.
♻️ این بیانات رهبر انقلاب به کدام اتفاق این روزها اشاره دارد؟
🔰 حمید رسایی: صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، امام خامنهای به نکتهای اشاره کردند:
به #جوسازیها و #حاشیهسازیها اعتنا نکنید. کار خودتان را بکنید. گاهی شما یک تصمیمی گرفتید، تصمیم درستی است.
یک عده خوششان نمیآید، #جنجال میکنند. اگر اقدامتان اقدام سنجیدهای است، اندیشیدهای است و روی فکر تصمیمگیری شده، اعتنا نکنید. گاهی اوقات میخواهند یک اقدامی را #تحمیل_کنند_بر_دولت #گروههای_فشارند_اینها. اینها را توجه نکنید. کار خودتان را با فکر انجام بدهید. (۱۴۰۲/۶/۸)
این سخنان میتواند اشارهای باشد به فشارهای غیراخلاقی و غیر قانونی رییس مجلس و تعدادی از نمایندگان برای عزل معاون سیاسی وزیر کشور بابت صدور بخشنامه وی که جلوی برخی مفاسد انتخاباتی را میگرفت.
قبلا اشاره کردم که این کوتاه آمدن دولت در برابر خواسته غیرقانونی نمایندگان چه تبعاتی خواهد داشت:
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ جناب قالیباف و نمایندگان حق انتقاد از دولت را ندارید!
🔰 حمید رسایی: شما از این پس حق انتقاد، سؤال، استیضاح و تذکر نسبت به دولت آقای رییسی را ندارید و اگر این اقدامات را انجام دهید، به معنی آن است که مواضعتان با رهبر انقلاب زاویه دارد!
از این حرفم تعجب نکنید و آزرده نشوید. این سخن مطابق منطق خودتان و رسانههای حامیتان و برخی از نمایندگان مجلس است. همانطور که تا کسی از مجلس انتقاد میکند، میگویید چون رهبری فرمودهاند #مجلس_انقلابی هیچ کس حق انتقاد از ما را ندارد و اگر کسی انتقاد کرد، معلوم میشود که با مواضع رهبر انقلاب مشکل دارد و شایسته سرزنش است!
خود کرده را تدبیر نیست. این منطق شماست یا بپذیرید که استدلالتان در برابر منتقدان مجلس آبکی است یا بپذیرید که در صورت هر انتقاد، سؤال یا ... از دولت، با رهبری انقلاب زاویه دارید!
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
.
در سفر اربعینی امسال از حرم کاظمین، دعاگوی همه شما عزیزان همراه هستم. یا علی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ در اطراف حرم امامین شریف در کاظمین، اکثر موکبهای ایرانی متعلق به عزیزان خراسانی است. برای چند ساعت میهمان عزیزان شهرستان زاوه در خراسان رضوی بودیم. خداوقوت به همه عزیزانی که زحمت میکشند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ از جمله شرینیهای سفر اربعین، ابراز محبتهای مردم عزیزی است که در طول مسیر پیادهروی خدمتشان میرسم. خدا قوت گفتنهایشان، تشکرهایشان، تایید و تشویقهایشان، روبوسیهایشان، پیشنهادهایشان و گاهی انتقادهایشان، همهاش برایم شیرین و زیباست.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ امشب در کاظمین میهمان ابوعلی هستیم. سال قبل هم ما را با اصرار به منزل کوچک اما با صفایش برد و در پذیرایی کم نگذاشت. امسال هم با تماسهای مکررش ما را به پای سفرهاش کشاند. عراقیهایی که زائر به خانه میآورند، از خدمتگذاری به زائرین لذت میبرند. طوری رفتار میکنند که زائر میهمان، برای لحظهای احساس شرمندگی نکند. اینجا در سایه محبت اهل بیت علیهم السلام چه صحنههای زیبایی خلق میشود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از بصائر
💠 پیاده رویِ اربعین، چگونه ما را به قلّه ها نزدیک تر می کند؟
✍ شبیر فیروزیان
رهبرانقلاب اخیراً در جمع فرماندهان سپاه فرمودند: «ما به قله نزدیک شده ایم، نباید خسته و ناامید شویم.»
پیرامون این جمله رهبرانقلاب، سخن بسیار باید گفت و نوشت. در این نوشته تلاش خواهیم کرد با استناد به آیات قرآن کریم، نقش پیاده روی اربعین در رشد و پیشرفت مادی و معنوی جامعه و نزدیک تر شدن به قلّه ها و عبور از گذرگاههای سخت را تبیین نمائیم.
1⃣ در منطق اسلام هیچ "رشد" و "پیشرفتِ" حقیقی و عمیق مادی و معنوی، بدون شکل گیری رابطه قلبی، عاطفی و معرفتی و عملیِ میان امام و امّت حاصل نمی شود؛ چه برای یک فرد و چه برای یک جامعه.
در منطق اسلام پیشرفت و رشد مادی و معنوی یک جامعه تنها از مسیر پذیرشِ عملیِ ولایت امام و تبعیت از او، حاصل می گردد.
حضرت موسی(ع)، از جناب خضر(ع) درخواست می کند تا با او همراهی کند تا در نتیجه این تبعیت، به "رشد" برسد می فرماید:
🔸 «قالَ لَهُ مُوسى هَلْ أَتَّبِعُكَ عَلى أَنْ تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْداً؛ موسى(ع) به او گفت آيا من از تو پيروى كنم تا از آنچه به تو تعليم داده شده است و مايه رشد است به من بياموزى؟!» (کهف: 66)
و در آیه دیگری، در مقابلِ نسخه رشد دهنده موسی(ع)، نسخه فرعون و فرعونیان عالَم را مایه «رشد» و «پیشرفت» یک جامعه نمی داند:
🔸 «وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا وَ سُلْطانٍ مُبِينٍ * إِلى فِرْعَوْنَ وَ مَلائِهِ فَاتَّبَعُوا أَمْرَ فِرْعَوْنَ وَ ما أَمْرُ فِرْعَوْنَ بِرَشِيدٍ؛ ما موسى را با آيات خود و دليل آشكار فرستاديم. * به سوى فرعون و اطرافيانش، اما آنها از فرمان فرعون پيروى كردند؛ در حالى كه فرمان فرعون مايه رشد نبود.» (هود: 97-96)
2⃣ خداوند متعال به ابراهیم(ع) درباره مناسک حج اینگونه فرمان می دهد:
🔸 «وَ أَذِّنْ فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجالاً وَ عَلى كُلِّ ضامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ * لِيَشْهَدُوا مَنافِعَ لَهُمْ...؛ و مردم را دعوت عمومى به حج كن تا پياده و سواره بر مركبهاى لاغر از هر راه دور به سوى تو بيايند * تا شاهد منافع گوناگون خويش (در اين برنامه حياتبخش) باشند...» (حج: 28-27)
تعبیر «یَأْتُوكَ» در این آیه شریفه، تعبیر مهمی است. آیه نمی فرماید: مردم را به حج دعوت کن تا به سوی "خانه خدا" بیایند! بلکه می فرماید: به سوی «تو» (که ولیّ خدا هستی) بیایند؛ زیارت کعبه، به تنهایی کافی نیست؛ زیارت کعبه به همراه زیارت ولیّ خداست که منافع مادی و معنوی به دنبال دارد و موجب رشد و پیشرفت فردی و اجتماعی و تمدنی است: «لِيَشْهَدُوا مَنافِعَ لَهُمْ»
3⃣ «اربعین»، موعد بیعت با ولیّ خداست؛ مردم همچون دستور آیه پیشین، پیاده و سواره، از راههای دور و نزدیک به زیارت ولیّ خدا می آیند: «يَأْتُوكَ رِجالاً وَ عَلى كُلِّ ضامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ». این «زیارت جمعیِ ولیّ خدا»، علاوه بر منافع کوتاه مدت فردی، بی تردید منافع بلندمدت اجتماعی، سیاسی و تمدنی نیز به همراه دارد.
4⃣ خداوند متعال در آیه دیگری به کسانی که با حرکت به سوی ولیّ خدا با او بیعت می نمایند، ۴ وعده قطعی داده است:
⚠️«رضایت الهی»(رَضِيَ اللَّهُ عَن المُؤْمِنين)
⚠️«آرامش روحی»(فَأَنزَلَ السَّكينَةَ عَلَيهِم)
⚠️«فتوحات سیاسی»(وَ أَثَابَهُم فَتحًا قَريبا)
⚠️ و «گشایش های اقتصادی»(وَمَغانِمَ كَثيرَةً يَأخُذونَها):
🔸 «لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا * وَمَغَانِمَ كَثِيرَةً يَأْخُذُونَهَا وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا؛ بی تردید خداوند از مؤمناني كه در زير آن درخت با تو بيعت كردند راضي شد، پس آنچه را در درون قلب آنها (از صداقت و ايمان) نهفته بود مي دانست، لذا آرامش را بر دلهاي آنها نازل كرد، و فتح نزديكي، به عنوان پاداش، نصيب آنها فرمود. * و غنائم بسياري كه آن را به دست مي آورند، و خداوند عزيز و حكيم است.» (فتح: ۱۸ و ۱۹)
مطابق وعده خداوند در این آیه شریفه، بی تردید «اربعین»، که موعد بیعت با ولیّ خداست، ما را به «فتح قلّه» نزدیک تر می کند: «وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا»؛ و پس از آن، «گشایش های اقتصادی» نیز به دنبالش خواهد آمد: «وَمَغانِمَ كَثيرَةً يَأخُذونَها».
@basaer_fi
.
♻️ فضای مجازی ول و رها بستر قهرمانسازی مجدد
🔰 حمید رسایی: جواد روحی که در زندان نوشهر فوت کرده، ۳۲ سال داشت با سابقه سرقت در سال ۱۳۹۴ و بازداشت به دلیل لیدری اغتشاشات ۱۴۰۱ در آمل که منجر به فوت برخی هموطنان شد. سال ۱۳۹۱ ازدواج کرده اما پس از درگیریهای شدید خانوادگی در ۱۳ تیر ۱۴۰۱ جدا میشود. در جرایم این فرد، سابقه قرآنسوزی به اعتراف خودش و صحنههای فیلم ثبت شده که به دلیل بخشی از همین جرایم به دو بار اعدام محکوم میشود که این احکام در مسیر رسیدگی در دیوان عالی کشور متوقف شده است. وی سابقه اعتیاد شدید به مواد مخدر هم داشته! یعنی کلکسیونی از جرایم...
حالا فردی با این سوابق، در سایه فضای مجازی ول و رها و بی در و پیکر، پس از مهسا امینی، به عنوان دومین گزینه برای قهرمانسازی در دستور کار جریانات رسانهای معاند خارجی و جماعت واداده داخلی قرار گرفته است. تمام سرمایه این جماعت برای این تحقق این پروژه، اجرای عملیات روانی با تکرار یک ادعای دروغ روی ذهن مردم است.
اما سؤال افکار عمومی این است که وقتی جمهوری اسلامی، پیش از این احکام قانونی اعدام در خصوص برخی از معاندین را بدون تعارف اجرا کرده، چرا باید در اجرای موارد دیگر که مراحل قانونی را طی کرده باشد دچار لکنت شود و بخواهد یکی از کسانی که میتوانست مصداق این موارد باشد را با ضرب و جرح به قتل برساند؟ خصوصا که افکار عمومی تجربه تلخ دروغهای این جماعت درباره مرگ مهسا امینی را در یک سال گذشته دارد.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ویدیویی واضحتر از آتش زدن قرآن کریم توسط جواد روحی
🔰 روحی در اغتشاشات سال گذشته آمل، رهبری و لیدری میکرد،قرآن را پاره و در آتش میریخت و به همین دلیل به افساد فی الارض و محاربه زندانی شد و محکوم به چندبار اعدام شده بود اما اجرای آن هنوز به تایید دیوان عالی کشور نرسیده بود. وی در زندان تشنج کرد و مرد.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.