🔸بررسی قانون رسیدگی به اموال مدیران، مسئولان و مقامات
♻️ اموال نجومی زیر تیغ
🔹قسمت سوم
🔻 معایب قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران
🔰 حمید رسایی: هر چند بهقول رییس قوهقضاییه هدف از این قانون مچگیری نیست بلکه در پی ایجاد شفافیت، سلامت اداری، حفاظت از پاکدستی و جلوگیری از تعارض نقشها و خنثی کردن شایعات بیپایه و اساس است و می توان محاسن متعددی برای آن برشمرد و اجرای آن را در راستای مبارزه با فساد و اجرای عدالت دانست اما هنوز با ابهاماتی مواجه است که ضروری است در مرحله بازنگری مورد توجه قرار گیرد.
۱. آیا خوداظهاری کافی است؟
مطابق این قانون، تمام مسئولانی که ملزم به ارائه لیست اموالشان هستند باید با خوداظهاری در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت، این لیست را ارائه دهند. در قانون تکلیفی برای نهادها و مراکز مختلف تعیین نشده تا به صورت مکانیزه، لیست دارایی منقول و غیرمنقول مقامات و مسئولان را ارائه کنند. البته در آیین نامه اجرایی این قانون تصریح شده که کمیته تعیین شده از سوی رییس قوه قضائیه «می تواند» این استعلامات را انجام دهد اما اجبار قانونی ندارد! علاوه بر این چرا باید این اطلاعات در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت مورد بررسی قرار بگیرد؟! چرا نباید مقامات و مسئولان مذکور در این قانون به صورت سالانه لیست تغییرات محسوس اموال و دارایی های خود را اعلام کنند تا در صورت تغییر، از همان ابتدا جلوی فساد گرفته شود.
۲. چرا فقط فرزندان تحت تکفل؟
همچنین مطابق این قانون، فقط فرزندان پسر و دختر «تحت تکفل» مقامات و مسئولان به ارائه لیست اموال منقول و غیر منقول الزام شده اند! در حالی که در زمان تصویب اصل این قانون و آیین نامه اجرایی آن، اخبار متعددی از فساد آقازاده هایی به گوش می رسد که تحت تکفل مقامات مسئول نیستند اما مفاسد رخ داده توسط آنها به دلیل ارتباطات با آن مقام یا حمایت هایی بوده که آن مقام مسئول از داماد یا فرزند در غیر تحت تکلف خود داشته است مانند پرونده فساد مالی داماد محمد شریعتمداری، پسر مرحوم واعظ طبسی، فرزندان هاشمی رفسنجانی، پسر طهماسب مظاهری، ماجرای ویلای داماد علی شمخانی، صرافی و ویلای لواسان دختر صفدر حسینی، ویلای دختر نعمت زاده یا پرونده برادر حسن روحانی و برادر جهانگیری و ...
۳. چرا محرمانه؟
یکی دیگر از اشکالات این قانون، «محرمانه» ماندن لیست اموال مسئولان و مقامات و خانواده ایشان است! هر چند اعلام لیست اموال حتی به صورت محرمانه می تواند جلوی برخی از سوءاستفاده ها را بگیرد اما اگر این اقدام به صورت محرمانه نمی ماند بلکه در اختیار عموم مردم قرار می گرفت، قطعا از مفاسد بیشتری جلوگیری می کرد.
۴. آیا اصل کسب ثروت زیاد برای یک مسئول تایید می شود؟
نکته مهم در این موضوع این است که این قانون نمی گوید مسئولان و مقامات نمی توانند از اموال زیاد برخوردار باشند بلکه به دنبال تعیین نحوه به دست آوردن اموال است. هر چند بنابر تجربه و توصیه دینی و تاکیدات رهبر فقیر انقلاب و مقام معظم رهبری، تا کسی نداند فقر چیست و گرسنگی چیست، نمی تواند به فکر فقرا و مستمندان باشد. بنابراین مسئولی که از راه مشروعی و در یک فرایند معقول و معمولی توانسته بر اموال خود بیفزاید، طبعا نباید از انتشار عمومی آن نگران باشد.
۵. آیا ضمانت اجرایی هم دارد؟
از جمله اشکالات دیگر این قانون، ضمانت های اجرایی ناکافی آن است. آنچه در این قانون پیش بینی شده یعنی شرط پذیرش مسئولیت پس از خوداظهاری و در صورت ارائه اطلاعات غلط تحت تعقیب کیفری قرار گرفتن و رسیدگی در دادگاه، کافی به نظر نمی رسد و ازم است از اهرم های سختگیرانه تری استفاده شود.
🔺 قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2441
🔺 قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2442
🔺 قسمت چهارم یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2444
🔸بررسی قانون رسیدگی به اموال مدیران، مسئولان و مقامات
♻️ اموال نجومی زیر تیغ
🔹قسمت چهارم
🔻 هشداری که قوه قضائیه باید جدی بگیرد
🔰 حمید رسایی: قانون «از کجا آورده ای» در سال 1337 در مجلس ملی وقت مشتمل بر ۹ ماده و ۵ تبصره به تصویب رسید. مطابق ماده اول این قانون، تمام کارکنان دولتی و همه سازمان هایی که به نحوی از بودجه دولتی استفاده می کردند مکلف بودند صورت دارایی و درآمد همسر و فرزندانی که تحت ولایت خودشان بودند به مراجع مشخص شده طبق تصویب نامه هیات وزیران (هر ساله ظرف ماههای فروردین و اردیبهشت) ارائه دهند و رسید دریافت دارند.
دلیل نامگذاری لایحه از ماده پنج آن بر می آید که مشمولین ماده مکلف می شدند به کلیه پرسش های مربوط به تغییرات حاصله پاسخ گویند. همچنین متخلفین از لایحه نامبرده مشمول تشدید مجازات در صورت کسب دارایی نامشروع می شدند که با قانون مجازات عمومی منطبق بود.
با این حال اگرچه تصویب این قانون در عصر رژیم طاغوتی پهلوی صورت گرفت اما رسوایی فسادهای پس از تصویب قانون، حاکی از آن بود که خود دربار مخالف اول اجرای این قانون است. چرا که اولین متخلف خاندان پهلوی بود. بنابراین مطابق مستندات تاریخی این قانون هرگز به طور کامل اجرایی نشد و دربار پهلوی از این قانون حداکثر برای مقابله با مخالفین خود استفاده می کرد.
به عنوان مثال پرونده تیمور بختیار رئیس سابق ساواک در سال 1346 زمانی مورد بررسی قرار گرفت که دربار به دنبال بهانه ای برای حذف بختیار که مخالف شاه شده بود، برآمد و مهمترین سئوال این بود که اگر بر اساس قانون باید مسئولین دولتی هر ساله گزارش اموال و دارایی خود را می دادند، چگونه بختیار پس از چند سال مسئولیت به عنوان ناقض این قانون تحت پیگیرد قانونی قرار گرفته است؟ چرا مفاسد خانواده پهلوی، خواهران و برادران شاه، و دیگر روسای ساواک مورد بررسی قرار نمی گرفت؟
اکنون نیز اگر قوه قضائیه به اجرای ناقص این قانون مبادرت ورزد و اگر در بررسی اموال مقامات و مسئولان ، اصل را بر صداقت و درستی قرار دهد و در صورت بروز تخلف، برخورد شدید و علنی نکند، اعتماد مردم از نظام سلب خواهد شد و این قانون به عکس خود نتیجه خواهد داد.
اجرای قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در راستای سیره حضرت علی (ع) است که در دوران زمامداری کوتاهش، عزمی جدی و استوار برای برخورد با سواستفاده گران از موقعیت و مقام و منصب داشتند و ملاک این فساد را «انباشت ثروت» میدانستند. همانطور که خطاب به مردم کوفه در باره عملکرد خود فرمودند:
«اگر دیدید که من از شهر شما بیرون رفتم و به غیر از آن وضعی که قبلا داشتم، مثلا لباس و خوراک من یا مرکب و غلام من عوض شده و در مدت حکومتم یک زندگی مرفه برای خود درست کردهام، بدانید که در حکومت به شما خیانت کردهام.»
🔺 قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2441
🔺 قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2442
🔺 قسمت سوم یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2443
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻️ شماره 362 ام ۹دی شنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸 دروغ ده ساله؛ دفاع كودكانه
🔹عجز دائمي اصحاب فتنه از اثبات تخلف و اقلب در انتخابات رياست جمهوري ٨٨
🔸 پادوي تاريخ مصرف گذشته!
🔹 عبرتهاي سرنوشت حقارت بار يك اصلاح طلب مصري براي امريكادوستان داخلي/ قتل مرسي توسط دولت امريكايي مصر
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
همچنین با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
♻️ ردپای نامبارک
هر جا آمریکاییها پا گذاشتند، یا جنگ شد، یا برادرکشی شد، یا فتنه شد، یا استثمار شد، یا استعمار شد، یا تحقیر شد؛ قدم آمریکاییها قدم نامبارکی است. امام خامنه ای
#تحریم_ظریف
#عبرت
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
بی حجابی
🌱درست دیدن صورت مساله خودش بخش مهمی از جواب را به همراه دارد.
یک عده #کشف_حجاب میکنند.
اگر آقایان تذکر بدهند شروع میکنند به فحاشی و فیلمبرداری و مظلوم نمایی. آن آقا هم یا منفعل میشود یا اگر هر رفتاری انجام دهد چون یک طرف دعوا خانم است متهم است.
اگر خانمها تذکر بدهند طبیعتا عمدتا خانمهای چادری و محجبه تذکر میدهند طرف مقابل هم دعوا راه میاندازد و معرکه میگیرد و این زنان هم عمدتا محجوب به حیا هستند و سختشان است جلوی زن و مرد صدایشان بلند شود و با این و آن دعوا کنند. لذا ترجیح میدهند چیزی نگویند و حرمت خودشان حفظ شود.
اگر ماموران حکومتی وارد عمل شوند شروع میکنند به سر و صدا و مظلوم نمایی جلوی دیگران در مقابل حکومت و اینکه اینها به مردم فشار میآورند و همه در رنجند و فقط به حجاب گیر میدهند و امثالهم.
🌱دقیقا چه کنیم؟ ما هم فیلمبرداری کنیم؟ بحث را ناموسی میکنند که اینها از ناموس مردم فیلم برمیدارند. شماره ماشین یادداشت کنیم و پیامک کنیم خوب آن مجموعه ای که باید عمل کند حکومتی است و حکومت هم متهم است. تذکر لسانی هم که مشکلات بالا را دارد.
🌱آیا صورت مساله را درست تقریر کردم؟ نه. به نظرم درست تقریر نشده.
☘اولا این دعوا آیا صرفا #فرهنگی #اجتماعی است؟ یعنی آیا ما با مشتی هنجار شکن طرفیم؟ این اشتباه است کاملا روشن است که اراده سیاسی آمریکایی پشت داستان است. بحث #حجاب نیست به عنوان یک مرض #سبک_زندگی غربی بلکه یک تصمیم در مقابل ما است از جنس #تحریم و تهدید. پشت سر این بازی #پمپیو است و #مسیح_علینژاد های او.
☘چرا دشمن روی حجاب گیر داده؟ بی حجابی در ایران بیش از آنکه ناشی از بی عفتی باشد ناشی از #غربزدگی است. میل به غرب و عدم احساس هویت اصلی ترین عامل بی حجابی در ایران است و الا اینجا زن ایرانی ذاتا عفیف است. انفعال در مقوله حجاب خروجیش توسعه بی حجابی و شکستن هنجار و حرمت اجتماعی حجاب است و این یعنی ناامنی دختران ما. این یعنی پیوست فرهنگی سند تربیتی #بیست_سی. یعنی جامعه کمک کند تا دخترانی بی هویت داشته باشیم.
☘اما این پاسخ کافی نیست. به نظرم این داستان یک تاثیر کوتاه مدت دارد و آن مدد گرفتن از یک گسل و #دو_قطبی اجتماعی است و تبدیل آن به آشفتگی و شورشهای پراکنده. وجود این دو قطبی باعث شده صحنه منفعل باشد. یعنی شما اگر سفت هم جلوی این داستان بایستی و دعوا کنی به نفع طرف مقابل است چون او همین را میخواهد. دعوا و #شورش های اجتماعی.
☘ هر گناه اجتماعی قطعا تقریر روشن اجتماعی دارد. تقریر اجتماعی گناه، تبیین همان ضرری است که از قبل آن گناه به شخص من و شما میرسد. آیا این ضرر کاملا روشن و ملموس است؟ یا فقط میگوییم خدا گفته یا #قانون میگه؟ اینها برای توجیه سریع همه کافی نیست. الان اگر کسی #قلیون یا #سیگار در محیط سربسته بکشد قبل از اینکه بگوییم حرام است یا خلاف قانون است میگوییم برای من ضرر دارد و طرف منفعل میشود.
🌱خوب حالا چه کنیم؟
☘امثال #حسین_شمقدری و #دلاوری روی #انقلاب_جنسی متمرکز شده اند. امثال #وحیدجلیلی نیز روی داستان کشف حجاب رضاخانی و #مسجدگوهرشاد متمرکز شده اند. من ایده به درد بخور دیگری ندیده ام در صحنه. اما اینها هم کافی نیست.
🌲پیشنهاد میکنم
✍اولا این قصه را در محافل حزب اللهی بنشینیم و حل کنیم. خوب به همه زوایایش فکر کنیم. بدون فهم دقیق صورت مساله کار خراب میشود.
✍ثانیا گفتمان سازی و تبلیغات را جدی بگیریم روشی که همیشه نزد فعالین صحنه مظلوم بوده. ببینید برای داستان #محیط_زیست یا حتی بستن #کمربند_ایمنی، چقدر گفتمان سازی ها کمک کننده است و فضا را به نفع ما میکند.
✍ثالثا توصیه میکنم بیشتر زنان تذکر بدهند. تذکرهای زنانی که مساله برایشان روشن است آفات کمتری دارد. بدون دعوا و از سر محبت و رفاقت با توجیهاتی که عرض میکنم. اگر طرف دعوا راه انداخت ادامه ندهند و بروند همین هم موثر است.
✍رابعا به لحاظ محتوا ی گفتمانی
۱.روی تربیت بچه هایمان متمرکز شویم. این را همه زود درک میکنند. عدم امنیت خانواده. و دختران مان.
۲.روی توهین شخص به #هویت و داشته های مان متمرکز شویم. و اینکه علت مشکلات کشور هم روی کار بودن یک عده آدمهایی است که اعتقاد زیادی به هویت خودی ندارند و #غربگرا هستند.
۳.روی این موضوع که اساسا این مساله را کسانی راه انداخته اند که تهدید و تحریم میکنند.
۴.روی آشوب طلبی و #فتنه دو قطبی و دعوای اجتماعی اش کار کنیم. هنوز طعم تلخ #فتنه۸۸ در ذایقه ها است.
✍حالا در کنار این ها روش پیامک و پیگیری آن هم خوب است. نشانه اش هم اینکه این تنها روشی بود که خیلی ها را منفعل کرد و آه از نهادشان بلند کرد.
🌱درباره حوزویان منفعل و توجیه کننده و جاده صاف کن و صدا و سیمای بی خیال هم حرف هایی هست که فعلا بماند.
✍ علی مهدیان
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
♻️ توییت نظرسنجی روز گذشته رسایی که امروز زبان حسن فریدون را باز کرد...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔻ماجرای خاطره دروغ هاشمی رفسنجانی از شهیدبهشتی
🔹در فیلم تبلیغاتی سال 84 مرحوم هاشمی رفسنجانی، او خاطرهای را از شهید بهشتی نقل کرد به این مضمون که "روزی در جمع یاران به بهشتی گفتم این تهمتهای تلخ آزارت نمی دهد؟. نگاهم کرد و گفت: این آسیاب به نوبت است ،نوبت تو هم خواهد رسید."
🔹سال 1390 هم مرحوم رفسنجانی در پیامی که برای کنگره بزرگداشت شهیدبهشتی نوشته بود، این خاطره را نقل کرد.
🔹19 دی ماه 96 منوچهر محمدی، سازندهی فیلم تبلیغاتی سال 84 در گفتگو با شرق در پاسخ به این سؤال که "در بخشهايي از فيلم خاطرههايي از زبان آقاي هاشمي گفته ميشود، خاطرهاي که از شهيد بهشتي نقل ميکنند هم بخشي از ساختار فيلم بود؟" میگوید "خاطره شهيد بهشتي زاييده ذهن من است. فکر کردم فضاي اتهامي که آقاي هاشمي با آن درگير بودند را چطور بيان کنم و اين بخش به خاطرم رسيد"
🔹اعتراف صریح او به جعل این خاطره، آنقدر برایش سنگین تمام شد که او چند روز بعد مجبور شد با انتشار متنی اینگونه سخنان قبلی را توجیه کند:" واقعيت اين است که متن فيلم تبليغاتي آيتالله هاشميرفسنجاني را من نوشتم. طبيعي است که وقتي متني نوشته ميشود ادبيات و کلام زاييده ذهن نويسنده آن است. نکته مهم که البته من بايد در آن مصاحبه به آن اشاره ميکردم اين بود که در طول فرايند فيلمبرداري و ساخت اين فيلم، در مواقعي و گاهي به ميزان يک يا دو ساعت با شخص مرحوم هاشميرفسنجاني صحبت ميکرديم که طبعا ايشان هم گاهي از گذشتهها حرف ميزدند و گاهي حتي درددل ميکردند، از جمله اينکه اين خاطره را البته نه با اين ادبيات، بلکه با ادبيات خودشان براي ما تعريف کردند که آن زمان هم درباره شهيد بهشتي حرفهايي زده ميشد. بنده هم بهعنوان نويسنده متن آن فيلم، مفهوم آن خاطره را به اين شکل روايت کردم، اما اصل خاطره درست و از طرف شخص مرحوم هاشمي نقل شده است. "
goo.gl/gkesRE
✍ فرج اللهی
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
#نفوذ
امروز مصادف است با شهادت امام صادق علیه السلام، امامی که به شیعیانش درباره نفوذ، اینگونه هشدار میدهد: 🗞 یا ابن النعمان إنا أهل بیت لایزال الشیطان یدخل فینا من لیس منا ولا من أهل دیننا فإذا رفعه و نظر إلیه الناس، أمره الشیطان فیکذب علینا و کلما ذهب واحد جاء آخر؛
⬅️ای پسر نعمان، ما اهل بیتی هستیم که پیوسته شیطان افرادی را که از ما و دین ما نیستند در گروه ما داخل می کند؛ و آن گاه که به خاطر نزدیکی به ما مشهور شده و مردم آنان را شناختند، شیطان به آنها امر می کند که بر ما دروغ ببندند؛ و هرگاه یکی از آنان برود دیگری می آید.
📕بحارالأنوار جلد ۷۵ صفحه ۲۸۹ به نقل از: تحف العقول
متن یادداشت را در پست بعد بخوانید
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ شیوه نفوذ از نگاه امام صادق (ع)
🔰 حمید رسایی: امروز مصادف است با شهادت امام صادق علیه السلام، امامی که به شیعیانش درباره نفوذ، اینگونه هشدار میدهد:
یا ابن النعمان إنا أهل بیت لایزال الشیطان یدخل فینا من لیس منا ولا من أهل دیننا فإذا رفعه و نظر إلیه الناس، أمره الشیطان فیکذب علینا و کلما ذهب واحد جاء آخر؛
ای پسر نعمان، ما اهل بیتی هستیم که پیوسته شیطان افرادی را که از ما و دین ما نیستند در گروه ما داخل می کند؛ و آن گاه که به خاطر نزدیکی به ما مشهور شده و مردم آنان را شناختند، شیطان به آنها امر می کند که بر ما دروغ ببندند؛ و هرگاه یکی از آنان برود دیگری می آید.
📕بحارالأنوار جلد ۷۵ صفحه ۲۸۹ به نقل از: تحف العقول
تأثیرگذاری بر افکار عمومی به وجاهت و آبرو نیاز دارد. اگر این وجاهت همراه با شهرت باشد، طبعا تأثیر بیشتری خواهد داشت. بدیهی است کسی که منافقانه خود را به بزرگی منتسب کرده، از او وجاهت و آبرو کسب میکند و به شهرت میرسد، وقتی در راه و رسم و مرام آن بزرگ تردید ایجاد میکند، تأثیر بیشتری بر توده های عمومی مردم خواهد داشت تا وقتی که همان تردید و تشکیک را فرد غیر منتسب به آن بزرگ بر زبان می آورد.
در دوره #اهل_بیت علیهم السلام، این یکی از شیوه های پراکندن مردم از دور ایشان بود. وقتی خود را به عنوان یار و همراه امام جا میزدند، شروع میکردند به القای شبهه و خالی کردن دل اطرافیان و ارادتمندان ائمه. جالب اینجاست که #امام_صادق (ع) در پایان سخن شریفشان به استمرار این شیوه از نفوذ اشاره میکنند.
طبعا اگر استمرار نداشت ما بعد از ۱۴۰۰ سال، همین شیوه نفوذ پیروان شیطان را در طول عمر چهل ساله انقلاب بارها نمیدیدیم. در حالی که شما شاهدید برخی از کسانی که سند عناوین موجهی مثل خط امام و یار #امام_خمینی (ره) را به نام خود زده اند، اکنون از گذشته خود اظهار پشیمانی میکنند و از ضرورت تجدید نظر در مبانی محکم امام خمینی سخن میگویند.
روشن است که این افراد اگر در طول عمر چهل ساله انقلاب خود را به رهبری انقلاب نزدیک نکرده بودند، القای شبهه و تردید امروزشان هیچ تأثیری در افکار عمومی نداشت، اما حالا به عنوان یار خمینی! تردید در راه خمینی را به جامعه تزریق میکنند.
چون شما به خوبی مصادیق امروزی این روایت را می شناسید، از آنها نامی نمیبرم.
اما چه کسانی از گذشته انقلابی شان پشیمانند؟
چه کسانی در اصول خدشه ناپذیر انقلاب خمینی مثل #استکبار_ستیزی، ساده زیستی، توجه به محرومین تردید ایجاد میکنند؟
چه کسانی برای رابطه با #شیطان_بزرگ، آب از لب و لوچه شان آویزان شده است؟
اینها نفوذی های زمانه ما هستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻️ شماره 363 ام ۹دی يكشنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸 ظريف، دو سر طلا!
🔹وقتي ظريف همه حيثيت كشور را فداي تضمين دشمن و مذاكره با آمريكا كرد/ ديپلماسي لبخند دستاوردي جز تحريم بيشتر و تحقير در پي نداشت
🔸 طعم آدامس دايي
🔹سانسور ارتباط جاسوسي كه طعم ادامس روحاني را هم ميدانست با خواهرزاده رئيس جمهور در سريال محبوب گاندو
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@nohday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
♻️ نظر حسن روحانی درباره سریال گاندو
instagram.com/tv/BzZGSeeHxYR/?igshid=1q1tqmnvgx30t
🔰 حمید رسایی: سریال «گاندو» که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود و مخاطبان زیادی را جذب کرده، به جای حساسی رسیده است. موضوع سریال به جاسوسی جیسون رضائیان و نفوذ وی در مراکز حساس ریاست جمهوری به واسطه نزدیکی و جلب اعتماد خواهرزاده حسن روحانی می پردازد.
پخش این سریال البته با فشارهای مختلف دولت، تاکنون با سانسورهای زیادی مواجه شده است. روحانی در حالی دیروز با رسیدگی به پرونده جیسون رضائیان مخالف و امروز هم به پخش این سریال معترض است که در ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی نماینده مجلس بود، مهمترین دلیلی که برای رد اعتبارنامه سید احمد مدنی (نماینده منتخب کرمان در مجلس اول) به زبان آورد، چیزی نبود جز موضوعی که ۳۷ سال بعد به آن اعتراض کرد و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی خواند!
مطابق مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی، در بیست و نهمین جلسه دوره اول مجلس، مورخ ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی با اشاره هاشمی رفسنجانی، دستور جلسه به بررسی اعتبارنامه سیداحمد مدنی اختصاص می یابد، از جمله نمایندگانی که در این باره سخن می گوید و در مشروح مذاکرات مجلس (سال ۵۹) و خطاب رئیس جلسه از او به «دکتر» یاد شده، حسن روحانی است. وی ابتدا به دستوراتی که احمد مدنی در خصوص مدت سربازی داده، اشاره می کند و او را یک خائن می نامد و در بیان دلایل رد اعتبارنامه وی میگوید:
«... اما راجع به مساله نیروی دریائی، در ایامی که ایشان در نیروی دریائی بودند اولا پست ترین افراد را یعنی افرادی که سوء سابقه داشتند را در سمت های مهم گذاشته بود. وضع ناوگان های ما جوری شده بود که اصلا یک ناوگانی که قابل تحرک باشد در واقع نداشتیم. اکثر ناوگان های ما خوابیده بود که البته اخیرا بحمدالله ارتش جبران کرده است و اکثر ناوها به راه افتاده است .
این مساله را افراد سازمان سیاسی ایدئولوژیک نیروی دریائی بندرعباس و همچنین انجمن های اسلامی گواهند و مدارک را دارند که خبرنگاران خارجی در قسمت هائی از ناوها حق ندارند وارد بشوند اما ایشان در دوره تصدی اش، خودش شخصا اجازه می داده و خبرنگارهای آمریکائی و انگلیسی از تمام خصوصیات ناوهای ما با خبر می شدند؛ از مقدار آمادگی ما، و این مساله ای است که باید تعقیب بشود...»
جالب اینجاست ۳۷ سال بعد که حسن روحانی از نمایندگی مجلس به ریاست جمهوری رسیده، وقتی جماعتی از خبرنگاران از جمله جیسون رضائیان که با انواع و اقسام شیوه ها به جاسوسی می پرداختند، بازداشت می شوند، همان نماینده این بار در قامت رئیس جمهور به این بازداشتها اعتراض میکند و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی مینامد!
در این مستند کوتاه تلاش شده تا برشی از دو مقطع تاریخی در کنار هم قرار گیرد. روحاني سال ۵۹ در حالی مهمترین دلیل رد اعتبارنامه احمد مدنی را راه دادن خبرنگاران در بخش های ممنوعه ناوهای ایران می داند که ۳۷ سال بعد، در سال ۹۴ خبرنگار جاسوسی بازداشت میشود که براحتی و با حمایت خواهرزاده حسن روحانی در نهاد ریاست جمهوری، از بسیاری مراکز و جلسات گزارش تهیه میکرده و در سفرهای ریاست جمهوری، همراه روحانی بوده تا جایی که به تعبیر خودش، حتی طعم آدامسی که رییس جمهور میجویده را هم میدانسته است!
پ ن : احمد مدنی، از اعضای بلندپایه جبهه ملی ایران بود. وی در سال ۱۳۴۸ به درجه دریاداری در نیروی دریایی ایران رسید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی دریایی و اولین وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دولت مهدی بازرگان شد. او در بهمن سال ۱۳۵۸ در نخستین انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت کرد و با حمایت جبهه ملی ایران با کسب 15/9٪ آراء حائز رتبه دوم شد. مدنی در انتخابات مجلس اول نیز از حوزه کرمان به نمایندگی مجلس انتخاب شد اما اعتبارنامه او در مجلس تصویب نشد. وی در سال ۱۳۵۹ به آمریکا مهاجرت کرد و تا زمان مرگ در آنجا بود. وی سالها رهبری جبهه ملی ایران را در خارج از کشور بر عهده داشت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از تبیین
🔴 شش نکته #مهم در مورد اقدام انگلستان در توقیف کشتی نفتی
🔸 توقیف محموله نفتی ایران در آبهای ناحیه جبل الطارق توسط انگلستان حاوی نکات قابل تاملی است:
🔻۱. انگلیس میخواهد #اروپا را در تقابل با ایران به آمریکا نزدیک کند و با اجماعسازی، فضای موجود را که به نفع ایران است، تغییر دهد.
🔻۲. اقدام انگلستان نوعی پاسخ مثبت به کشورهایی هم چون #سعودی است. انگلستان تلاش میکند اقتدار نظامی ایران را بشکند یا لااقل وانمود کند تمام قد در خدمت محور ارتجاعی منطقه هست.
🔻۳. مداخله کمتر در خاورمیانه، سیاست مورد قبول همه طیفهای آمریکا است و به هیچ وجه مطلوب انگلستان نیست. بدون آمریکا، انگلستان ابزار و توان لازم برای مواجهه با ایران را ندارد. از این جهت گرچه گفته میشود با هماهنگی آمریکا، انگلستان این اقدام را انجام داده است اما میتواند موضوع این باشد که انگلستان #آمریکا را تهییج و تشجیع میکند.
🔻۴. این اقدام ایجاد فشار برای اکتفا کردن ایران به #اینستکس و پیگیری نکردن خروج مرحلهای ایران از برجام است.
🔻۵. به طور تلویحی این اقدام نشان میدهد فشار آمریکا و اروپا برای #تحمیل_مذاکره به ایران جواب نداده است.
🔻۶. از لحاظ #عملیاتی این کار نشان دهنده ضعف محور خبیث آمریکا_ انگلستان است. چرا که جرات ندارند در مجاورت آبهای ایران، اقدامی انجام دهند.
📚 #عضو کانال تبیین شوید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c