.
آقای ظریف!
شش سال است صدا و سیما به خاطر حضور یک طرفه شما قرق شده و دربهای آن به روی منتقدان برجام و دولت آقای روحانی بسته است، بابت این کی عذرخواهی میکنید...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
صفحه مجازی آیت الله مصباح یزدی در رسانههای اجتماعی:
بله:
ble.im/mesbahyazdi_ir
ایتا:
eitaa.com/mesbahyazdi_ir
سروش:
sapp.ir/mesbahyazdi_ir
گپ:
gap.im/mesbahyazdi_ir
تلگرام:
t.me/mesbahyazdi_ir
اینستاگرام:
instagram.com/mesbahyazdi_ir
توئیتر:
twitter.com/mesbahyazdi_ir
♻️ پاسخ رسایی به ادعای جدید روحانی
🔰 حمید رسایی در پاسخ به ادعای امروز روحانی که در مجلس اول هیچ کس ردصلاحیت نشد، در صفحه توییترش نوشت:
جناب پرزیدنت، در اولین انتخابات مجلس، مصطفی تهرانی (فرماندار وقت تهران) طی دو نامه به هیئت سه نفره نظارت و #شورای_نگهبان، خواستار تعیین تکلیف نحوه رسیدگی صلاحیتها شد که با نامه آیتالله صافی، (دبیر شورای نگهبان) مطابق اصول ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۸ نفر در تهران ردصلاحیت شدند.
به نظر شما اگر واقعا در انتخاباتهامون نظارت درست و درمونی بود، کسی که پایان نامهش #سرقت_علمی و کپیبرداریه و درباره #دوتابعیتی بودنش هم سئوالات متعدد و بی پاسخی مطرحه، الان توی جمهوری اسلامی ایران، توسط شورای نگهبان تأیید میشد و مسئولیت میگرفت؟!
#شورای_نگهبان #نظارت_استصوابی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
⚪ حسن روحانی: «بهترین مجلس، مجلس اول بود.»
⚫ موافقم جناب روحانی! خصوصا که در مجلس اول رییسجمهور بیکفایت رسوا شد... آیا مجلس یازدهم، تکرار مجلس اول خواهد بود؟!
انشالله...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ جل الخالق
در کتاب معرفی نمایندگان مجلس که هر ساله توسط روابط عمومی مجلس به چاپ میرسد، مدرک حسن روحانی در حالی در مجلس اول «دکتری حقوق» عنوان شده که در مجلس سوم، این مدرک به «فوق لیسانس» تغییر پیدا کرده است! سیستم اداری مجلس بر اساس خود اظهاری نمایندگان اطلاعات مربوطه را در کتاب ثبت میکند.
سئوال این است که مدارک تحصیلی افراد با گذشت زمان، پایینتر میآید یا بالاتر میرود؟! به نظر شما اگر روحانی از عدم نظارت شورای نگهبان دفاع نکند پس چه کسی دفاع کند؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻️ شماره ٣٧٧ ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روی دكه های مطبوعات
🔸مشكل داريم اما اميدواريم
🔹رهبر انقلاب در ديدار با نخبگان جوان: نخبگان و اساتيد نگذارند اميد به وجودآمده براي پيشرفت كشور دچار اختلال شود
🔸اربعين حسيني؛ دروازه تمدن جهاني اسلام
🔹پرونده ويژه ٩دي درباره آيين باشكوه پياده روي اربعين با آثاري از:
دكتر موسي نجفي، عبدالله شهبازي، حجت الاسلام احمد رهدار، دكتر مهدي جمشيدي، محمد ايماني
🔸دروغگويي ميلياردي در ماجراي "وس"
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت دوم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
در میان افراد بیشماری که تحت تاثیر این مراسم خاص بودند، جوانی استرالیایی بود که چندین سال پیش با او ملاقات داشتم و بهتازگی اسلام آورده بود. واضح است که کسی بهراحتی دینش را تغییر نمیدهد. بنابراین، وقتی از او جویا شدم، گفت که همه چیز از سال 2003 شروع شد.
جوان گفت: یک شب، همانطور که صحنهای از حرکت میلیونها نفر به سمت شهر کربلا را در خبرها مشاهده میکرد، با اسم فردی مواجه شد که هیچگاه آن را نشنیده بود: «حسین». برای اولین بار در دهههای گذشته و در یک رخدادی که در سرتاسر جهان به تصویر کشیده میشد، جهان توانسته بود شمهای از حرکتی را ببیند که پیشتر در عراق ممنوع شده بود.
وقتی که رژیم بعثی و سنی در عراق سقوط کرد، بینندگان غربی مشتاق بودند که ببینند عراقیهایی که هماکنون از دست کنترل دیکتاتور خلاص شده اند، چه عکسالعملی خواهند داشت. «جمهوری وحشت» سقوط کرده بود. آن جوان استرالیایی میگفت که دائم از خودش میپرسید که کربلا کجاست و چرا همه رو به سوی آن دارند؟ حسین کیست که چنین شوری به پا کرده که مردمان بعد از چهارده قرن برای عزای او میآیند؟
آنچه او در یک گزارش شصت ثانیهای دیده بود تکاندهنده بود؛ زیرا این تصویر بر خلاف آن چیزی بود که قبلا دیده بود. پیوند قویای باعث شده بود که مردمان مانند برادههایی باشند که هرچه به مغناطیس لامَفَرّ حسینی نزدیک میشوند، تجمعشان بیشتر شود.
آن جوان استرالیایی گفت: اگر میخواهید یک دین حی و حیاتبخش را ببینید، به کربلا بیایید. چهطور مردی که 1396 سال پیش کشته شده است اینچنین حی و حاضر است که میلیون ها نفر مصیبت او را مصیبت خود میدانند؟
بعید است که آدمها وارد نزاعی شوند که دغدغه شخصیای نسبت به آن نداشته باشند. از سوی دیگر، اگر احساس کنید که کسی به خاطر آزادی شما، حق برخورد عادلانه با شما و حق زندگی باشرافت شما جنگیده است، احساس میکنید که علاقهی زیادی به او دارید و دلبسته او هستید تا آن جا که بعید نیست که به باورها و عقاید او روی بیاورید و تغییر دین یا مذهب بدهید.
مسلمانان حسین نوه محمد، پیامبر اسلام، را سیدالشهدا مینامند. او از بیعت با خلیفه نابکار، یزید، سرتافت و در کربلا و در روز عاشورا کشته شد. او و خانوادهاش در صحرا با لشگر سیهزار نفره محاصره شدند و از آب و غذا محروم شدند و نهایتاً سر از تنشان جدا کردند و تنشان زیر سم اسبان رفت.
ادوارد گیبون، مورخ انگلیسی، مینویسد: «داستان تراژیک مرگ حسین، احساسات هر خواننده دلسنگی را نیز تحریک میکند».
از آن روز به بعد، شیعیان در روز عاشورا و روز اربعین، در رثای حسین عزاداری می کنند. در بسیاری از سنت های اسلامی، عزاداری چهل روزه مرسوم است.
من به کربلا، شهر اجدادیم، سفر کردم تا بفهمم که چرا این شهر اینقدر همگان را از خود بیخود میکند. مشاهده کردم که حتی بزرگترین لنزهای دوربینها هم برای به تصویر کشیدن روح این اجتماع پرجوش و خروش اما آرام و ایمن کوچک اند.
انبوهی از مردان، زنان (غالباً با حجاب مشکی) و کودکان از این کران تا آن کران را پر کردهاند. جمعیت آنقدر زیاد است که صدها مایل را بند آوردهاند.
فاصلهی 425 مایلی میان شهر بندری بصره تا کربلا مسیری طولانی است که معمولاً با ماشین طی میشود اما بهطور خارقالعادهای در این مراسم، افراد با پای پیاده آن را میگذرانند.
دو هفته کامل طول میکشد تا زائران این مسیر را طی کنند. آدمها با سنهای مختلف زیر آفتاب سوزان روز و سرمای استخوانسوز شب این مسیر را پیاده میروند. آنها از میان مسیرهای ناهموار و از دل نقاط تمرکز تروریستها و از نقاط خطرناک عبور میکنند.
زائران حتی سازوبرگهای اولیه را با خود ندارند و تنها وسایل کمی همراه با عشق آتشینشان به «مولا» حسین را با خود میآورند. پرچمها و بنرها مقصود این سفرشان را به آنها یادآوری میکند:
جان بعد از حسین بیارزش است
مرگ و زندگیم یکسان است
رواست که مرا مجنون بخوانند
این پیام شعری حماسی است که عباس، برادر حسین و فرمانده معتمد او، خوانده است. عباس نیز در نبرد کربلا در سال 680 میلادی آن هنگامی که تلاش میکرد برای برادرزادگان و خواهرزادگانش آب بیاورد، کشته شد. میزان امنیتی که در عراق وجود دارد و آن را سرخط خبرهای جهانی کرده است، جای شکی نمیگذارد که این عبارت یک عبارت اصیل به تمام معناست.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت سوم
🔰 گزارش خبرنگتر روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
صبحانه، نهار و شام رایگان، یکی از بخشهای این حرکت زائرانه که هر بییندهای را به شگفتی وامیدارد مشاهده هزاران موکبی است که همراه با آشپزخانه سیار هستند و توسط روستاییانی ساخته شده است که در محدوده مسیر پیادهروی زائران زندگی میکنند.
