هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
👈 حتما بخوانید
همه آنچه در این خصوص از منظر قانونی باید بدانید را در یادداشت حمید رسایی بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15904
https://eitaa.com/rasaee/15905
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و بعد از جنایات بیسابقه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و لبنان، مدتی است موضوع فروش اقلام و اجناس با برندهای متعلق به رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان، از جمله مباحث بحث برانگیز رسانهها و شبکههای مجازی شده است. پیگیری این موضوع توسط کانال خبری تحلیلی فوری سراسری، بهانهای شد تا سابقه موضوع را بررسی کنم.
درباره این موضوع در مقاطع تاریخی مختلف و در سه مصوبه مجزای مجلس، مواد قانونیای پیشبینی شده است.
1️⃣ اولین بار در مجلس سوم به ریاست مهدی کروبی در تاریخ ۶۹/۲/۱۹ با تصویب "قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین" در ماده ۸ آن آمده است:
"ماده ۸: هر نوع نوع برقراری رابطه اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کمپانیها و مؤسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.
تبصره - وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال در حد امکان لیست کامل شرکتها و مؤسسات و کمپانیهای صهیونیست را در سطح جهان شناسایی و به مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت ارائه نماید."
مطابق این قانون، وزارت امور خارجه، نهادی است که باید در خصوص برندهای صهیونیستی آن هم طی یک بازه زمانی یکساله اعلام موضع و گزارش آن را به مجلس و هیأت دولت ارائه کند. آیا در طول این سالها چنین گزارشی به مجالس و دولتهای وقت ارائه شده؟ سوگمندانه سوابق حکایت از پاسخ منفی میکند.
از این که بگذریم، نکته قابل تأمل در این قانون، قید کشدار "در حد امکان" است. این قید دست مدیران این وزارتخانه را برای پاسخگویی باز میگذارد تا جایی که در صورت اهمال و کوتاهی از تهیه لیست مذکور، در برابر هر سؤالی میتوانند بگویند: دستیابی به اطلاعات بیشتر ممکن نیست! همانطور که شاید واقعا دستیابی به اطلاعات بیش از آنچه ارائه شده ممکن نباشد.
2️⃣ بیست سال بعد در مجلس هشتم به ریاست علی لاریجانی، مجددا این موضوع به مطالبه افکار عمومی تبدیل و توسط مجلس وقت پیگیری شد. مجلس هشتم در تاریخ ۸۷/۱۱/۱۱ با تصویب "قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین" برای بار دوم به این موضوع پرداخت و در ماده ۵ و ۶ آن تصویب کرد:
"ماده ۵ - دولت موظف است تمهیدات لازم در جهت جلوگیری از واردات کالاها و انعقاد قرارداد با شرکتهایی که سهامداران اصلی آنها بنگاههای صهیونیستی میباشد را فراهم نماید.
ماده ۶ - وزارت امور خارجه مکلف است گزارش اجراء این قانون را هر دو هفته یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید."
مجددا در این قانون هم وزارت امور خارجه، موظف به پیگیری این موضوع شده است منتهی بازه زمانی ارائه گزارش نه یکسال که به گزارش هر دوهفته یکبار تغییر داده شده است. تعیین بازه زمانی هر دو هفته یکبار، حکایت از تشریفاتی و تبلیغاتی بودن این مصوبه و عدم اجرایی شدن آن میکرد. در مجلس هشتم پس از مدتی پیگیر این موضوع از وزارت خارجه شدم، چندبار گزارش ارائه و بقیه موارد شامل مرور زمان و فراموشی شد.
در این قانون اما قید کشدار دیگری، دست مدیران وقت را برای ارائه گزارشهای صوری و فرمالیته یا مفتوح ماندن پرونده در پیچ و خمهای اداری، باز گذاشته بود. قید "سهامداران اصلی" بسیاری از شرکتها و برندهایی که در افکار عمومی به عنوان برند صهیونیستی شناخته میشوند را از این لیست خارج میکرد. از نظر رسانهها و افکار عمومی، کالایی صهیونیستی است ولی از نظر این نهادها سهامدار اصلی آن صهیونیستها نیستند!
