یک فرایند تحلیل جمعی و نخبگانی و اجتماعی در جامعه شکل می گیرد و ریشه می دواند ،ادبیات عمومی جامعه فعلا در مرحله حل مشکل است و با ادبیات تمدنی فاصله واقعی دارد.
ما هنوز نتوانستیم مشکلات ابتدایی اقتصادی و فرهنگی را حل کنیم و از مرحله حل مشکل عبور کنیم داریم به تمدن اشاره می کنیم.
ابوقاسم
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
تانکپنچر؟!😅😅😅
با این iQ تو صنعتپیچیدهیهوایی چی میخوای؟گواهینامه بادبادک هم زیادیته!
×سعید حاتمی×
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
اصلاً همینکه یه کسی مثل #میلاد_دخانچی داره از #احمدی_نژاد حمایت میکنه، یعنی برای ریاست جمهوری صلاحیت نداره...
#سرویس_کانادا
احسان خراشادی 🇵🇸 🇮🇷
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
گیرم پدر تو بود فاضل
از فضل پدر تو را چه حاصل؟
فرزند ادب باش نه فرزند پدر
فرزند ادب زنده میکند نام پدر
ضمن احترام ویژه و فوق العاده خاص برای خانواده شهدا،باید بگم که این بازی ها و برانگیختن احساسات مردم با اسم خانواده شهدا واقعا تکراری شده
خواهشاً برای توجیه شهوت قدرت ممدباقر ،از اسم مقدس شهدا مایه نزارید
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
ساعت ۱۲ ظهره
از مدرسه برگشتی
و بوی قرمه سبزی مامان پز توی خونه میپیچه
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
صادقی با چنین تفکراتی ، همه استان ها رو خونه بخت می فرسته :)
#انتخابات
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
یک فریم از هشت سال حمله دوم مغول ها به ایران!
بعد نوچه های همینا رو حافظه کوتاه مدت مردم حساب باز کردن اومدن برای ثبت نام 😏
"یاس"
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
بیم و امیدهای انتخابات چهاردهم
هنوز خیلی زود است قضاوت قطعی کنیم، اما من باب هشدار و تذکر هم که شده مناسب است در آغازین روزهای مجلس شورای اسلامی و در آغازین مرحله فرآیند انتخابات ریاستجمهوری قدری هشدارآمیز به صحنه نگاه کنیم تا شاید برخی که بر روی تنشآلود کردن فضای عمومی جامعه و سیاه نمایاندن کشور برای ارتفاع موقعیت خود حساب باز کردهاند، به خود آیند.
اگر آداب و شرایط حاکم بر انتخابات و رفتار سیاسی کاندیداها کماکان تغییر نکرده باشد، معالاسف باید خود را برای یک دوره پرمناقشه و سرشار از سیاهنمایی آماده کرد.
در اینکه ایران امروز در شرایطی توأم با ضعف و کاستیها قرار دارد، تردیدی نیست؛ اما این همه ماجرا نیست؛
چرا که به دلایل گوناگون ایران ۱۴۰۳ دیگر ایران ۱۴۰۰ نیست و شرایط پیشین به گونهای بنیادین تغییر یافته است.
در عرصه منطقهای و جهانی پس از عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی، نه فقط به پایگاههای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، بلکه مهمتر به همه راهبردهای چند دهه ناتو و خاصه آمریکا در غرب آسیا حملهور شد.
اگر روزی فرا برسد که بتوان عملیات وعده صادق را از حیث نظامی و دادههای دیپلماتیک تجزیه و تحلیل کرد و ضعفهای سازمان سیاسی و نظامی غرب را با مردم در میان گذاشت، تازه آن هنگام ابعاد مختلف عملیات که نشاندهنده تکامل اراده سیاسی و توانمندی نظامی بیسابقه ایران است، برای مردم آشکار خواهد شد.
در زمینه سیاست خارجی، هیچگاه به اندازه دوره کنونی توازنگرایی در روابط خارجی و تثبیت ظرفیتهایهای همسایگی فعال نبوده است. تنظیم روابط سازنده با کشورهای منطقه، عضویت کامل ایران در شانگهای و بریکس، اجرایی شدن توافق راهبردی ایران با چین و روسیه و در نهایت تداوم مذاکره برای رفع تحریمهای ظالمانه، هیچگاه در تاریخ ایران چنین موقعیت و فرصتهایی را پیشروی کشور نگذاشته است.
از آنسو این شرایط خاص منطقهای و جهانی، زمینهها و ظرفیتهای اقتصادی قابل ملاحظهای را در اختیار مسئولان برای حل مسائل معیشتی مردم قرار داده است.
حالا در این میانه و در حالیکه دولت سیزدهم در ظرف سه سال گذشته گامهای مؤثر و سازندهای را در عرصههای پیشگفته برداشته، کشور در حال برگزاری انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم است.
انتظار آن نیست که کاندیداها مسائل جاری کشور را طرح نکنند و به نقد سیاستهای موجود، خاصه در بخش اقتصادی مبادرت نورزند، که اقتضای انتخابات نیز همین است؛ اما نباید گروههای سیاسی و کاندیداها با سیاهنمایی اوضاع کشور امید به اصلاح امور و اعتماد به مسئولان را، که موتور محرکه شرکت مردم در انتخابات است، به کلی از بین ببرند.
"عزیز غضنفری
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
✴️ کدام چهرهها در روز چهارم ثبتنام کردند؟
🔸 در چهارمین روز ثبتنام انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ۲۰ داوطلب دیگر ثبتنام کردند که از این تعداد، ۱۰ نفر سابقه نمایندگی دارند.
🔸 مهلت ثبتنام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری فردا به پایان میرسد. پیشبینی میشود برخی از چهرههای شناخته شده فردا برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کنند.
#انتخابات۱۴۰۳
آیا این بار نیز نظام اسلامی مجبور است برای رد صلاحیت احمدی نژاد دچار هزینه شود؟
آیا مجدد احمدی نژاد در صورت رد صلاحیت در انتخابات شرکت نخواهد کرد؟
وپرسش های فراوان دیگر...
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اگر میخواهید سلیمانی تحریف نشود مواضع او نسبت به خائنان را نشر دهید.
◾بازنشر محکومیت احمدی نژاد خبیث توسط سردار قدس
#انتخابات 🗳
حرفی دیگ نمیمونه!
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 هشدار
👌 باید مراقب حیلهٔ این جماعت قدرت طلب دنیاپرست خائن بود
😔 چه بسا مجدداً ترفندی بکار بسته و باز هم مردم را در چاله های خود بیاندازند
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاریجانی در نقش کریستوفر نولان
شعار لاریجانی ۱۴۰۳ شباهت ۱۰۰ درصدی به شعار روحانی ۱۳۹۲ داشت
شعاری که تاریخی ترین توقف ایران در یک دهه رو ثبت کرد و رهبرانقلاب از آن به عنوان "عبرت"یاد کرد
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه که یا منم بازی، یا بازی بی بازی
😉
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️احمدی نژاد میدونه که صلاحیتش تایید نخواهد شد
و فقط تصمیم داره هزینه رد صلاحیتش را گردن نظام اندازد ،
غافل از اینکه نظام خیلی وقت است که به این هزینه ها عادت دارد ...
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
— 🇮🇷 این مهم ترین انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ایران خواهد بود
✍️ ایران بر سر دوراهی قرار دارد. در آستانه تبدیل شدن به یک ابرقدرت منطقه ای، چند سال آینده برای آینده ایران تعیین کننده خواهد بود.
✍️ مهم ترین جنبه هایی که رئیس جمهور ایران بر آن قدرت قابل توجهی دارد، سیاست خارجی و سیاست اقتصادی است. انتخابات پیش رو سوالات مهمی را در رابطه با این دو مطرح می کند.
✍️ آیا رئیس جمهور جدید از اردوگاه رئیسی خواهد بود و در ادامه رویکرد شهید عبداللهیان مبنی بر دیپلماسی قوی منطقه ای و ایدئولوژیک در عین نادیده گرفتن بیشتر قدرت های غربی... یا رئیس جمهور جدید مسیر دیگری را در پیش خواهد گرفت و در عوض سعی در برقراری مجدد روابط صمیمانه تر خواهد داشت. غرب و آمریکا، احتمالاً در قالب بازگشت به توافق هسته ای، در تلاش برای کاهش بخشی از تحریم های اعمال شده؟
✍️ آیا رئیس جمهور جدید بر قدرت، خودکفایی و استقلال ایران از طریق توسعه بخش های صنعتی و هسته ای به نفع ایران و سرمایه گذاری در روابط سودمند دوجانبه با بریکس تمرکز خواهد کرد یا اینکه ایران را به هژمون های غربی وابسته خواهد کرد و هدفش برهم زدن اوضاع است. دوران بزرگ خودکفایی که پرورش یافته است؟
✍️ اما شاید مهمتر از آن، آیا رئیسجمهور جدید میراث اقتصاد نئولیبرالی را که روحانی گذاشته و متأسفانه برخی از اعضای تیم رئیسی ادامه دادند، ادامه میدهد یا مسیر جدیدی را در پیش میگیرد و اولین گامها را در دلارزدایی خواهد برد. اقتصاد ایران و تقویت پول محلی، عصر جدیدی از فرصت ها و رشد را به ارمغان می آورد؟
✍️ اینها همه سؤالاتی است که هیچ کس پاسخ آنها را نمی داند، اما آینده جمهوری اسلامی را رقم خواهد زد. اما چیز دیگری وجود دارد که مهم است و ما نباید فراموش کنیم. چیزی که شاید حتی مهمتر از تمام نکات بالا باشد:
✍️ رهبر معظم ایران حضرت امام خامنه ای 85 ساله است که خداوند ایشان را حفظ کند. پس از فوت رهبر، رئیس جمهور در حال حاضر ریاست مجلس خبرگان را بر عهده خواهد داشت، نهاد نظارتی ۸۸ نفره که رهبر جدید ایران را منصوب می کند. من مطمئن هستم که همه شما سخنانم را درک می کنید.
✍️ در خاتمه، در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی، شاهد ورود ایران به عصر قدرت و خودخواهی بودیم. این که آیا به این راه ادامه می دهیم یا خیر، در انتخابات ریاست جمهوری آینده مشخص خواهد شد. تاریخی خواهد بود، مطمئناً.
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
جا داره با گرم شدن تنور انتخابات یادی کنیم از سوتی صدا و سیما:
مثلث هشت وجهی انتخابات
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️رئیس بنیاد مستضعفان: آقای احمدی نژاد در ملکی ۱۸۰۰ متری در ولنجک مستقر هستند که با توجه به ادعای روحیه مردمی که دارند، بهتر است تخلیه کنند.
🔹سال ۹۹ قیمت این ملک ۲۰۰میلیاردتومان بوده....
❌میره کاخ نشینی ولی به مردم آلونک نشینی رو نشون میده😁😁
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏺دکتر از نظر سطح زبان هم توی یه لیگ دیگه بازی میکنه😂
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افی قلوبهم مرضا??..
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat
✅سخنگوی شورای نگهبان: قانون مجوز انتشار دلایل رد صلاحیتها را به شورای نگهبان نداده است
🔸طحاننظیف: ما دلایل رد صلاحیت را به خود افراد میگوییم اما برای انتشار عمومی نیاز به مجوز قانونی داریم.پس از اینکه قانون انتخابات مجلس اصلاح شد گفتند اگر کسی در انتخابات مجلس انتساب غلط و خلافی را به شورای نگهبان داد، شورای نگهبان حق دفاع دارد. در انتخابات ریاستجمهوری هم اگر قانون اصلاح شود به آن تمکین میکنیم.
#رصد_انتخابات🔎🗳🔍
@rasadeentekhabat