موکبها جاهایی هستند که تمام مایحتاج زائران در آنجا تأمین میشود. از غذای تازه گرفته تا جای استراحت؛ از تلفن رایگان بینالمللی گرفته تا گهوارههای کودکان؛ همه چیز رایگان است. درواقع، لازم نیست در این مسیر 400 مایلی، زائران چیزی غیر از لباسهایشان را حمل کنند.
شگفتتر از آن نحوه دعوت از زائران برای خوردن و نوشیدن است. فعالان موکبها به میان راه آمده و به زائران التماس میکنند تا پیشنهاد آنها را قبول کنند. غالبا این پیشنهاد شامل سرویس کاملی است که در شأن پادشاهان است.
ابتدا پاهایتان را ماساژ میدهند؛ سپس یک وعدهی غذای لذیذ به شما میدهند؛ سپس از شما دعوت میکنند تا در فاصلهای که لباسهایتان را میشویند و اتو میکنند، استراحت کنید. البته همهی اینها را با افتخار انجام میدهند.
برای آنکه شمهای از ماجرا را درک کنید، به این نکته توجه کنید: پس از زلزله هائیتی و با حمایت و همدلی جهانی، برنامه غذای جهانی سازمان ملل اعلام کرد که با تلاشهای زیادش، نیممیلیون وعده غذایی تحویل داده است. ارتش ایالات متحده منابع عظیمی از آژانسهای فدرال را فراهم کرد و اعلام کرد که در مدت پنجماه بعد از این فاجعه انسانی، 4.9 میلیون وعده غذایی به اهالی هائیتی تحویل داده شده است.
حالا این را مقایسه کنید با تعداد بیش از 50 میلیون وعده غذایی در روز در طول مراسم اربعین که برابر است با حدود 700 میلیون وعده غذایی برای تمام مدت این مراسم. تمام این غذاها نه با سازمان ملل متحد یا هر خیریه بینالمللی دیگری بلکه توسط کارگران و کشاورزان فقیری تأمین شده است که عاشق این اند که به زائران خدمت کنند و تمام سال پسانداز میکنند.
همه چیز، مانند امنیت این مراسم، غالباً بر عهده رزمندگان داوطلبی است که یک چشم بر داعش دارند و یک چشم بر محافظت از مسیر پیادهروی زائران. یکی از افراد فعال در موکبها میگوید: «برای آنکه ببینید اسلام چه آموزههایی دارد، به رفتار چندصد تروریست وحشی نگاه نکنید. بلکه به از جان گذشتگی بیچشمداشتی نگاه کنید که میلیونها زائر اربعین از خود نشان میدهند.»
درواقع، از چند لحاظ باید مراسم اربعین در کتاب گینس ثبت شود: بزرگترین گردهمآیی سالانه، طولانیترین میز غذای پیوسته، بیشترین افرادی که بهرایگان غذا میخورند، بزرگترین گروه داوطلبانهای که به یک واقعه خاص خدمت میکنند و همه اینها در جایی است که تهدید حملات انتحاری وجود دارد.
فقط به این جمعیت انبوه نفسگیر نگاه کنید. چیزی که باید به این منظره اضافه کنید این است که هرچه شرایط امنیتی، بدتر میشود، افراد بیشتری انگیزه پیدا میکنند که تهدیدهای تروریستها را به چالش بکشند و در این موقعیت خطرناک به پیادهروی میپردازند.
بنابراین، این حرکت زائرانه، صرفاً یک فعالیت مذهبی نیست بلکه مظهری از مقاومت است. ویدئوهایی در فضای آنلاین منتشر شده است که نشان میدهند چهطور مهاجمان انتحاری خود را به میان زائران میاندازند و صرفاً باعث افزایش جمعیت زائران میشوند؛ زائرانی که همصدا میخوانند:
اگر دست و پایمان را قطع کنند
به سرزمینهای مقدس میرویم.