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که...
👈 ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15905
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
👈 بخش اول یادداشت رسایی را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15904
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که به این موضوع پرداخت. مجلس یازدهم در تاریخ ۹۹/۲/۳۱ با تصویب "قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت" درماده ۳ و ۹ آن با اشاره به مواد دو قانون قبلی آورده است:
"ماده ۳- در اجرای ماده (۵) قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین مصوب ۱۳۸۷/۱۰/۱۱ و ماده (۸) قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، فهرست سازمانها، سازمانهای مردم نهاد، مؤسسات اقتصادی، تجاری، مالی، علمی، فرهنگی، پژوهشی، اشخاص حقیقی و حقوقی و امثال آن، موضوع مواد مذکور قوانین فوق، به صورت سالانه از سوی کمیتهای متشکل از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزرات امور خارجه، شناسایی و به روزرسانی خواهد شد. برگزاری و دبیری جلسات این کمیته برعهده وزارت امور خارجه خواهد بود و وزارت مذکور موظف است سالانه گزارشی از عملکرد این کمیته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
ماده۹ ـ ورود و عبور هرگونه کالای شرکتهای وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی از قلمرو سرزمین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد..."
در قانون سوم، بار این مساله از روی دوش وزارت امور خارجه برداشته و مسئولیت آن متوجه کمیتهای متشکل از هفت نهاد مرتبط با این موضوع شد و البته دبیری آن را به عهده وزارت خارجه گذاشتند تا گزارش این کمیته را سالانه به کمیسیون امنیت ملی ارائه کند.
بنابراین مطابق آخرین قانون، هفت نهاد (وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) مسئولیت تعیین و بروزرسانی برندهای صهیونیستی را دارند که وزارت خارجه پاسخگوی آن است ولی همچنان پای دو قید زیر در میان است و با توجه به آنهار گزارش این لیست ارائه میشود:
۱. در حد امکان
۲. سهامداران اصلی
با توضیحات فوق حتما شما هم به این نتیجه رسیدهاید که برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، باید یقه وزارت امور خارجه را گرفت چون مطابق قانون اول و دوم، این وزارتخانه تنها نهادی است که باید پاسخگوی مستقیم این موضوع باشد و مطابق قانون سوم هم به صورت غیرمستقیم و با توجه به جایگاه مهم دبیری کمیته مذکور، مجددا این وزارتخانه مسئول اصلی است. اما اشتباه میکنید!
بر خلاف تصور شما اصلیترین نهادی که باید در موضوع تعیین کالاهای صهیونیستی و فروش آنها در ایران پاسخگو باشد، مجلس شورای اسلامی بویژه کمیسیون امنیت ملی است. اگر این کمیسیون به وظیفه نظارتی خود درست عمل میکرد و در طول سالهای گذشته در برابر ترک فعل وزرات خارجه منفعل نبود، الان این وضعیت در بازار حاکم نبود.
تا جایی که پیگیری کردم، در سالهای گذشته دبیرخانه مذکور وظیفه خود را به درستی انجام نداده. آخرین بار در سال ۱۴۰۲ کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم در این باره مکاتبه کرده ولی پاسخی نگرفته و البته بابت این ترک فعل هم هیچ اقدامی نکرده! اما اکنون این کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم است که در ابتدای راه خود، باید وظیفه نظارتی خود را به خوبی ایفا کند و از نهادهای ذیربط گزارش مذکور را مطالبه و اطلاعرسانی کند و به این سؤالات پاسخ دهد:
۱. آیا وزارت امور خارجه در سالهای گذشته، گزارش دوهفته یکبار، ماهانه و سالانه تکلیف شده را ارائه داده است یا خیر؟
۲. اگر این گزارش ارائه شده است، نتیجه آن چه بوده؟ چه کالاهایی از نظر کمیته مذکور سهامدار اصلی آن صهیونیستها بودهاند؟
۳. چه نهادهایی در این زمینه به تکلیف قانونی خود عمل کرده و چه نهادهایی ترک فعل داشتهاند؟
۴. آیا قوانین موجود نیاز به پالایش دارد؟ آیا قیدهای تعیین شده اضافه است یا باید آن را مشخصتر کرد؟
اینها مواردی است که ان شالله بنده به عنوان وظیفه نظارتیام در مجلس فعلی دنبال خواهم کرد. از رسانهها و افکار عمومی هم میخواهم تا با ارائه اطلاعات متقن و دقیق درباره وابستگی شرکتهای صهیونیستی و مطالعه قوانین و ارائه پیشنهادات تکمیلی، ما در رفع نواقص قانون کمک کنند.
👈 لینک قوانین مذکور را برای اطلاع شما مخاطبان محترم اینجا منتشر میکنم:
:
🔹️قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت
rc.majlis.ir/fa/law/show/1538392
🔹️قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/134862
🔹️قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/91785
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻واکنش کاربر فضای مجازی به کنایه رشیدپور به حجتالاسلام رسایی
🔹روز گذشته حمید رسایی با رای اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس برای ریاست کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی انتخاب شد.
🔹در کارنامه رسایی، فعالیت در رشتههای متعدد هنری از جمله خوشنویسی، طراحی، کارگردانی تئاتر دیده میشود. در کنار فعالیتهای هنری او سالها مدیرکل فرهنگ و ارشاد بوده و در حوزه نشر نیز ۱۴ عنوان کتاب توسط او تالیف شده است که در تیراژهای متعدد به چاپ رسیده است. او همچنین سوابق متعدد رسانهای از جمله مدیرمسئولی هفته نامه ۹ دی را در کارنامه خود دارد. رسایی از جمله اثر گذارترین سیاستمداران در فضای رسانهای بوده تا جایی که صفحه اینستاگرام او با نزدیک به یک میلیون دنبالکننده از سوی اینستاگرام حذف شد.
✅ @Rajanews_com
.
♻️ آقای همتی! آیا فیلترینگ در قرمزی و سبزی بورس و سرمایه مردم تاثیر دارد؟!
اخیر آقای همتی در جلسه دولت از فیلترینگ سخن گفتهاند! آیا این موضوع در سبزی و قرمزی سرمایه مردم تاثیر دارد؟! وقتی حاشیه سود تولید رسیده به زیر ۱۰ درصد در حالی که دولت،
اوراق مشارکت را با ۳۳-۳۴ درصد میفروشد،
بانک گواهی سپرده ۳۰ درصدی منتشر میکند،
صندوق درآمد ثابت هم ۳۴ درصد سود روزشمار میدهد،
آیا مسأله شما فیلترینگ است؟
در احکام اسلامی به این سود میگویند ربا
این سود از چه محل تولیدی به دست میآید؟
کدام کار مولد؟
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ایران در جنگ جهانی اول و دوم
خود را به حالت تسلیم درآورد،
تلفاتش در
جنگ جهانی اول 👈 ۹ میلیون کشته
جنگ جهانی دوم 👈 ۵ میلیون کشته
اما در ۸ سال دفاع مقدس 👈 ۲۰۰ هزار شهید
فراموش نکنیم هزینه مقاومت کمتر از تسلیم و دستاوردهای آن خیلی بیشتر از تسلیم است...
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آینده توافق با آمریکا در دوگانه ترامپ - هریس
🔹هر چند استقرار دولت پزشکیان در ایران، با تشدید تنشها در خاورمیانه و تقابل نظامی ایران و اسرائیل همراه شد، اما دولت فعلی از هر فرصتی برای تغییر ریل سیاست خارجی استفاده میکند.
🔹اعلام آمادگی رئیسجمهور ایران برای احیای برجام و حتی تعمیم آن به سایر مسائل در سفر خود به نیویورک، نمونه بارزی از ارسال پالس مذاکره به طرف آمریکایی بود.
🔹با این حال ابهامات زیادی موجود است که آیا اساسا میز مذاکرهای برای توافق وجود دارد؟ و ترامپ یا هریس انگیزهای برای توافق دارند؟ فواد ایزدی استاد دانشگاه و کارشناس ارشد بینالملل توضیح میدهد.
مصاحبه کامل را در یوتیوب خط انرژی ببینید.
🌐 https://youtu.be/KV8P0FWX8Ec
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ موضوع FATF یک پروژه سیاسی است تا فنی/گفتگو با مسعود براتی
🔻آیا موضوع FATF یک موضوع فنی است؟
🔹به نظر میرسد آنچه که ما اکنون با آن مواجه هستیم، بیشتر یک پروژه سیاسی است تا یک موضوع فنی و بانکی. با گذشت زمان اجماع نظری در بین گروههای مختلف شکل گرفته است که تا زمانی که تحریمهای یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که محدودیتهای فراوانی را ایجاد کرده و سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت. این جمع بندی به طور مشخص در مجمع تشخیص مصلحت نظام حاصل شد. دولت آقای پزشکیان تمایل دارد که این موضوع را در رسانهها ضریب بدهد و به نظر میرسد این اقدام ناشی از یک تصمیم سیاسی است. هدف این است که چالشی در فضای سیاسی کشور ایجاد شود تا توجهها به سمت آن معطوف گردد. این مسیر ممکن است برای دولت از منظر سیاسی آوردههایی داشته باشد، بهویژه در زمینه غیریتسازی و ایجاد جبهههای فرضی مخالف، تا مشکلات و ناکامیهای خود را توجیه کند. همان رفتار و سخنان تکراری که دیگران نگذاشتند کاری انجام بشود. اکثر کارشناسان در حوزه روابط بانکی و تحریمها معتقدند که اف ای تی اف تأثیری در این مشکلات ندارد و مسئله اصلی، تحریمها هستند. بنابراین، پیگیری این موضوع در شرایط کنونی و تحولات منطقهای و بینالمللی اولویت ندارد.
🔻آیا ایراداتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام به FATF وارد کرده بود. اکنون رفع شده است یا خیر؟
🔹مجمع در دو دوره بررسی معاهدات اف ای تی اف به جمعبندی نرسید و این به دلیل ابهاماتی بود که به ادله دولت وقت وارد بود. دولت نتوانست به این ابهامات پاسخ قانعکنندهای ارائه دهد. از جمله این ابهامات این بود که آیا مشکلات روابط بانکی واقعاً ناشی از این موضوعات است و با حل آنها، مشکلات بانکی رفع میشود یا خیر؟
ابهام بعدی این بود که مسئله ایران در تعامل با fatf که قرار داشتن در لیست سیاه است با تصویب این دو معاهده رفع میشود یا خیر؟ با توجه به ۳۹ مورد دیگر برنامه اقدام که تنها ۱۵ مورد آن تایید شده است و ۲۴ مورد هنوز پذیرفته نشده است. همچنین، نگرانیهایی درباره همافزایی اجرای مطالبات اف ای تی اف و عضویت در کنوانسیونها با تحریمهای مالی آمریکا وجود داشت که پاسخی برای آن ارائه نشده بود. این سه دسته سوالات مهم، پاسخی نداشت و به همین دلیل مجمع نتوانست به جمعبندی برسد. البته واقعیت این است که جمعبندی هم وجود داشت؛ دو کمیسیون تخصصی مجمع، یعنی کمیسیون حقوقی قضایی و کمیسیون سیاسی دفاعی امنیتی، به رد نظرات دولت رأی دادند و پیوستن به دو معاهده را صلاح کشور ندانستند. اما در صحن اصلی مجمع، به درخواست دولت، این بررسی انجام نشد و تصمیم گرفته نشد تا اثرات منفی نداشته باشد. باتوجه به ادعاهای همتی مبنی بر رفع محدودیتهای تبادل مالی بانکی بینالمللی در صورت تصویب FATF، آیا تحریمهای ثانویه مانعی برای این تبادلات ایجاد نمیکند؟در خصوص ادعاهای آقای همتی درباره رفع محدودیتهای تبادل مالی بانکی بینالمللی در صورت تصویب اف ای تی اف، باید گفت که اصلیترین مانع، تحریمهای آمریکا هستند. بنابراین، آقای همتی باید ادله و اسناد خود را منتشر کند تا قابلیت بررسی وجود داشته باشد. منطقی نیست بانکی در شرایط تحریمی حاضر به همکاری با ایران باشد اما به دلیل حساسیتهای اف ای تی اف از همکاری دوری کند.
🔻باتوجه به گذشت چندساله از پیگیری FATF، آیا قابلیت طرح دوباره در مجمع تشخیص مصلحت نظام ممکن است و یا طبق اظهارات برخی نمایندگان برای تصویب باید به صحن مجلس برود؟
🔹طبق آخرین ویرایش آیین نامه رسمی مجمع تشخیص، بعد از گذشت ششماه از طرح هرمسئلهای دیگر امکان پیگیری توسط مجمع وجود ندارد. حالا با توجه به پایان یافتن زمان مشخص شده طبق آییننامه مجمع، قابلیت پیگیری از سمت مجمع وجود ندارد و این موضوع باید توسط مجلس شورای اسلامی دنبال شود. اگر دولت بخواهد طبق قانون این موضوع را پیگیری کند، باید لایحهای جدید به مجلس ارسال کند تا بررسیهای لازم انجام شود.
مت کامل گفتگو با رجانیوز:
http://rajanews.com/node/382561
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ درخواست ۷۰ نماینده برای اجرای قانون شفافیت قوای سهگانه
🔹۷۰ نماینده مجلس شورای اسلامی از جمله حمید رسایی در نامهای به هیئت رئیسه مجلس خواستار اجرای قانون شفافیت قوای سهگانه در پارلمان شدند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴 حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6️⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7️⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
🇮🇷 در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ..
این را برای فرزندان و اطرافیان بازگو کنیم
حال جالب است که طرفداران قاجار و پهلوی در کنار اسرائیل ایستاده اند و آمریکا و این رژیم را تحریک می کنند که به ایران حمله کنند.
پان ترکها و پان عرب ها و پان کردها و پان بلوچ ها هم در کنارشان ایستاده اند. احمقهای خرمقدسی مثل مهدی نصیری و اون طلبه بیسواد و تکفیریهای خرمقدستر هم در کنار اینها قرار گرفتهاند.
حال باید چگونه جوانانمان را متقاعد کنیم که مسئله ما با اینها، موجودیت ایران و ایرانی است نه فیلترینگ و گشت ارشاد؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
.
♻️ با دیدن این تصویر خواهید فهمید که چرا نتانیاهو گفته: اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر شرف ایرانی ندارید، حداقل آمریکایی باشید
هیلاری کلینتون، وزیر اسبق امور خارجه و کاندیدای ریاست جمهوری سابق آمریکا: اگر محتوا پلتفرمهای اینترنتی مانند توییتر و اینستاگرام مدیریت و کنترل نشوند، کنترل کامل اونها رو از دست میدهیم!
آنچه هیلاری کلینتون میگوید از جمله بدیهیات حکمرانی است. اگر ما این کار را نمیکنیم حکمرانی غیرعاقلانهای داریم. من از همه آنهایی که مخالف قانونمند کردم فضای ول و رهای مجازی هستند، میخواهم که لطفا آمریکایی باشید. حالا که قبله آمالتان آمریکاست، حالا که سبک زندگیتان آمریکایی است، اینجا هم مثل آمریکایی فکر کنید.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee