هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰شیرینی کام مردم با اقدام دیوان عدالت
🔸اقدام شایسته قوه قضائیه در برخورد با بیعدالتی در ماجرای مجوز واردات خودرو برای فوتبالیستها
🔹اجرای عدالت، امیدآفرین ترین اتفاقی است که حاکمیت و نهادهای حکومتی میتوانند رقم بزنند. همانطور که فساد و عدم اجرای عدالت، امید و اعتماد مردم به نظام را خدشه دار می کند، اجرای عدالت و مبارزه با فساد امیدآفرین و اعتمادساز است. همانگونه که باید نسبت به وقوع تبعیض، رانتخواری و فساد در احرای عدالت اعتراض داشت و تذکر داد، به همان میزان هم باید از اجرای عدالت، مبارزه با فساد و مقابله با تبعیض، حمایت کرد و از آن تقدیر نمود.
🔹طی ماههای اخیر برخی اخباری که از قوه قضائیه شنیده شد مانند حکم طبری، ماجرای پسران معاون اول قوه و تبرئه شریک طبری، کام مردم را تلخ کرده بود؛ اما خبر هفته گذشته دیوان عدالت از جمله خبرهای آمیدآفرینی بود که کام مردم را شیرین کرد.
🔹هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در جلسه سه شنبه هفته گذشته خود به بررسی مصوبه هیأت وزیران در مورد واردات خودرو توسط بازیکنان تیم ملی و کادر فنی فوتبال پرداخت.
در این جلسه قضات عضو این هیأت با استناد به بند نهم از اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در حوزه رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینههای مادی و معنوی که از وظایف دولت جمهوری اسلامی ایران است، اختصاص مجوز واردات یک دستگاه خودروی سواری به هر کدام از بازیکنان تیم ملی فوتبال و کادر فنی را مصداق تبعیض ناروا دانست.
🔹 همچنین اعمال ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری که زمان اجرای آرای هیات عمومی را مشخص میکند به رای گذاشته شد و با پذیرش آن، تاریخ ابطال مصوبه به زمان صدور آن بازگشت، از این رو بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال که پیش از این اقدام به واردات خودرو کردند نیز مشمول رای هیأت عمومی دیوان عدالت اداری میشوند.
🔹در ماده ۱۳ دیوان عدالت اداری آمده است: اثر ابطال مصوبات از زمان صدور رأی هیأت عمومی است مگر در مورد مصوبات خلاف شرع یا در مواردی که به منظور جلوگیری از تضییع حقوق اشخاص، هیأت مذکور اثر آن را به زمان تصویب مصوبه مترتب نماید.
🔹 براساس بند نهم از اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینههای مادی و معنوی» از وظایف دولت جمهوری اسلامی ایران است و اختصاص مجوز واردات یک دستگاه خودرو سواری به بازیکنان تیم ملی فوتبال و کادر فنی این تیم از این جهت که صرفاً محدود به رشته فوتبال بوده و به سایر قهرمانان رشتههای مختلف ورزشی که سابقه افتخارآفرینی برای کشورمان را دارند، تعمیم و تسری نمییابد، مصداق ترجیح بلامرجّح و تبعیض ناروا بوده و با بند نهم از اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مغایرت دارد.
🔹عدم رعایت شرایط ماده ۴ قانون ساماندهی صنعت خودرو، عدم رعایت شرط ماده ۱۷ قانون صادرات و واردات، عدم رعایت شرایط ماده ۵ آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات و ماده ۴۰ قانون امور گمرکی، عدم شمول معافیت گمرکی بر خودروی سواری خارجی و عدم شمول شرایط ماده ۱۳۸ آییننامه اجرایی قانون امور گمرکی بر خودروی خارجی از جمله ایرادات قانونی رای دیوان بر مصوبه دولت بوده است.
🔻وضع این مصوبه خارج از اختیار هیئت وزیران بوده است
همچنین طبق رای صادره هیئت تخصصی دیوان عدالت اداری، ذکر قید با رعایت قوانین و مقررات مربوط در تصویبنامههای مورد شکایت موجب مرتفع شدن جنبههای غیرقانونی و تبعیضآمیزی که در تصویبنامههای مذکور وجود دارد، نمیشود و باتوجه به ادله فوق، تصویبنامههای هیئت وزیران که بر اساس آنها واردات یک دستگاه خودروی سواری به نام هریک از بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال در قالب کالای همراه مسافر مجاز اعلام شده و به دلالت تغییر مرحله به مرحله در مفاد این تصویبنامهها، به معنای صدور مجوز واردات خودروی سواری برای بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی است، با مفاد مواد قانونی مذکور (بند نهم از اصل سوم قانون اساسی، ماده ۱۱۹ قانون امور گمرکی، ماده ۱۳۸ آییننامه اجرایی قانون امور گمرکی و بند ۳ ماده ۵ آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات) مغایرت دارد و در عین حال وضع تصویبنامههای مذکور خارج از حدود اختیار هیئت وزیران نیز بوده و این تصویبنامهها به نظر اکثر اعضای هیئت تخصصی صنایع و بازرگانی دیوان عدالت اداری، از تاریخ تصویب قابل ابطال است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ سنگرگیری بانکها پشت خاکریز زیاندهی (۳)
🔰حمید رسایی: بزرگان ادب پارسی از گذشتههای دور گفتهاند که «چو بیشه تهی ماند از نره شیر، شغالان درآیند آنجا دلیر». وضعیت امروز رابطۀ بین بانکها با بانک مرکزی بیشباهت به بیت ادبی بالا نیست.
🔸در هر کسب و کاری، بنگاهِ زیانده یا تعطیل میشود، یا به دیگران واگذار، اما در دنیای بانکدارها، وضعیت برعکس است! هر بانکی بیشتر زیان دهد، خواستههای آن بیشتر خریدار دارد و مشمول لطف و بذل و بخشش بانک مرکزی میشود!
🔸عرصۀ جالبی است: بانکها اعلام زیان میکنند، سپس با این استدلال وحشت آفرین که مردم به کف خیابانها نیایند، از بانک مرکزی باجخواهی میکنند. در نهایت بانک مرکزی صدها هزار میلیارد تومان پول جدید چاپ میکند و به این بانکها میدهد.
🔴 تا انتهای سال ۱۴۰۱، بانکها و موسسات خصوصی (فعال، ادغامی و منحله) بیش از ۳۸۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته اعلام کردهاند. بانک مرکزی نیز بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای کمک به آنها پول مفت چاپ کرده و به جیب آنها ریخته، یعنی:
❌ سود برای بانکدارها و مدیران و صاحبانشان؛ اما تورم و گرانی برای مردم.
🔸اقتدار بانک مرکزی برای برخورد با بانکهای خصوصی هم ... بگذریم. اما امیدواریم قانون جدید شاهد آن باشیم.
#مهار_بانکها #مهار_تورم
🔹این پست را هم بخوانید:
eitaa.com/rasaee/11308
eitaa.com/rasaee/11696
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ما باید انتقام بگیریم یا آنها در حال انتقام گرفتن هستند؟ زاویه دید شما کدام است؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ ایران چرا انتقام نمیگیرد؟!
🔸روزهای اول که امیرعبداللهیان مرتبا تکرار میکرد اگر کودک کشی متوقف نشود جنگ گسترش می یابد، بعضی از همین خودی ها میگفتند آقای وزیر فقط بلوف میزند و هیچ کاری نمیکند. کم کم حزب الله حملات را بیشتر کرد، عراقی ها فعالتر شدند و یمن گلوی اسرائیل را گرفت، اما دیگر کسی نیامد بگوید امیرعبداللهیان تو درست میگفتی!
🔸همین اتفاق زمان رجزخوانی های الهام علی اف هم افتاد. باز عده ای ناله میکردند که ای وای اسرائیل در حال تهدید ایران است و علی اف قرار است در معیت صهیونیست ها چنین کند و چنان. وزارت خارجه آن روزها هرچه باکو میگفت را از این گوش میشنید و از آن گوش خارج میکرد. اصلا محلی از اِعراب نداشتند خاندان اُف! گاهی در سطح سخنگو به رئیس جمهورشان اشاره کوچکی میشد، گویی که باکو اصلا در معادلات جمهوری اسلامی نمیگنجد. همینطور هم بود. ایران همان زمان هم عامل اصلی را اسرائیل میدانست و امروز نفسش را بریده است!
🔸وقتی طالبان قدرت را در افغانستان به دست گرفت، یا حاشیه هایی که بعدا سر حقابه هیرمند ایجاد شد؛ آن حواشی که با امارات وجود داشت، یا آن زمانی که عربستان منم منم میکرد، و حتی آنگاه که اسرائیل از مرگ با هزاران چاقو سخن به میان آورده بود، همیشه عده ای بودند که سیاست های اصولی نظام را زیر سوال ببرند؛ بعضیها از دلسوزی، و بعضیها مغرضانه.
🔸اما هر بار، گذشتِ زمان ثابت کرد ناخدای باخدایی که سکان کشتی انقلاب را به دست دارد، خوب میداند آن را چگونه از خطرات دریاهای پرتلاطم عبور دهد. بله شهید داده ایم، اما حوزه های نظامی و امنیتی همواره نقاط قوت ایران بوده و هستند.
🔸جمهوری اسلامی ترامپ را هم بکشد، نه جبران خون حاج قاسم میشود و نه هیچ شهید عزیز دیگری! پس زیاد دنبال دل خوشکنکهایی چون زدن چهار سرباز و ژنرال آمریکایی و اسرائیلی نباشید. بگذار راحتت کنم! ایران دو هدف عمده دارد و تا آن دو محقق نشوند هیچ چیز دیگری انتقام خون شهدای ما نمیشود.
🔸اولی اخراج آمریکا از منطقه است و دومی سپردن سرنوشت فلسطین به دست فلسطینی ها و آزادی قدس شریف. فرماندهان ایرانی هدف های بزرگتری از زدن چند سرباز اسرائیلی در سر میپرورانند، و برای رسیدن به آن اهداف بزرگ خود را چندان معطل خواسته های کوچک نمیکنند.
🔸حالا شما هی بگویید ایران چرا انتقام نمیگیرد! انتقام اگر آنگونه است که شما فکر میکنید، روزی چندین فرمانده اسرائیلی در غزه کشته میشوند، و چندین نفر آمریکایی هم در عراق و سوریه و اوکراین! جمهوری اسلامی پشت مرزهای فلسطین اشغالی است، از چند جهت اسرائیل را محاصره کرده، از آن سو خود را به مدیترانه رسانده، از این سو باب المندب و دریای سرخ را در تسلط خود دارد، باز هم میگویند چرا انتقام نمیگیرد! اصلا هم فکر نمیکنند ایران تنها کشوری است که روزانه بر سر آمریکا و اسرائیل میکوبد و آنها هیچ کاری نمیتوانند بکنند!
🔸بلایی که ایران بر سر آمریکا آورده را روسیه و چین حتی جرئت فکر کردن به آن هم ندارند. اما باز میگویند ایران چرا کاری نمیکند. عزیز من! امروز دیگر در جهان حرفی از آلمان و فرانسه و انگلیس در حوزه های نظامی و استراتژیک نیست، اما همه جا از ایران حرف میزنند. امروز وقتی حرف از نظم نوین جهانی میشود تمام تحلیلگران عالم چهار کشور را نام میبرند و خوشتان بیاید یا نیاید از مهمترین و تاثیرگذارترینشان ایران است.
🔸ایران است که سر آزادراه انرژی دنیا عوارضی زده؛ ایران است که حتی روسیه و چین و آمریکا بدون در نظر گرفتن خواسته اش به موفقیتی در غرب آسیا نخواهند رسید؛ ایران است که دیگر هیچ پروژه ای بدون رضایتش در خاورمیانه به سرانجام نمیرسد. هرچه را نخواهد نمیشود، تمام!
🔸کریدور هند، اعراب، اسرائیل، مدیترانه کو؟ پیمان ابراهیم کو؟ خاورمیانه جدید کو؟ در عوض اما یمن قوی روی کار آمد، غزه استوار خودنمایی کرد، اسد همچنان ایستاده، حزب الله میدرخشد، و هرآنچه ایران خواست شد! ایران نمیتواند؟
✍️عبدالرحیم انصاری
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
#پیامهای_مردمی
♻️ چرا حقوق مدیران افزایش دارد و حقوق بازنشستگان نه؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی جانسوز از پدری در غزه، که جسد نوزاد دخترش را در سبدی روی دوچرخهاش حمل می کند...
و خدا انتقام شما را خواهد گرفت...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ محسن هاشمی که سندی رو نکرد، بقیه مدعیان هم چیزی در چنته ندارند، اما این فیلم، سندی روشن برای پاسخ به ادعای کذب محسن هاشمی رفسنجانی که گفت: آيت الله مصباح اعتقادی به رای مردم نداشت.
🔸 این را ببینید: eitaa.com/rasaee/11761
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از باغ اندیشه-محمدمهدی شیرمحمدی
درنگی بر گفتگویی محسن هاشمی رفسنجانی
در شبکه خبر
یکم: انتخاب!
پس از رهنمودهای انتخاباتی امام خامنهای (۲ دی ۱۴۰۲) صدا و سیما، همان روز برای بسط مباحث انتخاباتی، در صدد گفتگو با چهرههای سیاسی بود که تا عصر همان روز توفیق چندانی نیافت. شنیدم که «محسن هاشمی رفسنجانی» در پی دعوت به گفتگوی رودرو با یکی از این چهرهها، گفته بود: «مادرم گفته با فلانی گفتگو نکن!»
اما شب سوم دی بالاخره شاهد گفتگوی او با گزینه دیگری بودم که حسین شریعتمداری بود.
یک ابهام همین جا است که چرا باید اول و یک طرف این گفتگو، حتما، محسن هاشمی، باشد؟!
آیا او شخصیت ویژه دارد که باید از گزینههای اصلی برای شروع این گفتگوها باشد؟ آیا حزب کارگزاران در میان این همه حزب ریز و پرشت، تخم دوزرده یا واقعا برنامه راهبردی انتخاباتی تحویل دارد؟! چیزی که حداقل در همین گفتگو دیده نشد.
من جای احزاب دیگر بودم، به صدا و سیما بابت این توجه ویژه به کارگزاران و آقازاده هاشمی، اعتراض می کردم. به هر حال انتخاب او برای شروع، پیوست توجیهی از سوی صدا و سیما نداشت.
دوم: گفتاورد
در تعیین طرف مقابل هم حسن انتخاب ندیدم. حسین شریعتمداری، روزنامه نگار پیشکسوت و بزرگوار مقابل محسن هاشمی یک شخصیت حزبی بود. درکنار ناترازی صنفی و سیاسی، مسیر و توازن محتوایی گفتگو رعایت نشد. موضوع گفتگو «رقابت» بود که بارها محسن هاشمی از آن، دور شد و در برابر تذکر مدام، مجری، محسن هاشمی، راه خود را میرفت. مجری می توانست تهدید کند که اگر موضوع رعایت نشود، گفتگو پایان می یابد و یا دفعات دیگر، به گفتگو دعوت نخواهد شد. اما مجری حتی به او پاداش هم داد که برای او فرصت گفتگو با شورای نگهبان را هم تدارک ببیند! وقتی فرد قواعد تفاهم شده گفتگو را رعایت نمی کند، چرا باید جایزه بگیرد. البته گفتگوی چنین فردی با یک مرجع حقوقی هم بیتوازن است. او باز دون کیشوت وار، و با رویکرد سیاسی به جنگ یک نهاد داوری خواهد رفت!
به علاوه محسن هاشمی، مدام کوشید مجری را جانبدار شریعتمداری نشان دهد و مظلومنمایی کند. شبیه ترفند حسنروحانی در مناظرههای انتخاباتی. به نظر می رسد در هردو جا، مشاروه یک نفر پشت پرده جریان دارد.
البته مجموعا گفتگوی خوبی ارائه شد و شریعتمداری نکات خوبی گفت . به ویژه آنجا که در برابر برچسبزنی مکرر او به مرحوم آیت الله مصباح، گفت: «تا جایی که من یادم هست و سندش هم موجود است آقای هاشمی خواهان کاهش مشارکت مردم و انتخابات کنترل شده بود.» نکته خوبی که در فضای مجازی هم بازتاب وسیعی یافت و مردمگریزی ویژهخواهان را آشکار کرد.
اما چند نکته در این گفتاورد، گم شد که یادکرد حداقل دو مورد آن سودمند است.
سوم: ردصلاحیت
محسن هاشمی، چندبار برای ردصلاحیت پدرش، ذکر مصیبت خواند و البته پاسخ قاطعی نگرفت. شورای نگهبان درباره دلیل ردصلاحیت هاشمی پدر، در انتخابات ۱۳۹۲ تنها بر یک موضوع تاکید کرد و آن هم «کهولت سن» بود. زیرا او با آن شرایط سنی و فیزیکی فاقد شرط مصرح قانون اساسی یعنی «مدیر و مدبر» برای ریاستجمهوری بود. البته کارنامه هاشمی رفسنجانی پدر، حاوی نمرات منفی متعدد دیگر مانند حمایت از فتنه ۸۸ بود. اما آنچه در ادبیات رسمی شورای نگهبان تاکید شد همان «کهولت سن» بود.
البته محسن هاشمی هاشمی و رفقا، همان ایام فیلمی از دویدن پدر روی تردمیل منتشر کردند و او گفت حاضر است با آقای جنتی مسابقه دو برگزار کند. پس برای ریاستجمهوری که یک مسئولیت اجرایی است هم صلاحیت دارد!
واقعیت این است که او هرچقدر هم دوید وقتی در سال ۱۳۹۵ به جایی خاصی از استخر فرح رسید، جناب ملک الموت او را قبض روح فرمود و او اگر رییسجمهور شده بود سال ۱۳۹۶ به پایان ریاستجمهوری نمی رسید.
چه بسا، بار سنگین دولت، زودتر از کهولت، جان هاشمی را می گرفت. بنابرابن خانواده او باید از شورای نگهبان، سپاسگذار هم باشند که اجازه نداد بار سنگینتری بردوش بگیرد!
چهارم: ویژهگزینی
از رفتار ویژهخواهانه هاشمی و اطرافیان، گزارشهای متعددی حتی در خاطرات روزنوشت او ثبت است. مثل اینکه به وزیرنفت فرمودند برای مهدی، کاری پیدا کنند و او در نوجوانی رئیس یک مجموعه بزرگ وزارت نفت شد. یا اینکه در سومین دوره انتخابات خبرگان به شورای نگهبان فرموده بودند در آزمون اجتهاد به حسن روحانی، سخت نگیرد.
آقازاده او، در همین گفتگو، بارها گلایه می کند؛ چرا «فاطمه ما» در انتخابات تایید صلاحیت نشده است. گو اینکه همین «فاطمه ما بودن» یعنی تایید صلاحیت! اگر ژن خوب هاشمیها، تضمین صلاحیت داشت که «فایزه و مهدی» مجرم و زندانی نمی شدند.
داداش! حالا که بنا بر سفارش بود در همانجا می فرمودید: «محکومیت «فائزه ما» و «مهدی ما» هم نادیده گرفته شود.» و دیگر انتخابات و قوه قضائیه کیلویی چند؟
می فرموید: «ایران کلا واس ماس.»
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ انتخابات در انحصار هیچ کس نیست!
🔸انحصارگرایی سیاسی یکی از ویژگی های مهم اصولگرایان و اصلاح طلبان است. اینان عاشق رای پادگانی اند. مردم و جریان انقلابی را عمله سیاسی میخواهند. سربازانی گوش به فرمان که هر موقع به آنان گفتند به چپ چپ و به راست راست اطاعت امر کنند!
🔸انحصارگرایی آقایان مدعی اصولگرایی دقیقا ادامه همان خطی است که امام نسبت به آن هشدار دادند. آن روز به تعبیر امام عده ای متحجر در پی آن بودند که 500 نفر پیرمرد ملا برای مردم و حزب الله تعیین تکلیف کنند، امروز هم چند ده نفر فرد و گروه و باند سیاسی میخواهند امیال و نظرات خود را به حزب الله عزیز حقنه و تحمیل کنند!
🔸انحصارگرایان دیگری را بر نمی تابند. هر شخص و گروهی که برای خود شأنیت تحلیل مستقل داشتن را قائل باشد با انواع و اقسام تخریبها و تهمت های سیاسی از صحنه به در می کنند. با پنهان شدن پشت مفاهیم مقدس و محترمی چون وحدت، ائتلاف های مبتنی بر قدرت و نه حقانیت را تئوریزه می کنند و به اسم اصولگرایی از اصول عبور می کنند و تئوری را فدای تاکتیک می کنند. هر آن کس هم که برنتابد این نظم منحط قدرت پرستانه را شق عصای مسلمین می نامند و با دستگاه رسانه ای شان مثل تریلی از روی آن رد می شوند!
🔸امروز جریان انقلابی باید تصمیم بگیرد. آیا برای این جریانهای سیاسی قشری،ندانمکار و کرسیپرست پشیزی ارزش قائل هست یا نیست؟ آیا می خواهد مثل برخی آقایان خود بزرگ پندار حقیقت را قربانی منفعت کند؟ آیا میخواهد باز هم مثل گذشته قواعد بازی سیاسی خودپرستانه و غیر توحیدی جماعت مدعی را بپذیرد و سر خویش مثل کبک زیر برف کند؟
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
هدایت شده از خبر فوری سراسری
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️فردی برای جلب مشتری بیشتر یه طوطی گذاشته بود تو مغازهش، اما هر وقت که مشتریا با طوطیه ور میرفتن، اونم بهشون یه متلکی مینداخت.
صاحب مغازه که این وضع رو دید، یه روز پارچهای انداخت رو قفس طوطی تا کسی دست به قفسش نزنه و اینم متلک نگه... چند روزی که گذشت، وقتی میبینه صدایی از طوطی درنمیاد. پارچه رو آروم کنار میزنه ببینه چه خبره که یهو طوطیه میگه: دیدی مرض از خودته، دلت میخواد...
آقا محسن ما که بی خیال این حرف پدرت شده بودیم چه دردی بود که این قصه تلخ رو دوباره سر زبونها انداختی!
فرزند هنر باش نه فرزند پدر
فرزند هنر زنده کند یاد پدر را...
خلاصه محسن هاشمی خوب یاد پدر رو زنده کرد.
📌 خبر فوری سراسری
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938
هدایت شده از شریان
♻️ همزمان با ایام شهادت و ارتحال شخصیتهای ماندگار انقلاب اسلامی
و
بزرگداشت یوم الله ۹ دی
همایش
"قله نزدیک است..."
موعد: دوشنبه ۱۱ دیماه ساعت ۱۵
میعاد: سرچشمه، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی
《شبکهراهبردییارانانقلاباسلامی》
#شریان
آیگپ / ایتا / تلگرام / اینستاگرام
♻️@sharyaan_org
حمید رسایی ✔️
♻️ همزمان با ایام شهادت و ارتحال شخصیتهای ماندگار انقلاب اسلامی و بزرگداشت ی
.
از همه دوستانی که در تهران و شهرستانهای اطراف هستند دعوت میکنم تا در این مراسم حضور پیدا کنند.
.