انفجارهای وحشتناکی که در طول سال اتفاق میافتند غالباً علیه شیعیان بوده و جان افراد بیشماری را میگیرد. این انفجارها خطرات و ناامنیهایی که متوجه شیعیان عراق است را نشان میدهد. اما به نظر میرسد که این تهدیدهای مرگآور نمی توانند مردم ـ پیر و جوان، عراقی و غیر عراقی ـ را از این سفر خطرناک به سوی شهر مقدس کربلا بازدارند.
برای فردی که بیرون از این ماجراست راحت نیست که بفهمد چه چیزی به این زائران امید و نیرو میبخشد. شما زنان بچه به بغل، مردان ویلچر نشین، مردمان عصا به دست و نابینایان زیادی را در این مسیر میبینید.
من پدری را دیدم که تمام مسیر بصره تا کربلا را با پسر معلولش سفر کرده بود. پسر دوازده ساله معلولیت ذهنی داشت و نمیتوانست بدون یاری دیگران راه برود. بخشیهایی از مسیر، پدر پسر را روی شانههای خود نشانده بود و راه میرفت. این داستانی است که میتوان از روی آن فیلمهایی ساخت که قابلیت دریافت اسکار دارند اما به نظر میرسد که هالیوود بیشتر با قهرمانان کمیک سروکار دارد.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت چهارم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
زائران حرم حسین و برادرش، عباس، صرفا تحت تاثیر احساسات نیستند. آنها به یاد شهادت جانسوز ایشان گریه میکنند و با این کار، بر دلبستگیشان به آرمانهای او تأکید میکنند.
وقتی زائران به حرم حسینی میرسند، اولین کاری که میکنند خواندن زیارتنامه است؛ متن مقدسی که شمهای از مقام حسین را نشان میدهد. در این زیارت، آنها حسین را وارث آدم، نوح، ابراهیم، موسی و عیسی میخوانند. در این مطلب، نکته عمیقی خوابیده است. نشان میدهد که پیام حسین در باب حقیقت، عدالت و عشق، امتداد جداییناپذیر پیام همه پیامبران راستین است.
مردم به کربلا میروند اما نه برای آنکه از مناظر آن لذت ببرند، از زیباییهای آن به هیجان بیایند، خرید کنند و اماکن تاریخی را ببینند. آنها میروند تا گریه کنند. تا عزاداری کنند و فضای روحانی مرقد حسین را درک کنند. آنها وارد حرم حسینی میشوند تا بر بزرگترین ایثار و ازخودگذشتگیای که تا به حال دیده شده، گریه و عزاداری کنند.
انگار همگان پیوندی شخصی با مردی دارند که هیچگاه او را ندیدهاند. با او سخن میگویند و نامش را میخوانند. به ضریحش چنگ میزنند و زمین حرم را بوسه میزنند. در و دیوار آنجا را آنگونه لمس میکنند که انگار صورت یک دوست صمیمی و قدیمی را لمس میکنند. این تصویری حماسی است. انگیزهشان چیست؟
باید شخصیت و شأن امام حسین را فهمید و درک کرد که اینان چه ارتباط روحانی ای با سرگذشت جاوید او برقرار میکنند.
اگر جهان حسین را، پیاش را و ایثارش را درک میکرد، ریشههای تاریخی داعش و تمایل آنها به خونریزی را میفهمیدند. قرنها پیش در کربلا بود که انسانیت خباثتی را دید که در قتل حسین موج میزد. نور در مقابل تاریکی بود. فضیلت در مقابل رذالت بود. حضور حسین در همهی جنبههای زندگی دوستدارانش موج میزند. سرگذشت حسین رشد و تکامل را تشویق کرده و هیچ نوعی از بایکوت رسانهای نمیتواند نور آن را خاموش کند.
این حسین کیست؟
از نظر صدها میلیون نفر از پیروانش، چنین سوالی که حتی ممکن است کسی را به تغییر دین و مذهبش وادارد، زمانی پاسخ میگیرد که شما با پای پیاده به سوی حرم حسینی راهپیمایی کنید.
independent.co.uk/news/world/middle-east/arbaeen-pilgrimage-kerba
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ رونوشت: آیت الله رییسی، ریاست محترم قوه قضاییه
👇👇👇👇👇
امیدوارم این موضوع توسط بازرسان قوه قضاییه بررسی و با متخلف برخورد قانونی شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
📝"گزارش یک روز در برابر قاضی و شاکی"
♦یک کاغذ سفید گذاشتم جلوم و هر توهینی که بازپرس میکرد را عین عبارت فقط یادداشت میکردم. "چرت و پرت زیادی نگو"، "حواست باشه قوه قضائیه اومدی نه اداره آب و فاضلاب"، "تو چکاره حسنی که بگی چه چیزی تخلف هست یا نیست"، "فعلا اینی که زاییدی را بزرگ کن" و ...
♦امروز ساعت ۸ وارد دادسرای قزوین شدم و ساعت ۱۳ خارج شدم. حدود ۴ ساعت جلسه بازپرسی طول کشید. "شما متهم به نشر اکاذیب در مورد نقش دادگستری در زمینخواری #هفت_سنگان هستی دفاعیاتت چیست؟" با این سوال شروع کرد.
♦چندبار گفتم برخلاف ماده ۱۷۰ آیین دادرسی در ابلاغیه نه اتهام را ذکر کردهاید نه موضوع احضار را. اینجا هم که آمدهام مکتوب درخواست دادم پرونده را بدهید بخوانم نمیدهید. حتی اسامی شاکی ها را هم اعلام نمیکنید. من دقیقا از چه چیزی باید دفاع بکنم؟
♦تنها اطلاعاتی که داد وقتی بود که وسط عصبانیت سرم داد زد "۲۲ نفر از مسئولین قضایی و مدیران استان از شما شکایت کردهاند." محترمانه گفتم درست است که هم شاکی دادگستری است هم قاضی، ولی این توهینهای شما خروج از موضع بی طرفی قاضی و مصداق تخلف انتظامی است.
♦هول گوشی را ورداشت با حراست تماس گرفت. گفت یکی بیاید این را بگردد. نمیدانم شاید از لحنم گمان کرد دستگاه ضبط صدا دارم و ممکن است تا حالا توهینهایش را ضبط کرده باشم. بازرسی بدنی وسط جلسه دادرسی تا حالا ندیده بودم. کفش هایم را هم از پایم درآوردند و پابرهنه شدم.
♦چیزی پیدا نشد. ولی کیفم را در حراست نگه داشتند و دیگر ندادند. اواخر جلسه بود گفتم طبق ماده ۳۱۰ آیین دادرسی پروندههای رسانهای ما باید تجمیع شود. من چند پرونده در حال رسیدگی در تهران دارم. شما میتوانید عدم صلاحیت بزنید و پرونده را بفرستید دادسرای فرهنگ و رسانه تهران.
♦گفتم اگر ممکن است کاغذهای داخل کیفم را حداقل بدهید تا شماره پروندهام در تهران را در دفاعیه بنویسم. در جوابم بازپرس گفت کیف شما را فرستادیم رفت. متعجب پرسیدم کجا؟ گفت الآن دست دادستان قزوین است. جا خوردم.
♦یادم افتاد روز قبل دادستان گفته بود در #هفت_سنگان زمینخواری اثبات نشده است. توئیت زده بودم چون خودش ۱۵ سال رئیس حفاظت دادگستری بوده و چنین تخلفاتی در حوزهاش رخ داده خودش متهم و بخشی از صورت مساله است، ولو الآن لباس دادستان پوشیده باشد.
♦یک کاغذ پر سوال جلویش بود که از روی آنها در برگه من سوالات را مینوشت. رفتارش خیلی قانونی بود درست مثل قاسم زاده بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه که الآن در زندان اوین است. ته چهرهاش هم شبیه بود. لهجه شمالی هم داشت. ولی تفرعناش به قاسمزاده نمیرسید.
♦کل جلسه سعی میکردم لبخند بزنم. در اتاق قاضی هیچ چیز ضبط نمیشود و شما و قاضی تنها هستید. به اعتقاد خیلیها حتی خدا هم داخل اتاق نیست. بعد از گشتن که خیالش راحت شد لحنش بدتر هم شد.
♦رفتار با ما که صدایمان بالاخره به برکت فجازی به جایی میرسد وقتی اینست خدا بداند بر مردم عادی چه میگذرد. برخوردهای اخیر آقای رئیسی با مفاسد داخل قوه قابل تقدیر است ولی تا اصلاحات اساسی قانونی صورت نگیرد در کماکان بر همان پاشنه قبلی میچرخد.
✍ وحید اشتری
🔴 @ghabl_enghelab
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوهان روح!
🔹صحنههایی که در یک شب و در کمتر از چهار ساعت از رسانه ملی پخش شده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee